Możesz się mylić :<A to wszystko dla nas -mężczyzn -prawda
Ostatnio spotkałem się kilkakrotnie ( więc coś w tym musi być :hmm: ) z opinią, że kobiety stroją się, malują .... itp.... dla samych siebie, a nie dla mężczyzn :stop:
Moderator: Łukasz
Możesz się mylić :<A to wszystko dla nas -mężczyzn -prawda
A zdziwiłbyś się :devil: !!..a nosiłeś kiedyś szpilki :?
..że wiesz że to takie katusze:> :devil:
Może być to prawdaepsztajnek pisze:Możesz się mylić :<A to wszystko dla nas -mężczyzn -prawda
Ostatnio spotkałem się kilkakrotnie ( więc coś w tym musi być :hmm: ) z opinią, że kobiety stroją się, malują .... itp.... dla samych siebie, a nie dla mężczyzn :stop:
..ojejku jejku :rozglada:marcinkowsky pisze:A zdziwiłbyś się :devil: !!![]()
![]()
Nie żartuj sobie ze mnie nigdy więcej w ten sposób!!
!! No
!!
![]()
Ze słyszenia wiem o tych katuszach :aniol: !!![]()
..jeśli chodzi o rywalizacjęmarcinkowsky pisze:Może być to prawdaepsztajnek pisze:Możesz się mylić :<
Ostatnio spotkałem się kilkakrotnie ( więc coś w tym musi być :hmm: ) z opinią, że kobiety stroją się, malują .... itp.... dla samych siebie, a nie dla mężczyzn :stop:!! No zwłaszcza jeśli się tyczy takich kobiet jak Agatka , które czasami bez żadnego wysiłku sprawiają -czasem nieświadomie , że mężczyźni leżą u ich stóp
!!
!!
a kobiety rzeczywiście mogą rywalizować między sobą!! A my przy okazji korzystamy
!!
Z pewnych spraw nawet niewinnie nie można żartować :grozi: !! Bo już nawet nie chodzi o moją wrażliwość , ale dumęobieżyświat pisze:..ojejku jejku :rozglada:
..jak się wściekł![]()
..a ja tylko niewinnie zażartowałem sobie:aniol:
No bo czemu niby tym razem miałoby nie być , że gdzie dwóch się bije , tam trzeci korzysta :> ??obieżyświat pisze:..jeśli chodzi o rywalizację![]()
..no to u mnie - moim zdaniem - Agatka jest bezkonkurencyjna![]()
Przejrzyj sobie archiwa capsów i nagrańobieżyświat pisze:..nawet jeśli założy na siebie jeden ze swoich kaftanów![]()
..cokolwiek miałoby to znaczyć i jakkolwiek wyglądać
znając Was zaraz zorganizujecie jakiś plebiscyt na najgorszy strój Agatymarcinkowsky pisze:Przejrzyj sobie archiwa capsów i nagrań!! Od razu cię oświeci , co to znaczy "kaftan" u Agatki :> ??
!!
Ojjjhhh -żeby tak Agatka wróciła z całym mnóstwem nowych fajowych ciuchów , z których żaden nie przypominałby kaftana!! :rydzyk: !!
Co :o ?? Znając nas .... :? ?/ A czy myśmy kiedykolwiek tutaj kpili , szydzili z Agatkistajlus pisze:znając Was zaraz zorganizujecie jakiś plebiscyt na najgorszy strój Agaty![]()
Bo mi złość na Agatkę szybko mija :rozglada: !! Ale czemu miałbym jej czymś nie podsycić znowu :> ?? :devil: A co mi tam :devil:stajlus pisze:do tej pory, mimo że mieliście... w zasadzie to mieliśmy sporo powodów, by się na nią złościć, jakoś dalecy byliśmy od tego uczucia![]()
Jak tylko wrócę do domu prześledzę wszystkie nieudane stroje Agatki :devil: !! Wybiorę później ten naj naj najbardziej nieudany :devil: !!stajlus pisze:ale nigdy nikomu jeszcze nie zaszkodziło, a nawet pomogło, małe odejście od "głównej i właściwej drogi"
ale to nie miało być tak, że to mój pomysł :uhh:marcinkowsky pisze:Jak tylko wrócę do domu prześledzę wszystkie nieudane stroje Agatki :devil: !! Wybiorę później ten naj naj najbardziej nieudany :devil: !!Dzięki stajlus za podsunięcie pomysłu
!! Na pewno poprawię sobie humor
!!
Nie bądź płochystajlus pisze:ale to nie miało być tak, że to mój pomysł :uhh:
teraz będzie, że to wszystko moja wina :rozglada: a ja tylko Waszymi wcześniejszymi dokonaniami się sugerowałem :uhh:
Więc jak piszesz -do stracenia nic nie mamy , a humorek sobie znacząco poprawimy -chyba :mhm: ??stajlus pisze:a zresztąi tak nie mam nic do stracenia :spiewa: baw się zatem dobrze marcinkowsky
![]()
..a widzisz - dobrze jest czasem składać oficjalnie takie deklaracjemarcinkowsky pisze:Mniejsza z tym :devil: !! Nigdy w życiu damskich gadżetów nie zakładałem na siebie -żeby była jasność :devil: !!Nie wiem , jak ci to w ogóle mogło przyjść do głowy :> ?? :hyh:
..ooo co to nie nie nie :nie:marcinkowsky pisze:Nie bądź płochystajlus pisze:ale to nie miało być tak, że to mój pomysł :uhh:
teraz będzie, że to wszystko moja wina :rozglada: a ja tylko Waszymi wcześniejszymi dokonaniami się sugerowałem :uhh:!!
