Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

maxxx pisze:No wiem,że to wałkowanie jest nie do zniesienia Chyba,że Joasia wałkuje-ale to jest tak rzadkie zjawisko,wręcz śladowe To nic umówmy się tak,że ten kto zobaczy to krzyczy
To są tzw. wyjątki :szalony:
Mam pewne opory pisząc o Joasi w szarych barwach,no ale niech Ci będzie
To skreślam szara - rzeczywistość :spiewa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

maxxx pisze:Bo Ona wychodzi z założenia,że bezwzględnie będziemy Ją oglądać i bezkompromisowo Pewnie i miałaby rację,ale czasami jest tez cos takiego jak nieświadomość Ale średnio jestem z tego zadowolony,że Joasia nie ma dzikiej satysfakcji,że Ja ogladaliśmy jak jeden mąż
To Joasia by się cieszyła, jakbysmy ją oglądali :shock:
Chyba właśnie wyszukiwała momentu, kiedy każdy jest zajęty :ech:
Jeszcze niepotrzebnie się ostatnio zdradzilismy, że Wydarzenia wszyscy oglądamy :lol2: Joasia to widać pięknie wykorzystuje :lol2: W każdym razie dziś byłem baaardzo nieświadomy 8)
kamilo pisze:Puentując: kobieta zmienną jest
No w przypadku naszej Zacnej Koleżanki to te zmiany można liczyć w trybie godzinnym 8)
Najlepiej bryka chyba wieczorami :szalony:
maxxx pisze: No wiesz ..a ja właśnie na Ciebie liczyłem,że obiecasz,że juz nigdy nie...i wogóle
Tak to juz jest z mężczyznami... 8)
No wiem,że to wałkowanie jest nie do zniesienia Chyba,że Joasia wałkuje-ale to jest tak rzadkie zjawisko,wręcz śladowe To nic umówmy się tak,że ten kto zobaczy to krzyczy
A jak dla mnie to Joasia może częściej wałkować :szalony:
Do tego się nadaje jak nikt inny, oprócz niej mogę stale słuchać tylko wałkowania Sakosi :lol2:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Re: Joanna Kryńska

Post autor: Nika »

Wlasnie czytam sobie wczorajsze posty i pol strony gadka-szmatka o mnie 8) , mozna by pomyslec, ze to nie watek o Joasi, a o Nice :lol: , ale tu mam dla Was pesymistyczna wiadomosc, capsow ani dzis, ani jutro, ani za miesiac, rok nie bedzie. :stop: :lol2:
Teraz juz wiem jak sie czuje nasza glowna bohaterka, gdy nie zawsze jest rozowo. :szalony:
Najpierw byla beczka miodu .... :spiewa: :
maxxx pisze:Nika jak zawsze optymistka-nie powiem troche mnie tym zaraziła a to spora sztuka w tej sytuacji-tutaj ukłony
.... a potem lyzka dziegciu! :o
Z Niką to jest różnie Najpierw do rany przyłoż a potem juz nie ma takiej sielanki
:szalony:
Ja juz nic nie dodam, spytam tylko jak tam prerpsektywy na dzisjesza Joasie?? Tylko PzP czy byla moze tu i owdzie widziana? Kto wie moze przezywa za kulisami, ze wczoraj tak sie starala, ate starania przeszly nie zauwazone bez echa... :spiewa: Ale teraz dosolilam, ale to dlatego, ze chce sie wpasowac w powyzsze ramy, przypomne je jeszcze raz :lol2:
Z Niką to jest różnie Najpierw do rany przyłoż a potem juz nie ma takiej sielanki
Mowisz - masz! :spiewa: :spiewa: :spiewa:
Camilo
Guru
Guru

arczi pisze:To Joasia by się cieszyła, jakbysmy ją oglądali Chyba właśnie wyszukiwała momentu, kiedy każdy jest zajęty
To trochę tak jak niezapowiedziana kartkówka w szkole - 2 relacje, znaczy zadania, kilka minut, nie można poprawiać :ech:
Jeszcze niepotrzebnie się ostatnio zdradzilismy, że Wydarzenia wszyscy oglądamy Joasia to widać pięknie wykorzystuje W każdym razie dziś byłem baaardzo nieświadomy
To że pracuje w TVN24 nie oznacza, że musimy ją oglądać całą dobę :nie: Konkurencja nie śpi :lol:
Tak to juz jest z mężczyznami...
To powinno nauczyć pokory. Nie wiem kogo bardziej :szalony:
Nika pisze:Wlasnie czytam sobie wczorajsze posty i pol strony gadka-szmatka o mnie, mozna by pomyslec, ze to nie watek o Joasi, a o Nice, ale tu mam dla Was pesymistyczna wiadomosc, capsow ani dzis, ani jutro, ani za miesiac, rok nie bedzie.
Ja już zdążyłem zapomnieć, że Ty kiedykolwiek wrzucałaś capsy :szalony:
Ja juz nic nie dodam, spytam tylko jak tam prerpsektywy na dzisjesza Joasie?? Tylko PzP czy byla moze tu i owdzie widziana? Kto wie moze przezywa za kulisami, ze wczoraj tak sie starala, ate starania przeszly nie zauwazone bez echa... Ale teraz dosolilam, ale to dlatego, ze chce sie wpasowac w powyzsze ramy, przypomne je jeszcze raz
A niech żałuje. Szczerze powiedziawszy bardziej bym się ucieszył, gdyby Jej nie było, bo teraz mam więcej wyrzutów sumienia :spiewa:
Mowisz - masz!
No i wykrakałeś - na Nikę takie zdania działają jak płachta na byka :stop:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Joasia bawi sie ze mna i moimi teoriami jak kotka z myszka. :lol:
Nika pisze:Kto wie moze przezywa za kulisami, ze wczoraj tak sie starala, ate starania przeszly nie zauwazone bez echa...
Nie minelo 5 minut od publikacji mojego posta i nasza gwiazda wylonila sie w calej swojej okazalosci! :D
jej wystep odbyl sie niemal o identycznej porze co uprzednio i jakims dziwnym trafem znowu u Kacperka w serwisie (cos sobie chlopak Ja upodobal ), mamy tu juz dwie istotne wskazowki, ktore pozwalaja nie spedzac calego dnia przed ekranem na oczekiwanie ulubienicy
Pudlo jak nic, zupelnie inna pora dzis i serwis Boskiej! 8)
Zanim zaczniecie sie ze mnie nasmiewac :lol2: , ze trafiam jak kula w plot, to najpierw nacieszcie oko tymi wpsanialosciami, ktore upolowalam. :spiewa:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
kamilo pisze:Ja już zdążyłem zapomnieć, że Ty kiedykolwiek wrzucałaś capsy
Chodzilo mi kamilo o capsy ze mna w roli glownej, skoro ze mnie taka chwilowa gwiazde watku zrobiliscie :szalony: , ale skoro smiejesz sie, ze nie pamietasz kiedy ostatnio wrzucalam to popatrz na te cuda powyzej! :tanczy:
Camilo
Guru
Guru

Nika pisze:Joasia bawi sie ze mna i moimi teoriami jak kotka z myszka. Nie minelo 5 minut od publikacji mojego posta i nasza gwiazda wylonila sie w calej swojej okazalosci!
Co?! :shock: Powiedzcie, że to sen, zły sen ;( Znowu przegapiłem ;( ;(
Będę musiał zapolować ok. 16.00 skoro ten pierwszy raz pojawiła się jak wczoraj :rozglada:
Chodzilo mi kamilo o capsy ze mna w roli glownej, skoro ze mnie taka chwilowa gwiazde watku zrobiliscie, ale skoro smiejesz sie, ze nie pamietasz kiedy ostatnio wrzucalam to popatrz na te cuda powyzej!
Ach jejku głupio, że tak wyszło - taka gwiazda, a Ją... zaniżyłem :red:

:o A za capsy to ogromne dzięki :buzi: :buzi: :buzi:
PS. I wycofuję wcześniejsze słowa :tanczy:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Czyżby szykowała się stała pozycja w ciągu dnia ? Nie mam nic przeciwko temu, ale mogli by ustalić stałą porę kącika "Kontakt" :rydzyk:
Camilo
Guru
Guru

Rozpoczął się serwis o 16.00. To chyba Krynia jest w tle kadru, rozmawia w tle z jakimiś facetami i wygląda na zdenerwowaną :spiewa:
maxxx

Post autor: maxxx »

Nika pisze:Joasia bawi sie ze mna i moimi teoriami jak kotka z myszka
A i owszem :lol2: Zobrazujmy to więc :tanczy: :arrow:

Obrazek

P.S Nika,liczę na Twój dystans do własnej Nikowej osoby i na umiejętności lotne :lol2:

Ach ja dzisiaj dosłownie wpadłem w połowie tych wspaniałości i de facto podbiłem tylko liste obecności i wiele z Asi nie uświadczyłem ;( No ale nie narzekam,bo jestem zadowolony-ponieważ moga szykować się na przyszłość fajne perspektywy :aniol: Bo to juz nie jest przypadek :nie: Joasiu wygladasz poprostu bombowo na tle ekranu tylnoprojekcyjnego :lol2: :arrow:

Obrazek

Obrazek
kamilo pisze:Co?! Powiedzcie, że to sen, zły sen Znowu przegapiłem
Na mnie nie licz-jestem szczery nie będę Ciebie mamił :ech: :spiewa:
epsztajnek pisze:Czyżby szykowała się stała pozycja w ciągu dnia ? Nie mam nic przeciwko temu, ale mogli by ustalić stałą porę kącika "Kontakt
Dokładnie,narazie to wiemy tyle ,że miedzy 12 a 17-troszkę słaba wiedza :rozglada: -chcielibyśmy więcej :lol2:
kamilo pisze:Rozpoczął się serwis o 16.00. To chyba Krynia jest w tle kadru, rozmawia w tle z jakimiś facetami i wygląda na zdenerwowaną
Jakby co jestem w pogotowiu-już Nam nie zwieje :grozi: :lol2:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

Re:

maxxx pisze:A i owszem Zobrazujmy to więc
Bardzo dosadnie zobrazowane :tanczy:
Na mnie nie licz-jestem szczery nie będę Ciebie mamił
Czyli jednak jawa :roll: ;(
Czyżby szykowała się stała pozycja w ciągu dnia ? Nie mam nic przeciwko temu, ale mogli by ustalić stałą porę kącika "Kontakt''
Wygląda ostatnio na to, że tak, choć nie wydaje mi się, by ta kategoria mogła trwać wiecznie :stop:
Jakby co jestem w pogotowiu-już Nam nie zwieje
Ja obstawiam z drugiej strony jakby coś :rozglada:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Może Joasia została w ogóle szefową 'kontaktu tvn24' :lol2:
Niestety objawiła się znów o niekorzystnej porze, ale jak widzę wam nic nie umkło :hyh:
Tak sobie właśnie myślałem, czy wchodząc na forum dobiem się czegoś ciekawego :rozglada:
No mam wobec tego nadzieję na stałą pozycje w DnŻ, ale również postulowałbym za wyznaczeniem konkretnej gdziny, tak jak 'traffic' czy przegląd wydarzeń zagranicznych :roll:

Ale jeślim mogę słów parę o magazynie :D Joasia zaserwowała dziś różnorakie historie, chyba jednak wszystkie były dość bulwersujące :neutral: Zaczęła mocno od wyemitowania rozmowy z panią oskarżającą prezydenta Olsztyna- niejakiego Czesława Jerzego Małkowskiego :lol2: Czego my się jeszcze o tym panu dowiemy, chcielibyście tego :>
Poza tym reportaż imienniczki z Poznania na tamat kobiety, której lekarz zoperował nie to kolano co trzeba :x oraz o matce Josia, która chce do niego odzyskać prawa :neutral:

W środku magazynu, kiedy zachęca nas do dzwonienia :lol2: nie podaje już, co jeszcze w programie a dopieszcza swoją platformę 'kontakt24' chwaląc się, cóż takiego nadesłaliśmy dziś :lol2:

Już na sam koniec można było uświadczyć szeroki uśmiech Pani Redaktor i dalsze zachęcanie do wysyłania maili. Joasia zachęcała tak gorąco, że adres pojawił się na czerwonym pasku okraszonym krzykliwym wyrazem PILNE :lol2:
To pokazuje, że Joasi naprawde zależy na utrzymywaniu kontaktu z nami :tanczy: :lol2:
maxxx

Post autor: maxxx »

Po takim opisie nie pozostaje mi nic innego jak wkleić kilka ujęć naszej wspaniałej pani od kontaktu24 :aniol:
No,może warto dodać,że powróciła do krzyżowania rączek :D :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

Widzę, że arczi nadrobił zaległości szczegółowy opisując magazyn. Szkoda, że dziś tematy, poza tym ostatnim - nie zachęcały do uśmiechu.
Nika
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:A i owszem Zobrazujmy to więc
Fiu, fiu toc sama Joasia wystrzelila mnie w kosmos niczym psa Łajke 8) Choc nie chcialabym tu mowic, ze zyjemy jak pies z kotem, bo az tak zle w naszych korelacjach jeszcze nie jest. A nie jest, bo takowych........ nie ma! 8)
P.S Nika,liczę na Twój dystans do własnej Nikowej osoby i na umiejętności lotne
Nie przeliczyles sie co do dystansu, czasem wystarczy wyjsc z siebie i stanac obok i juz mamy parucentymetrowy dystans :lol2: , aczkolwiek z umiejetnosciami lotnymi jest gorzej , chyba bym musiala zasiegnac korepetycji u pewnego prezentera serwisow 8) ...
On przynajmniej ma juz wprawe, w razie gdyby Asia tak chciala wystrzelic go w kosmos...i zdaje sie, ze dzis to zrobila, bo delikatnie mowiac olala Jego serwisy na rzecz Boskiej :P . Ona to ma przynajmniej lepiej, bo jako kot,a wlasciwie kocica to zawsze spadnie na cztery lapy!
arczi pisze:Może Joasia została w ogóle szefową 'kontaktu tvn24'
Szefowa kontaktu - Tak! To brzmi dumnie! :szalony:
postulowałbym za wyznaczeniem konkretnej gdziny, tak jak 'traffic' czy przegląd wydarzeń zagranicznych
Idz zrob pikiete na Wiertnicza w tej sprawie! :szalony: Tylko uwazaj, zeby Cie w kosmos nie wystrzelili! :lol2:
No,może warto dodać,że powróciła do krzyżowania rączek
Z jednej strony mowi o kontakcie, a z drugiej wciaz krzyzuje te ramiona. I wez tu zrozum kobiete! :spiewa:
Mowi 'Tak', mysli 'Nie' :grozi:
Camilo
Guru
Guru

Nika pisze:Fiu, fiu toc sama Joasia wystrzelila mnie w kosmos niczym psa Łajke Choc nie chcialabym tu mowic, ze zyjemy jak pies z kotem, bo az tak zle w naszych korelacjach jeszcze nie jest. A nie jest, bo takowych........ nie ma!
Ano właśnie! Nie wiem, czy się bardziej cieszyć z tegoż powodu, czy płakać :rozglada:
Nie przeliczyles sie co do dystansu, czasem wystarczy wyjsc z siebie i stanac obok i juz mamy parucentymetrowy dystans , aczkolwiek z umiejetnosciami lotnymi jest gorzej , chyba bym musiala zasiegnac korepetycji u pewnego prezentera serwisow ...
Chyba niedługo faktycznie zmienimy tytuł na Krynia&Nika :spiewa: :lol2:
On przynajmniej ma juz wprawe, w razie gdyby Asia tak chciala wystrzelic go w kosmos...i zdaje sie, ze dzis to zrobila, bo delikatnie mowiac olala Jego serwisy na rzecz Boskiej . Ona to ma przynajmniej lepiej, bo jako kot,a wlasciwie kocica to zawsze spadnie na cztery lapy!
.. co nie znaczy, że nie może wyjść bez żadnych opresji :nie:
Szefowa kontaktu - Tak! To brzmi dumnie!
Dumnie może i brzmi, ale jeszcze by Jej mniej było jakby to wszystko musiała nadzorować :spiewa:
Idz zrob pikiete na Wiertnicza w tej sprawie! Tylko uwazaj, zeby Cie w kosmos nie wystrzelili!
Wyobraź sobie po prostu, że kotek to Pieczyński i Krynia, a Ty to ta mysz :szalony:
Z jednej strony mowi o kontakcie, a z drugiej wciaz krzyzuje te ramiona. I wez tu zrozum kobiete!
Mowi 'Tak', mysli 'Nie'
Może to robi z przymusu :shock: :xx:
ODPOWIEDZ