Najpierw Magdę muszą wypromować ''Wydarzenia'' :stop: Może w kanale informacyjnym Polsatu będzie też Jej trochę :rydzyk:object pisze:Uważam, że własny program byłby świetnym krokiem w kierunku wypromowania Magdy Kaliniak
Magdalena Kaliniak
Moderator: Łukasz
Re: Magdalena Kaliniak
A zrobił ktoś capsy?
Kiedy ona w końcu poprowadzi główne wydanie?!
Tylko w ,,Wydarzeniach" jest możliwe, że popołudniowe wydania mają lepszych prowadzących niż główne :ech:

Kiedy ona w końcu poprowadzi główne wydanie?!

Tylko w ,,Wydarzeniach" jest możliwe, że popołudniowe wydania mają lepszych prowadzących niż główne :ech:
Widzę, że ktoś tu chciał capsy z Madzią, Wydarzenia prowadzi równie dobrze jak Kronikę krakowska. Polsat mógłby ściągnąć do Wydarzeń Dorotę Rojek, świetna z niej prezenterka i reporterka (takie 2 w 1)

Jeśli mi się coś nie pokręciło to wczoraj prowadziła główne Wydarzenia.Kiedy ona w końcu poprowadzi główne wydanie?!
Dzięki za capsy
A kto to jest Dorota Rojek? Masz może jakieś zdjęcie?

chyba ci się jednak coś pokręciłoJeśli mi się coś nie pokręciło to wczoraj prowadziła główne Wydarzenia.

A kto to jest Dorota Rojek? Masz może jakieś zdjęcie?

Udało mi się dzisiaj obejrzeć 'Wydarzenia' :aniol: Jak zwykle na wysokim poziomie
Ale kto czeka na Magde jutro się nie doczeka :nie: Bo zawsze jak będzie na drugi dzień to kończy wydanie słowami 'Do zobaczenia jutro za dziesięć czwarta'
A jak nie będzie to tylko 'Do zobaczenia!' :spiewa: I tak było dziś.

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
tak na marginesie to oryginalne powiedzonko. Podoba mi sięzawsze jak będzie na drugi dzień to kończy wydanie słowami 'Do zobaczenia jutro za dziesięć czwarta'![]()

Widzę, że jednak capsy w tym wątku sa możliwe, wielkie dzięki redix!
Wczoraj załapałam się przypadkiem na powtórkę popołudniowych Wydarzeń na Polsat 2 i jak zwykle się nie zawiodłam. Rzeczywiście tak jak wspomniał Maxxx, nic Magda nie mówiła o jutrzejszym spotkaniu za 10 czwarta, ale kto wie może pojawi się jako reporterka!

No to pieknie :hmm: -Magda dzis jest jako prezenterka :tanczy: Złamała swoja zasade,co mnie cieszy
Nie cieszy zaś ,że wyszedłem na glupka
x: I zrozum tu kobietę :rozglada: :spiewa:

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Trzeba przełamywać takie stereotypy
Teraz można się Magdaleny spodziewać nawet, gdy powie, że zaprasza na 15:50, a nie na za dziesięć czwarta
Znienacka mnie wzięła swoim objawieniem się, jednak nie mam zamiaru się tym smucić
Potrzebowałem szybkich informacji, co się wydarzyło i oczywiście zaserwowano mi to w najlepszym wydaniu
Wychodzi na to, że i jutro można spodziewać się Pani Kaliniak 

Ktoś tu próbował znaleźć jakieś wady Magdy. Ja się doszukałem jednej: dość przeciętna uroda :rozglada: Druga Smoktunowicz to to nie jest ale nadrabia to pięknym głosem, dykcją i wdziękiem :brawa: