Dziś już korespondent Faktów dla tvn24 relacje z Moskwy nadawał

:> Musiałaś tak brutalnie? :uhh: Nie można było delikatniej? :uhh:not that kind pisze:Resztki moskiewskiego dyżuru
To były cztery dni pełne wrażeń

PS. Przystojne te resztki

Moderator: Łukasz
:> Musiałaś tak brutalnie? :uhh: Nie można było delikatniej? :uhh:not that kind pisze:Resztki moskiewskiego dyżuru
Ano buuuu, wszystko co dobre sie kiedys ......... (juz lepiej nie dopowiem, bo pewnie dolewam oliwe do pieca) i z lekka obawa stawiam pytanie kiedy w takim razie pan redaktor pojawi sie ponownie po powrocie ze wschodu?! Z obawa gdyz odpowiedz moze byc dla nas niezbyt satysfakcjonujaca. :uhh: Ale nic nie jest przesadzone, tym razem wole jednak siebie i Was nastawic mniej optymistycznie, by moc za chwile sie milutko rozczarowac. :aniol:Dżastina pisze:Buuu....Tak mi dzisiaj czegoś, a raczej kogoś brakuje
Buuu...
![]()
Pytanie czy to rzeczywiscie resztki, bo nie mamy 100% pewnosci co do tego czy ten dyzur sie zakonczyl , bo kto wie moze Pawelek jeszcze siedzi tam w Moskwie, bo na przyklad lada dzien beda znowu jakies moze uroczystosci zwiazane z wybraniem Miedwiediewa na prezydenta i wtedy musi ktos to nam ladnie wszytsko zrelacjonowac. Ale to tylko takie domysly hipotetyczne...not that kind pisze:Resztki moskiewskiego dyżuru
I to calkiem, ale nie mow, ze od dzis tak na Pawełka bedziemy mowic?! :rozglada:PS. Przystojne te resztki![]()
![]()
Śmiało. Dopowiadaj. Po trzech latach z tvn24 zahartowana już jestem :devil: Ten mój lament wynika bardziej z przyzwyczajenia niż z rozpaczy :devil: Buuu...Nika pisze: Ano buuuu, wszystko co dobre sie kiedys ......... (juz lepiej nie dopowiem, bo pewnie dolewam oliwe do pieca)
Coraz mniej przyjemności czerpię z oglądania tvn24 :uhh:i z lekka obawa stawiam pytanie kiedy w takim razie pan redaktor pojawi sie ponownie po powrocie ze wschodu?! Z obawa gdyz odpowiedz moze byc dla nas niezbyt satysfakcjonujaca. :uhh:
Ta chwila coś nie może nadejść :uhh: Całe dwa dni Pawła nie widziałam na wizji :uhh:Ale nic nie jest przesadzone, tym razem wole jednak siebie i Was nastawic mniej optymistycznie, by moc za chwile sie milutko rozczarowac. :aniol:
:mhm: Może przygotowuje jeszcze jakiś reportaż o powyborczych nastrojach Rosjan? :mhm: Zaprzysiężenie Miedwiediewa dopiero w maju :mhm: Czy poślą tam wtedy jakiegoś wysłannika i czy będzie nim Paweł? :mhm: Szkoda, że nie można tego przewidzieć tak, jak wyników wyborów prezydenckich w Rosji :devil:Pytanie czy to rzeczywiscie resztki, bo nie mamy 100% pewnosci co do tego czy ten dyzur sie zakonczyl , bo kto wie moze Pawelek jeszcze siedzi tam w Moskwie, bo na przyklad lada dzien beda znowu jakies moze uroczystosci zwiazane z wybraniem Miedwiediewa na prezydenta i wtedy musi ktos to nam ladnie wszytsko zrelacjonowac. Ale to tylko takie domysly hipotetyczne...
