Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: maxxx »

kamilo pisze:Gdyby nie Wy to ja na sporą część z nich nie zwróciłbym uwagi
Staramy się jak możemy Ją 'poznać' w miare możliwości :lol2: Ważne są niuanse i sczególiki :tanczy:
Co to teraz za bluzeczki produkują
No też się zdziwiłem gdy usłyszałem o tym po raz pierwszy :shock: :lol2:
Szczerze mówiąc to nie widzę tego sensu, bo każda dyskusja na ten temat kończy się jednym - powrotem do punktu wyjścia
No niby tak,ale mi się wydaje,że wchodząc tu byliśmy tego świadomi 8) Ale w sumie co jest złego w gonitwie w kółko :lol2: Poznajemy temat z każdym kółkiem coraz bardziej,natrafiając na coraz to nowe ~tym razem kanciaste~wyboje :lol2: Sztuką jest je pokonywać-sztuką jest nie omijac ich :tanczy: :lol2: Byle do 17:10 :hmm: :lol2:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

maxxx pisze:Staramy się jak możemy Ją 'poznać' w miare możliwości Ważne są niuanse i sczególiki
To jest właśnie najciekawsze, bo można się o wiele więcej dowiedzieć :spiewa:
Szkoda tylko, by to ujrzec trzeba tak bardzo wytężyć wzrok ;(
No też się zdziwiłem gdy usłyszałem o tym po raz pierwszy
Aż strach się bać co dalej :roll:
No niby tak,ale mi się wydaje,że wchodząc tu byliśmy tego świadomi Ale w sumie co jest złego w gonitwie w kółko Poznajemy temat z każdym kółkiem coraz bardziej,natrafiając na coraz to nowe ~tym razem kanciaste~wyboje Sztuką jest je pokonywać-sztuką jest nie omijac ich Byle do 17:10
Chyba mnie do tego przekonałeś. Całe szczęście, że wbrew temu co wczoraj napisałem będę mógł oglądać TVN24 o 17.10 :D
maxxx

kamilo pisze:To jest właśnie najciekawsze, bo można się o wiele więcej dowiedzieć
Szkoda tylko, by to ujrzec trzeba tak bardzo wytężyć wzrok
Powtórze po Tobie to jest właśnie najciekawsze :P Nie ma nic na tacy :nie: Wszystko w mysl zasady ~Duc in altum~'wypłyń na głębie!'-po naszemu..a zreszta co ja bede tłumaczył :lol2: :spiewa:
Aż strach się bać co dalej
Nic się nie bój. :lol2: Chciałem tylko zgrabnym chwytem złapać w wirtualne szczypce kontrowersyjny problem :spiewa:
Chyba mnie do tego przekonałeś. Całe szczęście, że wbrew temu co wczoraj napisałem będę mógł oglądać TVN24 o 17.10
Staralem się.Mój trud nie poszedł na marne :spiewa:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Powtórze po Tobie to jest właśnie najciekawsze Nie ma nic na tacy Wszystko w mysl zasady ~Duc in altum~'wypłyń na głębie!'-po naszemu..a zreszta co ja bede tłumaczył
Wytłumaczyłeś bardziej... filozoficzne :rozglada:
Nic się nie bój. Chciałem tylko zgrabnym chwytem złapać w wirtualne szczypce kontrowersyjny problem
:lol: Oj Ty łowco 8)
Staralem się.Mój trud nie poszeł na marne
Jak widać są tego rezultaty :tanczy:
maxxx

