Maciek użył swoich dobrych kontaktów z ulubiona (?) redakcyjna koleżanka :aniol: Czasami oglądam 'DpD'-wczoraj nie :spiewa: Czyli tak jak zawsze,nie po drodze mi z Joasią :nie: Z duża dozą hiperbolizacji można podsumować ,że Joasia odcisnęła piętno w kilku pasmach : 'Poranek' (w tle :spiewa: ),'Dnż' (o kontakcie),'PzP','PiŚ'+'DpD'arczi pisze:Ja chciałym tylko dodać, że wczoraj w Dpd emitowany był materiał Macieja Warsińskiego na temat owego kontaktu W swym reportażu wykorzystał sporo Joasi- m.in. moment kiedy informowała o nowej formie kontaktu
Udzieliła też ekskluzywnej wypowiedzi dla Maćka nt. pożaru szkoły w Laskach, o którym dowiedzieli się właśnie od widzów i mówiła, że takie sygnały szczególnie przydają się do jej magazynu Później było też sporo ujęć na Joasie już prowadzącą program Także Maciek zrobił wczoraj świeny materiał

Ja tak samo :cicho: Wolałem sie juz nie odzywać żeby nie prowokowac dalszej dyskusji na ten drażliwy temat ale....kamilo pisze:Po dokładniejszym opisie Dżastiny wolałbym już nic nie widzieć niż teraz żałować tego, na co się spóźniłem

..się odezwę i przede wszystkim bardzo dziekuje :aniol: Asia z profilu na tym forum to zjawisko jeszcze rzadsze niż 16 stopni w lutymDżastina pisze:Kontaktowa Asia

To były czasyMy - fani dziennikarzy musimy się wspierać Pamiętam o tym, że to fani Joasi capsowali dla mnie Pawła, kiedy ja nie miałam jeszcze możliwości nagrywania Gdybym wiedziała, że żaden z Was nie ogląda, to nagrywałaym wszystko Zazwyczaj nic Wam nie umyka

Nika przywołaj ich do porządku :spiewa: :ban:To ja dorzucę jeszcze jednego koleżkę Tomasz Marzec często kręci się obok tego stanowiska, przy którym przygotowuje się PzP i rozprasz Joasię Trzy razy go na tym przyłapałam
Stara się rozpaczliwie nawiązać kontakt wzrokowy,ale Joanna jest nieugiętaPs. Machającego Kaperka też widać na jednym capsie

P.S Kamilo-chyba źle zlokalizowałeś Joasię bo stała troche dalej,ale nie czepiam się -poprostu mówie :aniol: