Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Wiesz,może będzie miała jutro mniej pracy :aniol: Teraz juz pewnie do domciu sobie poszła-bo raczej na jeszcze jeden występ chyba bym nie liczył-ale kto wiekamilo pisze:Niepotrzebnie biedaczka przychodziła do pracy na tą relację, skoro od rana wiedzieli, że nie będzie magazynu. Mogłaby to odpracować w Dnż

No zdarza się :hmm: Jednym razem przeszkodzi kiosk,innym razem coś innego :spiewa:Relacja o 13.50? No fajnie, skoczyłem akurat na chwilę do kiosku w tym czasie
Chyba tak-wszystko na to wskazuje :aniol: Ach tylko te godziny takie niedogodne-ale nie można mieć wszystkiego :rozglada:Widać za to, że ma już tam swój stały kącik
Ostatnio zmieniony poniedziałek 10 mar 2008, 14:28 przez maxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
http://www.wirtualnemedia.pl/article/22 ... TVN_24.htm
Zwróćcie uwagę na ostatni akapit :tanczy: :tanczy: :tanczy:
Zwróćcie uwagę na ostatni akapit :tanczy: :tanczy: :tanczy:
Albo nadzoruje pracę Kontaktu :rozglada:maxxx pisze:Wiesz,może będzie miała jutro mniej pracy Teraz juz pewnie do domciu sobie poszła-bo raczej na jeszcze jeden występ chyba bym nie liczył-ale kto wie
Puentując: nie po drodze mi z JoasiąNo zdarza się Jednym razem przeszkodzi kiosk,innym razem coś innego

Nie tylko relacjonuje w kąciku :jupi: :tanczy: :tanczy:Chyba tak-wszystko na to wskazuje Ach tylko te godziny takie niedogodne-ale nie można mieć wszystkiego
Kierowniczka :tanczy: :tanczy: :tanczy: Teraz tylko żeby się dużo działo-telewidzowie jak tylko 'coś macie' ślijcie to do kierowniczki KONTAKT-u TVN24
Chyba to fajna decyzja,bo ten KONTAKT 24 to jest przynajmniej narazie taki pieszczoch stacji
A jeszcze Joasia nada mu blasku :aniol:

Chyba to fajna decyzja,bo ten KONTAKT 24 to jest przynajmniej narazie taki pieszczoch stacji

Czyli Nasze ciche marzenie się wreszcie ziściło :tanczy: Teraz trzeba tylko czekać na artykuły prasowe, w których będzie się wypowiadała Kierowniczka :tanczy:maxxx pisze:Kierowniczka Teraz tylko żeby się dużo działo-telewidzowie jak tylko 'coś macie' ślijcie to do kierowniczki KONTAKT-u TVN24
Szczerze powiedziawszy to rozpoczynając czytanie tego artykuły chciałem w temacie TVN24 trochę objechać tą jakośc filmików przez telefon komórkowy, ale teraz już nic nie mówię.Chyba to fajna decyzja,bo ten KONTAKT 24 to jest przynajmniej narazie taki pieszczoch stacji A jeszcze Joasia nada mu blasku

Tylko gratuluję awansu :jupi: :tanczy:

No coraz więcej powodów by przeprowadzić z Nią wywiad :aniol: Wkońcu to jakas innowacja jest :spiewa:kamilo pisze:Czyli Nasze ciche marzenie się wreszcie ziściło Teraz trzeba tylko czekać na artykuły prasowe, w których będzie się wypowiadała Kierowniczka
Możesz pojechaćSzczerze powiedziawszy to rozpoczynając czytanie tego artykuły chciałem w temacie TVN24 trochę objechać tą jakośc filmików przez telefon komórkowy, ale teraz już nic nie mówię.

Och ja również :aniol: Tam na wm w tym artykule jest napisane,że reporterka i prowadzaca :rozglada:Tylko gratuluję awansu
Dziś chyba bardziej prezenterka-no ale już nie wchodze w szczegóły :spiewa:
Teraz już czekam z niecierpliwością na jakiś wywiad, najlepiej w ''Dzienniku'' lub ''Press'', ale przyjmę już wszystko poza ''Faktem'' i ''SE'' :spiewa:maxxx pisze:No coraz więcej powodów by przeprowadzić z Nią wywiad Wkońcu to jakas innowacja jest
Nie no, nie będę narzekał - to na pewno Jej pomysł z tymi eksperymentami :stop:Możesz pojechać Joasi to nie uwłoczy bo chyba za jakość nagrań to aż nie odpowiada Ale słuchaj tam jest napisane,że wkrótce każdy bedzie mógł byc reporterem z miejsca jakiegoś zdarzenia To szansa np. dla Ciebie
Już słyszę w Jej ustach: Pan Kamil przesłał nam z Helu film... :szalony:
Jeśli będzie tylko należyta okazja to nie będę zwlekał :nie:

Oj, czepiasz sięOch ja również Tam na wm w tym artykule jest napisane,że reporterka i prowadzaca![]()
Dziś chyba bardziej prezenterka-no ale już nie wchodze w szczegóły

Dziś to już nic nie jest w stanie zepsuć mi humoru :nie:
-
- Fanatyk :)
Re: Joanna Kryńska
Maxxxxiu poprawiłeś mi humor :tanczy: Trzecie zdjęcie urocze
No cóż, trzeba by pomyśleć o codziennym uruchamianiu nagrywarki, powiedzmy od 12 do 15 - zawsze coś będzie można upolować :rozglada:
Tylko niezbyt mi się podoba nazwanie Joasi Kierowniczką . Zawsze będzie mi się to określenie kojarzyć z PRLowską knajpą "Szacuneczek Kierowniczko, dwa głębsze i coś na zagrychę "
No cóż, trzeba by pomyśleć o codziennym uruchamianiu nagrywarki, powiedzmy od 12 do 15 - zawsze coś będzie można upolować :rozglada:
Tylko niezbyt mi się podoba nazwanie Joasi Kierowniczką . Zawsze będzie mi się to określenie kojarzyć z PRLowską knajpą "Szacuneczek Kierowniczko, dwa głębsze i coś na zagrychę "

Re: Joanna Kryńska
Ja jak ja,nic nie poradze,że Joasia jest taka poprawiaczka humorów :aniol:epsztajnek pisze:Maxxxxiu poprawiłeś mi humor Trzecie zdjęcie urocze
No bys wtedy łapał w takiej rozpiętości czasowej Joasie jak jedną rybę w 100 hektarowym stawie-ale co się nie robiNo cóż, trzeba by pomyśleć o codziennym uruchamianiu nagrywarki, powiedzmy od 12 do 15 - zawsze coś będzie można upolować

Właśnie wiem :hmm: Dopiero po napisaniu powyższych postów mi wpadła taka myśl też :rozglada: Co prawda moje czasy to juz taka popłuczyzna popeerelowska ,ale jednak tez mnie to drażni :spiewa:Tylko niezbyt mi się podoba nazwanie Joasi Kierowniczką . Zawsze będzie mi się to określenie kojarzyć z PRLowską knajpą "Szacuneczek Kierowniczko, dwa głębsze i coś na zagrychę "
Ale to było na zasadzie skojarzeń,bo tam napisali,że bedzie kierować

Musimy Jej wymyśleć jakiś nowy tytuł :tanczy:
A mi jakoś te skojarzenia, o których napisaliście nie przyszły od razy na myśl :rozglada:maxxx pisze: Musimy Jej wymyśleć jakiś nowy tytuł
Może dlatego, że jako ówczesne dziecko niewiele z tamtych czasów pamiętam :uhh:
Proszę bardzo, wymyślajcie nowy tytuł, jeśli nie chcecie łamać stereotypów :stop:
Możemy łamać jak chcecie :stop: Ale samo słowo jest jakies takie mało subtelne jak dla mnie.Coś al'a 'panie majster' :spiewa: Wyobrażacie sobie,że jakas reporterka mówi do Justyny Pochanke 'Kierowniczko,chce wolną sobote..' :spiewa:Proszę bardzo, wymyślajcie nowy tytuł, jeśli nie chcecie łamać stereotypów
Mi to jest obojętne. Z jednej strony tyle złamanych stereotypów za nami, z drugiej z tymi komunistycznymi jest chyba w obecnych czasach najtrudniej :rozglada:maxxx pisze:Możemy łamać jak chcecie Ale samo słowo jest jakies takie mało subtelne jak dla mnie.Coś al'a 'panie majster'
To może najlepiej zwracajmy się jak zwykle

O wlaśnie miałem to zaproponowaćkamilo pisze:Mi to jest obojętne. Z jednej strony tyle złamanych stereotypów za nami, z drugiej z tymi komunistycznymi jest chyba w obecnych czasach najtrudniej
To może najlepiej zwracajmy się jak zwykle

Wyjąłeś mi to z ust. Chciałem dopisać, ale podglądając co kto robi zauważyłem, że już piszesz posta i doszedłem do wniosku, że nie będę mącił :stop:maxxx pisze:O wlaśnie miałem to zaproponować Tam w tym wątku na stronie głównej w dziale 'Prosto z Polski' ktoś napisał,że mial okazje poznać Joasię Że urzeka skromnością Więc idąc tym tropem może się nie obrazi jak zostanie dalej Joasią Jedyną,najwspanialszą
Do rzeczy - jako skromna Pani Redaktor(ka) się na Nas nie obrazi, a i może będzie Jej milej niżbyśmy mieli podkreślać co chwilę Jej funkcję :tanczy: