Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Paweł Łukasik

Post autor: Dżastina »

Buuu.... ;( Tak mi dzisiaj czegoś, a raczej kogoś brakuje ;( Buuu... ;(
Dziś już korespondent Faktów dla tvn24 relacje z Moskwy nadawał ;(
not that kind pisze:Resztki moskiewskiego dyżuru
:> Musiałaś tak brutalnie? :uhh: Nie można było delikatniej? :uhh:
To były cztery dni pełne wrażeń :lol2: Aż żal, że tak szybko minęły :uhh:

PS. Przystojne te resztki :lol2: :lol2: :lol2:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Dżastina pisze:Buuu.... ;( Tak mi dzisiaj czegoś, a raczej kogoś brakuje ;( Buuu... ;(
Ano buuuu, wszystko co dobre sie kiedys ......... (juz lepiej nie dopowiem, bo pewnie dolewam oliwe do pieca) i z lekka obawa stawiam pytanie kiedy w takim razie pan redaktor pojawi sie ponownie po powrocie ze wschodu?! Z obawa gdyz odpowiedz moze byc dla nas niezbyt satysfakcjonujaca. :uhh: Ale nic nie jest przesadzone, tym razem wole jednak siebie i Was nastawic mniej optymistycznie, by moc za chwile sie milutko rozczarowac. :aniol:
not that kind pisze:Resztki moskiewskiego dyżuru
Pytanie czy to rzeczywiscie resztki, bo nie mamy 100% pewnosci co do tego czy ten dyzur sie zakonczyl , bo kto wie moze Pawelek jeszcze siedzi tam w Moskwie, bo na przyklad lada dzien beda znowu jakies moze uroczystosci zwiazane z wybraniem Miedwiediewa na prezydenta i wtedy musi ktos to nam ladnie wszytsko zrelacjonowac. Ale to tylko takie domysly hipotetyczne...
I to calkiem, ale nie mow, ze od dzis tak na Pawełka bedziemy mowic?! :rozglada:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Nika pisze: Ano buuuu, wszystko co dobre sie kiedys ......... (juz lepiej nie dopowiem, bo pewnie dolewam oliwe do pieca)
Śmiało. Dopowiadaj. Po trzech latach z tvn24 zahartowana już jestem :devil: Ten mój lament wynika bardziej z przyzwyczajenia niż z rozpaczy :devil: Buuu... ;( Skłamałam :klamca: Tęsknię ;(
i z lekka obawa stawiam pytanie kiedy w takim razie pan redaktor pojawi sie ponownie po powrocie ze wschodu?! Z obawa gdyz odpowiedz moze byc dla nas niezbyt satysfakcjonujaca. :uhh:
Coraz mniej przyjemności czerpię z oglądania tvn24 :uhh:
Ale nic nie jest przesadzone, tym razem wole jednak siebie i Was nastawic mniej optymistycznie, by moc za chwile sie milutko rozczarowac. :aniol:
Ta chwila coś nie może nadejść :uhh: Całe dwa dni Pawła nie widziałam na wizji :uhh:
Pytanie czy to rzeczywiscie resztki, bo nie mamy 100% pewnosci co do tego czy ten dyzur sie zakonczyl , bo kto wie moze Pawelek jeszcze siedzi tam w Moskwie, bo na przyklad lada dzien beda znowu jakies moze uroczystosci zwiazane z wybraniem Miedwiediewa na prezydenta i wtedy musi ktos to nam ladnie wszytsko zrelacjonowac. Ale to tylko takie domysly hipotetyczne...
:mhm: Może przygotowuje jeszcze jakiś reportaż o powyborczych nastrojach Rosjan? :mhm: Zaprzysiężenie Miedwiediewa dopiero w maju :mhm: Czy poślą tam wtedy jakiegoś wysłannika i czy będzie nim Paweł? :mhm: Szkoda, że nie można tego przewidzieć tak, jak wyników wyborów prezydenckich w Rosji :devil:
Nika pisze:
I to calkiem, ale nie mow, ze od dzis tak na Pawełka bedziemy mowic?! :rozglada:
To - jak długo resztkami będziemy się musieli posiłkować, tylko i wyłącznie od Pawła zależy :spiewa:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Dżastina pisze:To - jak długo resztkami będziemy się musieli posiłkować, tylko i wyłącznie od Pawła zależy
