[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
Re: Taniec z gwiazdami!
no teraz mi się podoba :tanczy: :tanczy:
Buhahahaha Ten artykuł na stronie Tańca... mnie dobił 

To chyba jacyś hakerzy się nudzili 

po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
-
- Fan Forum
- Kontakt:
O.S.T.RDlaczego w tym kraju nawet pogodynka może być gwiazdą?
Oj Agnieszka

jeśli "gwiazdami" są modelki /mogłaby zatańczyć któraś w TzG
/, to dlaczego gwiazdą nie może być pogodynka, pokazuje się w TV kilka razy dziennie, jest rozpoznawalna, z reguły jest atrakcyjną kobietą /Dorata Gardias jest śliczna/, po prostu są GWIAZDY i "gwiazdy" 

Marina zatańczyła przepięknie!
:tanczy:

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
W ogóle dzisiaj dziewczyny zdecydowanie podniosły poziom w porównaniu z poprzednimi edycjami. Marina... pięknie
.

Cegielska się nie natańczyła. Nie wiem kto głosował na Dude 

Agnieszka odpadła
Moja faworytka... też nie wiem kto głosował na Dudę 

Szkoda, że Agnieszka odpadła.
Liczyłem, że odpadnie Elizabeth Duda. :/

No cóż, trochę przynudzał dzisiejszy odcinek. Najfajniej swój taniec wykonała Elizabeth Duda, chociaż sprawiała wrażenie niezbyt sympatycznej; takie quickstepy chciałoby się oglądać, pani Tamaro! Magdalena Walach również zdecydowanie na plus. Nie wiem, jak wy, ale ja wolę serialową, demoniczną Karolinę od prawdziwej, zionącej domową atmosferą Tamary Arciuch, ale może to przyzwyczajenie. Za to żadna z rumb mi się nie podobała. Bardzo z kolei nie podobało mi się ocenianie. Cóż to za pomysł, żeby dawać Małgorzacie Sosze 7 punktów, panie rozczochrany?! To samo spotkało Michała Lesienia, również tańczącego jako pierwszy. Katarzyna Figura otrzymała zdecydowanie zawyżone oceny, chyba tylko na pocieszenie. Dostaję konwulsji na widok Steczkowskiej marnie udającej, że śpiewa tańcząc... to samo wrażenie miałem podczas jej finałowego freestyle. Ogólnie odcinek niezbyt udany.
Bardo dobrze że Agniewszka odpadła szczególnie mnie to cieszy bo nie lubie ZAROZUMIAłEGO Żory który myśli ze jest najl;epszy.Bardzo pozytywnie dla Elizabeth bo jet miła.
Też nie lubię Żory, do pogodynki nic nie mam, podobała mi się Jej zielona sukienka
, ale wydaje mi się, że ogólnie panie tańczą dość słabo, do tego sztywno, może z czasem się rozkręcą :tanczy: , głosowałam na Arciuch
i na Figurę w ramach kobiecej solidarności, bo denerwują mnie głupie wpisy na forach na Jej temat. Zamiast Steczkowskiej /po licho aż dwa razy
/ wolałabym zobaczyć Volt :brawa: , wydaje mi się, że uczestnicy tej edycji są jacyś zestresowani i niepewni,
przez co atmosfera jest trochę przyciężka, mimo, że wszyscy się uśmiechają :ech:

przez co atmosfera jest trochę przyciężka, mimo, że wszyscy się uśmiechają :ech: