Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: maxxx »

arczi pisze:Ja chciałym tylko dodać, że wczoraj w Dpd emitowany był materiał Macieja Warsińskiego na temat owego kontaktu W swym reportażu wykorzystał sporo Joasi- m.in. moment kiedy informowała o nowej formie kontaktu
Udzieliła też ekskluzywnej wypowiedzi dla Maćka nt. pożaru szkoły w Laskach, o którym dowiedzieli się właśnie od widzów i mówiła, że takie sygnały szczególnie przydają się do jej magazynu Później było też sporo ujęć na Joasie już prowadzącą program Także Maciek zrobił wczoraj świeny materiał
Maciek użył swoich dobrych kontaktów z ulubiona (?) redakcyjna koleżanka :aniol: Czasami oglądam 'DpD'-wczoraj nie :spiewa: Czyli tak jak zawsze,nie po drodze mi z Joasią :nie: Z duża dozą hiperbolizacji można podsumować ,że Joasia odcisnęła piętno w kilku pasmach : 'Poranek' (w tle :spiewa: ),'Dnż' (o kontakcie),'PzP','PiŚ'+'DpD' 8)
kamilo pisze:Po dokładniejszym opisie Dżastiny wolałbym już nic nie widzieć niż teraz żałować tego, na co się spóźniłem
Ja tak samo :cicho: Wolałem sie juz nie odzywać żeby nie prowokowac dalszej dyskusji na ten drażliwy temat ale.... :lol2:
Dżastina pisze:Kontaktowa Asia
..się odezwę i przede wszystkim bardzo dziekuje :aniol: Asia z profilu na tym forum to zjawisko jeszcze rzadsze niż 16 stopni w lutym :lol2: Cudo :tanczy:
My - fani dziennikarzy musimy się wspierać Pamiętam o tym, że to fani Joasi capsowali dla mnie Pawła, kiedy ja nie miałam jeszcze możliwości nagrywania Gdybym wiedziała, że żaden z Was nie ogląda, to nagrywałaym wszystko Zazwyczaj nic Wam nie umyka
To były czasy :lol2: A co do umykania to mi wczoraj umknęło w idiotyczny sposób :spiewa: Wyłaczyłem tv jakieś 10 minut przed :tanczy: :tanczy: :tanczy: :rozglada:
To ja dorzucę jeszcze jednego koleżkę Tomasz Marzec często kręci się obok tego stanowiska, przy którym przygotowuje się PzP i rozprasz Joasię Trzy razy go na tym przyłapałam
Nika przywołaj ich do porządku :spiewa: :ban:
Ps. Machającego Kaperka też widać na jednym capsie
Stara się rozpaczliwie nawiązać kontakt wzrokowy,ale Joanna jest nieugięta 8)

P.S Kamilo-chyba źle zlokalizowałeś Joasię bo stała troche dalej,ale nie czepiam się -poprostu mówie :aniol:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Asia z profilu na tym forum to zjawisko jeszcze rzadsze niż 16 stopni w lutym :lol2: Cudo :tanczy:
Profil to jedno, a ten gest rączką .... to drugie cudo :aniol: :aniol: :aniol:
A co do umykania to mi wczoraj umknęło w idiotyczny sposób
Znacie ten dowcip:
przychodzi baba do lekarza z zawiązanymi uszami
- co pani jest ?
- prasowałam, kiedy zadzwonił telefon...
- no a drugie ucho ?
- chciałam zadzwonić po pogotowie...
No więc wczorajsze "pierwsze ucho" czyli DnŻ sobie podarowałem - no bo , wiadomo, praca, siła wyższa... Tym bardziej, że z capsów widać, że operator pracował z kamerą na statywie, a nie "z ręki" i blisko Joasi nie mógł podejść... No ale "drugie ucho" czyli DpD ? W tym czasie obrabiałem wczorajsze PzP. Dlaczego ? ;(
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

maxxx pisze:Maciek użył swoich dobrych kontaktów z ulubiona (?) redakcyjna koleżanka Czasami oglądam 'DpD'-wczoraj nie Czyli tak jak zawsze,nie po drodze mi z Joasią Z duża dozą hiperbolizacji można podsumować ,że Joasia odcisnęła piętno w kilku pasmach : 'Poranek' (w tle),'Dnż' (o kontakcie),'PzP','PiŚ'+'DpD'
No tak :hmm: To by było za dużo Joasi jak na jeden raz ;(
Ja tak samo Wolałem sie juz nie odzywać żeby nie prowokowac dalszej dyskusji na ten drażliwy temat ale....
I dochodzimy do sedna - ale.... :spiewa:
Dżastina pisze:Kontaktowa Asia
..się odezwę i przede wszystkim bardzo dziekuje Asia z profilu na tym forum to zjawisko jeszcze rzadsze niż 16 stopni w lutym Cudo
:o Mi w takim razie pozostaje jedynie dołączyć się do podziękować ;)
To były czasy A co do umykania to mi wczoraj umknęło w idiotyczny sposób Wyłaczyłem tv jakieś 10 minut przed
A ja włączyłem godzinę później, ale do wszystkiego dojdziemy na końcu :lol2:
Nika przywołaj ich do porządku
To ja już się zamykam, by nie dostać od Niki :xx:
P.S Kamilo-chyba źle zlokalizowałeś Joasię bo stała troche dalej,ale nie czepiam się -poprostu mówie
Nawet nie wiesz, że się mylisz ;) Capsy Dżastiny zostały wykonane po godzinie 12.30. Ja natomiast wówczas byłem jeszcze jakieś 30 km od domu, więc nie mogłem tego widzieć :nie: Miałem okazję obejrzeć wejście do serwisu o 13.30, czyli godzinę później. Wniosek jest krótki - było więcej niż jedno wejście :shock: :rozglada:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

No to wychodzi na to, że Joasia opowiadała o kontakcie co najmniej dwa razy- a ja żyłem w tym czasie w takiej nieświadomości :hmm: Jakoś nie poczułem, by Joasia telepatycznie przesyłała mi impuls, bym włączył tv albo, że chociaż jest :lol2:

Jeszcze raz Dżastina dziękujemy za capsy :lol2:
Muszę przyznać, że na tych dwuch ostatnich wyszła szczególnie pięknie :tanczy:
A jeszcze co do wczorajszego DpD- Joasia bardzo fajnie wygląda w roli osoby przesłuchiwanej i opowiadającej :tanczy:
Wychodzi na to, że wspaniałym byłoby pzeprowadzić z Kryńką jakiś video- wywiad :lol2:
Camilo
Guru
Guru

arczi pisze:No to wychodzi na to, że Joasia opowiadała o kontakcie co najmniej dwa razy- a ja żyłem w tym czasie w takiej nieświadomości Jakoś nie poczułem, by Joasia telepatycznie przesyłała mi impuls, bym włączył tv albo, że chociaż jest
Ja od razu po powrocie włączyłem Dnż nie wiem, czy bardziej z przyzwyczajenia czy z telepatycznego przekazu :uhh:
Jeszcze raz Dżastina dziękujemy za capsy
Muszę przyznać, że na tych dwuch ostatnich wyszła szczególnie pięknie
Joasia nie musi wychodzić pięknie - ona sama jest pięknem w najczystszej postaci :tanczy:
A jeszcze co do wczorajszego DpD- Joasia bardzo fajnie wygląda w roli osoby przesłuchiwanej i opowiadającej
Wychodzi na to, że wspaniałym byłoby pzeprowadzić z Kryńką jakiś video- wywiad
Ach, już nie mam siły pisać o tych wywiadach :rozglada:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

kamilo pisze:Ach, już nie mam siły pisać o tych wywiadach
Chyba nie ma co pisac :hmm: Joasia nie ma zamiaru jak widać obnażać przed nami tajników swego żywia zawodowego :nie: Jak zwykle wszystko pozostanie w strefie domysłów :ech:

W dzisiejszym magazynie Joasia zastowowała kompromis i śliską marnarke :lol2:
Zaprowadziła też korekty z swoich formułakch powitalno- pożegnalnych :lol:
Joasia wyrzuciła na początek o tym, co dzis w programie- zamieniła to jakimś innym równoznacznym tekstem :lol2:
Kiedy zapowiadała M24 z jej zapowiedzi wypadło słowo polecam :lol:
Jak widać Joasia przejęła się tymi uwagami i postanowiła choć mały lifting zaprowadzić 8)

Dodam jeszcze, że bardzo piękny uśmiech zagościł na buźce Pani Redaktor na sam koniec, kiedy skończył się materiał o bohaterskim psiaku :lol2: Już z 200% pewnością można powiedzieć, że Joasia uwielbia zwierzaki :D
Camilo
Guru
Guru