To - jak długo resztkami będziemy się musieli posiłkować, tylko i wyłącznie od Pawła zależy :spiewa:Nika pisze:I to calkiem, ale nie mow, ze od dzis tak na Pawełka bedziemy mowic?! :rozglada:PS. Przystojne te resztki![]()
![]()
Chyba niedlugo, pat zostal przed chwila przerwany. :tanczy: Pawełek pojawil sie z relacja w Polska i Świat, i ....tu moja radosc sie konczy...Dżastina pisze:To - jak długo resztkami będziemy się musieli posiłkować, tylko i wyłącznie od Pawła zależy
Taaak, pan redaktorek już w kraju :tanczy:Nika pisze: Chyba niedlugo, pat zostal przed chwila przerwany. :tanczy:
Oby nie na stałe :rozglada:Pawełek pojawil sie z relacja w Polska i Świat
A ja po tych magicznych słowach wyłączyłam telewizor :rozglada: Po tym, jak na samym początku wyemitowali materiał Pawła nie widziałam sensu w dalszym śledzieniu tego magazynu :rozglada: Wszak nie od dziś wiadomo, że tvn24 oglądam, tylko i wyłącznie, ze wzglądu na tego pana redaktorai ....tu moja radosc sie konczy...Wlaczylam dokladnie w momencie gdy bylo zakonczenie i Pawelek wypowiadal magiczne slowa Paweł Łukasik, tvn24...
W rzeczy samej, tego właśnie dzieło Pawła dotyczyłoNawet nie wiem na jaki temat sie wypowiadal, ale zakladam, ze o braku zaproszenia dla Adama Michnika na wczorajsze obchody marcowe do palacu prezydenckiego.
Z obrazkiem będzie problem :uhh: Szanowny pan redakto zapomniał siebie, swoim stęsknionym fankom pokazać :uhh: Jak tak można :nie: Panie Łukasik, na przyszłość proszę pamiętać o tym drobnym - ale jakże istotnym, szczególeNo coz pozstaje mi czekac na Dzien po Dniu, a no i mniemam, ze jednak Wy bylyscie czujniejsze ode mnie i zrelacjonujecie to pieknie zarowno slowem jak i obrazkiem.
Nareszczie :jupi: :jupi: :jupi: Brakowało mi jego sejmowych relacji, nie obraziłabym się gdyby zaserwowali nam ich trochę węcej :> Dobrze, dobrze - już nie narzekam :stop: Skupmy się zatem na tym, na tym, czego dziś doświadczyliśmynot that kind pisze:Przypomnieli sobie o Pawle w TVN24![]()
Sejmowe relacje to czysta kwintensencja Pawelka, a te zagraniczne to takie wisienki do tego smakowitego tortu!Dżastina pisze: Nareszczie :jupi: :jupi: :jupi: Brakowało mi jego sejmowych relacji
Chyba nikt, by sie nie obrazil ...nie obraziłabym się gdyby zaserwowali nam ich trochę węcej :> Dobrze, dobrze - już nie narzekam :stop:
Juz taki Jego urokPaweł nie wyszedł z wprawy. Zadawał konkretne pytania i żądał od swoich rozmówców równie konkretnych odpowiedzi, kiedy zaczyynali mącić, to im uprzejmie przerywał :mhm: Serdecznie upierdliwy :mhm: Jak on to robi?![]()
notka pisze:
I niestety tego laczenia z Kacperkiem nie widzialam...Paweł wspólnie z Kacperkiem, w oczekiwaniu na ową konferencję, ucięli sobie pogawędkę o tym, jak to Kaczmarek ostrzegł Leppera przed prowokacją CBA.
No prosze mozna by rzec, ze Pawelek jedna noga na dwoch weselach byl, znaczy sie zrecznie przeskakiwal z jednego tematu na drugi! :spiewa:I tak, na przemian - raz o Ziobrze, raz o wizycie Tuska w USA Pawełcio nam opowiadał :tanczy: Czynił to, jak zawsze, chętnie i bardzo profesjonalnie :brawa:
Kto wie moze zanim zacznie rozmowe z trudnymi rozmowcami (wiadomo nie od dzis, zenie wszyscy poslowie do latwych naleza) to relaksuje sie sluchajac muzyki. Swoja droga ciekawe jakiej? :mhm::mhm: Się zastanawiam czym się Paweł przyozdobił do tej relacji?
Mniam...Mniam...Mniam...Nika pisze: Sejmowe relacje to czysta kwintensencja Pawelka, a te zagraniczne to takie wisienki do tego smakowitego tortu!![]()
Coś kiepsko z tym działaniem :mhm: Po wczorajszym - dość obfitym dniu, dziś po Pawle ani śladu :mhm: Chyba jednak za słabo narzekałam :devil: Koniecznie muszę nad tym popracować :devil:Chyba nikt, by sie nie obrazil ...A szczypta narzekania nie szkodzi, moze wrecz motywowac do dalszego dzialania, te druga strone oczywiscie! Byleby z umiarem, zeby nie zrazic przypadkiem! :stop:
ImponującaJuz taki Jego urok, ale kto wie moze ten imponujacy wzrost tez robi swoje, znaczy sie panowie interlokutorzy czuja respekt przed naszym redaktorem, zobaczcie jaka roznica wzrostu: :rozglada:
notka pisze:
Wiele razy mogliśmy już tego doświadczyć :tanczy: Tym bardziej szkoda, że dzisiaj obu zabrakło :uhh:I niestety tego laczenia z Kacperkiem nie widzialam...Ale wyobrazam sobie, ze dyskusja musiala byc przednia, Kacper idealnie wpasowywuje sie w poczucie humoru i tok myslenia Pawelka, i vice versa!
Bywało, że jednego dnia był w stanie zaliczyć jeszcze więcej imprez, znaczy się tematówNo prosze mozna by rzec, ze Pawelek jedna noga na dwoch weselach byl, znaczy sie zrecznie przeskakiwal z jednego tematu na drugi! :spiewa:
:mhm: Musimy się tego koniecznie dowiedzieć i w razie potrzeby zadziałać :rozglada: Coby znowu jakiej afery z tego nie było :rozglada:Kto wie moze zanim zacznie rozmowe z trudnymi rozmowcami (wiadomo nie od dzis, zenie wszyscy poslowie do latwych naleza) to relaksuje sie sluchajac muzyki. Swoja droga ciekawe jakiej? :mhm:
Nareszcie :jupi: :jupi: :jupi: Jeszcze wczesnym rankiem zastanawiałam się czy warto spod ciplutkiej kołderki wyciągać rękę po pilota :mhm: Kwadrans przed ósmą okazało się, że warto :jupi: Paweł, od rana, sprzed siedziby PiS o obradach Rady Politycznej tejże partii donosił :mhm: I trzeba przyznać, że jak na zamknięte posiedzenie, to pan redaktor miał nam bardzo dużo do powiedzenia na jego temat :tanczy: Jak cudownie było móc uczestniczyć w obradach Rady Politycznej PiS wspólnie z ulubionym panem redaktoremkamilo pisze:Oznajmiam wszem i wobec, że zapowiada się weekend z Pawłem!
Madzia była również uradowanaProszę jak cieszy się na jego widok redakcyjna koleżanka :spiewa:
Podobnie z relacjamiPrzed chwilą miał dość obszerną rozmowę z Adamem Bielanem![]()
Ja zawsze jak już dosięgne pilota to szybko go chowam pod kołderkę i wystaje tylko koncówka do wysyłania sygnału w stronę odbiornika.Dżastina pisze:Jeszcze wczesnym rankiem zastanawiałam się czy warto spod ciplutkiej kołderki wyciągać rękę po pilota
Bo dzisiejszym zakończeniu Poranka też się nadal zastanawiam, obyśmy na tym zastanawianiu się nie poprzestali..zastanawiam się co nam zaserwuje jutro
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości