Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

maxxx pisze:A czego się spodziewaleś,że zaśpiewa i zatańczy jak ex-prezydent miał w zamiarze
Spodziewałem się, że zaśpiewa i zatańczy (tak jak w teledysku) do ''Jozin z bazin'' :lol:
epsztajnek
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

" A teraz będzie piosenka nie dla mnie, nie o mnie,
ale od was, dla was, przez was, oh yes..."
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Panna Joanna to ranny ptaszek! :spiewa: Pomimo, ze PzP zaczyna sie po 17, ona juz o 8 siedziala na swoim stalym stanowisku, widoczna w trakcie serwisow po lewej za Krzysztofem. :spiewa: Zestaw ubraniowy staly-zakulisowy: szary sweterek i rozowa apaszka, glowka bez kucyka! 8)
epsztajnek

Ciekawe, czy była wymiana złośliwości z Kuźniarem ? :lol2:
Camilo
Guru
Guru

To że pracusia to wiemy nie od dzisiaj, ale żeby aż tak wcześnie w pracy... :o
Camilo
Guru
Guru

epsztajnek pisze:Ciekawe, czy była wymiana złośliwości z Kuźniarem ?
Kuźniar jest ponoć taki złośliwy tylko na antenie. Już też uważa i wie z kim można sobie pozwolić, a z kim nie należy zadzierać, bo wcześniej czy później się to źle skończy :spiewa:
maxxx

Post autor: maxxx »

Asia dziś wyjątkowo musiała się produkowac informując o pożarze marketu w Giżycku :rozglada: Rozmawiała dwukrotnie na początku i na końcu Magazynu z rzecznikiem Straży Pożarnej :spiewa: .Czyli wreszcie było chociaż trochę nieprzewidywalnie-za czym chyba w głębi duszy wszyscy tęsknimy :rydzyk: .Wydaje mi się,że okroili wydanie o jeden materiał-jacy oszczędni :spiewa: Dziewczynie nie dali porozmawiać jako taki bonus-ehhh zawsze coś za coś :rozglada:

Natomiast co do samej Joasi to chyba wprowadza nowy element body language :tanczy: Skrzyżowane ręce-na początku myślałem,że to przypadek,ale potem do tego wróciła :shock: Czyżby chciała się od nas odseparować ;) Nieeee to :nie: możliwe :lol2: W każdym razie interesujące :arrow:

Obrazek

Obrazek

No i odrobine Joaś tym razem nieskrzyżowanych :lol2: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

P.S Może tyle pani dociekliwej redaktorki :D .
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

A więc tak dziś wyglądał ten osławiony magazyn :lol2:
Cały DnŻ dziś Magda z Kacperm zapraszali :tanczy:

Z relacji maxxxa widzę, że dziś taki odstęp od reguły- rozmowa telefoniczna :D
Narazie z przyczyn niespodziewanej sytuacji, ale może w przyszłości wprowadzą tam elementy publicystyczne :lol2:
Fajnie by było, gdyby Joasia gościła w swoim studyjku gości :tanczy: Powinna tam jakieś fotele postawić i by pokazywała długopisikiem co i jak :tanczy:

Krzyżujące łapki są śmieszne :szalony: Zawsze to jakaś nowość :P
Poza tym minka na drugim capsie urocza :lol2:
Camilo
Guru
Guru

Logując się przed chwilą pomyślałem na cóż tu dziś ponarzekać i z palcem na sercu mogę powiedzieć, że nie mam na co :shock:
Widzę, że monotonia, na która tak się przy tym magazynie uskarżamy przechodzi do historii, a przynajmniej jest krokiem milowym do zmian :aniol:
Joanna chcąc być bliżej ludzi stara się być bardziej... naturalna :tanczy:
No i rozmowa, której oczywiście nie widziałem ;(
Jeszcze kilka tygodni i będę na równi z arczim pod względem nieoglądania magazynu :P
Oczywiście maxxx dzięki za fotorelację, bez której bym w te subtelne zmiany nie uwierzył :lol2:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Ja tylko dodam, że Joasia była dziś w Faktach :lol2:
Ale w typowiej dla siebie oprawie- w tle, jak zwykle niewidoczna, szara myszka :lol2:
Odwróciła moją uwagę od ministra Klicha :D No ale wybaczam :P
epsztajnek

Joasia krzyżując ręce wymawiała zdanie "związek działkowców mówi - nie" . Wyglądało to tak, jak gdyby w pierwszej sekundzie chciała podkreślić swoje słowa gestem Kozakiewicza, ale w drugiej sekundzie się zreflektowała, że to nie wypada.
Powieki w mieszanych kolorach różowym i liliowym
Na koniec programu Joasia wyraźnie odetchnęła :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: areczek »

Kamilo, miałeś rację. Przekopałem wszystko i nic, żadnego zdjęcia, którego byś nie znał. Nic, nic , nic ;( ;( Poddaje się ( na razie )
Camilo
Guru
Guru

areczek pisze:Kamilo, miałeś rację. Przekopałem wszystko i nic, żadnego zdjęcia, którego byś nie znał. Nic, nic , nic Poddaje się ( na razie )
Mówiłem :rozglada: Już mam doświadczenie w tej kwestii i nawet nie płaczę z tego powodu :roll:
Każdy jest kowalem swojego losu i już się zdążyłem do tej kwestii przyzwyczaić :stop:
maxxx

Re:

Post autor: maxxx »

Wyszukać coś nowego w sieci o Joasi to zadanie równie ambitne jak szukać kokosów w naszym pieknym kraju :lol2:
No ale nie zniechęcam :nie: Do odważnych świat należy :lol2:

Co do Joasi w Faktach :spiewa: Nawet podczas 'Faktów' nie daje o sobie zapomnieć :lol2: :tanczy: Od czasu do czasu bywała też faktową lektorką [no z dwa,trzy razy.] :rozglada: Podobnie jak w 'Mai w Ogrodzie' :racja:.
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Wyszukać coś nowego w sieci o Joasi to zadanie równie ambitne jak szukać kokosów w naszym pieknym kraju
No ale nie zniechęcam Do odważnych świat należy
Ja też absolutnie nie zniechęcam, tylko stwierdzam fakty :stop:
Co do Joasi w Faktach Nawet podczas 'Faktów' nie daje o sobie zapomnieć Od czasu do czasu bywała też faktową lektorką [no z dwa,trzy razy.] Podobnie jak w 'Mai w Ogrodzie'.
Ano pamiętam te ewenementy i do dziś nie mogę sobie darować, że nie mogłem obejrzeć ''Mai w ogrodzie'' :nie:
ODPOWIEDZ