A co nam Agatka może zrobić za tę chwilę nabijania się .... nawet nie z niej , a jej stroju ... :> ?? Nadąsa się na nas :> ?? Nie będzie przez cały serwis uśmiechała :> ?? Ha -przecież mamy to niemal non stop :devil: !!
..nie chcę nic mówić ale to skończy się.. :>marcinkowsky pisze:Więc jak piszesz -do stracenia nic nie mamy , a humorek sobie znacząco poprawimy -chyba :mhm: ??stajlus pisze:a zresztąi tak nie mam nic do stracenia :spiewa: baw się zatem dobrze marcinkowsky
![]()
Skończmy już tę dyskusję -dobrze :stop: ??obieżyświat pisze:..a widzisz - dobrze jest czasem składać oficjalnie takie deklaracje![]()
..to co dla Ciebie może wydawać się oczywistym dla innych takim nie jest![]()
..a teraz już wszyscy wiedzą że nigdy szpilek nie nosiłeś :devil:
Dobrze , że jest coś takiego jak to forum :devil: !! Nie chce mi się szukać teraz tego , co i jak pisałeś , ale pamiętam , o jjjh nawet dobrze pamiętam , co to było -normalnie same pochlebstwa :devil: !!..ja się w to nie mieszam :nie:
..nie chodzi o to że jestem tchórzem :nie:
..ale o to że szydzić z nikogo nigdy nie szydziłem :nie:
..a już na pewno nigdy z Agatki strojów :klamca:
..mogę tylko napisać że niektóre bardzo mi się nie podobają![]()
obi siedź cicho , bo mi zakłócasz przeszukiwanie archiwów :devil: !! Jesteś jak głos mojego sumienia :hyh: !!..nie chcę nic mówić ale to skończy się.. :>
..wiecie czym :>
..tak dokładnie tym - znów moralnym kacem :spiewa:
.. :cicho:marcinkowsky pisze:Skończmy już tę dyskusję -dobrze :stop: ??![]()
..tylko takie proste to ci się wydajeDobrze , że jest coś takiego jak to forum :devil: !! Nie chce mi się szukać teraz tego , co i jak pisałeś , ale pamiętam , o jjjh nawet dobrze pamiętam , co to było -normalnie same pochlebstwa :devil: !!
(...)
obi siedź cicho , bo mi zakłócasz przeszukiwanie archiwów :devil: !! Jesteś jak głos mojego sumienia :hyh: !!
Ale poczekaj!! Jak rozstrzygnie się konkurs na najgorszy strój Agatki (ojjjjhh -ciężko będzie wybrać :spiewa: ) , to zorganizujemy taki na najlepszy strój i kaca zwalczymy
!!
:tanczy:
Bardoobieżyświat pisze:.. :cicho:x:
..zadowolony![]()
![]()
No ja też jestem po przeglądzie..tylko takie proste to ci się wydaje![]()
..lepiej się zastanów czy warto ryzykować![]()
..ja się do tego nie mieszam :nie:
..przeglądam regularnie archiwa - moje archiwa - ale w innym celu :]
ej - chłopaki - plamę daliście :/marcinkowsky pisze:No ja też jestem po przeglądzieobieżyświat pisze:..ja się do tego nie mieszam :nie:
..przeglądam regularnie archiwa - moje archiwa - ale w innym celu :]!! I muszę powiedzieć , ze wcale nie łatwo było znaleźć te fatalne stroje :> ?? :mhm: Raptem dwa znalazłem :> ?? Ale jeszcze dziś ich nie zamieszczę
!! Prześpię sie z tym ..... pomysłem -nie strojami :devil: !! Jutro dopiero podejmę decyzję , czy je wystawić do konkursu , czy nie
!!
I teraz ja Cię spytam -zadowolony :> ??
..tak samo jak Ty odpowiem - bardzomarcinkowsky pisze:No ja też jestem po przeglądzie!! I muszę powiedzieć , ze wcale nie łatwo było znaleźć te fatalne stroje :> ?? :mhm: Raptem dwa znalazłem :> ?? Ale jeszcze dziś ich nie zamieszczę
!! Prześpię sie z tym ..... pomysłem -nie strojami :devil: !! Jutro dopiero podejmę decyzję , czy je wystawić do konkursu , czy nie
!!
I teraz ja Cię spytam -zadowolony :> ??
..oby tak częściej :tanczy:ej - chłopaki - plamę daliście :/
i myślicie, że Agata za waszą szlachetność jakoś Wam się odpłaci?obieżyświat pisze:..oby tak częściej :tanczy:ej - chłopaki - plamę daliście :/
..a nasz związek z Agatka przetrwa wieki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości