Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Re: Joanna Kryńska
Joasia dzis prawie 10 minut w 'kacperkowym' serwisie po 12 dziekowala widzom przy ekranie projekcyjnym za materialy, ktore do nich ciagle naplywaja na kontakt@tvn24.pl. Pokazywala tez material ze wczorajszego pozaru marketu, ktory sie wydarzyl w Gizycku. I opowiadala, ze co dwie minuty wydzwaniali do strazakow by uzyskiwac od nich najaktualniejsze informacje i jak to powiedziala Niestety o 17.20 otrzymalismy potwierdzenie , ze dwie osoby nie zyja.. :?
Nie wiem jak mogliscie to przeoczyc, kamilo siedzial w tym czasie spokojnie na forum :spiewa: , a Asia pieknie jakby specjalnie na nasze zyczenie nadawala o tej ich slynnej skrzynce kontaktowej, pewnie wybuchniecie placzem jak jeszcze Wam dodam, ze bylo ja widac od stop do glow nie schowana za zadnym pulpitem , co jest nie lada gratka :spiewa: Czarne spodnie miala i buty takie a'la baletki ale chyba na lekkim obcasie. No zalujcie, ale kto wie moze jakis dobry duszek to nagral i wrzuci od strony wizualnej. :rydzyk:
Nie wiem jak mogliscie to przeoczyc, kamilo siedzial w tym czasie spokojnie na forum :spiewa: , a Asia pieknie jakby specjalnie na nasze zyczenie nadawala o tej ich slynnej skrzynce kontaktowej, pewnie wybuchniecie placzem jak jeszcze Wam dodam, ze bylo ja widac od stop do glow nie schowana za zadnym pulpitem , co jest nie lada gratka :spiewa: Czarne spodnie miala i buty takie a'la baletki ale chyba na lekkim obcasie. No zalujcie, ale kto wie moze jakis dobry duszek to nagral i wrzuci od strony wizualnej. :rydzyk:

Za chwilę mnie coś trafi :ban: Nie wierzę własnym oczom. Że ja też dziś wcale nie oglądałem TVN24 :? I to jeszcze gdy sobie próżniaczyłem i oglądałem 6 kanałów dalej TVN CNBC. Nie daruję sobie tego, tym bardziej, że za chwilę wychodzę z domu i nie obejrzę jeszcze magazynu. A taki miałem dzisiaj dobry nastrój

To nie pozostaje mi nic innego jak połączyć się z wami w bólu
Nie mogę uwierzyć, że byliście tak blisko tej relacji, a nie zauważyliście :spiewa:
Ja przed 12 wyszedłem z domu, więc nie bedę sobie tak wyrzucał jak wy
Ale za to żeby Joasia postanowiła nas zaszczycić koło 14 to jak najbardziej miałbym tą przyjemność
A co do PzP to jestem niemile zaskoczony, ale nie mogę obejrzeć :nie:
Niesety w kablówce jakaś awarja i na moim ekranie cały czas widnieje Anita Werner z godziny 16:34
Ale taka zmasakrowana jest przez małe skaczące kawdraciki

Nie mogę uwierzyć, że byliście tak blisko tej relacji, a nie zauważyliście :spiewa:
Ja przed 12 wyszedłem z domu, więc nie bedę sobie tak wyrzucał jak wy

Ale za to żeby Joasia postanowiła nas zaszczycić koło 14 to jak najbardziej miałbym tą przyjemność

A co do PzP to jestem niemile zaskoczony, ale nie mogę obejrzeć :nie:
Niesety w kablówce jakaś awarja i na moim ekranie cały czas widnieje Anita Werner z godziny 16:34

