Jak donosi portal Wirtualnemedia.pl nowym prowadzącym program ''Bohater tygodnia'' za Andrzeja Morozowskiego zostaje Konrad Piasecki! Zadebiutuje na antenie TVN24 w piątek 29 lutego. Jak przyznaje program ukaże się pod zmienionym tytułem. Więcej http://www.wirtualnemedia.pl/article/22 ... _TVN24.htm
Bardzo się cieszę z tego wyboru, albowiem lubię Konrada słuchać w ''Kontrwywiadzie'' RMF FM
Rano tak tylko zaglądnąłem do ZAŁOGI TVN i się zastanawiałem co tu robi Piasecki Ale już nie miałem czasu sprawdzić o co chodzi :rozglada:
Teraz już wiem i tez się cieszę.'Kontrwywiad' w RMF-ie jego autorstwa jest bardzo dobry-nie ma litości dla polityków :nie: A poza tym znam go od lat z tego radia :spiewa: Powodzenia życze więc
'Piaskiem po Oczach'- to tytuł program, który zastąpi na antenie tvn24 'Bohatera Tygodnia' od marca.
medialink.pl pisze:"Piaskiem po oczach" - taką nazwę ma nosić nowy program Konrada Piaseckiego, który pojawi się w ramówce TVN24.
Nowy program Konrada Piaseckiego "Piaskiem po oczach" zastąpi w ramówce cykl "Bohater tygodnia" Andrzeja Morozowskiego, który znika z anteny.
"Piaskiem po oczach" ma mieć jednak identyczną formułę, co program Morozowskiego (co tydzień pojawi się najważniejsza osoba z danego tygodnia).
Program oglądać będzie można w piątki o godz. 20.00. Zadebiutuje on na antenie TVN24 pod koniec lutego lub na początku marca br.
Program "Piaskiem po oczach" startuje już dziś. Gościem pierwszego wydania będzie dawno nie widziany Ludwik Dorn. Tutaj można zobaczyć czołówkę programu oraz zapowiedź http://www.tvn24.pl/-1,1540678,wiadomosc.html
Takiego kadrowania jeszcze nie było! Wygląda to świetnie, ale kiedy Dorn zaczął się śmiać, to się przestraszyłem - jakie on ma zęby!? Obawiam się, że niektórych widzów może to zniechęcić do oglądania programu, w końcu komu chce się oglądać naszych polityków w takich zbliżeniach. Ale program bardzo dobry - Piasecki to świetny dziennikarz.
Program rzeczywiście bardzo dobry i ciekawy. Teraz już mogę powiedzieć z całą pewnością, że dobrze się stało, iż Morozowskiego zastąpił równie dobry Konrad Piasecki