Miło z jego strony, że w końcu sobie o nas przypomniał :tanczy:Nika pisze:No widzicie i w końcu wczoraj pojawił się! :tanczy:
No tak, płacz to ja mam na wierzchu :rozglada: Kilka dni bez ulubionego pana red. i już buuu... buuu... buuu... :rozglada:Nika pisze: A juz był płacz i zgrzytanie zębami, że redaktor Łukasik ucieka od recjonowania zdarzeń i wogole ucieka od Nas.
:o Wystraszył się, że straci pozycję męskiego lidera na forum :rozglada: Nie podejrzewałam, że aż tak mu zależy na tym, aby być pierwszym :rozglada:Nika pisze:Wystarczyła jedna wątpliwośc Dżastiny we wątku Krzysia i od razu Pawełek się zmotywował i wyskoczył z najświeższymi doniesieniami spod samej siedziby PiS.
Ja na polityków rzadko narzekamNika pisze:I jak tu narzekać na ich odmowę poparcia traktatu lizbońskiego, skoro tym samym dali naszemu Pawełkowi szeeeroki temat do dyskusji.

Dziś już duuuuużo mniej okazji do spotkania z Pawłem mieliśmy :uhh:Nika pisze:Jak zauwazyliście wczoraj sporo Pawełka nam serwowano, także nawet taki niesforny widz jak ja, który wczoraj większosć dnia spędził poza domem mogł się załapać na te wspaniałości i to nie raz!
:mhm: Pod kołderką? :mhm: Z pilotem? Brzmi zachęcająco :rozglada:Nika pisze:Ja zawsze jak już dosięgne pilota to szybko go chowam pod kołderkę i wystaje tylko koncówka do wysyłania sygnału w stronę odbiornika.Ot taki kompromisik na utrzymanie organizmu w ciepełku i jednoczesnym oglądaniu Porankowych rewelacji!
To fakt, o Poranku zabrakło relacji PawłaNika pisze:Bo dzisiejszym zakończeniu Poranka też się nadal zastanawiam, obyśmy na tym zastanawianiu się nie poprzestali..

Baaaardzo śmieszne :nie: Cóż za brak wyczucia taktu :nie: W przeciwieństwie do red. Łukasika, który nam - o delikatnym i jednocześnie wzbudzającym kontrowersje - zapłodnieniu in vitro, miał za zadanie dziś opowiedzieć. Uczynił to w dwóch dość obszernych relacjach, jak zawsze rzetelnie i wyczerpująco - co to jest zapłodnienie in vitro , na czym polega, jak na tę metodę zapatrują się Polacy - tutaj zapoznał nas z wynikami sondaży.not that kind pisze:Od dziś mamy nowy styl obok reto - in vitro :devil: Łukasik w stylu in vitro :devil:
Nie byłabym sobą gdybym trochę nie ponarzekała :rozglada: A jest nad czym :> Się zastanawiam, dlaczego tylko dwie relacje nam zaserwowano? :>