kamilo pisze:Wytłumaczyłeś bardziej... filozoficzne
Szczypta filozofii nie powinna zaszkodzić-ale też nie wolno z tym przeholować dlatego już nic nie pisze.
Oj Ty łowco
Lepiej zgubić zapalny temat chwytem retorycznym aniżeli pławić się w bezkresie domysłów i zgubnych mysli :lol2:
Jak widać są tego rezultaty
Z czysto biologicznego punktu widzenia jeden organizm żywy więcej oglądnie Joasie :lol2: Trzymając się stwierdzenia,że życie to cud nie jest to bez znaczenia dla Joasi bynajmniej :tanczy:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Szczypta filozofii nie powinna zaszkodzić-ale też nie wolno z tym przeholować dlatego już nic nie pisze
Nie bój się o mnie, że mi głowa pęknie :stop: Już tyle wytrzymałem to i filozofię przetrwam :lol2:
Lepiej zgubić zapalny temat chwytem retorycznym aniżeli pławić się w bezkresie domysłów i zgubnych mysli
Oj gdybyśmy tej zasady przestrzegali punkt po punkcie to byśmy utonęli w tych chwytach retorycznych :ech:
Z czysto biologicznego punktu widzenia jeden organizm żywy więcej oglądnie Joasie Trzymając się stwierdzenia,że życie to cud nie jest to bez znaczenia dla Joasi bynajmniej
... a z czysto bezstronnego mojego punktu widzenia wzięło Ci się na naukowe uzasadnianie :spiewa: :lol2:
maxxx

kamilo pisze:Nie bój się o mnie, że mi głowa pęknie Już tyle wytrzymałem to i filozofię przetrwam
Nie boję się,ale tez trochę chce byc bliżej ludzkich spraw :lol2: A ludzie nie filozofują zazwyczaj gdy pieniedzy brak :spiewa:
Oj gdybyśmy tej zasady przestrzegali punkt po punkcie to byśmy utonęli w tych chwytach retorycznych
Dlatego wciagaja nas te rożne myśli.Można powiedziec,że balansujemy wręcz żeby całkiem nie zwariować :xx: Także znowu tak bezmyślni nie jesteśmy :nie: Ratujemy nie tylko siebie ale i wątek :jupi:
... a z czysto bezstronnego mojego punktu widzenia wzięło Ci się na naukowe uzasadnianie
Nie może być bezstronne bo jesteś stroną w sprawie :lol2: Ale pojęcie naukowego uzasadnienia zawiera w sobie także wytłumaczenie bezstronnych racji powoda w sprawie o domniemane przestepstwo nie oglądania Joasi :lol2:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Nie boję się,ale tez trochę chce byc bliżej ludzkich spraw A ludzie nie filozofują zazwyczaj gdy pieniedzy brak
Wydaje mi się, że już wystarczy Nam ta jedna co jest bliżej ludzkich spraw - My możemy być z kosmosu :twisted:
Dlatego wciagaja nas te rożne myśli.Można powiedziec,że balansujemy wręcz żeby całkiem nie zwariować Także znowu tak bezmyślni nie jesteśmy Ratujemy nie tylko siebie ale i wątek
Nawet się i ustatkować przy tym potrafimy :P
Nie może być bezstronne bo jesteś stroną w sprawie Ale pojęcie naukowego uzasadnienia zawiera w sobie także wytłumaczenie bezstronnych racji powoda w sprawie o domniemane przestepstwo nie oglądania Joasi
:shock: Pouczając mnie masz jeszcze obowiązek powiedzenia jaka za to grozi kara :rozglada:
Mam nadzieję, że będzie jakas przyjemna np. nakaz oglądania każdego wydania (nawet się coś tam zrymowało) :rydzyk:
Camilo
Guru
Guru

Jak to 20 minut wolno przeleciało, tym bardziej, że przez 2 dni się nie oglądało :jupi:
Usmiechami nie grzeszyła, na końcu była taka pewna siebie mina, nie wiem czy można ją okreslić mianem uśmiechu. To raczej pomyślała sobie wczoraj, że już ma weekend, a koleżanki (i koledzy) muszą dalej pracować :uhh:
Jeśli chodzi o wygląd to bluzeczka z mikrofonem pozostała, marynarkę jedynie zamieniła na szarą, w której wyglądała równie dobrze :spiewa:
maxxx

