Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

PILNE. W najnowszym ''TT'' jest artykuł o PzP :tanczy: Niestety tylko o tym niedzielnym - wypowiada się jedynie Artur Zakrzewski :(
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

kamilo pisze:Niepotrzebnie biedaczka przychodziła do pracy na tą relację, skoro od rana wiedzieli, że nie będzie magazynu. Mogłaby to odpracować w Dnż
Wiesz,może będzie miała jutro mniej pracy :aniol: Teraz juz pewnie do domciu sobie poszła-bo raczej na jeszcze jeden występ chyba bym nie liczył-ale kto wie :D
Relacja o 13.50? No fajnie, skoczyłem akurat na chwilę do kiosku w tym czasie
No zdarza się :hmm: Jednym razem przeszkodzi kiosk,innym razem coś innego :spiewa:
Widać za to, że ma już tam swój stały kącik
Chyba tak-wszystko na to wskazuje :aniol: Ach tylko te godziny takie niedogodne-ale nie można mieć wszystkiego :rozglada:
Ostatnio zmieniony poniedziałek 10 mar 2008, 14:28 przez maxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

http://www.wirtualnemedia.pl/article/22 ... TVN_24.htm
Zwróćcie uwagę na ostatni akapit :tanczy: :tanczy: :tanczy:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Wiesz,może będzie miała jutro mniej pracy Teraz juz pewnie do domciu sobie poszła-bo raczej na jeszcze jeden występ chyba bym nie liczył-ale kto wie
Albo nadzoruje pracę Kontaktu :rozglada:
No zdarza się Jednym razem przeszkodzi kiosk,innym razem coś innego
Puentując: nie po drodze mi z Joasią :(
Chyba tak-wszystko na to wskazuje Ach tylko te godziny takie niedogodne-ale nie można mieć wszystkiego
Nie tylko relacjonuje w kąciku :jupi: :tanczy: :tanczy:
maxxx

Kierowniczka :tanczy: :tanczy: :tanczy: Teraz tylko żeby się dużo działo-telewidzowie jak tylko 'coś macie' ślijcie to do kierowniczki KONTAKT-u TVN24 :lol2:
Chyba to fajna decyzja,bo ten KONTAKT 24 to jest przynajmniej narazie taki pieszczoch stacji :lol2: A jeszcze Joasia nada mu blasku :aniol:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Kierowniczka Teraz tylko żeby się dużo działo-telewidzowie jak tylko 'coś macie' ślijcie to do kierowniczki KONTAKT-u TVN24
Czyli Nasze ciche marzenie się wreszcie ziściło :tanczy: Teraz trzeba tylko czekać na artykuły prasowe, w których będzie się wypowiadała Kierowniczka :tanczy:
Chyba to fajna decyzja,bo ten KONTAKT 24 to jest przynajmniej narazie taki pieszczoch stacji A jeszcze Joasia nada mu blasku
Szczerze powiedziawszy to rozpoczynając czytanie tego artykuły chciałem w temacie TVN24 trochę objechać tą jakośc filmików przez telefon komórkowy, ale teraz już nic nie mówię. :xx:
Tylko gratuluję awansu :jupi: :tanczy: :lol2:
maxxx

kamilo pisze:Czyli Nasze ciche marzenie się wreszcie ziściło Teraz trzeba tylko czekać na artykuły prasowe, w których będzie się wypowiadała Kierowniczka
No coraz więcej powodów by przeprowadzić z Nią wywiad :aniol: Wkońcu to jakas innowacja jest :spiewa:
Szczerze powiedziawszy to rozpoczynając czytanie tego artykuły chciałem w temacie TVN24 trochę objechać tą jakośc filmików przez telefon komórkowy, ale teraz już nic nie mówię.
Możesz pojechać :lol2: Joasi to nie uwłoczy bo chyba za jakość nagrań to aż nie odpowiada :lol2: Ale słuchaj tam jest napisane,że wkrótce każdy bedzie mógł byc reporterem z miejsca jakiegoś zdarzenia :spiewa: To szansa np. dla Ciebie :tanczy:
Tylko gratuluję awansu
Och ja również :aniol: Tam na wm w tym artykule jest napisane,że reporterka i prowadzaca :rozglada:
Dziś chyba bardziej prezenterka-no ale już nie wchodze w szczegóły :spiewa:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:No coraz więcej powodów by przeprowadzić z Nią wywiad Wkońcu to jakas innowacja jest
Teraz już czekam z niecierpliwością na jakiś wywiad, najlepiej w ''Dzienniku'' lub ''Press'', ale przyjmę już wszystko poza ''Faktem'' i ''SE'' :spiewa:
Możesz pojechać Joasi to nie uwłoczy bo chyba za jakość nagrań to aż nie odpowiada Ale słuchaj tam jest napisane,że wkrótce każdy bedzie mógł byc reporterem z miejsca jakiegoś zdarzenia To szansa np. dla Ciebie
Nie no, nie będę narzekał - to na pewno Jej pomysł z tymi eksperymentami :stop:
Już słyszę w Jej ustach: Pan Kamil przesłał nam z Helu film... :szalony:
Jeśli będzie tylko należyta okazja to nie będę zwlekał :nie: :lol2:
Och ja również Tam na wm w tym artykule jest napisane,że reporterka i prowadzaca :lol2:
Dziś chyba bardziej prezenterka-no ale już nie wchodze w szczegóły
Oj, czepiasz się :lol2:
Dziś to już nic nie jest w stanie zepsuć mi humoru :nie:
epsztajnek

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

Maxxxxiu poprawiłeś mi humor :tanczy: Trzecie zdjęcie urocze
No cóż, trzeba by pomyśleć o codziennym uruchamianiu nagrywarki, powiedzmy od 12 do 15 - zawsze coś będzie można upolować :rozglada:
Tylko niezbyt mi się podoba nazwanie Joasi Kierowniczką . Zawsze będzie mi się to określenie kojarzyć z PRLowską knajpą "Szacuneczek Kierowniczko, dwa głębsze i coś na zagrychę " :D
maxxx

Re: Joanna Kryńska

epsztajnek pisze:Maxxxxiu poprawiłeś mi humor Trzecie zdjęcie urocze
Ja jak ja,nic nie poradze,że Joasia jest taka poprawiaczka humorów :aniol:
No cóż, trzeba by pomyśleć o codziennym uruchamianiu nagrywarki, powiedzmy od 12 do 15 - zawsze coś będzie można upolować
No bys wtedy łapał w takiej rozpiętości czasowej Joasie jak jedną rybę w 100 hektarowym stawie-ale co się nie robi 8)
Tylko niezbyt mi się podoba nazwanie Joasi Kierowniczką . Zawsze będzie mi się to określenie kojarzyć z PRLowską knajpą "Szacuneczek Kierowniczko, dwa głębsze i coś na zagrychę "
Właśnie wiem :hmm: Dopiero po napisaniu powyższych postów mi wpadła taka myśl też :rozglada: Co prawda moje czasy to juz taka popłuczyzna popeerelowska ,ale jednak tez mnie to drażni :spiewa:
Ale to było na zasadzie skojarzeń,bo tam napisali,że bedzie kierować 8)
Musimy Jej wymyśleć jakiś nowy tytuł :tanczy:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze: Musimy Jej wymyśleć jakiś nowy tytuł
A mi jakoś te skojarzenia, o których napisaliście nie przyszły od razy na myśl :rozglada:
Może dlatego, że jako ówczesne dziecko niewiele z tamtych czasów pamiętam :uhh:
Proszę bardzo, wymyślajcie nowy tytuł, jeśli nie chcecie łamać stereotypów :stop:
maxxx

Proszę bardzo, wymyślajcie nowy tytuł, jeśli nie chcecie łamać stereotypów
Możemy łamać jak chcecie :stop: Ale samo słowo jest jakies takie mało subtelne jak dla mnie.Coś al'a 'panie majster' :spiewa: Wyobrażacie sobie,że jakas reporterka mówi do Justyny Pochanke 'Kierowniczko,chce wolną sobote..' :spiewa:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Możemy łamać jak chcecie Ale samo słowo jest jakies takie mało subtelne jak dla mnie.Coś al'a 'panie majster'
Mi to jest obojętne. Z jednej strony tyle złamanych stereotypów za nami, z drugiej z tymi komunistycznymi jest chyba w obecnych czasach najtrudniej :rozglada:
To może najlepiej zwracajmy się jak zwykle :?:
maxxx

kamilo pisze:Mi to jest obojętne. Z jednej strony tyle złamanych stereotypów za nami, z drugiej z tymi komunistycznymi jest chyba w obecnych czasach najtrudniej
To może najlepiej zwracajmy się jak zwykle
O wlaśnie miałem to zaproponować :D Tam w tym wątku na stronie głównej w dziale 'Prosto z Polski' ktoś napisał,że mial okazje poznać Joasię :spiewa: Że urzeka skromnością :lol2: Więc idąc tym tropem może się nie obrazi jak zostanie dalej Joasią :aniol: Jedyną,najwspanialszą :D
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:O wlaśnie miałem to zaproponować Tam w tym wątku na stronie głównej w dziale 'Prosto z Polski' ktoś napisał,że mial okazje poznać Joasię Że urzeka skromnością Więc idąc tym tropem może się nie obrazi jak zostanie dalej Joasią Jedyną,najwspanialszą
Wyjąłeś mi to z ust. Chciałem dopisać, ale podglądając co kto robi zauważyłem, że już piszesz posta i doszedłem do wniosku, że nie będę mącił :stop:
Do rzeczy - jako skromna Pani Redaktor(ka) się na Nas nie obrazi, a i może będzie Jej milej niżbyśmy mieli podkreślać co chwilę Jej funkcję :tanczy:
ODPOWIEDZ