A ja niestety mogłem obejrzeć jedynie pierwsze 5 minut magazynu ;(
Dzięki arczi za szczegółowy opis i teraz czekam na capsy, zwłaszcza z końcówki :rydzyk:
Widzę też, że zmieniłeś avatarek - cudo :tanczy:
PS. Maxxx się coś pojawił 45 minut temu i nic nie napisał :uhh:
maxxx

epsztajnek pisze:Profil to jedno, a ten gest rączką .... to drugie cudo
Jasna sprawa :szalony:
kamilo pisze:Nawet nie wiesz, że się mylisz Capsy Dżastiny zostały wykonane po godzinie 12.30. Ja natomiast wówczas byłem jeszcze jakieś 30 km od domu, więc nie mogłem tego widzieć Miałem okazję obejrzeć wejście do serwisu o 13.30, czyli godzinę później. Wniosek jest krótki - było więcej niż jedno wejście
Faktycznie,nie wiem po co takie głupstwa napisałem :rozglada: Ale przyznałem się do błędu-doceń to :lol2: I dzięki temu pewnie łatwiej było Ci wpaść na to,że Joasia pojawiła się jeszcze po raz drugi :tanczy: W normalnych okolicznościach byłaby to spora uciecha,a tak to...ach szkoda gadać ;(
arczi pisze:Jakoś nie poczułem, by Joasia telepatycznie przesyłała mi impuls, bym włączył tv albo, że chociaż jest
Na drugi raz będziemy wiedzieć jak się gdzies w swiadomości pojawi nagle pulsujące zielone logo play ,że coś się dzieje :lol2:
Muszę przyznać, że na tych dwuch ostatnich wyszła szczególnie pięknie
Wszędzie gdzie pojawia się z innym tłem aniżeli opatrzone trochę tło prostozposkie wywołuje pełen podziw :lol2:
kamilo pisze:Joasia nie musi wychodzić pięknie - ona sama jest pięknem w najczystszej postaci
Właśnie miałem to napisać,ale już się nie będe powtarzał :lol2:
arczi pisze:Joasia wyrzuciła na początek o tym, co dzis w programie- zamieniła to jakimś innym równoznacznym tekstem
Kiedy zapowiadała M24 z jej zapowiedzi wypadło słowo polecam
Jak widać Joasia przejęła się tymi uwagami i postanowiła choć mały lifting zaprowadzić
Widać ,że wzięła sobie do serca nasze prośby i uwagi :lol2: Jak zawsze zreszta 8) :klamca: :lol2:
kamilo pisze:Widzę też, że zmieniłeś avatarek - cudo
No taki profesjonalny-aż przyjemniej będzie posty Twoje czytać :lol2:
Dzięki arczi za szczegółowy opis i teraz czekam na capsy, zwłaszcza z końcówki..(...)PS. Maxxx się coś pojawił 45 minut temu i nic nie napisał (...)
Tu w tym momencie powinny byc capsy,ale.. :uhh: Wszystkie siły się przeciw temu sprzysięgły :uhh: Podgląd na którym robie capsy odmówił posłuszeństwa :uhh: ..Na standardowym zagościł na dłużej pan Dochnal ; Marek zreszta :ech:
Jedynym ratunkiem w tej sytuacji jest epsztajnek,któremu przyjdzie bronić naszego honoru :rozglada:
Bo Joasia nie przejdzie tak poprostu do porządku dziennego nad tym,że nie ma capsów ;( Nie będzie wnikać dlaczego tak się stało :nie: :grozi: Dlatego musimy się wspierać :tanczy:
Natomiast co do tego,że byłem-owszem :lol2: Taka wizytacja-musiałem się zaznajomić z zaległościami :lol2:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Faktycznie,nie wiem po co takie głupstwa napisałem Ale przyznałem się do błędu-doceń to I dzięki temu pewnie łatwiej było Ci wpaść na to,że Joasia pojawiła się jeszcze po raz drugi W normalnych okolicznościach byłaby to spora uciecha,a tak to...ach szkoda gadać
Mylić się jest rzeczą ludzką :szalony: Proponuję zakończyć ten temat wczorajszego Dnż bo jeszcze za chwilę się okaże, że miała 3 relacje, a to będzie nie do zniesienia ;(
Na drugi raz będziemy wiedzieć jak się gdzies w swiadomości pojawi nagle pulsujące zielone logo play ,że coś się dzieje
Szkoda tylko, że nie zawsze jest możliwość by to sprawdzić :(
Wszędzie gdzie pojawia się z innym tłem aniżeli opatrzone trochę tło prostozposkie wywołuje pełen podziw
Szczególnie pożądane jest tło telewizorów :rozglada:
Widać ,że wzięła sobie do serca nasze prośby i uwagi Jak zawsze zreszta
Przemilczymy tę kwestię :cicho:
No taki profesjonalny-aż przyjemniej będzie posty Twoje czytać
Mnie ten avatarek będzie rozpraszał podobnie jak każdy z Joasię :lol2:
Tu w tym momencie powinny byc capsy,ale.. Wszystkie siły się przeciw temu sprzysięgły Podgląd na którym robie capsy odmówił posłuszeństwa ..Na standardowym zagościł na dłużej pan Dochnal ; Marek zreszta
Jedynym ratunkiem w tej sytuacji jest epsztajnek,któremu przyjdzie bronić naszego honoru
Bo Joasia nie przejdzie tak poprostu do porządku dziennego nad tym,że nie ma capsów Nie będzie wnikać dlaczego tak się stało Dlatego musimy się wspierać
Natomiast co do tego,że byłem-owszem Taka wizytacja-musiałem się zaznajomić z zaległościami
Reasumując Twoją zwięzłą wypowiedź - albo epsztajnek, albo będzie obciach :rozglada:
maxxx

