Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

kamilo pisze:Wyjąłeś mi to z ust. Chciałem dopisać, ale podglądając co kto robi zauważyłem, że już piszesz posta i doszedłem do wniosku, że nie będę mącił
Do rzeczy - jako skromna Pani Redaktor(ka) się na Nas nie obrazi, a i może będzie Jej milej niżbyśmy mieli podkreślać co chwilę Jej funkcję
No to mamy już kompromis :aniol: Ostatnio to słowo jakoś mi sie jednoznacznie kojarzy :shock: :lol2:
Teraz tylko czekać na opinie arcziego i Niki :spiewa: Mam nadzieję,że wszystko bedzie odpowiadać :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
epsztajnek

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

Najbardziej by pasowało "Pani Prezes" albo "Pani Dyrektor". :aniol: Ale oba określenia są nieadekwatne do pozycji Joasi.
Więc idąc tym tropem może się nie obrazi jak zostanie dalej Joasią :aniol: Jedyną,najwspanialszą :D
Let it be... :brawa:
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

maxxx pisze:No to mamy już kompromis Ostatnio to słowo jakoś mi sie jednoznacznie kojarzy
Teraz tylko czekać na opinie arcziego i Niki Mam nadzieję,że wszystko bedzie odpowiadać
Mam nadzieję, że nie będą prowadzić twardej polityki Joasiowej i nie zgłoszą żadnego veta :rydzyk:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

maxxx pisze:Teraz tylko czekać na opinie arcziego i Niki Mam nadzieję,że wszystko bedzie odpowiadać
kamilo pisze:Mam nadzieję, że nie będą prowadzić twardej polityki Joasiowej i nie zgłoszą żadnego veta
Oto jestem :lol2: No czyli już oficjalnie wiemy- Joasia koordynatorką ds. kontaktu24 :tanczy:
W sumie nie ma co ukrywać- awans 8) Joasia teraz będzie kierować całym zespołem :jupi:
Jestem pewien, że w roli szefowej spełni się, rozkwitnie, pozna coś nowego :lol2:
Ach, ona stale się rozwija :D Ciekawe jak w długoterminowej przyszłości rozwinie się ta praca nad tym projektem :rozglada: Zawsze jakaś innowacja :lol2: No teraz jak nic wywiad jest wymagany :tanczy:
Niech Asia dzieli się informacjami i kulisami swojej roboty :lol2:

W ten sposob zyskujemy przynajmniej jedno wejście na żywo sprzed ekranu :jupi:
Dziś wyglądała perfekcyjnie, chyba nie trzeba komentować :nie:

No ale jak już oficjalnie kieruje pracami nowej platformy, to nie może się w PzP pokazać :>
No ale wybaczam, jak cudotwórca jest w Ameryce to już na Joasie nie zwraca uwagi :grozi:
Camilo
Guru
Guru

Za to jak teraz będą jakieś kulisy to myślę, że Joasi może być pewni i to nie w śladowych ilościach :lol2:
Teraz już tylko gwoli formalności czekamy na Nikę pewnie do późniejszych godzin wieczornych :spiewa:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Re: Joanna Kryńska

Post autor: Nika »

xammm pisze:Teraz tylko czekać na opinie arcziego i Niki Mam nadzieję,że wszystko bedzie odpowiadać
Pierwsze pomysly najlepsze. Szefowa i kierowniczka. Nawet z wiekszym naciskiem na to drugie. Pewnie przez to, ze tak najezdzaliscie na ten drugi epitet to wlaczyl mi sie jakis przekorny alarm, by przy nim jednak pozostac. Poza tym zadnych traumatycznych skojarzen z komunistycznymi kierowniczkami to ja nie mam, wiec czemu nie?! A brzmi jakby nie bylo nader kozacko! 8) w koncu relikty po pe-er-el sa ponoc trendi!
kamilo pisze:Mam nadzieję, że nie będą prowadzić twardej polityki Joasiowej i nie zgłoszą żadnego veta
Odvet za wysmiewanie avatara! :devil: A tak powaznie to niech kazdy sobie nazywa Ja jak chce, w koncu jest wolnosc slowa, jak ktos ma ochote na koordynatorke to prosze bardzo, na prezeske jeszcze lepiej, byleby nie znizac rangi stanowiska! :grozi: :lol2:
maxxx

arczi pisze:Ciekawe jak w długoterminowej przyszłości rozwinie się ta praca nad tym projektem Zawsze jakaś innowacja
Sam jestem tego ciekaw-oby nasza ciekawość została zaspokojona w sposób jaki sobie życzymy :D !Liczę na to,że tvn24 jakos stacja rozwojowa będzie rozwijac dobre projekty-a za taki w założeniu uważam ten 8) Joasia na tym skorzysta ,nie mowiąc o Nas 8) !
Niech Asia dzieli się informacjami i kulisami swojej roboty
Niechaj się dzieli jesteśmy łasi na każde informacje związne z pracą Joasi :lol2:
W ten sposob zyskujemy przynajmniej jedno wejście na żywo sprzed ekranu
Zysk niesłychany :D I mówie to bez ironii :grozi: :tanczy:
Dziś wyglądała perfekcyjnie, chyba nie trzeba komentować
Chyba nie :lol2: Ba! :lol2: Na pewno nie :szalony:
Niak pisze: Poza tym zadnych traumatycznych skojarzen z komunistycznymi kierowniczkami to ja nie mam, wiec czemu nie?! A brzmi jakby nie bylo nader kozacko!
Och to jak już chcecie :aniol: Ja się waham więc jak mnie dobrze przekonacie.. :lol2:
jak ktos ma ochote na koordynatorke to prosze bardzo, na prezeske jeszcze lepiej, byleby nie znizac rangi stanowiska!
Tu zgoda,pełna dowolność 8) Ale i tak uważam ,że z czasem zostanie tak jak jest :spiewa:
maxxx

Obrazek
Camilo
Guru
Guru

No tak, ja jeszcze ani razu nie widziałem szefowej Kontaktu w akcji w Dnż :(
Chciałem napisać, że dziś o ściany wątku odbija się echo, ale to już nieaktualne :nie:
maxxx

kamilo pisze:No tak, ja jeszcze ani razu nie widziałem szefowej Kontaktu w akcji w Dnż
No ten serwis teraz to chyba dziś ostatnia szansa-i to mizerna :spiewa: Od 16 zapowiada się param :tanczy: -komisja śledcza d/s nacisków 8) Niech się naciskają ,byle do 17:10 się wciśli :stop: :spiewa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

No ja mam ten sam problem :rozglada: Nie widziałem Joasi Koordynatorki ani razu pod ekranem :nie:
Dziś jakoże wróciłem do domu o 14 sądziłem, że może się załapię :rydzyk:
Ale Joanna była sroga :lol2: Tym razem pokazała się o 12 :lol2:
Teraz postaram się ją złapać po 17- może się uda 8)
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Magazyn Prosto z Polski właśnie dobiegł końca. Seria przejmujących zdarzeń została nam przez Joanne zaprezentowana :rozglada: Bardzo ciekawy materiał o chłopaku porwanym ze szkoły dla okupu :rozglada:
Na koniec luźny materiał, który bardzo szefową kontaktu24 rozbawił- oferty matrymonialne więźniów :lol2:
Takim optymistycznym akcentem zakończył się program pozostawiając niebiański uśmiech na buźce Pani Redaktor :D
maxxx

Wszystko opisane,no ładnie ładnie :tanczy: Dziś z capsami dość skromnie,oczywiście w znaczeniu ilościowym :szalony:

Obrazek

Obrazek

A pozniej bo studio sobie chodziła :roll: Ach podświadomie nawet zwracam na Nią uwagę gdy jest w tle :racja:
Camilo
Guru
Guru

Widzę, że mieliście trochę podniesione ciśnienie :spiewa:
W moim przypadku ostatnio jest taka złośliwość losu, że gdy mogę obejrzeć - magazynu nie ma, a gdy nie mogę oglądać - wszystko idzie zgodnie z planem :(
epsztajnek

Re:

Post autor: epsztajnek »

kamilo pisze:Widzę, że mieliście trochę podniesione ciśnienie :spiewa:
No, kiedy zobaczyłem, że Joasia jest dzisiaj w eleganckich, seksownych kozaczkach trochę ciśnienie się podniosło :tanczy: :brawa: Co prawda, jeszcze wciągnięte na dżinsy, ale jutro, kto wie... :rozglada:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