Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Agata Tomaszewska - poznańska reporterka

Post autor: marcinkowsky »

obieżyświat pisze:
stajlus pisze:
not that kind pisze:A może Agata lubi sobie z Wami pogrywać? :tanczy:
No, ale rzeczywiście, to tylko nasze spekulacje, a rzeczywistość wygląda tak, że to byłoby do Agaty bardzo niepodobne :lol2:
nie powiem, że i mi nie przemknęła taka myśl przez głowę ;)
ale to by oznaczało, że Agata martwi się naszym losem i chce nam mimo wszystko ulżyć i ułatwić życie :D
a wiemy doskonale, że tak niestety nie jest :spiewa:
..czasami to nawet chciałbym żeby pogrywała :lol2:
..to byłby jakiś rodzaj relacji między nami :lol2:
..ale nie - to nie podobne do Agatki ;)
..ona jest zbyt poważna 8)

..a nas chyba jednak Agatka nie darzy zbytnim uczuciem :lol2:
Cóż za niskie poczucie wartości :lol2: ?? :lol2: Agatka nas ubóstwia -tak jak my ją -to jest inwestycja wiązana :lol2: !!

No bardzo bym się ucieszył , jakby się kiedyś okazało , że zoha8 jest inspirowana (dosłownie ) przez Agatkę :lol2: !! Ale wszyscy wiemy ,ze to bardzo mało prawdopodobne ;) !! Bliskie prawdzie tak jak Księżyc Ziemi :lol2: !!
obi -a jakie Ty masz gierki z Agatka na myśli :> ?? :lol2:

W sumie to mogłaby już wrócić :D !! Już chyba najwyższa pora , bo ludzie zaczynają robić plotki -czasami niemiłosiernie bezsensowne plotki :? !! Najświeższa i najgorsza i w kółko powtarzana jest ta , że Agatka odeszła i zastępuje się ją innymi prezenterami :? !!
Wkurza mnie niesamowicie :x !! :lol2:

Ale swoją drogą , to rozpatrując te ostatnie debiuty , to trzeba przyznać , że Agatka miała najbardziej bojowe warunki - jedni debiutują w półkowych serwisach , inni wieczorem , a Agatka w Poranku musiała stawić czoła prawdziwym bojowym warunkom 8) !! Serwisy przygotowywać w 10 minut , nadawać je non stop co kilka minut i to jeszcze w rocznicę II wojny światowej , po ujawnieniu materiałów nt. Kaczmarka przez Engelkinga .... :P !! A mimo to tak wyśmienicie tego dnia zadebiutowała :P !!

Agatko -wróććć :rydzyk: !! Bo Bóg jeden wie, co jeszcze nieżyczliwi Tobie i nam wymyślą :rozglada: ? :ech:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:W sumie to mogłaby już wrócić :D !! Już chyba najwyższa pora , bo ludzie zaczynają robić plotki -czasami niemiłosiernie bezsensowne plotki :? !! Najświeższa i najgorsza i w kółko powtarzana jest ta , że Agatka odeszła i zastępuje się ją innymi prezenterami :? !!
Wkurza mnie niesamowicie :x !! :lol2:
Czyżby nieobecność Agaty w TVN24 zaczęła się obracać nie tylko przeciwko jej fanom, ale także przeciwko niej samej? :o
To chyba rzeczywiście już najwyższa pora, żeby wrócić? :lol2:
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Czyżby nieobecność Agaty w TVN24 zaczęła się obracać nie tylko przeciwko jej fanom, ale także przeciwko niej samej? :o
To chyba rzeczywiście już najwyższa pora, żeby wrócić? :lol2:
Dokładnie notka :] ! I to nie z naszej winy :] Agatka sama się doigrała :] !! Jak się ktoś decyduje na pracę w telewizji , to powinien dbać o to , żeby widzowie nie zapomnieli o istnieniu takiej osoby :] !! My nie zapomnimy nigdy , bo my jesteśmy wyjątko..... znaczy się wyjątkowe uczucie nas z Agatką łączy :lol2: !! No ale nie uniknie się tego , żeby inni nie interpretowali źle jej nieobecności :nie: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Przeniosłem z wątku M. Cholewińskiego post tutaj. Myślę, że się nie pogniewacie :rozglada:
marcinkowsky pisze:Chłopaki - dajcie spokój !! Może byście chcieli -nie wiedzieć czemu, żeby Agata odeszła , ale zapewniam Was , że nie odeszła , ba -jak wróci nie będzie schodziła z wizji !!
Nie powiedziałem nic takiego, że chciałbym bym Agata odeszła. Wręcz przeciwnie - nie wiedzieć czemu wolę ją jako prezenterkę :spiewa:
Odpoczynek jej się należał -ale się skończy -niebawem!!
Rekordowy ten wypoczynek, ale poczekajmy jeszcze z tydzień - do 50 dni :aniol:
Nabytki nabytkami , ale wydaje mi się , że Agata na tyle się sprawdziła , że stacja może jej zaufać -bardzo zaufać!
A nabytkom życzę wszystkiego dobrego!!
Obyś miał rację. Agata zaczynała w Poranku, skończyła wieczorem. Może w tym przypadku będzie odwrotnie - zacznie wieczorem a skończy rano? :uhh:
Zastanawiałem się , czemu wątek M. Cholewińskiego tak wysoko?
Każdemu choć raz trzeba dać szanse, zwłaszcza w tak ważnym dniu :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Re:

kamilo pisze:Przeniosłem z wątku M. Cholewińskiego post tutaj. Myślę, że się nie pogniewacie :rozglada:
Nie pogniewam się :D !! Bo niby o co :lol2: ?? ale myślę , że ja już wszystko w tym temacie napisałem , co wiedziałem i chciałem napisać :lol2: !!
kamilo pisze:Nie powiedziałem nic takiego, że chciałbym bym Agata odeszła. Wręcz przeciwnie - nie wiedzieć czemu wolę ją jako prezenterkę :spiewa:
Do pełni szczęścia potrzeba tylko , żebyś jeszcze stwierdził , że jest Ci wszystko jedno , czy reporterka , czy prezenterka , byle tylko była :lol2: !!
kamilo pisze:Rekordowy ten wypoczynek, ale poczekajmy jeszcze z tydzień - do 50 dni :aniol:
Rekordowy , nie wiemy czy wypoczynek -na pewno rozłąka ;) !! :( Ale nie mamy pewności , czy Agatka np zawodowo też części tego wyjazdu nie realizuje :mhm: ??
kamilo pisze: Obyś miał rację. Agata zaczynała w Poranku, skończyła wieczorem. Może w tym przypadku będzie odwrotnie - zacznie wieczorem a skończy rano? :uhh:
A może po środku dnia :lol: !! No nie wiem , to mnie jakoś nie obchodzi -bo ja na jedną stronę zawsze patrzę :lol2: !!
kamilo pisze:
Zastanawiałem się , czemu wątek M. Cholewińskiego tak wysoko?
Każdemu choć raz trzeba dać szanse, zwłaszcza w tak ważnym dniu :D
A to chyba powinno się przenieść do wątku Michała :lol2: ??
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Re: Re:

Post autor: obieżyświat »

..po pierwsze :D
..gdybyśmy podejrzewali coś niedobrego czyt, że Agatka odeszła ;)
..to marcinkowsky miałby w stópce dodane do 'na długotrwałym' jeszcze 'i podejrzanym urlopie' :devil:

..no cóż nietypowy jest ten urlop :D
..ale nie musi od razu oznaczać że Agatka z tvn24 nie ma i nie będzie miała już nic wspólnego :D
marcinkowsky pisze:
kamilo pisze:Przeniosłem z wątku M. Cholewińskiego post tutaj. Myślę, że się nie pogniewacie :rozglada:
Nie pogniewam się :D !! Bo niby o co :lol2: ?? ale myślę , że ja już wszystko w tym temacie napisałem , co wiedziałem i chciałem napisać :lol2: !!
..oj marcinkowsky :lol2:
..mocno musiały Tobą wstrząsnąć te spekulacje o odejściu Agatki :lol2:
..aż tak daleko Cię zaniosło :lol2:
..w obce tereny :lol2:
kamilo pisze:Nie powiedziałem nic takiego, że chciałbym bym Agata odeszła. Wręcz przeciwnie - nie wiedzieć czemu wolę ją jako prezenterkę :spiewa:
Do pełni szczęścia potrzeba tylko , żebyś jeszcze stwierdził , że jest Ci wszystko jedno , czy reporterka , czy prezenterka , byle tylko była :lol2: !!
..tak to my najczęściej piszemy :lol2:
..nie odbieraj ludziom prawa wyboru :lol2:
..poza tym przecież my też pisaliśmy że Agatka miałaby lepiej w życiu jakby była tylko prezenterką :D
..nie musiałaby np. marznąć :tanczy:
..i jeszcze wiele innych niemiłych rzeczy by ją ominęło :D
kamilo pisze:Rekordowy ten wypoczynek, ale poczekajmy jeszcze z tydzień - do 50 dni :aniol:
..mogłaby nam zrobić prezent na święta i wrócić przed '50' dniem :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..po pierwsze :D
..gdybyśmy podejrzewali coś niedobrego czyt, że Agatka odeszła ;)
..to marcinkowsky miałby w stópce dodane do 'na długotrwałym' jeszcze 'i podejrzanym urlopie' :devil:
No nie naginaj moich słów i rzeczywistości :stop: !! Tak na dobrą sprawę , to ta długotrwałość jest niezrozumiała , ale pokładamy nadzieję , że zasadna ;) !! Jeżeli w ogóle można tak napisać i pomyśleć :roll: ?? Jakbym miał opisać moje uczucia w stópce pod postami , to by mi znaków brakło -takie uczucia mną miotają i tak je próbuję interpretować na różne sposoby :/ !! Oczywiście nieskutecznie i bez przynoszenia ulgi :( !!
..no cóż nietypowy jest ten urlop :D
..ale nie musi od razu oznaczać że Agatka z tvn24 nie ma i nie będzie miała już nic wspólnego :D
Taką mamy nadzieję i mocno w to wierzymy :lol2: !! Oszalelibyśmy , gdyby nie ten dziwny wewnętrzny spokój o posadę Agatki w tvn24 , który to spokój nie wiadomo skąd się bierze :lol2: ??
..mocno musiały Tobą wstrząsnąć te spekulacje o odejściu Agatki :lol2:
..aż tak daleko Cię zaniosło :lol2:
..w obce tereny :lol2:
Coś mnie tam poniosło - nietypowo :lol2: !! Może przeczucie :> ?? :lol2: !! No nie wiem , ale dobry strażnik wywęszy , gdzie się dzieje coś , co dotyczy "chronionej" zwierzyny :lol2: !! :lol:
..poza tym przecież my też pisaliśmy że Agatka miałaby lepiej w życiu jakby była tylko prezenterką :D
..nie musiałaby np. marznąć :tanczy:
..i jeszcze wiele innych niemiłych rzeczy by ją ominęło :D
Ale my to co innego -my mamy większe prawa co do Agatki i jej losu niż inny widz , dla którego Agatka jest jedną z wielu :lol: !! Dla nas ona jest przecież jedyna !! :lol2: !!
..mogłaby nam zrobić prezent na święta i wrócić przed '50' dniem :lol2:
Byłoby cudownie z jej strony :racja: !! :D
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re:

Post autor: stajlus »

kamilo pisze:
marcinkowsky pisze:Odpoczynek jej się należał -ale się skończy -niebawem!!
Rekordowy ten wypoczynek, ale poczekajmy jeszcze z tydzień - do 50 dni :aniol:
jeśli Agata miałaby odejść, to już byśmy o tym wiedzieli ;)
takiej straty dla tvn24 nie dałoby się długo utrzymać w tajemnicy :D
ktoś życzliwy z pewnością by nam przemycił jakąś informację :D a teraz wiemy tyle, że Agaty ma nie być jakiś czas, a wróci wraz z nastaniem wiosny :tanczy:
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:jeśli Agata miałaby odejść, to już byśmy o tym wiedzieli ;)
Gadaliby o tym na pół Polski :devil: !! We wszystkich dziennikach telewizyjnych , wszystkie stacje biłyby się o to , żeby "zdobyć" Agatkę :tanczy: !!! :szalony:
A ona tak naprawdę jest wierna tylko tvn24 i Bóg jeden wie , co ona teraz porabia :spiewa: !!
Bóg Jeden i pewnie grupka znajomych i rzesze przyjaciół , z których to ktoś na pewno dałby nam cynk , gdyby coś złego działo się z Agatki karierą :) !! :lol2: !!
stajlus pisze:ktoś życzliwy z pewnością by nam przemycił jakąś informację :D a teraz wiemy tyle, że Agaty ma nie być jakiś czas, a wróci wraz z nastaniem wiosny :tanczy:
Z tym nastaniem wiosny , to chyba nie do końca pewne :mhm: ?? zoha8 napisała jedynie , że Agatka wróci na wiosnę , ale kiedy dokładnie to nastąpi , to musimy już sami obczaić :rozglada: ?? :lol2:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

marcinkowsky pisze:Gadaliby o tym na pół Polski :devil: !! We wszystkich dziennikach telewizyjnych , wszystkie stacje biłyby się o to , żeby "zdobyć" Agatkę :tanczy: !!! :szalony:
A ona tak naprawdę jest wierna tylko tvn24 i Bóg jeden wie , co ona teraz porabia :spiewa: !!
Bóg Jeden i pewnie grupka znajomych i rzesze przyjaciół , z których to ktoś na pewno dałby nam cynk , gdyby coś złego działo się z Agatki karierą :) !! :lol2: !!
i milczą :mhm: a brak informacji, to dobra informacja :lol2:
marcinkowsky pisze:Z tym nastaniem wiosny , to chyba nie do końca pewne :mhm: ?? zoha8 napisała jedynie , że Agatka wróci na wiosnę , ale kiedy dokładnie to nastąpi , to musimy już sami obczaić :rozglada: ?? :lol2:
mam nadzieję, że tego nie przegapimy :lol: bo dopiero byłaby afera :spiewa:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:i milczą :mhm: a brak informacji, to dobra informacja :lol2:

mam nadzieję, że tego nie przegapimy :lol: bo dopiero byłaby afera :spiewa:
Myślę , mam takie przeczucie , że nie przegapimy :lol2: !! Zbyt wiele stęsknionych serc czeka na Agatkę :lol2: !! No chyba , że tęsknota zagłodzi nas na śmierć :lol2: !! :rozglada:

Ciekawe , czy Agatka zmieni się po powrocie :D ?? W końcu było nie było dwa miechy jej nie widzieliśmy :D !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
stajlus pisze:jeśli Agata miałaby odejść, to już byśmy o tym wiedzieli ;)
Gadaliby o tym na pół Polski :devil: !! We wszystkich dziennikach telewizyjnych , wszystkie stacje biłyby się o to , żeby "zdobyć" Agatkę :tanczy: !!! :szalony:
..no właśnie :D
..z pewnością ktoś by nas poinformował :D
..Agatka już od dawna jest szarą zwykłą reporterką :)
..ale żeby była jasność :D
..tłumaczę powód moich refleksji :lol2:
..nikt we mnie i moim sercu ziarenka zwątpienia w to że Agatka wróci nie zasiał :nie:
..jestem pewien że wróci :)
marcinkowsky pisze:
stajlus pisze:ktoś życzliwy z pewnością by nam przemycił jakąś informację :D a teraz wiemy tyle, że Agaty ma nie być jakiś czas, a wróci wraz z nastaniem wiosny :tanczy:
Z tym nastaniem wiosny , to chyba nie do końca pewne :mhm: ?? zoha8 napisała jedynie , że Agatka wróci na wiosnę , ale kiedy dokładnie to nastąpi , to musimy już sami obczaić :rozglada: ?? :lol2:
..wiosna wybije 21. :D
..teraz trzymamy kciuki żeby Agatka jeszcze przed świętami wróciła :tanczy:
marcinkowsky pisze:Ciekawe , czy Agatka zmieni się po powrocie :D ?? W końcu było nie było dwa miechy jej nie widzieliśmy :D !!
..no tak - pewnie zmieni kolor włosów na blond :lol2:
..będzie mówiła z akcentem - kraju w którym przebywała ten szmat czasu :lol2:
..i wróci tak opalona że naprawdę jej nie poznamy :lol2:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

obieżyświat pisze:..no tak - pewnie zmieni kolor włosów na blond :lol2:
..będzie mówiła z akcentem - kraju w którym przebywała ten szmat czasu :lol2:
..i wróci tak opalona że naprawdę jej nie poznamy :lol2:
ojejku :shock: spróbowałem sobie wyobrazić Agatkę w kolorze blond i nie mogę :shock:
chyba bardzo nienaturalnie by wyglądała :>
ale nie mam pewności, bo jak pisałem trudno mi sobie to wyobrazić :lol:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

stajlus pisze:ojejku :shock: spróbowałem sobie wyobrazić Agatkę w kolorze blond i nie mogę :shock:
..nie widziałeś nigdy boskich i pięknych brązowookich blond latynosek :>
..ale mi wyszedł skomplikowany miks :lol:

..ja sobie wyobraziłem taką Agatkę :lol2:
..chodzące i jeszcze większe cudo niż do tej pory :lol2:

..ale ja wolę zdecydowanie bardziej brunetki :lol2:
..więc niech taką Agatka zostanie :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

obieżyświat pisze:
stajlus pisze:ojejku :shock: spróbowałem sobie wyobrazić Agatkę w kolorze blond i nie mogę :shock:
..nie widziałeś nigdy boskich i pięknych brązowookich blond latynosek :>
..ale mi wyszedł skomplikowany miks :lol:

..ja sobie wyobraziłem taką Agatkę :lol2:
..chodzące i jeszcze większe cudo niż do tej pory :lol2:

..ale ja wolę zdecydowanie bardziej brunetki :lol2:
..więc niech taką Agatka zostanie :lol2:
Lepiej naprawdę przestańcie :lol: Czasy mamy tak zakręcone, że można sobie zaserwować naprawdę gruntowną przemianę :lol:
Agata mogłaby zmienić się nie do poznania :lol2: Nie chcę wnikać w te niesmaczne szczegóły, ale lepiej nie wywoływać wilka z lasu :lol: Czekać na taką Agatę, z jaką się rozstaliście jakiś czas temu :spiewa: :lol:
:D
ODPOWIEDZ