Ale taka zmasakrowana jest przez małe skaczące kawdraciki

Była także w serwisie o 16. :>
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Ale powiem Wam tylko, ze z calej tej sytuacji klaruje sie jeden optymistyczny wniosek!
Otoz jest w tym wszystkim jakas prawidlowosc, wyglada na to, ze z Asi zrobiono jakby "rzecznika" od skrzynki dla widzow i poniewaz to byl Jej taki drugi nadprogramowy wystep, to zauwazcie, ze odbyl sie niemal o identycznej porze co uprzednio i jakims dziwnym trafem znowu u Kacperka w serwisie (cos sobie chlopak Ja upodobal
), mamy tu juz dwie istotne wskazowki, ktore pozwalaja nie spedzac calego dnia przed ekranem na oczekiwanie ulubienicy.
Acha, no i jeszcze jedno istotne spostrzezenie, zauwazcie, ze gdy sporo sie dzieje w sensie, ze tych filmikow i waznych wydarzen nadeslanych przez widzow jest duzo, albo jest jakies jedno istotne to mozna sie wlasnie spodziewac Asi w relacji o tym nastepnego dnia.

To teraz dobiles ich na calego! :spiewa:POpieram pisze:Była także w serwisie o 16.
Właśnie też chciałem o tym wspomniec- że Joasia teraz będzie odpowiadała w pewnym sensie za kontakt z widziami- o zgrozo
No ale trzeba się cieszyć, że jednak wychodzi troche poza magazyn :tanczy: Ja bym jeszcze sobie życzył, żeby oprócz problemów ludzkich Joasia opowiadała też o tych nieludzkich
Znaczy się sejmowch
A jak tak sobie ukochała ekranik to może to stamtąd czynic :tanczy:
Ale nie koniecznie o 12 :nie: Nie kazdy ma tak dobrze, zeby o tej porze raczyć się Joasiowymi relacjami :ech:

A jak tak sobie ukochała ekranik to może to stamtąd czynic :tanczy:
Ale nie koniecznie o 12 :nie: Nie kazdy ma tak dobrze, zeby o tej porze raczyć się Joasiowymi relacjami :ech:
To,że była po 16 to dowód w moim przypadku,że nieszczęścia chodza parami
Albo inaczej nazywa się to okrutne prawo serii
Ale już się wybuczałem nad rozlanym mlekiem,więc pora wzięcia się w garść juz nadejść musi :rozglada:
Oczywiście byłbym szalenie wdzięczny gdyby ktoś miał cokolwiek z tych występów :po 12 i po 16 :rydzyk:
Nika jak zawsze optymistka-nie powiem troche mnie tym zaraziła a to spora sztuka w tej sytuacji-tutaj ukłony :rydzyk:
W Magazynie mozna zauważyc,że Asia stała się coraz bardziej śmielsza i bezpośrednia względem widzów-co mnie oczywiście cieszy :aniol: Mówi do Nas na Wy-fajnie to brzmi z Jej ust :tanczy: .
Z nadzieją,że następnym razem bede wklejał capsy w innej scenerii dzisiaj typowe-aczkolwiek z Joasią zawsze są niezwykle piękne i inne od siebie na swój sposób :aniol:

Oczywiście byłbym szalenie wdzięczny gdyby ktoś miał cokolwiek z tych występów :po 12 i po 16 :rydzyk:
Nika jak zawsze optymistka-nie powiem troche mnie tym zaraziła a to spora sztuka w tej sytuacji-tutaj ukłony :rydzyk:

W Magazynie mozna zauważyc,że Asia stała się coraz bardziej śmielsza i bezpośrednia względem widzów-co mnie oczywiście cieszy :aniol: Mówi do Nas na Wy-fajnie to brzmi z Jej ust :tanczy: .
Z nadzieją,że następnym razem bede wklejał capsy w innej scenerii dzisiaj typowe-aczkolwiek z Joasią zawsze są niezwykle piękne i inne od siebie na swój sposób :aniol:

