Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Re: Agata Tomaszewska - poznańska reporterka

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:Agatka ma piękne koleżanki :) !! Mielibyśmy problem z ucharakteryzowaniem Al'a :devil :!! Agatka nie dałaby wiary :nie: !! :lol2: Ostatnia deska ratunku , to przekupić koleżankę :lol: !! Albo jakimś podstępem zwabić Agatkę do pracy :rydzyk: !! :rozglada:
..tyż prowda :lol2:
..jestem tak zapatrzony w Agatkę że nawet nie pamiętałem że jej przyjaciółki też są atrakcyjne :D
..w takim razie pozostaje nam korupcja :lol:
..na kasę mogłaby się obrazić :D
..dać w pysk :D
..ale jak trafić w gust kobiety np. kupując biżuterię :mhm: :D :D :D :D
A gdybyś był na ich miejscu , wolałbyś zapewne wrócić na swoje :lol:
..nie powiem Ci dopóki nie znajdę się na ich miejscu :D
..żebym tak miał zaczarowany pierścień :roll: :lol2:
stajlus pisze:
marcinkowsky pisze:A stawiasz chociaż :lol2: ?? Bo u mnie ostatnio krucho z kasą -niezależności finanasowej mi się zachciało :devil: !! :hyh:
powiedz tylko, gdzie i kiedy :lol2:
..w takim razie jesteśmy umówieni :lol2:
..gorzej jak w tym czasie Agatka zechce wrócić :lol2:
..przywitamy ją w stanie wskazującym na spożycie :>
..nie wypada :lol2:
stajlus pisze:
marcinkowsky pisze:Albo jakimś podstępem zwabić Agatkę do pracy :rydzyk: !! :rozglada:
chyba wołami :hahaha: mogę od syna Leppera wynająć ;)
.. :hahaha: dobre :hahaha:

..a czy syn Leppera nie hoduje bizonów :>
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieżyświat pisze:..w takim razie pozostaje nam korupcja :lol:
..na kasę mogłaby się obrazić :D
..dać w pysk :D
Czasami to jest nawet bardzo przyjemne :lol2: !! Ale nie warto prowokować masz racje - tak , tak -masz rację :) !! Lepiej uciec się do innych metod :lol2: !!
..ale jak trafić w gust kobiety np. kupując biżuterię :mhm: :D :D :D :D
Chyba im droższa , tym bardziej się podoba :mhm: ??
..nie powiem Ci dopóki nie znajdę się na ich miejscu :D
..żebym tak miał zaczarowany pierścień :roll: :lol2:
Może stajlus jest w stanie załatwić :lol2: ?? :lol: Wtedy mielibyśmy bezproblemowe życie :lol2: !! Chyba , że pierścień narzucałby nam pewne limity -czytałem kiedyś taką bajkę ..... ale nie będę jej przytaczał :red: !! :lol:
..w takim razie jesteśmy umówieni :lol2:
..gorzej jak w tym czasie Agatka zechce wrócić :lol2:
..przywitamy ją w stanie wskazującym na spożycie :>
..nie wypada :lol2:
Dobra , nie wykręcaj się już -stajlus wodzi nas na pokuszenie :lol2: !! Niedługo podstawi nam jakieś laski pod noc .... znaczy się nos :lol2: !!
stajlus pisze:
marcinkowsky pisze:Albo jakimś podstępem zwabić Agatkę do pracy :rydzyk: !! :rozglada:
chyba wołami :hahaha: mogę od syna Leppera wynająć ;)
.. :hahaha: dobre :hahaha:

..a czy syn Leppera nie hoduje bizonów :>
Nieważne :lol2: !! Pytanie , które silniejsze :lol2: ??
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Nadejszła wiekopomna.......
W ten oto prosty i cichy sposób dokonała się zmiana pierwszego miejsca na forum...
Tylko nie wiadomo jaką "emotkę" umieścić : :( taką, czy :brawa: taką....
Ostatnio zmieniony środa 27 lut 2008, 18:52 przez epsztajnek, łącznie zmieniany 1 raz.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..łooo matko :shock:

..marcinkowsky - zrobiliśmy to :o

..tak się zagadaliśmy że nawet nie zauważyłem :neutral:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..łooo matko :shock:

Ja i Ty ..... :shock: ?? :shock: My razem :shock: ?? We dwójkę :? ?? :shock: :shock: Co takiego zrobiliśmy :> ?? :shock: O czym Ty piszesz .... :> ?? Ja nie mam z tym nic wspólnego .... ja nie .... :devil: !! :lol: Dobra koniec żartów -sorry Black ;) !! Tak wyszło ;) !! Właściwie to ..... tak poszło :spiewa: !!
epsztajnek pisze:Tylko nie wiadomo jaką "emotkę" umieścić : :( taką, czy :brawa: taką....
A mogę się zastanowić nad odpowiedzią :) ?? Daj mi czas do ..... do jutra :rozglada: ?? :lol2:
Ostatnio zmieniony środa 27 lut 2008, 18:58 przez marcinkowsky, łącznie zmieniany 1 raz.
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze: Ja i Ty ..... :shock: ?? :shock: :shock: Co takiego zrobiliśmy :> ?? :shock: O czym Ty piszesz .... :> ?? Ja nie mam z tym nic wspólnego .... ja nie .... :devil: !! :lol: Dobra koniec żartów -sorry Black ;) !! Tak wyszło ;) !! Właściwie to ..... tak poszło :spiewa: !!
..ej..jej ;)
..taka niewygodna sytuacja niby triumfu a Ciebie jeszcze żarty się trzymają :mhm:
..czyżbyś już coś zażył 'pocieszającego' :?: ;)
..ja chyba też zażyję ;)
..dziwnie się czuję ;)
epsztajnek pisze:Tylko nie wiadomo jaką "emotkę" umieścić : :( taką, czy :brawa: taką....
..z jednej strony radość i duma z sukcesu :D
..a drugiej smutek i hańba - żeśmy zgładzili 'dziecko' Blacka :neutral:
epsztajnek pisze:A mogę się zastanowić nad odpowiedzią :) ?? Daj mi czas do ..... do jutra :rozglada: ?? :lol2:
..jutro też nie będziemy wiedzieli którą emotkę wybrać :neutral:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..taka niewygodna sytuacja niby triumfu a Ciebie jeszcze żarty się trzymają :mhm:

Taki już po prostu jestem -durny :hmm: !! :lol: Ale dobrze mi z tym 8) !! :D Lżej :tanczy: !! :D
..czyżbyś już coś zażył 'pocieszającego' :?: ;)
..ja chyba też zażyję ;)
..dziwnie się czuję ;)
Ja jeszcze nie -jeśli Cięto odstraszy :spiewa: !!
obieżyświat pisze:..jutro też nie będziemy wiedzieli którą emotkę wybrać :neutral:
A może jak się dobrze wyśpimy , obudzimy się następnego dnia i poczujemy się lepiej :neutral: ?? No chociaż ze zmniejsznym brzemieniem hańby -gorzej tego zanwać nie mogłeś :ech: !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Taki już po prostu jestem -durny :hmm: !! :lol: Ale dobrze mi z tym 8) !! :D Lżej :tanczy: !! :D
..jesteś żywym przykładem tego że poczucie humoru pomaga przebrnąć człowiekowi przez trudne sytuacje ;)
.. no a poza tym z definicji książkowych - humor odgrywa dużą rolę w komunikacji międzyludzkiej :lol2: :lol2:
A może jak się dobrze wyśpimy , obudzimy się następnego dnia i poczujemy się lepiej :neutral: ?? No chociaż ze zmniejsznym brzemieniem hańby -gorzej tego zanwać nie mogłeś :ech: !!
..lepiej sie poczuliśmy :?: :neutral:
..no ja jakoś tak nie za bardzo :ech:

..czuję moralnego kaca :hmm:
..proszę was o jakieś lekarstwo :rydzyk:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..jesteś żywym przykładem tego że poczucie humoru pomaga przebrnąć człowiekowi przez trudne sytuacje ;)
.. no a poza tym z definicji książkowych - humor odgrywa dużą rolę w komunikacji międzyludzkiej :lol2: :lol2:
Ejjjhhh ;) !! Nie zawsze pomaga ;) !! Ten przypadek nie jest najcięższy , więc jakoś się pocieszyłem i zadławiłem poczucie winy poczuciem humoru :devil: !! Ale nie zawsze jest tak prosto ;) !!
..lepiej sie poczuliśmy :?: :neutral:
..no ja jakoś tak nie za bardzo :ech:

..czuję moralnego kaca :hmm:
..proszę was o jakieś lekarstwo :rydzyk:
Kasujemy posty :> ?? :devil: I zachowamy stan gdzieś na 340 stronie :devil: !! Zakładając później nowy wątek :devil: !! Innej rady nie ma na uleczenie się z tego kaca :lol2: !!
Mi też nie jest dzisiaj dobrze z tym , że zawiedliśmy Blacka :hyh: !!
No , ale cholera jasna , gdyby chodziło o kogo innego , gdyby to jakaś inna dziennikarka pokonała "wątkowo" Anitę , ale to Agatka -wspaniałej dziennikarki wątek :neutral: !!

My jesteśmy ludźmi sumienia , dlatego lepiej dla nas , żebyśmy nigdy do polityki , bo się byśmy zamęczyli , kiedy zrobilibyśmy coś na przekór obietnicom wyborczym , a jak wiadomo w polityce bez tego ani rusz :neutral: !! :devil:
Moje marzenia o prezydenturze właśnie legły w gruzach :devil: !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:
obieżyświat pisze:..łooo matko :shock:

Ja i Ty ..... :shock: ?? :shock: My razem :shock: ?? We dwójkę :? ?? :shock: :shock: Co takiego zrobiliśmy :> ?? :shock: O czym Ty piszesz .... :> ?? Ja nie mam z tym nic wspólnego .... ja nie .... :devil: !! :lol: Dobra koniec żartów -sorry Black ;) !! Tak wyszło ;) !! Właściwie to ..... tak poszło :spiewa: !!
Jak boga kocham - zrobiliście to :hahaha:
Z tego powodu gnębi Was od wczoraj "moralniak" :>
Moralniak :mhm: ...moralniak :mhm: moralniak... :> Co to jest tak właściwie w Waszym przypadku ten moralniak? :> Czy to właśnie to, co nie pozwalało Wam dzisiaj spać? :mhm: :lol:
Czujecie pewien dyskomfort :> Niesłusznie :D
Gdybyście coś kosmatego zrobili :> ale Wyście tylko swoje porządne zadanie wypełniali :D To nie y macie problem, a kolega, który chciał, żebyście spełnili jakąś dziwną jego zachciankę ;)
Gorzej moglibyście się czuć, gdybyście chcieli kupić znajomych albo przyjaciółki Agatty :devil: Ja nie dam się w to, w żaden sposób wmieszać :devil:

Ale, w związku z tym, że...
..jesteś żywym przykładem tego że poczucie humoru pomaga przebrnąć człowiekowi przez trudne sytuacje ;)
...to zdobywam się na wspaniałomyślność, wybaczam , że żartowaliście na mój temat i zachęcam Was do tego, abyście dalej wykazywali witalność, poczucie humoru, a szybko uporacie się z wszelkimi ograniczeniami i przeciwnościami losu :lol2:
No i gratuluję sukcesu :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Jak boga kocham - zrobiliście to :hahaha:
Moralniak :mhm: ...moralniak :mhm: moralniak... :> Co to jest tak właściwie w Waszym przypadku ten moralniak? :> Czy to właśnie to, co nie pozwalało Wam dzisiaj spać? :mhm: :lol:
A skąd wiesz , ze nie mogłem spać :> ?? :hyh: Wróżką jesteś , czy jak :> ?? :lol2:
Czujecie pewien dyskomfort :> Niesłusznie :D
Gdybyście coś kosmatego zrobili :> ale Wyście tylko swoje porządne zadanie wypełniali :D To nie y macie problem, a kolega, który chciał, żebyście spełnili jakąś dziwną jego zachciankę ;)
No toś mnie skutecznie pocieszył :lol2: !! Twoje zdanie przeciwko Blacka zdaniu :lol2: !! To ważne , bo wiem jak blisko byliście :lol2: !! N forum blisko byliście :devil: !! :stop:
Gorzej moglibyście się czuć, gdybyście chcieli kupić znajomych albo przyjaciółki Agatty :devil: Ja nie dam się w to, w żaden sposób wmieszać :devil:
To był tylko niewinny żarcik :aniol: !! Ostatnia deska ratunku :lol2: !!
No i gratuluję sukcesu :lol2:
Sukcesu , do którego doszliśmy po trupach :> ?? :lol: :lol: Nie wymiguj się -też się do tego sukcesu przyczyniłeś :lol2: !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:Jak boga kocham - zrobiliście to :hahaha:
A skąd wiesz , ze nie mogłem spać :> ?? :hyh: Wróżką jesteś , czy jak :> ?? :lol2:
..moralniak - jaka okropna nazwa :hyh:
..a fe :hyh:
..świetnie oddaje mój nastrój - wybornie :devil:
..dokładnie z tego powodu mam jakąś dziwną blokadę :?
..no niech ktoś coś na to poradzi :ban:
..zaduszą nas te wyrzuty sumienia :(
marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:Czujecie pewien dyskomfort :> Niesłusznie :D
No toś mnie skutecznie pocieszył :lol2: !! Twoje zdanie przeciwko Blacka zdaniu :lol2: !! To ważne , bo wiem jak blisko byliście :lol2: !! N forum blisko byliście :devil: !! :stop:
..o takie słowa to jak ochłoda na pustyni w upalny dzień :racja:
..co za paradoks :hyh:
..zamiast się cieszyć że dokonaliśmy nie lada dziełka to my sobie wyrzucamy że to zrobiliśmy :hyh:
..czy życie musi być takie zakręcone :?: :uhh:
marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:No i gratuluję sukcesu :lol2:
Sukcesu , do którego doszliśmy po trupach :> ?? :lol: :lol: Nie wymiguj się -też się do tego sukcesu przyczyniłeś :lol2: !!
..i tu jest pies pogrzebany :/
..Black nam tak namieszał w głowach że poprzewracało nam się wszystko :hyh:
..pytanie czy nie runęło - jak ten komin na północy kraju :rozglada:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Cześć wszystkim :D Wow :o Dawno mnie nie było :spiewa: Myślałam, że kiedy wrócę i Agata już będzie :mhm:

Strasznymi hieroglifami zdaniowymi piszecie :D Musiałam z pól godziny posiedzieć, żeby zrozumieć, skąd u Was te wyrzuty sumienia :lol: Słuchajcie :D Anita to rzeczywiście fajna laska... dziennikarka, ale Agata też taka jest: piękna, inteligentna i z klasą :D
Rozumiem, że gdybyście pisali o jakiejś nadętej dziennikarskiej lafiryndzie, to moglibyście mieć wyrzuty z pokonania Anity wątku, ale w obecnej sytuacji nie rozumiem Waszego rozgoryczenia :neutral:
Poza tym chłopaki od Kryńskiej niedługo Was wyręczą :D Może to jest lekarstwo? :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

}{ypnosea pisze:Cześć wszystkim :D Wow :o Dawno mnie nie było :spiewa: Myślałam, że kiedy wrócę i Agata już będzie :mhm:
..ja codziennie kiedy wracam do domu mam nadzieję ze zastanę na forum taką wiadomość :neutral:
Strasznymi hieroglifami zdaniowymi piszecie :D Musiałam z pól godziny posiedzieć, żeby zrozumieć, skąd u Was te wyrzuty sumienia :lol: Słuchajcie :D Anita to rzeczywiście fajna laska... dziennikarka, ale Agata też taka jest: piękna, inteligentna i z klasą :D
..przynajmniej to jest pocieszające :lol2:
..mamy o czym pisać :)
..mamy z czego się cieszyć :)
..i mamy czym się szczycić :lol2:
Rozumiem, że gdybyście pisali o jakiejś nadętej dziennikarskiej lafiryndzie, to moglibyście mieć wyrzuty z pokonania Anity wątku, ale w obecnej sytuacji nie rozumiem Waszego rozgoryczenia :neutral:
..nigdy bym się takową dziennikarką nie zainteresował :nie:
..to nie moje tereny :lol2:
}{ypnosea pisze:Poza tym chłopaki od Kryńskiej niedługo Was wyręczą :D Może to jest lekarstwo? :D
..może i nam to ulgę przyniesie :o :)
..oni wezmą na swoje barki cały ciężar który nałożył na nas Black :)
..eh :/
..jakbyśmy mało mieli kłopotów na głowie :/
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

obieżyświat pisze:
}{ypnosea pisze:Cześć wszystkim :D Wow :o Dawno mnie nie było :spiewa: Myślałam, że kiedy wrócę i Agata już będzie :mhm:
..ja codziennie kiedy wracam do domu mam nadzieję ze zastanę na forum taką wiadomość :neutral:
a niektórym to już nawet po nocach śni się, że Agata wróciła i prowadzi serwisy :)
niestety, po jakimś czasie wychodzi na jaw, że to był tylko sen ;(
:mhm: dziwne, że nie śni mi się, że nadaje relacje :mhm:
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
ODPOWIEDZ