kamilo pisze: Pouczając mnie masz jeszcze obowiązek powiedzenia jaka za to grozi kara
Mam nadzieję, że będzie jakas przyjemna np. nakaz oglądania każdego wydania (nawet się coś tam zrymowało)
Nakaz oglądania przez 3 najbliższe miesiące z mozliwościa opuszczenia 2 wydań(jak się nie dostosujesz to Joasia bedzie uwięziona w magazynie na długie miesiące ;( ) :spiewa: I jeszcze jedno,zakaz krytykowania fryzury :lol2: I co Ty na to :spiewa:
Usmiechami nie grzeszyła, na końcu była taka pewna siebie mina, nie wiem czy można ją okreslić mianem uśmiechu. To raczej pomyślała sobie wczoraj, że już ma weekend, a koleżanki (i koledzy) muszą dalej pracować
Była taka mina-nigdy nie wiadomo co tym razem wyczaruje na koniec :aniol:

Boska Joanna :aniol: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Jak to w sobotę bywa - zmiana marynarki z czarnej na szarą :neutral: Bluzka , fryzura, czar spojrzenia - wciąż te same...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Nakaz oglądania przez 3 najbliższe miesiące z mozliwościa opuszczenia 2 wydań(jak się nie dostosujesz to Joasia bedzie uwięziona w magazynie na długie miesiące ) I jeszcze jedno,zakaz krytykowania fryzury I co Ty na to
Zabrzmiało to jak opis strategicznej gry komputerowej :lol2: Wszystko wskazuje na to, że Joanna będzie uwięziona w magazynie przynajmniej przez długie miesiące ;( Cały magazyn mogę teraz obejrzeć jedynie w poniedziałek, środę i sobotę. We wtorek jak się sprężę to nawet do połowy, a w czwartek i piątek - wcale. Czyli całościowy limit nie wystarczy mi nawet na tydzień :rozglada: Co do krytykowania fryzury to jestem w stanie to przyjąć, ale już wyobrażam sobie jak będzie się we mnie kotłowało :ech:
Była taka mina-nigdy nie wiadomo co tym razem wyczaruje na koniec
Ja bym jednak wolał bez cudowania zwykły uśmiech. Na pewno przy tym nie narzekałbym na monotonię :stop:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

maxxx pisze:Nakaz oglądania przez 3 najbliższe miesiące z mozliwościa opuszczenia 2 wydań(jak się nie dostosujesz to Joasia bedzie uwięziona w magazynie na długie miesiące ) I jeszcze jedno,zakaz krytykowania fryzury I co Ty na to
To pierwsze to chyba kara za największe zbrodnie :shock: Nie no żartuje :lol2:
Ale ja tak samo jak kamilo nie daje rady codziennie oglądać- taka niedogodna pora :ech:
Ale dla Joasi ten magazyn to chyba same plusy- stałe godziny pracy i wolne weekendy :D
Co do niekrytykowania fryzury- zawsze i o każdej porze :szalony:
Camilo
Guru
Guru

arczi pisze:To pierwsze to chyba kara za największe zbrodnie Nie no żartuje
Ja mam taką karę za opuszczeniu do tej pory kilkunastu wydań. Ty robisz to ciągle, więc w tym wypadku to boję się myśleć co by było :spiewa:
Ale ja tak samo jak kamilo nie daje rady codziennie oglądać- taka niedogodna pora
Ano niedogodna, bardzo niedogodna. Bez powtórek po północy (o czym już parokrotnie była mowa) daleko nie pociągnę :nie:
Ale dla Joasi ten magazyn to chyba same plusy- stałe godziny pracy i wolne weekendy
Wiele osób marzy o takiej pracy 8)
Co do niekrytykowania fryzury- zawsze i o każdej porze
Rzadko się zdarza, by ktoś z taką pokorą przyjmował karę :szalony:
maxxx

Cisza w wątku niebywała :shock: Mam nadzieję tylko,że Was Emma nie wywiała gdzieś :lol2:
To tyle-nic konkretnego,ale przynajmniej daje znak życia ;) Żeby Joasia nie myslała,że jak już niedziela to nikt o Niej nie pomyśli nawet :spiewa:
ODPOWIEDZ