kamilo pisze:Mylić się jest rzeczą ludzką Proponuję zakończyć ten temat wczorajszego Dnż bo jeszcze za chwilę się okaże, że miała 3 relacje, a to będzie nie do zniesienia
Oczywiście,lepiej nie kusić losu :nie: :spiewa:
Szkoda tylko, że nie zawsze jest możliwość by to sprawdzić
Przy dziesiejszej technice to kwestia miesięcy i bedzie to możliwe :lol2:
Szczególnie pożądane jest tło telewizorów
Albo te kolumienki sejmowe :spiewa:
Mnie ten avatarek będzie rozpraszał podobnie jak każdy z Joasię
Że też to takie trudne sie przyzwyczaić do Joasi :lol2:
Reasumując Twoją zwięzłą wypowiedź - albo epsztajnek, albo będzie obciach
Tak.Czasami za dużo gadam,milknę więc :xx:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Nie będzie obciachu... Grupa operacyjna "Kontakt" działa :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Oczywiście,lepiej nie kusić losu
Gorzej jak ten los sam się kusi :rozglada:
Przy dziesiejszej technice to kwestia miesięcy i bedzie to możliwe
Ano pozostaje mieć nadzieję - technika idzie na przód :lol2:
Albo te kolumienki sejmowe
Może być też łono natury przed KPRM :spiewa:
Że też to takie trudne sie przyzwyczaić do Joasi
Wydaje się, że nie, a jednak... Niektóre rzeczy wydają się takie łatwe tylko z pozoru :ech:
Tak.Czasami za dużo gadam,milknę więc
Tylko nie na zawsze - to byłby grzech śmiertelny :grozi:
maxxx

kamilo pisze:Gorzej jak ten los sam się kusi
Nie skusił się,chyba :rozglada:
Ano pozostaje mieć nadzieję - technika idzie na przód
Ale to też nie można przesadzać,bo jeszcze się skończyć może ,że technika zastąpi Joasie ;(
Może być też łono natury przed KPRM
I znów wracamy do listy życzeń :spiewa:
Tylko nie na zawsze - to byłby grzech śmiertelny :grozi:
Skąd w Tobie takie obawy :spiewa: No wiecie co :lol2:

P.S Dawno Joasia nie była w jeansach,ale to nadrobiła co widac po capsach :aniol:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Nie skusił się,chyba
Ja bym powiedział, że więcej niż chyba :lol2:
Ale to też nie można przesadzać,bo jeszcze się skończyć może ,że technika zastąpi Joasie
Jak ta technika ma na tym polegać to ja bardzo dziękuję :nie:
I znów wracamy do listy życzeń
Szkoda, że Joasia nie ma takiej listy: Spełniam życzenia :spiewa:
Skąd w Tobie takie obawy No wiecie co
Widzisz jak się boję o Ciebie :rozglada:
P.S Dawno Joasia nie była w jeansach,ale to nadrobiła co widac po capsach
Mówiąc szczerze, to dżinsiki nie są tym elementem, na których mi tak bardzo zależy :ech:
maxxx

kamilo pisze:Jak ta technika ma na tym polegać to ja bardzo dziękuję
Nie wiem ale chyba do tego to wszystko dąży żeby maszyny wszystko robiły za ludzi-równiez przekazywały informację a z czasem i generowały :rozglada: :spiewa:
Szkoda, że Joasia nie ma takiej listy: Spełniam życzenia
Musimy się zadowolić tym co jest :spiewa:
Widzisz jak się boję o Ciebie
Kto by pomyślał :rozglada: :lol2: A jakbym juz nie wrócił na forum to :spiewa: Dwa ,trzy dni i juz byn nikt nie pamiętał,że był tu taki maxxx :ech:
Mówiąc szczerze, to dżinsiki nie są tym elementem, na których mi tak bardzo zależy
No ten temat zawsze wzbudzał podzielone opinie :spiewa:
ODPOWIEDZ