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
A później się dziwicie, dlaczego narzekam :ban: Otóż dlatego, że sobie wybiera taki moment, w którym oglądam albo ''Biznes lunch'' albo ''Wydarzenia'' :rozglada: Nika chociaż mnie do końca nie załamała, ale coś podtrzymała na duchu, choć ciężko mówić o zarażenie optymizmem :ech: Co do krótkiej recenzji magazynu oraz capsów to widzę, że straciłem trochę mniej niż wczoraj :uhh:
Bo Ona wychodzi z założenia,że bezwzględnie będziemy Ją oglądać i bezkompromisowokamilo pisze:A później się dziwicie, dlaczego narzekam Otóż dlatego, że sobie wybiera taki moment, w którym oglądam albo ''Biznes lunch'' albo ''Wydarzenia''

Z Niką to jest różnie :rozglada: Najpierw do rany przyłoż a potem juz nie ma takiej sielankiNika chociaż mnie do końca nie załamała, ale coś podtrzymała na duchu, choć ciężko mówić o zarażenie optymizmem

Skoro tak mówisz :spiewa:Co do krótkiej recenzji magazynu oraz capsów to widzę, że straciłem trochę mniej niż wczoraj
A ja powiem szczerze, że ostatnio coraz mniej oglądam TVN24 kosztem - rano ''Dzień dobry TVN'', w południe TVN CNBC i co za tym idzie takie niespodziewane wizyty nie będę przeze mnie rejestrowane :rozglada:maxxx pisze:Bo Ona wychodzi z założenia,że bezwzględnie będziemy Ją oglądać i bezkompromisowo Pewnie i miałaby rację,ale czasami jest tez cos takiego jak nieświadomość Ale średnio jestem z tego zadowolony,że Joasia nie ma dzikiej satysfakcji,że Ja ogladaliśmy jak jeden mąż Ach namotałem juz sam nie wiem co chciałem przez to powiedzieć Chyba to,że na drugi raz jestem na Jej skinienie
Puentując: kobieta zmienną jest :stop:Z Niką to jest różnie Najpierw do rany przyłoż a potem juz nie ma takiej sielanki
Mogę się mylić - opieram się mimo wszystko głównie na domysłach :spiewa:Skoro tak mówisz
kamilo pisze:A ja powiem szczerze, że ostatnio coraz mniej oglądam TVN24 kosztem - rano ''Dzień dobry TVN'', w południe TVN CNBC i co za tym idzie takie niespodziewane wizyty nie będę przeze mnie rejestrowane

Puentując: kobieta zmienną jest

Co Ci mam powiedzieć,że było do baniMogę się mylić - opieram się mimo wszystko głównie na domysłach

No wiesz zawsze do 8.30 oglądam ''Poranek'' oraz czasami jak jest coś, co mnie nie interesuje na TVN CNBC - ''Dzień na żywo''. Powód jest jeden. Człowiek oglądając kilka godzin ''Dnż'' czuje się znudzony ciągłym wałkowaniem tych samych informacji :stop:maxxx pisze:No wiesz ..a ja właśnie na Ciebie liczyłem,że obiecasz,że juz nigdy nie...i wogóle
Czyli szara codzienna rzeczywistość :spiewa:Co Ci mam powiedzieć,że było do bani Myślsiz,że to będzie miłe Joasi Ale nie no wygłupiam się,takjak zwykle-telefonów nie było jeśli o to chodzi Zachęcała ale nikt nie skorzystał
No wiem,że to wałkowanie jest nie do zniesienia :hyh: Chyba,że Joasia wałkuje-ale to jest tak rzadkie zjawisko,wręcz śladowe :spiewa: To nic umówmy się tak,że ten kto zobaczy to krzyczykamilo pisze:No wiesz zawsze do 8.30 oglądam ''Poranek'' oraz czasami jak jest coś, co mnie nie interesuje na TVN CNBC - ''Dzień na żywo''. Powód jest jeden. Człowiek oglądając kilka godzin ''Dnż'' czuje się znudzony ciągłym wałkowaniem tych samych informacji

Mam pewne opory pisząc o Joasi w szarych barwach,no ale niech Ci będzie :aniol:Czyli szara codzienna rzeczywistość