Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Niak pisze:..i zdaje sie, ze dzis to zrobila, bo delikatnie mowiac olala Jego serwisy na rzecz Boskiej . Ona to ma przynajmniej lepiej, bo jako kot,a wlasciwie kocica to zawsze spadnie na cztery lapy!
Nie dziwię się :nie: Widocznie Magda zaoferowała Joasi lepsze warunki :lol2:
Poza tym co koleżanki to kolezanki :lol2: Joasia się jeszcze pewnie czuje urażona tym, że Kacper ją poganiał kiedy mówiła o swojej platformie kontakt24 8)
Szefowa kontaktu - Tak! To brzmi dumnie!
To zobowiązuje :lol2: Pewnie jak jakaś panna przy telefonie pilniczkiem paznokcie obrabia zamiast odbierać telefony Joasia mocno się złosci i na dywanik pod swój ekran zaprasza na rozmowe :lol2:
Idz zrob pikiete na Wiertnicza w tej sprawie! Tylko uwazaj, zeby Cie w kosmos nie wystrzelili!
Sądzę, że sami dojrzeją do tej sytuacji :lol2:
kamilo pisze:Chyba niedługo faktycznie zmienimy tytuł na Krynia&Nika
Oj tam, bez przesady :lol2: W końcu w tym wątku Joasia często musiała ustąpić innym tematom :P
A o Nice tu chyba nie jest jeszcze tak dużo :nie: Joasia wciąż króluje :hyh:
maxxx
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: maxxx »

Niak pisze:Fiu, fiu toc sama Joasia wystrzelila mnie w kosmos niczym psa Łajke Choc nie chcialabym tu mowic, ze zyjemy jak pies z kotem, bo az tak zle w naszych korelacjach jeszcze nie jest. A nie jest, bo takowych........ nie ma!
Joasia to by Cię wzięła na ta łygę i pogłaskała :lol2: To byla tylko taka moja improwizacja :D
On przynajmniej ma juz wprawe, w razie gdyby Asia tak chciala wystrzelic go w kosmos...i zdaje sie, ze dzis to zrobila, bo delikatnie mowiac olala Jego serwisy na rzecz Boskiej .
No jemu to na pewno przestrzeń nie straszna :nie: Joasia nie daje nigdy nikomu forów-Boska też musi być dobrze traktowana :aniol:
Ona to ma przynajmniej lepiej, bo jako kot,a wlasciwie kocica to zawsze spadnie na cztery lapy!
Hmmm miałbym drobne wątpliwości,no ale powiedzmy,że się zgadzam :lol2:
Szefowa kontaktu - Tak! To brzmi dumnie!
No tymbardziej,że dobry kontakt z widzami to priorytet winien być 8)
Idz zrob pikiete na Wiertnicza w tej sprawie!
Będziemy na Wiertniczej wiercić dziurę w brzuchu w tej sprawie 8) :spiewa:
Z jednej strony mowi o kontakcie, a z drugiej wciaz krzyzuje te ramiona. I wez tu zrozum kobiete!
No właśnie-miałem nadzieję,że Ty Nam to wyjaśnisz :lol2: Ale pewnie jeszcze bardziej by się to zagmatwało :spiewa:
Ale nie ukrywam,że obserwuje to z wielkim zainteresowaniem :tanczy: To,czyli te paradoxy :lol2:
kamilo pisze:Może to robi z przymusu
Nie ma szans-Joasia to silna osobowość 8)
arczi pisze:Nie dziwię się Widocznie Magda zaoferowała Joasi lepsze warunki
Poza tym co koleżanki to kolezanki Joasia się jeszcze pewnie czuje urażona tym, że Kacper ją poganiał kiedy mówiła o swojej platformie kontakt24
Boska ma sporo adwokatów 8) Ale arczi ma rację-mogło tak być :lol2:
Sądzę, że sami dojrzeją do tej sytuacji
No dobrze by było-szanujmy się :spiewa: :D
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Wybaczcie, że nie zacytuję tylko dzisiejsze postowanie zacznę nietypowo - od złożenia życzeń Paniom - przede wszystkim bohaterce głównej Joasi, Nice i wszystkim, które się tu przewinęły. Krótko: wszystkiego, co najlepsze i o czym marzycie :rozglada:
Obrazek

Jeszcze z cyklu wspomnień czar. Filmik epsztajnka z Martą K. w roli głównej, ale jest też tam mały epizod z Joanną :arrow: http://www.sendspace.com/file/q0704
maxxx

Również życze wszystkim cudnym paniom(Joasi rzecz jasna,redakcyjnym koleżankom i forumowym) wszystkiego co najlepsze i żeby z Nami jakoś wytrzymywały;z naszymi fanaberiami :lol2:
Asia jakto ma w zwyczaju zrobila mix podsumowujący prostozpolskie materiały :aniol:

Obrazek

Obrazek

Ach no zeszła wreszcie spektakularnie z podestu :jupi: Czerwony dywan wypadałoby rozwinąć dla jaśniewielmożnej damy :tanczy: Szkoda tylko,że zaciemnili obraz,ale jakiś micro krok do przodu w tej kwestii jednak jest :D

Obrazek
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Jest ! jest ! Najtrudniejszy pierwszy krok... Może doczekamy się kiedyś całego wyjścia ze studia ....
Obrazek Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

W istocie taki niewielki kroczek, ale i wielki krok w Joasiowej historii :szalony:
Kto by pomyślał, że w końcu zstąpi ze swojej mównicy :tanczy:
A z jaką gracją, z jakim wdziękiem :lol2: Taka pewna siebie :D
Nie wiem jak można było tak bezwzględnie wygasić ten spacer :nie:
Camilo
Guru
Guru

Dzięki za capsy, bo zgodnie z tradycją nie oglądałem :(
Widzę, że uśmiechami nie rozpieszczała, ale za to ujawnia coraz więcej tajemnic :tanczy:
I to jeszcze z jaką gracją, o której pisał arczi :szalony:
Camilo
Guru
Guru

Takiej niedzieli, w której nie było ani jednego posta do tej godziny - nie pamiętam :nie:
W końcu jednak kiedyś musi być ten pierwszy raz, a i nie mamy ku temu żadnych motywacji. No chyba, że jest nią tęsknota, choć niewiele na to wskazuje :rozglada:
maxxx

kamilo pisze:Takiej niedzieli, w której nie było ani jednego posta do tej godziny - nie pamiętam
Musieliśmy od siebie odpoczać :spiewa: To jest konieczne nawet wsród najlepszych przyjaciół :lol2:
No chyba, że jest nią tęsknota, choć niewiele na to wskazuje
Nie ma sensu głośno wyrażać tęsknoty 8) Asia nie powinna miec dyskomfortu jeszcze w niedziele,że jesteśmy z Niej niezadowoleni :nie: Jutro jak bedzie miła,czyli taka jak zawsze( :P ) odrobimy się za dziś i nachwalimy Ją z nawiązką :racja:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Musieliśmy od siebie odpoczać To jest konieczne nawet wsród najlepszych przyjaciół
Fakt - faktem :racja: Nie da się ukryć, że sobie dziś odpocząłem nie tylko od Was :spiewa:
Nie ma sensu głośno wyrażać tęsknoty Asia nie powinna miec dyskomfortu jeszcze w niedziele,że jesteśmy z Niej niezadowoleni Jutro jak bedzie miła,czyli taka jak zawsze odrobimy się za dziś i nachwalimy Ją z nawiązką
Obyś się nie przeliczył - ja już zgodnie z tradycją od południa :stop:
maxxx

Wpadam żeby podzielić się z Wami niepokojem związanym z Asią :ech: Przez wizytę premiera w USA wątpie by magazyn się odbył,nie mówiąc o prezentowaniu KONTAKTU24 :rozglada:
W pierwszym przypadku(wizyta w USA) na 16.00 zaplanowana jest konferencja Busha i Tuska,a na 17.00 spotkanie z Polonią .Natomiast przy ekranie dziś chyba będzie rzadził p.Jacek P. :spiewa:
No więc potęsknimy dłużej :roll: Chyba,że się myle :rydzyk: .
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Przez wizytę premiera w USA wątpie by magazyn się odbył,
To straszne , co powiem, ale chyba pierwszy raz nie będę płakał z tego powodu
Ta prostozpolska rutyna zaczyna coraz bardziej nudzić . Człowiek już się nacieszył długimi włosami Asi ..i co... dookoła "dwadzieścia cztery,dwadzieścia cztery,dwadzieścia cztery,dwadzieścia cztery,dwadzieścia cztery,dwadzieścia cztery,dwadzieścia cztery,dwadzieścia cztery,dwadzieścia cztery,dwadzieścia cztery,dwadzieścia cztery,dwadzieścia cztery,dwadzieścia cztery,dwadzieścia cztery,dwadzieścia cztery,........magazyn dwadzieścia cztery, polecam i zapraszam " :/
Na popielaty garniturek Joasi też zaczynam pomału reagować patologicznie :P
A wczoraj dla osłody obejrzałem sobie klip z Joasią prezenterką.
Camilo
Guru
Guru

Wróciłem z wyjazdu z nadzieją na dobre wieści, a tu nic :spiewa:
Ja na razie jestem odizolowany od informacji, więc nie znam planów konferencji, ale skoro tak twierdzisz maxxxie to okaże się pewnie ponurą rzeczywistością :evil:
maxxx

To straszne , co powiem, ale chyba pierwszy raz nie będę płakał z tego powodu
Ta prostozpolska rutyna zaczyna coraz bardziej nudzić
Ja to sobie tak wytłumaczyłem,że narazie tak musi być i już :rozglada: To,że jest to schematyczne nie da się ukryć-ale to nie wina Joanny :rozglada:

Całe szczęście,że jednak się Nam postanowiła objawić :tanczy: Udało Jej się wstrzelić chyba w ostatniej możliwej chwili,bo teraz zaczną się konferencję Ziobro,Tuska,Busha i Bóg wie kogo jeszcze.. :spiewa:

Opowiadała Nam - jakże by inaczej o kontakcie 24 :lol2: A konkretnie dziś sprawa pożaru w Sochaczewie i wypadku w Łodzi.
Bardzo szybciutko Jej to poszło-zwinnie sprawnie :aniol: I jaki ładny uśmiech na koniec :aniol: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

P.S Magazynu dziś na 100% nie będzie :rozglada: M24 rozpocznie się poł godziny wcześniej niż zwykle
Camilo
Guru
Guru

Niepotrzebnie biedaczka przychodziła do pracy na tą relację, skoro od rana wiedzieli, że nie będzie magazynu. Mogłaby to odpracować w Dnż :szalony:
Relacja o 13.50? No fajnie, skoczyłem akurat na chwilę do kiosku w tym czasie :ech:
Widać za to, że ma już tam swój stały kącik :tanczy:
ODPOWIEDZ