Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Re: Agata Tomaszewska - poznańska reporterka

Post autor: obieżyświat »

stajlus pisze:
obieżyświat pisze:
}{ypnosea pisze:Cześć wszystkim :D Wow :o Dawno mnie nie było :spiewa: Myślałam, że kiedy wrócę i Agata już będzie :mhm:
..ja codziennie kiedy wracam do domu mam nadzieję ze zastanę na forum taką wiadomość :neutral:
a niektórym to już nawet po nocach śni się, że Agata wróciła i prowadzi serwisy :)
niestety, po jakimś czasie wychodzi na jaw, że to był tylko sen ;(
..wszystko na NIE :/
..wszystko dla nas wszystkich - fanów Agatki postawione jest na jedną kartę :/

..nie lubię liczyć - wiecie o tym :)
..ale jutro miną 4 tygodnie odkąd nie ma z nami Agatki ;(
..straszne ;( ;(
..jak my wytrzymaliśmy bez niej tyle czasu :uhh:
..skąd my bierzemy siłę :?: :uhh:
:mhm: dziwne, że nie śni mi się, że nadaje relacje :mhm:
..może to proroctwo :?: :)
..może gdy wróci do pracy będzie prowadziła już tylko serwisy :?: :)
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

obieżyświat pisze:
stajlus pisze: :mhm: dziwne, że nie śni mi się, że nadaje relacje :mhm:
..może to proroctwo :?: :)
..może gdy wróci do pracy będzie prowadziła już tylko serwisy :?: :)
wątpię w to proroctwo ;)
gdybym miał prorocze sny, to Agata już by gadała do nas z telewizora ;) a doskonale wiemy, że tak nie jest ;(
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieżyświat pisze:
}{ypnosea pisze:Cześć wszystkim :D Wow :o Dawno mnie nie było :spiewa: Myślałam, że kiedy wrócę i Agata już będzie :mhm:
..ja codziennie kiedy wracam do domu mam nadzieję ze zastanę na forum taką wiadomość :neutral:
Jak widzisz }{ypno wszyscy tutaj marzymy o tym , żeby Agatka do nas wróciła , a ona najwyraźniej woli byczyć się gdzieś tam , gdzie aktualnie przebywa i mam nadzieję podobnie jak my walczy z wyrzutami sumienia -tyle , że innej natury ;) !! Z wyrzutami nas dotyczącymi :lol2: !! Dotyczącymi tego , że nie zważa na naszą tęsknotę i cierpienie ;( !! W ogóle wszystko to , co te uczucia w nas potęgują negatywnego ;( !! Już nawet powoli zaczynamy nieudanego wypoczynku Agatce życzyć -skończ :hmm: !!
obieżyświat pisze:
}{ypnosea pisze:Strasznymi hieroglifami zdaniowymi piszecie :D Musiałam z pól godziny posiedzieć, żeby zrozumieć, skąd u Was te wyrzuty sumienia :lol: Słuchajcie :D Anita to rzeczywiście fajna laska... dziennikarka, ale Agata też taka jest: piękna, inteligentna i z klasą :D
..przynajmniej to jest pocieszające :lol2:
..mamy o czym pisać :)
..mamy z czego się cieszyć :)
..i mamy czym się szczycić :lol2:
Ale jak tak dalej pójdzie i Agatka nam o sobie nie przypomni , to zapomnimy o tym wszystkim ..... eeejjjhhh - i kogo ja chcę oszukać :devil: ?? :lol2: O tym , jaka wspaniała nigdy się nie zapomni przecież :tanczy: !!
obieżyświat pisze:
}{ypnosea pisze:Rozumiem, że gdybyście pisali o jakiejś nadętej dziennikarskiej lafiryndzie, to moglibyście mieć wyrzuty z pokonania Anity wątku, ale w obecnej sytuacji nie rozumiem Waszego rozgoryczenia :neutral:
..nigdy bym się takową dziennikarką nie zainteresował :nie:
..to nie moje tereny :lol2:
Ale mi się spodobało to określenie :lol: !! :brawa: W tvn24 to chyba raczej nie ma takich dziennikarek , ale w innej stacji ich pełno ..... :lol2: !! :xx:
obieżyświat pisze:
}{ypnosea pisze:Poza tym chłopaki od Kryńskiej niedługo Was wyręczą :D Może to jest lekarstwo? :D
..może i nam to ulgę przyniesie :o :)
..oni wezmą na swoje barki cały ciężar który nałożył na nas Black :)
..eh :/
..jakbyśmy mało mieli kłopotów na głowie :/
Nie przekonamy się o słuszności tego stwierdzenia -lekarstwa , póki nie spróbujemy :D !! :plus:
..jak my wytrzymaliśmy bez niej tyle czasu :uhh:
..skąd my bierzemy siłę :?: :uhh:
Nie wiem :roll: ?? może przez te miesiące ciężkiej pracy nagromadziliśmy sporo zapasów ..... :roll: ?? :D
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Jak widzisz }{ypno wszyscy tutaj marzymy o tym , żeby Agatka do nas wróciła , a ona najwyraźniej woli byczyć się gdzieś tam , gdzie aktualnie przebywa i mam nadzieję podobnie jak my walczy z wyrzutami sumienia -tyle , że innej natury ;) !! Z wyrzutami nas dotyczącymi :lol2: !! Dotyczącymi tego , że nie zważa na naszą tęsknotę i cierpienie ;( !! W ogóle wszystko to , co te uczucia w nas potęgują negatywnego ;( !! Już nawet powoli zaczynamy nieudanego wypoczynku Agatce życzyć -skończ :hmm: !!
..pisz sam za siebie bo ktoś gotów pomyśleć że wszyscy jej złorzeczymy :uwaga:
..a tak przecież nie jest :nie:
..tylko Ty w chwili słabości (mam nadzieję) napisałeś coś tak okropnego :>
..odwołaj to albo 'odkręć' w inny sposób - bo niekorzystne światło na nas wszystkich rzuciłeś :x
Ale jak tak dalej pójdzie i Agatka nam o sobie nie przypomni , to zapomnimy o tym wszystkim ..... eeejjjhhh - i kogo ja chcę oszukać :devil: ?? :lol2: O tym , jaka wspaniała nigdy się nie zapomni przecież :tanczy: !!
..po tym co napisałeś wyżej to wszystkiego można się po Tobie spodziewać :?
..więc bym się nie zdziwił niczym :?
Ale mi się spodobało to określenie :lol: !! :brawa: W tvn24 to chyba raczej nie ma takich dziennikarek , ale w innej stacji ich pełno ..... :lol2: !! :xx:
..ale chyba nie w tej którą ja oglądam :devil:
Nie przekonamy się o słuszności tego stwierdzenia -lekarstwa , póki nie spróbujemy :D !! :plus:
..ja - nie wiem czemu - już dziś jakoś lepiej się czuję :)
..a Wy :?: :)
Nie wiem :roll: ?? może przez te miesiące ciężkiej pracy nagromadziliśmy sporo zapasów ..... :roll: ?? :D
..zapasów :?:
..a co my chomiki :> :devil:
..one też kiedyś muszą się wyczerpać :spiewa:
..a więc będziemy funkcjonować aż do wyczerpania zapasów.. :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

obieżyświat pisze:..pisz sam za siebie bo ktoś gotów pomyśleć że wszyscy jej złorzeczymy :uwaga:
..odwołaj to albo 'odkręć' w inny sposób - bo niekorzystne światło na nas wszystkich rzuciłeś :x
O tak :ban: Piszemy, szczególnie złe rzeczy, tylko i wyłącznie we własnym imieniu :lol2: Wypraszam sobie takie wrzucanie wszystkiego do jednego worka :lol2: Wprawdzie jesteśmy zżyci, ale nie jednomyślni :lol2:

A tak w ogóle panowie, to o co my się sprzeczamy? :lol2: Wczoraj mało brakowało, a właściwie to już dzisiaj, że nie wzięliście za łby, więc proponuję powściągnąć emocje :lol2: Tak jak nas przez te wszystkie miesiące najlepiej uczyła sama Agatta :lol2:
..ja - nie wiem czemu - już dziś jakoś lepiej się czuję :)
..a Wy :?: :)
Ja od samego początku przekroczenia magicznej strony i objęcia prowadzenia czuję się wybornie :lol2: Świadomość pewnej Victorii dodała mi skrzydeł :lol2: Niestety nie mam zbyt często możliwości zaprezentowania lotów przed Wami :lol2: Dlatego też (z powodu braku jakiegokolwiek poczucia winy :lol2: ) nie jest mi potrzebne żadne lekarstwo - to proponowane, czy inne :lol2:
..zapasów :?:
..a co my chomiki :> :devil:
..one też kiedyś muszą się wyczerpać :spiewa:
..a więc będziemy funkcjonować aż do wyczerpania zapasów.. :lol2:
Zatem już zacznijmy pracować nad metodą, która pomoże nam sklonować obecne, wciąż jeszcze nie wyczerpane zapasy :lol2:
Pomnóżmy je, a problem zniknie :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:
obieżyświat pisze:..pisz sam za siebie bo ktoś gotów pomyśleć że wszyscy jej złorzeczymy :uwaga:
O tak :ban: Piszemy, szczególnie złe rzeczy, tylko i wyłącznie we własnym imieniu :lol2: Wypraszam sobie takie wrzucanie wszystkiego do jednego worka :lol2: Wprawdzie jesteśmy zżyci, ale nie jednomyślni :lol2:
A wybaczycie mi , jak powiem , wyjaśnię , że mówiłem we własnym imieniu , a liczby mnogiej użyłem z przyzwyczajenia :lol2: ?? :rozglada: Wybaczcie , wybaczcie , wybaczcie :rydzyk: !! A Agatkę to będę błagał o wybaczenie , dopiero jak wróci :lol2: !! Logiczne , prawda :lol2: ??
A tak w ogóle panowie, to o co my się sprzeczamy? :lol2: Wczoraj mało brakowało, a właściwie to już dzisiaj, że nie wzięliście za łby, więc proponuję powściągnąć emocje :lol2: Tak jak nas przez te wszystkie miesiące najlepiej uczyła sama Agatta :lol2:
No wiesz , kiedy człowiek żyje w takim napięciu , w jakim my ostatnio żyjemy , kiedy w dodatku nic nie idzie tak , jak byśmy sobie tego życzyli , to normalne , że nasze reakcje są takie skrajne i nie do końca poprawne , czyli takie , z których raczej nie możemy być dumni :spiewa: !!
Ja od samego początku przekroczenia magicznej strony i objęcia prowadzenia czuję się wybornie :lol2: Świadomość pewnej Victorii dodała mi skrzydeł :lol2: Niestety nie mam zbyt często możliwości zaprezentowania lotów przed Wami :lol2: Dlatego też (z powodu braku jakiegokolwiek poczucia winy :lol2: ) nie jest mi potrzebne żadne lekarstwo - to proponowane, czy inne :lol2:
Powiedzmy , że i mi już trochę lepiej ;) !! Troszeczkę ;) !! I pomyśleć , że aby dojść do takiego wniosku potrzebowałem przeczytać , że ktoś tak naprawdę i szczerze cieszy się z naszego sukcesu :) !!
Zatem już zacznijmy pracować nad metodą, która pomoże nam sklonować obecne, wciąż jeszcze nie wyczerpane zapasy :lol2:
Pomnóżmy je, a problem zniknie :lol2:
No dobra mądralo :lol2: !! Ale powiedz nam jeszcze jak to się robi :lol2: !! A przydatny może być ten pomysł :tanczy: !! Kto wie , ile biednych tygodni jeszcze przed nami :rozglada: ?? :spiewa:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:A wybaczycie mi , jak powiem , wyjaśnię , że mówiłem we własnym imieniu , a liczby mnogiej użyłem z przyzwyczajenia :lol2: ?? :rozglada: Wybaczcie , wybaczcie , wybaczcie :rydzyk: !! A Agatkę to będę błagał o wybaczenie , dopiero jak wróci :lol2: !! Logiczne , prawda :lol2: ??
..potrzebowałeś interwencji Al'a żeby namusićsię na 'przeprosiny' :>
..ja się i moje zdanie się dla ciebie nie liczymy :?: :nie:
..nawet mi na tym nie zależało :devil:
No wiesz , kiedy człowiek żyje w takim napięciu , w jakim my ostatnio żyjemy , kiedy w dodatku nic nie idzie tak , jak byśmy sobie tego życzyli , to normalne , że nasze reakcje są takie skrajne i nie do końca poprawne , czyli takie , z których raczej nie możemy być dumni :spiewa: !!
..i dlatego właśnie - z powodu tego napięcia i ciągłych rozczarowań - to nie możemy brać sobie wszystkiego do serca :lol2:
..no zwłaszcza tych negatywnych spraw ;)
Powiedzmy , że i mi już trochę lepiej ;) !! Troszeczkę ;) !! I pomyśleć , że aby dojść do takiego wniosku potrzebowałem przeczytać , że ktoś tak naprawdę i szczerze cieszy się z naszego sukcesu :) !!
..wnioskuję zatem że humory nam się poprawiają - sukcesywnie :lol2:
..oby tak dalej i do przodu 8)
No dobra mądralo :lol2: !! Ale powiedz nam jeszcze jak to się robi :lol2: !! A przydatny może być ten pomysł :tanczy: !! Kto wie , ile biednych tygodni jeszcze przed nami :rozglada: ?? :spiewa:
..łza Agatki :lol2:
..włos..
..jedno słowo.. :lol2:
..wymieszać.. :lol2:
..podgrzać :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

obieżyświat pisze:
marcinkowsky pisze:No dobra mądralo :lol2: !! Ale powiedz nam jeszcze jak to się robi :lol2: !! A przydatny może być ten pomysł :tanczy: !! Kto wie , ile biednych tygodni jeszcze przed nami :rozglada: ?? :spiewa:
..łza Agatki :lol2:
..włos..
Chłopaki :> A czy oby to nie będzie z tego mieszanki wybuchowej? :hahaha: Gdybyśmy już się mieli nie spotkać... coś Was wymiotło :> Czyżbyście byli już po pierwszych testach :> :devil:

Ech :D Chciałabym Wam jakoś pomóc, ale nie mam niestety żadnych pomysłów :neutral:
Wiedzcie, że myślę o Was :lol2:
:D
TinkiWinki
Początkujący
Początkujący

Post autor: TinkiWinki »

Chłopaki, oglądaliście Szkło kontaktowe? Obrazek
Za idiotę robię tutaj JA! ... :lol2:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

TinkiWinki pisze:Chłopaki, oglądaliście Szkło kontaktowe? Obrazek
ja nie oglądałem :rozglada: a powinienem był :rozglada:
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

stajlus pisze:
Skoro Tubiś zadaje pytanie w ten zAgatkowy sposób, to sugeruje, że powinniśmy byli oglądać :hmm:
Tylko po co ten zAgatkowy ton :> Mało jesteśmy udręczeni :> Trzeba nam jeszcze dokopać, bo jak na miesięczną rozłąkę z Agatą dość dobrze się trzymamy? ;(
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:
obieżyświat pisze:..łza Agatki :lol2:
..włos..
Chłopaki :> A czy oby to nie będzie z tego mieszanki wybuchowej? :hahaha: Gdybyśmy już się mieli nie spotkać... coś Was wymiotło :> Czyżbyście byli już po pierwszych testach :> :devil:
notka ;) Jeżeli w najbliższym czasie coś nas zmiecie z powierzchni ziemi , to co najwyżej ten Orkan , który się zbliża ;( !!
not that kind pisze:Ech :D Chciałabym Wam jakoś pomóc, ale nie mam niestety żadnych pomysłów :neutral:
Wiedzcie, że myślę o Was :lol2:
To -ta świadomość , że ktoś nam współczuje i jest z nami jest dla mnie bardzo ważna :* !!
king_kocur pisze:
stajlus pisze:
Skoro Tubiś zadaje pytanie w ten zAgatkowy sposób, to sugeruje, że powinniśmy byli oglądać :hmm:
Tylko po co ten zAgatkowy ton :> Mało jesteśmy udręczeni :> Trzeba nam jeszcze dokopać, bo jak na miesięczną rozłąkę z Agatą dość dobrze się trzymamy? ;(
Może ktoś mi wytłumaczyć , o co chodzi :( ?? Ja już nie mam nawet siły błagać o szczegóły ...... :neutral: !!
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

marcinkowsky pisze:Może ktoś mi wytłumaczyć , o co chodzi :( ?? Ja już nie mam nawet siły błagać o szczegóły ...... :neutral: !!
Najprawdopodobniej o to, że we wczorajszym "Szkle" pojawił się jakiś zAgatkowy akcent :D
Na pytanie: jaki to był akcent?, potrafią zapewne odpowiedzieć jedynie ci, którzy wczorajszy odcinek oglądali ;)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

king_kocur pisze:Najprawdopodobniej o to, że we wczorajszym "Szkle" pojawił się jakiś zAgatkowy akcent :D
Na pytanie: jaki to był akcent?, potrafią zapewne odpowiedzieć jedynie ci, którzy wczorajszy odcinek oglądali ;)
Dokładnie to samo pomyślałem :D !! 8) Tinki postanowił być tajemniczy ;) !! Okay -jego sprawa ;) !! Ale może jest ktoś jeszcze z szacownych userów , kto mógłby nam rozjaśnić i wyjaśnić , na czym polegał -jeśli polegał , udział Agatki we wczorajszym Szkle :> ?? :rydzyk:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

marcinkowsky pisze:
king_kocur pisze:Najprawdopodobniej o to, że we wczorajszym "Szkle" pojawił się jakiś zAgatkowy akcent :D
Dokładnie to samo pomyślałem :D !! 8) Tinki postanowił być tajemniczy ;) !! Okay -jego sprawa ;) !! Ale może jest ktoś jeszcze z szacownych userów , kto mógłby nam rozjaśnić i wyjaśnić , na czym polegał -jeśli polegał , udział Agatki we wczorajszym Szkle :> ?? :rydzyk:
przeszperałem stronę "Szkła kontaktowego" na tvn24.pl i nic nie znalazłem pod wczorajszą datą :?
ani śladu Agaty :mhm:
więcej już nic nie da się zrobić :?
teraz możemy liczyć tylko na tych, co oglądali :rydzyk:
ODPOWIEDZ