[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
Re: Taniec z gwiazdami!
mam nadzieje że ta Marina nie będzie taka dobra jak Justyna
ja stawiam na czarnego konia : Kaliszuk , Zagrobelny

Wydaje mi się, że na wypad największe szanse ma ktoś mało popularny np. Łozowski, żal tak wypaść na samym początku fajnej zabawy, jaką jest bez wątpienia TzG, ale od kogoś musi się zacząć to przykre odliczanie :ech:
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
Pudzian wcale tak słabo nie zatańczył, na pewno lepiej od Bryndala... Elizabeth troszkę niemiło się wyraziła.
Ja jeszcze pozwolę sobie skomentowac ogólnie program, jest super - muzyka jest ekstra, każdy z utworów mi się podobał! Mambo było wyśmienite, jak na razie tylko jedna osoba wydaje mi się koszmarnie niesympatyczna(pani Elisabeth) i jedna troszkę(Figura). Odpadnie dziś Lesień. Widac było podczas mambo, jak jeden z tancerzy(chyba Olszewski) się prawie wywalił
Moją zdecydowaną faworytką jest Tamara Arciuch, chociaż wolę Gosię Sochę, ale ona jest za mało popularna, żeby wygrac :/

Program jest jak zwykle świetny! 
Pudzian zatańczył fenomenalnie!!!
Bardzo podobał mi się również taniec Tomka Shimsheinera, który jest moim faworytem wśród męskiej części uczestników tej edycji. 
Marina jak pięknie wygląda.

Pudzian zatańczył fenomenalnie!!!

Marina jak pięknie wygląda.

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Wszystko po bożemu, jak w poprzednich edycjach.
Poziom rósł z każdym uczestnikiem (oprócz Pudzianowskiego - z nim będzie dziwnie, bo Bryndal zaszedł tak daleko, bo chociaż miał błyskotliwy żart i był inteligentny, a Pudzian przejdzie dalej, tylko nie wiadomo w sumie czemu). Wojtek Łozowski po tym co zrobiła Iwona Pavlovic wygra tę edycję i dostanie program w jesiennej ramówce TVN. Mimo tego on sam bardzo mi się spodobał, jak również większość innych zawodników, czuję, że Lesień odpadnie. Z pań wpadła mi w oko Agnieszka Cegielska - bardzo sympatyczna i dobrze się rusza. W mambo potknął się Maserak :> co zauważył przecież Piotr Gąsowski. Ogólnie - rewelacja, ciekawe jaka będzie oglądalnosć otwarcia
Poziom rósł z każdym uczestnikiem (oprócz Pudzianowskiego - z nim będzie dziwnie, bo Bryndal zaszedł tak daleko, bo chociaż miał błyskotliwy żart i był inteligentny, a Pudzian przejdzie dalej, tylko nie wiadomo w sumie czemu). Wojtek Łozowski po tym co zrobiła Iwona Pavlovic wygra tę edycję i dostanie program w jesiennej ramówce TVN. Mimo tego on sam bardzo mi się spodobał, jak również większość innych zawodników, czuję, że Lesień odpadnie. Z pań wpadła mi w oko Agnieszka Cegielska - bardzo sympatyczna i dobrze się rusza. W mambo potknął się Maserak :> co zauważył przecież Piotr Gąsowski. Ogólnie - rewelacja, ciekawe jaka będzie oglądalnosć otwarcia

Jak na razie Łozowski ma raptem 7% głosów, co w porównaniu z 47% Pudziana i 24% Janowskiego nie wygląda obiecująco:P
Lesień odpadnie a co do Elizabeth Duda ja tam nie zuwazyłem zeby była nie miła .Mnie wkurza to takie płakanie i juz wiemy ze Łozowski napewno nie odpadnie niestety
Blee, znowu to coś:/ Dawac grupę VOLT!!!
Czemu niestety? Zajął 2 miejsce i jestem z tego ogromnie szczęśliwy. Chłopak potrafi tańczyć i nie rozumiem czemu ma odpaśc? Bo jest mniej popularny, bo jest mniej medialny , a może dlatego, że jego ojciec był sławny i przez to będzie miał 'plecy'? Trzymam za chłopaka kciuki. Szkoda tylko, że Michał odpadł bo ja uważam, że powinien Pudzian... Jak ktoś nie umie tańczyć to nie powinien się pchac do tego programu...peterq90 pisze:Mnie wkurza to takie płakanie i juz wiemy ze Łozowski napewno nie odpadnie niestety
No cóż, Pudzianowski jest największą gwiazdą z wszystkich siedmiu edycji, więc nie powinieneś oczekiwac, że odpadnie w pierwszym odcinku:p
Nie oczekuje tego i rozumiem producentów, że go tu zaprosili. To raczej od Pudziana oczekiwać powinniśmy, że wie w czym jest dobry, a do czego się nie nadaje. No ale piedniądze robią swojeadner pisze:No cóż, Pudzianowski jest największą gwiazdą z wszystkich siedmiu edycji, więc nie powinieneś oczekiwac, że odpadnie w pierwszym odcinku:p

Większość osób tak chwali tutaj Pudziana... Mi tam się nie podobał jego taniec :/ Według mnie on chodził, a nie tańczył :uhh: Co do reszty zawodników wszyscy fajnie tańczyli i szkoda, że w 1 odcinku już musiał ktoś odpaść
A, co do pań to liczę za tydzień na Agnieszkę Cegielską i Tamarę Arciuch 

Ja go nie chwalę aż tak strasznie, ale na pewno zatańczył lepiej od Lesienia, a gorzej od innych.
P.S. Nowa strona TZG jest fantastyczna:)
P.S. Nowa strona TZG jest fantastyczna:)