Mam do Was pytanie...czy macie moÂże jakieÂś zdjĂŞcia Kazi z jej dzieciĂąstwa bÂądÂź czasĂłw nastoletnich? Nigdy takowych nie widziaÂłem, a jestem ciekawy jak wyglÂądaÂła, czy bardzo siĂŞ zmieniÂła. Z gĂłry dziĂŞki.
mhm pisze:Mam do Was pytanie...czy macie moÂże jakieÂś zdjĂŞcia Kazi z jej dzieciĂąstwa bÂądÂź czasĂłw nastoletnich? Nigdy takowych nie widziaÂłem, a jestem ciekawy jak wyglÂądaÂła, czy bardzo siĂŞ zmieniÂła. Z gĂłry dziĂŞki.
Nie sÂądzĂŞ Âżeby ktoÂś z nas takowe zdjĂŞcia posiadaÂł, w necie sÂą raczej foty teraÂźniejsze... Ale tez bym sobie obejrzaÂła KaziĂŞ w dzieciĂąstwie Wiem tylko, ze byÂła ÂładnÂą dziewczynkÂą
A ja siĂŞ tylko zapytaĂŚ chcĂŞ, czy w TVN nie bĂŞdzie juÂż Wydania II Poprawionego, ja czekaÂłam i czekaÂłam... PatrzyÂłam, Âże w przyszÂłym tygodniu w poniedziaÂłek teÂż nie ma Czy juÂż tylko na TVN 24 bĂŞdziemy KaziĂŞ oglÂądaĂŚ :mhm:
wybaczcie, zamie?ci?em link naszego forum...chcia?em wpisa? link na woobie doobie, wejd?cie tam w archiwum i z tego co pami?tam by?a to audycja 17.04.2006...jako go?? Kazia rzecz jasna
Był, wyparował, czy jak Ok wklejam więc go raz jeszcze Jak było na Manifie w Warszawie, był ktoś :mhm: Ja niestety miałam koncert, nie mogłam odmówić niestety, a potem jeszcze bankiet i takie tam zupełnie nieistotne rzeczy
Był, wyparował, czy jak Ok wklejam więc go raz jeszcze Jak było na Manifie w Warszawie, był ktoś :mhm: Ja niestety miałam koncert, nie mogłam odmówić niestety, a potem jeszcze bankiet i takie tam zupełnie nieistotne rzeczy
Bylem na manifie w lodzi. Kiedys bylem w wawie-tam to dopiero z pompa robia. W lodzi pare osob na krzyz.
To forum po zmianie jakies dziwne. Nie wiem jak Wam, ale mnie nie pojawiaja sie polskie znaki (co maksymalnie mnie wkurza), tylko jakies znaczki. Jest malo przejrzyste i niefunkcjonalne. Znikaja linki do tego...ehhh.
A Wy macie polskie znaki?? Pozdrawiam wszytskich feministow i feministki.