..świetny pomysłking_kocur pisze:W takim razie ożywimy znowu wspomnienia![]()

..nie :>king_kocur pisze:Pamiętacię tę damę?![]()
..a kto to :>
..widzę tylko że piękna :szalony:
Moderator: Łukasz
..świetny pomysłking_kocur pisze:W takim razie ożywimy znowu wspomnienia![]()
..nie :>king_kocur pisze:Pamiętacię tę damę?![]()
Też zdawalo mi się, że najgorszy nie jest, kiedy przeglądałem archiwa na komputerzeobieżyświat pisze:..świetny pomysłking_kocur pisze:W takim razie ożywimy znowu wspomnienia![]()
![]()
Czas odświeżyć pamięćobieżyświat pisze:..nie :>king_kocur pisze:Pamiętacię tę damę?![]()
..a kto to :>
..widzę tylko że piękna :szalony:
..rewelacyjny nad rewelacyjność ten pomysł :jupi:king_kocur pisze:Też zdawalo mi się, że najgorszy nie jest, kiedy przeglądałem archiwa na komputerze![]()
..dzięki za troskę i odświeżenie pamięciking_kocur pisze:Czas odświeżyć pamięćTa dama, to poznanianka
Niejaka Agata Tomaszewska - wspaniała dziennikarka TVN24
Aktualnie przebywa na urlopie i niejeden o niej zapomniał
![]()
A to grzechDlatego nie chcąc przyzwolić tym, którzy zapomnieli, na wieczne potępienie - przypominam
![]()
![]()
I profesjonalnaobieżyświat pisze:..rewelacyjny nad rewelacyjność ten pomysł :jupi:
..aż mi się łezka zakręciła w oku![]()
..to była niedziela - Poranek i serwisy na drugi dzień po debiucie Agatki![]()
..jaka ona wtedy była zadowolona z życia![]()
..a ja to już nawet nie mówię :szalony:
..przepiękna :szalony:
..to już wiadomo co robicie jak Was nie making_kocur pisze:I profesjonalna![]()
Mam dowódGrz zrobił filmiki z moich nagrań i umieścił je oczywiście we wiadomym miejscu
![]()
..jeeezzzz :szalony:king_kocur pisze:Proszę bardzo
![]()
Agata Tomaszewska, TVN24, debiut prezenterski, dzień drugi - 2 września 2007 roku
![]()
..wszystkie piękne i świetnej jakości :brawa:king_kocur pisze:AchaOczywiście więcej zdjęć znajdziecie na mojej stronie
..jak już jesteście z Grz tacy dobrzy i obdarowujecie nas takimi wspaniałościamiking_kocur pisze:Głowy do góryTen urlop kiedyś musi się skończyć
A więc wszyscy widzieliścieobieżyświat pisze:..to już wiadomo co robicie jak Was nie making_kocur pisze:I profesjonalna![]()
Mam dowódGrz zrobił filmiki z moich nagrań i umieścił je oczywiście we wiadomym miejscu
![]()
![]()
..pożytecznie spędzacie czas![]()
..oj pożytecznie![]()
..bardzo pożytecznie :szalony:
..nawet nie wiecie jaki jestem Wam wdzięczny :szalony: :rydzyk:
Nie tak tam znowu newsking_kocur pisze:Proszę bardzo
![]()
Agata Tomaszewska, TVN24, debiut prezenterski, dzień drugi - 2 września 2007 roku
![]()
Wiele powodów się na to złożyło..jeeezzzz :szalony:
..pamiętałem że ten dyżur Agatki był jakiś taki wyjątkowy :szalony:
..ale dopiero teraz uświadomiłem sobie jak bardzo i dlaczego![]()
No właśnieobieżyświat pisze:..jak już jesteście z Grz tacy dobrzy i obdarowujecie nas takimi wspaniałościamiking_kocur pisze:Głowy do góryTen urlop kiedyś musi się skończyć
![]()
..to sprowadźcie nam Agatkę:rydzyk:
..mnie kingi tak nie przytłoczył jak ciebiemarcinkowsky pisze:Rany boskie![]()
![]()
![]()
!!
![]()
!! Oślepiło mnie coś jak otwarłem wątek i zaniewidziałem :o !!
![]()
![]()
Co to mogło być :o ?? Widzieliście to samo zjawisko , co ja -powiedzcie , powiedzcie mi prędko :szalony: !! :szalony: !! :szalony: !!
..no właśnie o tym wcześniej pisałem :devil:Można by rzec , ze jak nie wiadomo o co chodzi w przypadku Agatki , to musi chodzić o powściągliwość!! No i tak tym razem jest
!!
Powściągliwość + tajemniczość = brak informacji na temat Agatki dla nas!! :ech:
Już nei dowiemy się , kiedy będzie obchodziła urodziny :/ !! Zataiła -utajniła prawie cały swój profil na NK :? !! Dziwne , że ukryła tego , że jest kobietą :hahaha: !! :devil:
A wiek , no cóż - i tak już wszyscy wiedzą , że nie jest nastolatką i po co to utajnianie teraz :> ?? :devil:
obieżyświat pisze:..mnie kingi tak nie przytłoczył jak ciebie![]()
..na początek delikatnie rzucił mi na pożarcie tylko dwa capsy![]()
..no a dopiero później całą resztę![]()
:hahaha: !! To wyglądało od początku na uzależnienie od utajniania informacji na swój temat :? !! :] Nic nam nie chciała o sobie opowiedzieć, odpowiadała wprawdzie na miale , ale zdawkowo..no właśnie o tym wcześniej pisałem :devil:
..przed kim Agatka tak się ukrywa :>
..nie może być :>
..przed nami :> :devil:
..dlaczego![]()
![]()
..a niech wszystko poukrywa - tak sama się przed nami cała ukryła:devil:
Obyście Wy jej nie zaginęlimarcinkowsky pisze::hahaha: !! To wyglądało od początku na uzależnienie od utajniania informacji na swój temat :? !! :] Nic nam nie chciała o sobie opowiedzieć, odpowiadała wprawdzie na miale , ale zdawkowoobieżyświat pisze:..a niech wszystko poukrywa - tak sama się przed nami cała ukryła:devil:
!! Początkowo chodziło tylko o powściągliwość , a skończyło się na ukryciu całej jej :o !! Zniknęła nam z oczu , a teraz jest tak , że nie tylko nie mamy żadnych informacji o Agatce ,ale też nie mamy jej -katastrofa :hyh: !!
Ale kto powściągliwością wojuje od powściągliwości ginie!! I Agatka nam zginęła :devil: !!
Cieszę się, że taką wielką Wam sprawiłem radość tymi "wspominkami"Alchemik pisze:Ach, king_kocurMógłbyś mi tak słodzić życie codziennie?
Jak zawszeking_kocur pisze:Cieszę się, że taką wielką Wam sprawiłem radość tymi "wspominkami"![]()
Och takking_kocur pisze:Niestety, nagrań więcej już nie posiadam... no chyba że... :mhm: Ale nic nie obiecuję :stop:
Zjawiłeś się w najodpowiedniejszym momencieking_kocur pisze:Hm :mhm: W sumie to - nieskromnie muszę stwierdzić, że zjawiłem się w samą poręZrównoważyłem nieco u jej fanów zachwyt Agatą i złość na nią z powodu jej skrytości
Nigdy nie śmiałbym przypisać sobie zasługi oczarowania Was - umieszczam to zawsze w poczet zasług AgatyAlchemik pisze:Jak zawszeW ten sposób pojawiając się, zawsze może liczyć na powitanie brawami :brawa: Oczywiście wszystko, a dokładniej większość to zasługa Pani ozdabiającej nagrania
![]()
Wobec tego - sprawy nie było :cicho: :spiewa:Och takLepiej nie rób nadziei...
Cóż będzie, jeśli one okażą się płonnymi...
![]()
Wobec tego muszę bardziej się przyłożyć do "odświeżania" pamięci w przyszłościZjawiłeś się w najodpowiedniejszym momencieByć może zjawiłeś się w ostatnim momencie?
Może nawet uratowałeś związek fanów z Agattą...? :o
Nie burzy , a ukrywaking_kocur pisze:Wobec tego muszę bardziej się przyłożyć do "odświeżania" pamięci w przyszłościAlchemik pisze:Zjawiłeś się w najodpowiedniejszym momencieByć może zjawiłeś się w ostatnim momencie?
Może nawet uratowałeś związek fanów z Agattą...? :o
![]()
Agata nie jest winna temu, że pożera ją powściągliwość, która z kolei niszczy jej więzi z fanami![]()
Tylko dlaczego ja mam być tym mostem łączącym ją i fanów, skoro ona je wszystkie burzy :mhm:
Albo się potrzaskasz, albo utopisz :hahaha: Na jedno wychodzimarcinkowsky pisze:Nie burzy , a ukrywa!! Ukrywa wszystkie mosty , a to grozi tym , że możemy sobie o taki ukryty most roztrzaskać kadłuby :devil: !!
To uczucie przywiązania jest na tyle silne, że zapewne potrafi zabić... :cicho: ...wirtualnieNie wiem , czy poprzez to , że Agatka ukrywa wszystko przed nami , słabnie moje zainteresowanie jej osobą :mhm: ?? Jak na razie to działa wręcz odwrotnie!! Ona się od nas izoluje coraz bardziej , a ja coraz bardziej chcę zmniejszać dystans nas dzielący
!! Tylko na ie starczy mi sił :> ?? :mhm:
Nie tak od razu :> Na to potrzeba czasumarcinkowsky pisze:Rzuć no nam kingi coś na ruszt znowu , bo z głodu zaczynam majaczyć!! Jak tak pięknie zacząłeś dzień dziś rano z taką ofiarnością ,to tak też go skończ :plus: !!
Byłbym głupi, jakbym nie przyznał ci racjiking_kocur pisze:Albo się potrzaskasz, albo utopisz :hahaha: Na jedno wychodzi![]()
Ojjjhh :hmm: !! Tak źle to chyba nawet nam Agatka nie życzyTo uczucie przywiązania jest na tyle silne, że zapewne potrafi zabić... :cicho: ...wirtualnie![]()
Karmię się jak i cieszę jak dziecko :racja: !~!Nie tak od razu :> Na to potrzeba czasuA poza tym, nie wiadomo, czy uda mi się coś załatwić
![]()
Karm się tym, co masz dzisiaj i nie narzekaj
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości