To Chajzera to ja generalnie zarzutów nie mam, jednak nie mogę zrozumieć, dlaczego Polsat tak promuje w swych programach kompletne beztalencie - Agnieszkę Popielewicz
Pierwsze wydanie programu obejrzę chociażby z ciekawości, jednak wydaje mi się, że widowisko będzie nudne - w najbliższy czwartek potrwa aż 2,5 godziny :?
Na razie jestem sceptyczny. Na pewno nie obejrzę całości - 2,5 godziny to dla mnie zdecydowanie za dużo. Poza tym nie jestem zwolennikiem cyrków i co za tym idzie sztuki cyrkowej. No zobaczymy jak gwiazdy poradzą sobie m.in. w roli klaunów (błaznów?).
To na prawdę jest żałosne robienie tak głupich programów do tego jeszcze Chajzer A Saleta to już widzę wszędzie jest. Ten program z góry jest spisany na straty
W radiu pojawiły się reklamy "Gwiezdnego cyrku"; Chajzer zapowiada wielkie show z udziałem Grażyny Wolszczak, Piotra Pręgowskiego, Marysi Góralczyk i... "wielu innych gwiazd".
Buahaha - 20 milionów za 8 odcinków - kto uwierzy w takie coś ? :tanczy: Pewnie tacy sami naiwniacy, którzy wierzą, że "Przebojowa noc" powstała za 1,4 miliona za odcinek...
Nina Terentiew przyznaje, że to drogi program (odcinek będzie kosztował więcej niż odcinek JOŚ), ale nie zna kosztów produkcji "Tańca z Gwiazdami" i "Gwiazdy tańczą na lodzie", więc nie twierdzi, że to najdroższa produkcja.
Polsat zlecił produkcję cyklu 8 odcinków za kwotę nieprzekraczającą 3,5 miliona złotych.
No i Nina oczekuje, że Gwiezdny Cyrk osiągnie 20-25 % SHR , bo jak sama stwierdziła "Czwartek był ich piętą achillesową" i widzowie są przyzwyczajeni włączać w ten dzień inne kanały.