Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Re: Re:

Post autor: obieżyświat »

not that kind pisze:Lepiej naprawdę przestańcie :lol: Czasy mamy tak zakręcone, że można sobie zaserwować naprawdę gruntowną przemianę :lol:
Agata mogłaby zmienić się nie do poznania :lol2: Nie chcę wnikać w te niesmaczne szczegóły, ale lepiej nie wywoływać wilka z lasu :lol: Czekać na taką Agatę, z jaką się rozstaliście jakiś czas temu :spiewa: :lol:
..gruntowna przemiana :>
..niesmaczne szczegóły :mhm:
..o Boże notka co Ty masz na myśli :?: :shock:

..jak bardzo mogłaby się zmienić Agatka :?: :shock:
:o :o
..mogłaś lepiej tego nie pisać :hahaha: :hahaha:
Ostatnio zmieniony niedziela 16 mar 2008, 17:10 przez obieżyświat, łącznie zmieniany 1 raz.
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

obieżyświat pisze:..jak bardzo mogłaby się zmienić Agatka :?: :shock:
Nie napisałam przecież :> Tylko zasugerowałam :devil:

Chciałam Was trochę rozbawić :lol2:
Byłybyś wtedy obi ucieszony powrotem i nadal kibicował... :> :hahaha:
:D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:Nie napisałam przecież :> Tylko zasugerowałam :devil:
..no tak - rzeczywiście :D
..zwracam honor :lol2:
not that kind pisze:Chciałam Was trochę rozbawić :lol2:
Byłybyś wtedy obi ucieszony powrotem i nadal kibicował... :> :hahaha:
..rozbawić Ci się udało :hahaha:
..ale takim obrotem sprawy bym zadowolony nie był :lol:
..nie - proszę skończmy już ten temat :hahaha: :stop:

..ogarnia mnie co 5 sekund napad dzikiego śmiechu nie do opanowania :lol: :hahaha:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieżyświat pisze:
not that kind pisze:Lepiej naprawdę przestańcie :lol: Czasy mamy tak zakręcone, że można sobie zaserwować naprawdę gruntowną przemianę :lol:
Agata mogłaby zmienić się nie do poznania :lol2: Nie chcę wnikać w te niesmaczne szczegóły, ale lepiej nie wywoływać wilka z lasu :lol: Czekać na taką Agatę, z jaką się rozstaliście jakiś czas temu :spiewa: :lol:

O czym Wy tu rozprawiacie do jasnej cholery ..... :> ?? Mam pogonić miotłą :> ?? :devil: !! Ja Wam dam bezkarnie wypisywać takie okropieństwa :ban: !! Wiem , że czasy wywrotne , ale macie szczęście , że nie napisaliście wprost , bo bym się naprawdę wkurzył :evil: !! :lol2:

Koszmar - normalnie koszmar :uhh: !! :hyh: !! :hyh: :hyh: Nawet taki nigdy mi sie nie śnił :lol: !! :hahaha:

Oby , jeśli już , to zmiany u Agatki działy na polu fryzury i ani kroku dalej :lol: !! :grozi:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:O czym Wy tu rozprawiacie do jasnej cholery ..... :> ?? Mam pogonić miotłą :> ?? :devil: !! Ja Wam dam bezkarnie wypisywać takie okropieństwa :ban: !! Wiem , że czasy wywrotne , ale macie szczęście , że nie napisaliście wprost , bo bym się naprawdę wkurzył :evil: !! :lol2:
..spokojnie marc :D
..odrobina rozrywki każdemu się należy :tanczy:
..a tym bardziej nam - utrapionym i sponiewieranym tęsknotą :neutral:
marcinkowsky pisze:Koszmar - normalnie koszmar :uhh: !! :hyh: !! :hyh: :hyh: Nawet taki nigdy mi sie nie śnił :lol: !! :hahaha:

Oby , jeśli już , to zmiany u Agatki działy na polu fryzury i ani kroku dalej :lol: !! :grozi:
..a ja życzę sobie w kontekście najbliższej Agatki i mojej przyszłosci:
..żadnych zmian :)
..rychłego i czułego powrotu :racja:
..i miłych snów :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Re:

obieżyświat pisze:..spokojnie marc :D
..odrobina rozrywki każdemu się należy :tanczy:
..a tym bardziej nam - utrapionym i sponiewieranym tęsknotą :neutral:

Ależ jestem bardzo spokojny :lol2: !! Tylko trochę rozdrażniony -nie wiem, czy zauważyliście , ze ostatnio taki właśnie jestem i bardzo łatwo jest mnie wyprowadzić z równowagi :> ?? :lol2: Ale bardzo szybko wracam do pionu i trzymam odpowiedni kurs :lol2: !!
obieżyświat pisze:..a ja życzę sobie w kontekście najbliższej Agatki i mojej przyszłosci:
..żadnych zmian :)
..rychłego i czułego powrotu :racja:
..i miłych snów :lol2:
Można się przyłączyć :rozglada: ?? Ja dokładnie tego sobie samemu i Wam wszystkim życzę :) !! I to jak najprędzej , żeby się ziściło :rydzyk: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Ależ jestem bardzo spokojny :lol2: !! Tylko trochę rozdrażniony -nie wiem, czy zauważyliście , ze ostatnio taki właśnie jestem i bardzo łatwo jest mnie wyprowadzić z równowagi :> ?? :lol2: Ale bardzo szybko wracam do pionu i trzymam odpowiedni kurs :lol2: !!
..a ja co sobie o pomyśle notki przypomniałem to mnie taki pusty śmiech ogarniał :hahaha:
..że jestem naprawdę notce wdzięczny :*
..że tak mi nastrój poprawiła :lol:
..zresztą jeszcze dzisiaj to we mnie siedzi :hahaha:
Można się przyłączyć :rozglada: ?? Ja dokładnie tego sobie samemu i Wam wszystkim życzę :) !! I to jak najprędzej , żeby się ziściło :rydzyk: !!
..tymczasem ja dopisałem kolejny dzień :]

..niestety coraz bliżej 50. jesteśmy :(
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

obieżyświat pisze:
kryzys fanów :] ja tu wyczułem bardzo mocno głęboki kryzys :]
bodaj najgłębszy od czasu zniknięcia Agaty :]
niestworzone rzeczy zaczynacie wymyślać :lol:

ale przed chwilą doznałem szoku :shock: w okienku poznańskiej redakcji pojawiła się jakaś kobieta i myślałem, że to nowa reporterka :hmm: a to był gość tylko :lol:
odetchnąłem z ulgą :lol:
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

stajlus pisze:kryzys fanów :] ja tu wyczułem bardzo mocno głęboki kryzys :]
bodaj najgłębszy od czasu zniknięcia Agaty :]
..no przepraszam bardzo :D
..a spodziewałeś się czegoś innego :>
..poza tym ja już pisałem że odrobina rozrywki nam się należy :lol2:
ale przed chwilą doznałem szoku :shock: w okienku poznańskiej redakcji pojawiła się jakaś kobieta i myślałem, że to nowa reporterka :hmm: a to był gość tylko :lol:
odetchnąłem z ulgą :lol:
..dzięki Bogu że tego nie widziałem :rydzyk:

..pewnie pomyślałbym tak samo i zszedł na zawał :lol2: :lol2:

..a wszystko przez to że nam tu w głowach niepotrzebnie mieszają :nie:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

obieżyświat pisze:..pewnie pomyślałbym tak samo i zszedł na zawał :lol2: :lol2:

..a wszystko przez to że nam tu w głowach niepotrzebnie mieszają :nie:
no dokładnie :D ja to nawet snem niespokojnym śpię i boję się budzić i włączać tvn24, żeby mnie kto inny z dotychczasowej i ostatnio skompletowanej ekipy z Poznania nie powitał :lol:
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

stajlus pisze:no dokładnie :D ja to nawet snem niespokojnym śpię i boję się budzić i włączać tvn24, żeby mnie kto inny z dotychczasowej i ostatnio skompletowanej ekipy z Poznania nie powitał :lol:
..nie dość że Agatka nie ułatwia nam życia :D
..to jeszcze inni podsycają wszelkie negatywne doznania z powodu jej nieobecności ;)

..jak to się dla nas skończy :mhm:
..na pewno źle odbije na naszym zdrowiu psychicznym :devil:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:
stajlus pisze:no dokładnie :D ja to nawet snem niespokojnym śpię i boję się budzić i włączać tvn24, żeby mnie kto inny z dotychczasowej i ostatnio skompletowanej ekipy z Poznania nie powitał :lol:
..nie dość że Agatka nie ułatwia nam życia :D
..to jeszcze inni podsycają wszelkie negatywne doznania z powodu jej nieobecności ;)
Jedni chcą nam ulżyć ,a drudzy jeszcze dokopać :devil: !! Właściwie to notki intencji do dzisiaj nie mogę rozgryźć :lol2: !! Ale śmiało mogę stwierdzić , że mocno mną wstrząsnęło to , co zasugerowała :lol2: !! :lol: :lol:
Brrrr...... otrząsnąć się :hyh: !! :lol:
obieżyświat pisze:..jak to się dla nas skończy :mhm:
..na pewno źle odbije na naszym zdrowiu psychicznym :devil:
I to nawet już :hyh: !! Ja już chyba mogę zapomnieć o przyjemnych snach :hmm: !! :spiewa:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Jedni chcą nam ulżyć ,a drudzy jeszcze dokopać :devil: !! Właściwie to notki intencji do dzisiaj nie mogę rozgryźć :lol2: !! Ale śmiało mogę stwierdzić , że mocno mną wstrząsnęło to , co zasugerowała :lol2: !! :lol: :lol:
Brrrr...... otrząsnąć się :hyh: !! :lol:
..notka bardzij niż inni ma czyste intencje :lol2:
..zresztąnawet przecież nie można porównywać :uwaga:
..notka chciała nas rozbawić i w moim przypadku jej się udało :lol:
I to nawet już :hyh: !! Ja już chyba mogę zapomnieć o przyjemnych snach :hmm: !! :spiewa:
..nie poddawaj się :lol2:
..ja dzis bardzo przyjemnie śniłem :racja:
..co prawda nie śniła mi się Agatka ale ktoś też w podobnym stopniu przyjemny :spiewa: :lol2:

..ojejku :uhh:
..czyżbym przymierzał się do zdrady :?: :neutral:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..notka bardzij niż inni ma czyste intencje :lol2:
W to to ja nigdy nie wątpiłem i nie zwątpię :tanczy: !! :D Tylko tak dziwacznie się poczułem :spiewa: !! :lol2: :lol2:
..zresztą nawet przecież nie można porównywać :uwaga:
..notka chciała nas rozbawić i w moim przypadku jej się udało :lol:
Czasami , kiedy trafi się na zbyt wrażliwy grunt , to można osiągnąć odwrotny cel :lol2: !!
..nie poddawaj się :lol2:
..ja dzis bardzo przyjemnie śniłem :racja:
..co prawda nie śniła mi się Agatka ale ktoś też w podobnym stopniu przyjemny :spiewa: :lol2:
A ja jak zasypiam , tak się budzę -sen mam twardy i nic ze snów nie pamiętam :? !! więc nawet jakbym nawet śnił o Agatce , to i tak nie będę nic z tego pamiętał :( !!
..ojejku :uhh:
..czyżbym przymierzał się do zdrady :?: :neutral:
może tylko lekki skok w bok :lol2: !! Wszak trudno serce mężczyzny utrzymać w ryzach :lol: !! A jak tęskniące serce , to gorsze jest od wygłodniałego zwierzęcia :lol2: !! Zatem nieobliczalne :lol2: !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:W to to ja nigdy nie wątpiłem i nie zwątpię :tanczy: !! :D Tylko tak dziwacznie się poczułem :spiewa: !! :lol2: :lol2:
..no :D
..żeby nie czasem :grozi: :lol2:
Czasami , kiedy trafi się na zbyt wrażliwy grunt , to można osiągnąć odwrotny cel :lol2: !!
..czyżbyś miał siebie - wrażliwcze na myśli :?: :lol2:
..nie znałem Cię od tej wrażliwej strony :o :lol2:
A ja jak zasypiam , tak się budzę -sen mam twardy i nic ze snów nie pamiętam :? !! więc nawet jakbym nawet śnił o Agatce , to i tak nie będę nic z tego pamiętał :( !!
..to nie możesz powiedzieć że Agatka ci się nie śni :mhm:
..ojejku szkoda by było tych niektórych snów..ewentualnych snów :lol2:
marcinkowsky pisze:może tylko lekki skok w bok :lol2: !! Wszak trudno serce mężczyzny utrzymać w ryzach :lol: !! A jak tęskniące serce , to gorsze jest od wygłodniałego zwierzęcia :lol2: !! Zatem nieobliczalne :lol2: !!
..nie raz już słyszałem zarzut (nie pod moim adresem :stop: ) że mężczyźni są jak zwierzęta :uhh:
..marcinkowsky - to chyba nie Ty :?: :lol2:

..ja zwierzęciem nie jestem :D
..bo umiem liczyć :lol2:
..i dzis tak jak co dzień rozpoczynam dzień od wpisania i wypomnienia kolejnego dnia nieobecności Agatce :x :lol2:
ODPOWIEDZ