Chyba niedlugo, pat zostal przed chwila przerwany. :tanczy: Pawełek pojawil sie z relacja w Polska i Świat, i ....tu moja radosc sie konczy... :( Wlaczylam dokladnie w momencie gdy bylo zakonczenie i Pawelek wypowiadal magiczne slowa Paweł Łukasik, tvn24... Nawet nie wiem na jaki temat sie wypowiadal, ale zakladam, ze o braku zaproszenia dla Adama Michnika na wczorajsze obchody marcowe do palacu prezydenckiego.
No coz pozstaje mi czekac na Dzien po Dniu, a no i mniemam, ze jednak Wy bylyscie czujniejsze ode mnie i zrelacjonujecie to pieknie zarowno slowem jak i obrazkiem.
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Nika pisze: Chyba niedlugo, pat zostal przed chwila przerwany. :tanczy:
Taaak, pan redaktorek już w kraju :tanczy:
Pawełek pojawil sie z relacja w Polska i Świat
Oby nie na stałe :rozglada:
i ....tu moja radosc sie konczy... :( Wlaczylam dokladnie w momencie gdy bylo zakonczenie i Pawelek wypowiadal magiczne slowa Paweł Łukasik, tvn24...
A ja po tych magicznych słowach wyłączyłam telewizor :rozglada: Po tym, jak na samym początku wyemitowali materiał Pawła nie widziałam sensu w dalszym śledzieniu tego magazynu :rozglada: Wszak nie od dziś wiadomo, że tvn24 oglądam, tylko i wyłącznie, ze wzglądu na tego pana redaktora :lol2:
Nawet nie wiem na jaki temat sie wypowiadal, ale zakladam, ze o braku zaproszenia dla Adama Michnika na wczorajsze obchody marcowe do palacu prezydenckiego.
W rzeczy samej, tego właśnie dzieło Pawła dotyczyło :D Zebrał w jedną całość wczorajsze i dzisiejsze komentarze - polityków i publicystów - w tej sprawie.
No coz pozstaje mi czekac na Dzien po Dniu, a no i mniemam, ze jednak Wy bylyscie czujniejsze ode mnie i zrelacjonujecie to pieknie zarowno slowem jak i obrazkiem.
Z obrazkiem będzie problem :uhh: Szanowny pan redakto zapomniał siebie, swoim stęsknionym fankom pokazać :uhh: Jak tak można :nie: Panie Łukasik, na przyszłość proszę pamiętać o tym drobnym - ale jakże istotnym, szczególe :lol2: Tylko nad tym nasz ulubiony powinien jeszcze poracować, poza tym całość dzieła - jak zawsze - bez zarzutu :brawa:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Przypomnieli sobie o Pawle w TVN24 ;)
:arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Podoba mi się mina Madzi na ostatnim capsie :lol2: Widać gołym okiem, że słuchanie red. Łukasika to czysta przyjemność :lol2:
not that kind pisze:Przypomnieli sobie o Pawle w TVN24 ;)
Nareszczie :jupi: :jupi: :jupi: Brakowało mi jego sejmowych relacji, nie obraziłabym się gdyby zaserwowali nam ich trochę węcej :> Dobrze, dobrze - już nie narzekam :stop: Skupmy się zatem na tym, na tym, czego dziś doświadczyliśmy :lol2:
Tusk odwiedził USA, a Paweł dzielnie zdobywał w sejmie komentarze do tej wizyty :tanczy: Na starcie dnż Paweł, dręczył swoimi dociekliwymi pytaniami posła PiS, Pawła Kowala. Później pod gradobiciem pawłowych pytań znalazł się Tadeusz Iwiński, poseł LiD. Na koniec tej rozmowy byliśmy świadkami dość zabawnej wymiany zdań :lol: Panowie wyjaśniali sobie nawzajem sens powiedzenia spartańskiego o powrocie z tarczą lub na tarczy :lol:
Paweł nie wyszedł z wprawy. Zadawał konkretne pytania i żądał od swoich rozmówców równie konkretnych odpowiedzi, kiedy zaczyynali mącić, to im uprzejmie przerywał :mhm: Serdecznie upierdliwy :mhm: Jak on to robi? :lol2:
Dzisiejszy dzionek przyniósł nam także konferencję Zbigniewa Ziobry. Paweł wspólnie z Kacperkiem, w oczekiwaniu na ową konferencję, ucięli sobie pogawędkę o tym, jak to Kaczmarek ostrzegł Leppera przed prowokacją CBA.
I tak, na przemian - raz o Ziobrze, raz o wizycie Tuska w USA Pawełcio nam opowiadał :tanczy: Czynił to, jak zawsze, chętnie i bardzo profesjonalnie :brawa:

:mhm: Się zastanawiam czym się Paweł przyozdobił do tej relacji?

Obrazek

To, co zwisa mu na ramionach wygląda jak słuchawki :mhm: Ale to raczej nie od nasłuchu, tę miał w uchu :mhm: Może miał gdzieś ukrty odtwarzacz mp3 i tak się spieszył na spotkanie z nami, że nie zdążył schować słuchawek? :mhm: Czyżby pan red. słuchał sobie muzy między relacjami? :lol2:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Dżastina pisze: Nareszczie :jupi: :jupi: :jupi: Brakowało mi jego sejmowych relacji
Sejmowe relacje to czysta kwintensencja Pawelka, a te zagraniczne to takie wisienki do tego smakowitego tortu! :!:
nie obraziłabym się gdyby zaserwowali nam ich trochę węcej :> Dobrze, dobrze - już nie narzekam :stop:
Chyba nikt, by sie nie obrazil ... :D A szczypta narzekania nie szkodzi, moze wrecz motywowac do dalszego dzialania, te druga strone oczywiscie! Byleby z umiarem, zeby nie zrazic przypadkiem! :stop:
Paweł nie wyszedł z wprawy. Zadawał konkretne pytania i żądał od swoich rozmówców równie konkretnych odpowiedzi, kiedy zaczyynali mącić, to im uprzejmie przerywał :mhm: Serdecznie upierdliwy :mhm: Jak on to robi? :lol2:
Juz taki Jego urok :D , ale kto wie moze ten imponujacy wzrost tez robi swoje, znaczy sie panowie interlokutorzy czuja respekt przed naszym redaktorem, zobaczcie jaka roznica wzrostu: :rozglada:
notka pisze:Obrazek
Paweł wspólnie z Kacperkiem, w oczekiwaniu na ową konferencję, ucięli sobie pogawędkę o tym, jak to Kaczmarek ostrzegł Leppera przed prowokacją CBA.
I niestety tego laczenia z Kacperkiem nie widzialam... :( Ale wyobrazam sobie, ze dyskusja musiala byc przednia, Kacper idealnie wpasowywuje sie w poczucie humoru i tok myslenia Pawelka, i vice versa! :D
I tak, na przemian - raz o Ziobrze, raz o wizycie Tuska w USA Pawełcio nam opowiadał :tanczy: Czynił to, jak zawsze, chętnie i bardzo profesjonalnie :brawa:
No prosze mozna by rzec, ze Pawelek jedna noga na dwoch weselach byl, znaczy sie zrecznie przeskakiwal z jednego tematu na drugi! :spiewa:
:mhm: Się zastanawiam czym się Paweł przyozdobił do tej relacji?
Kto wie moze zanim zacznie rozmowe z trudnymi rozmowcami (wiadomo nie od dzis, zenie wszyscy poslowie do latwych naleza) to relaksuje sie sluchajac muzyki. Swoja droga ciekawe jakiej? :mhm:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Nika pisze: Sejmowe relacje to czysta kwintensencja Pawelka, a te zagraniczne to takie wisienki do tego smakowitego tortu! :!:
Mniam...Mniam...Mniam... :P :P :P
Chyba nikt, by sie nie obrazil ... :D A szczypta narzekania nie szkodzi, moze wrecz motywowac do dalszego dzialania, te druga strone oczywiscie! Byleby z umiarem, zeby nie zrazic przypadkiem! :stop:
Coś kiepsko z tym działaniem :mhm: Po wczorajszym - dość obfitym dniu, dziś po Pawle ani śladu :mhm: Chyba jednak za słabo narzekałam :devil: Koniecznie muszę nad tym popracować :devil:
Juz taki Jego urok :D , ale kto wie moze ten imponujacy wzrost tez robi swoje, znaczy sie panowie interlokutorzy czuja respekt przed naszym redaktorem, zobaczcie jaka roznica wzrostu: :rozglada:
notka pisze:Obrazek
Imponująca :lol2: Próbuję sobie przypomnieć czy Paweł rozmawiał kiedyś z kimś wyższym od siebie :mhm: Chyba tylko Romanowi Giertychowi udało się przerosnąć Pawełka :rozglada:
I niestety tego laczenia z Kacperkiem nie widzialam... :( Ale wyobrazam sobie, ze dyskusja musiala byc przednia, Kacper idealnie wpasowywuje sie w poczucie humoru i tok myslenia Pawelka, i vice versa! :D
Wiele razy mogliśmy już tego doświadczyć :tanczy: Tym bardziej szkoda, że dzisiaj obu zabrakło :uhh:
No prosze mozna by rzec, ze Pawelek jedna noga na dwoch weselach byl, znaczy sie zrecznie przeskakiwal z jednego tematu na drugi! :spiewa:
Bywało, że jednego dnia był w stanie zaliczyć jeszcze więcej imprez, znaczy się tematów :lol2:
Kto wie moze zanim zacznie rozmowe z trudnymi rozmowcami (wiadomo nie od dzis, zenie wszyscy poslowie do latwych naleza) to relaksuje sie sluchajac muzyki. Swoja droga ciekawe jakiej? :mhm:
:mhm: Musimy się tego koniecznie dowiedzieć i w razie potrzeby zadziałać :rozglada: Coby znowu jakiej afery z tego nie było :rozglada:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Dzisiejszy Łukasik :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Oznajmiam wszem i wobec, że zapowiada się weekend z Pawłem! :lol2:

