Przecież to już nie pierwszy taki przypadek, że TVN w serialu poprzez wprowadzenie do fabuły jakiegoś wątku, reklamuje jakiś program.Adrian ;P pisze:Ciekawy pomysł wykorzystania programu w serialu ''Na Wspólnej''
[TVN] Dzień Dobry TVN / Dzień Dobry Wakacje
Moderator: Łukasz
Re: Dzień Dobry TVN
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Kto wie czy w ten weekend jest DDTVN i kto prowadzi??
W tym roku inaczej niż w ubiegłym, nawet TzG będzie w Wielkanoc i to mnie akurat nie martwi :tanczy: , zresztą, że będzie DDTVN też nie 

po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
I w ubiegłym roku, i dwa lata temu... A DDTVN jest od wrześnie nadawany codziennie więc i postanowiono nadawać go w Święta. Dzięki temu możliwa jest realizacja specjalnych, świątecznych odcinków.
Dzisiaj jak jest na dole belka, a po lewej stronie znaczek Dzień Dobry TVN zmienili go! Teraz ma kształt.... jaja :hmm:
Tak samo było chyba w boże narodzenie - tylko zamiast jajka była bombka. :]
Dokładnie - w bożonarodzeniowych wydaniach DDTVN logo przyjmowało kształt choinkowej bombki.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Kinga Rusin chyba powinna zrezygnować z prowadzenia jednego z programów - skoro nie znajduje czasu na solidne przygotowanie się, to chyba powinna skupić się dobrze na jednym. Podczas rozmowy z Kasprzykowskim powiedziała, że "drugi odcinek <Teraz albo nigdy> we wtorek". Meller ją poprawił, że w niedzielę, a ona - gdy pewnie powiedzieli jej to w odsłuchu, powiedziała że jutro, bo to nowe pasmo serialowe po TzG. Szkoda, że nie poprawili jej, że to nie drugi, a trzeci odcinek. Niech ona prowadzi tylko YCD - tam może przynajmniej takich głupot nie będzie gadała.
Jestem przygotowany, że @piotrek888 zaraz wystąpi jako wielki obrońca Rusin...
nie tylko on :grozi: .... każdemu może się pomylić 

-
- Fan Forum
- Kontakt:
podmark pisze:Kinga Rusin chyba powinna zrezygnować z prowadzenia jednego z programów - skoro nie znajduje czasu na solidne przygotowanie się, to chyba powinna skupić się dobrze na jednym. Podczas rozmowy z Kasprzykowskim powiedziała, że "drugi odcinek <Teraz albo nigdy> we wtorek". Meller ją poprawił, że w niedzielę, a ona - gdy pewnie powiedzieli jej to w odsłuchu, powiedziała że jutro, bo to nowe pasmo serialowe po TzG. Szkoda, że nie poprawili jej, że to nie drugi, a trzeci odcinek. Niech ona prowadzi tylko YCD - tam może przynajmniej takich głupot nie będzie gadała.
Tak wystąpię jeśli nie podoba Ci się prowadzenie przez Kingę Rusin DDTVN to nie oglądaj po prostu. Jeżeli sądzisz, że Kinga powinna zrezygnować z prowadzenia DDTVN no to chyba źle Ci się wydaję. Program DDTVN to nie są Fakty gdzie wszystko leci z promptera i sobie czytasz tam nie ma miejsc na pomyłki bo nie ma gdzie ich zrobić, a w DDTVN to program spontaniczny gdzie pomyłki są również jaką częścią programu.
Gdyby Kinga była dyr. programowym - rozumiem, musi to wiedzieć. Jeśli ktoś pracuje w telewizji, prowadzi programy, to nie oznacza, że musi znać na pamięć ramówkę danej stacji. Bez przesady.