Moderator: Łukasz
Dokładnie tę relację widziałem i niestety była to jedyna relacją, którą miałem przyjemność (mimo, że o trudnej sytuacji szpitala) widziećmaxxx pisze:Sylwia dzisiaj będzie omawiac problemy szpitala we Wrocławiu.
Pięknie dziękuję ci za to streszczenie poczynań Sylwii, które miało miejsce przez te kilka ostatnich dnimaxxx pisze:Po 'żyrafowych' relacjach mieliśmy jeszcze chyba w poniedziałek poszukiwania wiosny w wykonaniu SylwiWidziałem chyba jedna relację więc za wiele nie moge powiedzieć.Natomiast dziś proza życia czyli podwyżki czynszu spowodowane nowym właścicielem :spiewa: Bardzo dobra rozmowa-ale nie od dzis wiemy,że dyskusje międzyludzkie to jej mocna strona
![]()
Nie raz już to było widać :spiewa:P.S I tak na koniec:Nie wiedziałem ,że Sylwia jest taka wysoka-nawet nad facetami górowała o dobre 'pół głowy' :spiewa:
Dobrze, że ją widziałem w telewizji, bo gotów bym był pomyśleć w pierwszej chwili, że Sylwia rzeczywiście jest w Londyniesybic pisze:Sylwia dziś w "Londynie"
Kiedyż to było :mhm: Ach, w sobotęmaxxx pisze:Sylwia zajmuje się dzis porwaniem dziecka przez tatusia :stop:
No niestety na to wygląda :uhh: Obecnie to jest tak,że jeśli juz jest na antenie live to głównie w weekendy :stop: A w tygodniu od czasu do czasu można liczyć na materiał dla Prosto z Polski.Aczkolwiek jak miała temat o tych podwyżkach czynszu to był chyba powszedni dzień :tanczy: -to tak aby iskierka optymizmu zagościła w Twe serce :spiewa:Alchemik pisze:Czy od czasu mojej ostatniej wizyty tutaj Sylwia zajmowała się tylko tym tematem i tylko w sobotę była?
Dlaczego tak mało optymistycznie z perspektywy wiernego widza, do której to grupy mnie niestety ostatnio zaliczyć nie można :uhh: :hmm:maxxx pisze:No niestety na to wygląda :uhh:
Wierny widz i z tego by się ucieszył, gdyby nie fakt, że dyżur ostatni weekend malował się w sobotę tylko :/Obecnie to jest tak,że jeśli juz jest na antenie live to głównie w weekendy :stop:
O istnieniu programu "Prosto z Polski" to już całkowicie zapomniałem :spiewa: :ech: Mógłbym oglądać na zasadzie loteriiA w tygodniu od czasu do czasu można liczyć na materiał dla Prosto z Polski.Aczkolwiek jak miała temat o tych podwyżkach czynszu to był chyba powszedni dzień :tanczy:
Wybacz :stop: Ale niestety póki co optymizm w jakiejkolwiek postaci jest mi obcym uczuciem :ech:to tak aby iskierka optymizmu zagościła w Twe serce :spiewa:
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 9 gości