Proszę jak cieszy się na jego widok redakcyjna koleżanka :spiewa:
Obrazek

Przed chwilą miał dość obszerną rozmowę z Adamem Bielanem :D :arrow:
Obrazek
not that kind
Bywalec
Bywalec

Capsów część druga i na dzisiaj ostatnia :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Re:

Pojawienie się red. Łukasika na posterunku zostało obwieszczone :lol2: Relacja po relacji ocapsowana :lol2: Tylko moich zachwytów jeszcze brakuje :lol2:
kamilo pisze:Oznajmiam wszem i wobec, że zapowiada się weekend z Pawłem! :lol2:
Nareszcie :jupi: :jupi: :jupi: Jeszcze wczesnym rankiem zastanawiałam się czy warto spod ciplutkiej kołderki wyciągać rękę po pilota :mhm: Kwadrans przed ósmą okazało się, że warto :jupi: Paweł, od rana, sprzed siedziby PiS o obradach Rady Politycznej tejże partii donosił :mhm: I trzeba przyznać, że jak na zamknięte posiedzenie, to pan redaktor miał nam bardzo dużo do powiedzenia na jego temat :tanczy: Jak cudownie było móc uczestniczyć w obradach Rady Politycznej PiS wspólnie z ulubionym panem redaktorem :lol2:
Proszę jak cieszy się na jego widok redakcyjna koleżanka :spiewa:
Obrazek
Madzia była również uradowana :lol2: Widać, że koleżanki redakcyjne były bardzo spragnione relacji PŁ :lol2: zupełnie tak, jak jego wierne fanki :lol2: Mam nadzieję, że w końcu ktoś zrozumie, że ograniczanie pracy na wizji takiego wspaniałego profesjonalisty mija się z celem :>
Przed chwilą miał dość obszerną rozmowę z Adamem Bielanem :D
Podobnie z relacjami :D Zawsze obszerne, rzetelne i na temat :brawa: Ech!!! Relacja prawie w każdym serwisie :tanczy: Czegóż chcieć więcej? Może tylko tego, abyśmy częściej mogli doświadczać pawłowego dyżurowania w tak gorących dniach, jak dzisiejszy :tanczy:

Nie przestając się delektować dzisiejszym spotkaniem z moim ulubieńcem :lol2: zastanawiam się co nam zaserwuje jutro :lol2:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

No widzicie i w końcu wczoraj pojawił się! :tanczy: A juz był płacz i zgrzytanie zębami, że redaktor Łukasik ucieka od recjonowania zdarzeń i wogole ucieka od Nas. Wystarczyła jedna wątpliwośc Dżastiny we wątku Krzysia i od razu Pawełek się zmotywował i wyskoczył z najświeższymi doniesieniami spod samej siedziby PiS. I jak tu narzekać na ich odmowę poparcia traktatu lizbońskiego, skoro tym samym dali naszemu Pawełkowi szeeeroki temat do dyskusji. Jak zauwazyliście wczoraj sporo Pawełka nam serwowano, także nawet taki niesforny widz jak ja, który wczoraj większosć dnia spędził poza domem mogł się załapać na te wspaniałości i to nie raz! :D
Dżastina pisze:Jeszcze wczesnym rankiem zastanawiałam się czy warto spod ciplutkiej kołderki wyciągać rękę po pilota
Ja zawsze jak już dosięgne pilota to szybko go chowam pod kołderkę i wystaje tylko koncówka do wysyłania sygnału w stronę odbiornika. :lol2: Ot taki kompromisik na utrzymanie organizmu w ciepełku i jednoczesnym oglądaniu Porankowych rewelacji!
zastanawiam się co nam zaserwuje jutro
Bo dzisiejszym zakończeniu Poranka też się nadal zastanawiam, obyśmy na tym zastanawianiu się nie poprzestali.. :roll:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Od dziś mamy nowy styl obok reto - in vitro :devil: Łukasik w stylu in vitro :devil:
:arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