Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Jesteśmy w połowie magazynu. Tematyka jak zwykle urozmaicona, uśmiechów tyle, co kot napłakał. Ale jeszcze czekam cierpliwie, bo przeważnie pierwsza połowa magazynu nie zachęca do uśmiechu. Na dużą pochwałę zasługuje wygląd - różowa koszulka, czarna marynarka + spodnie oraz kompromis :tanczy: Nie brakuje też znaku firmowego - perełek :aniol:
Przy pierwszym materiale musiałem sciszyć fonie ,bo już mam dość perypetii tej rodzinki :stop: Potem już prostozpolska codzienność ,czyli tematy w stylu:chłopczyk z nierozwnięta kończyną,molestowanie w szkole cd. :uhh: Na koniec materiał o gościu,który sobie w więzieniu wytatuować niecenzuralny napis na czole i teraz zapragnął to zmyć bo zaczyna nowe życie :spiewa: Nawet Joasia to widziała
x:
Na główce 'kompromis',zresztą co ja bede opowiadał :tanczy:

Na koniec był piękny uśmiech-dziękuje Joasiu
Taki programik krąży po sieci,gdzie można wyszukiwać nazwiska ,ich rozmieszczenie oraz wielkość występowania w skali kraju :tanczy: Jakby ktoś miał wątpliwości skąd jest Joasia to wyniki wyszukiwania nazwiska Kryńska powinny ostatecznie je rozwiać
Tylko ciekawe czy ujęta jest jako warszawianka-ale pewnie tam jest zamedlowana
http://www.moikrewni.pl/mapa/kompletny/ ... 84ska.html

Na główce 'kompromis',zresztą co ja bede opowiadał :tanczy:

Na koniec był piękny uśmiech-dziękuje Joasiu

Taki programik krąży po sieci,gdzie można wyszukiwać nazwiska ,ich rozmieszczenie oraz wielkość występowania w skali kraju :tanczy: Jakby ktoś miał wątpliwości skąd jest Joasia to wyniki wyszukiwania nazwiska Kryńska powinny ostatecznie je rozwiać

http://www.moikrewni.pl/mapa/kompletny/ ... 84ska.html
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
-
- Fanatyk :)
Dziś z tego co się na szybko zorientowałem w ramówce znów ciężko liczyć na Asię ze swoim kontaktem 24 :rozglada:
Wydaje mi się,że bedzie się pojawiać przy luźniejszych dniach :spiewa: Czyli takich w których ważniejsze są strikte ludzkie sprawy
No dobra specjalnie to wszystko napisałem żeby sie pojawiła na przekór moim sądom
x: 
Wydaje mi się,że bedzie się pojawiać przy luźniejszych dniach :spiewa: Czyli takich w których ważniejsze są strikte ludzkie sprawy

Mój plan sie powiódł :jupi: Co więcej obiecała,że wrócimy do tej sprawy :tanczy: Tej-czyli ma nam przedstawić stan ostateczny płonącego autokaru na Pomorzu :uhh: Rozmawiała z komendantem straży ,jakto Ona-ma dobry kontakt z mundurowymi
Wypytywała czy nic sie nikomu nie stało :rozglada: Na szczęście nie :aniol: Jeden minus to taki,że dosłownie kilkanaście sekund była na wizji :uhh: Nie wygrała z płonącym autokarem starcia o antene
Oczywiście żartuje sobie :stop: Kacper powiedział,że wszystkie informację napływają wprost do Joanny :tanczy:

Ja jak zwykle tam samo
Zasadziłem się przed kompem przed 14 mając nadzieje, że w końcu ujrzę Królową opowiadającą o filmikach, które napłynęły na kontakt24, ale oczwiście się spóźniłem
W czasie DnŻ często pojawiała się mowa o kontacie24 i PzP, więc myślałem, że może jednak jeszcze się pokaże :rozglada:
No cóż, jak widać jeszcze długo zajmie mi złapanie Joasi przed ekranem :rozglada: Narazie jednak mam nadzieje na spędzenie czasu w towarzystwie Joasi po 17:10

W czasie DnŻ często pojawiała się mowa o kontacie24 i PzP, więc myślałem, że może jednak jeszcze się pokaże :rozglada:
No cóż, jak widać jeszcze długo zajmie mi złapanie Joasi przed ekranem :rozglada: Narazie jednak mam nadzieje na spędzenie czasu w towarzystwie Joasi po 17:10

-
- Fanatyk :)
Jak mniemam za dnia się pewnie nie pojawiła na antenie oficjalnie :spiewa: Dziś klimat dołujący dominował :rozglada: Nawet dzieciaki ,które wpadły do żwirowiska i zostały uratowane nie rozjaśniły Asiowego oblicza,ale ja to rozumiem.
Więc dziś zachwycamy się wszystkim innym poza usmiechem-każdy fan Joasi powinien juz to umieć :szalony:

Więc dziś zachwycamy się wszystkim innym poza usmiechem-każdy fan Joasi powinien juz to umieć :szalony:

Nie, dziś Ją obserwowałem i się skubana wymknęła. Widocznie ma coś do ukrycia przede mną :ech:maxxx pisze:Jak mniemam za dnia się pewnie nie pojawiła na antenie oficjalnie
Tak się wyczekałem przy tym nieszczęsnym Dnż, że straciłem ochotę na oglądanie magazynu. No może niezupełnie straciłem co chcąc, nie chcąc - obowiązki wzywały :spiewa: