Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Paweł Łukasik

Post autor: Dżastina »

Nika pisze:No widzicie i w końcu wczoraj pojawił się! :tanczy:
Miło z jego strony, że w końcu sobie o nas przypomniał :tanczy:
Nika pisze: A juz był płacz i zgrzytanie zębami, że redaktor Łukasik ucieka od recjonowania zdarzeń i wogole ucieka od Nas.
No tak, płacz to ja mam na wierzchu :rozglada: Kilka dni bez ulubionego pana red. i już buuu... buuu... buuu... :rozglada:
Nika pisze:Wystarczyła jedna wątpliwośc Dżastiny we wątku Krzysia i od razu Pawełek się zmotywował i wyskoczył z najświeższymi doniesieniami spod samej siedziby PiS.
:o Wystraszył się, że straci pozycję męskiego lidera na forum :rozglada: Nie podejrzewałam, że aż tak mu zależy na tym, aby być pierwszym :rozglada:
Nika pisze:I jak tu narzekać na ich odmowę poparcia traktatu lizbońskiego, skoro tym samym dali naszemu Pawełkowi szeeeroki temat do dyskusji.
Ja na polityków rzadko narzekam :lol2: Częściej ubolewam nad tym, że nie zawsze Pawła posyłają w centrum gorących wydarzeń :uhh:
Nika pisze:Jak zauwazyliście wczoraj sporo Pawełka nam serwowano, także nawet taki niesforny widz jak ja, który wczoraj większosć dnia spędził poza domem mogł się załapać na te wspaniałości i to nie raz! :D
Dziś już duuuuużo mniej okazji do spotkania z Pawłem mieliśmy :uhh:
Nika pisze:Ja zawsze jak już dosięgne pilota to szybko go chowam pod kołderkę i wystaje tylko koncówka do wysyłania sygnału w stronę odbiornika. :lol2: Ot taki kompromisik na utrzymanie organizmu w ciepełku i jednoczesnym oglądaniu Porankowych rewelacji!
:mhm: Pod kołderką? :mhm: Z pilotem? Brzmi zachęcająco :rozglada:
Nika pisze:Bo dzisiejszym zakończeniu Poranka też się nadal zastanawiam, obyśmy na tym zastanawianiu się nie poprzestali.. :roll:
To fakt, o Poranku zabrakło relacji Pawła :roll: Wiem, że tvn24 lubi zaskakiwać, więc i na taką ewentualność byłam przygotowana. Jednak, kiedy zobaczyłam Małgośkę Telmińską w terenie z nadziejami - na Pawła studyjne relacje, na pasmo dnż zerknęłam i się w końcu doczekałam :tanczy:
not that kind pisze:Od dziś mamy nowy styl obok reto - in vitro :devil: Łukasik w stylu in vitro :devil:
Baaaardzo śmieszne :nie: Cóż za brak wyczucia taktu :nie: W przeciwieństwie do red. Łukasika, który nam - o delikatnym i jednocześnie wzbudzającym kontrowersje - zapłodnieniu in vitro, miał za zadanie dziś opowiedzieć. Uczynił to w dwóch dość obszernych relacjach, jak zawsze rzetelnie i wyczerpująco - co to jest zapłodnienie in vitro , na czym polega, jak na tę metodę zapatrują się Polacy - tutaj zapoznał nas z wynikami sondaży.

Nie byłabym sobą gdybym trochę nie ponarzekała :rozglada: A jest nad czym :> Się zastanawiam, dlaczego tylko dwie relacje nam zaserwowano? :>
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Po dniu przerwy dziś wieczorem, w PiŚ znowu mogliśmy się delektować twórczością Pawła :tanczy: Nie kazali nam długo na jego dzieło czekać, wyemitowali je na samym początku programu :tanczy: Prezydent wygłosił wczoraj orędzie dla narodu, które dotyczyło sejmowego sporu o ratyfikaję traktatu lizbońskiego. A że wywołało ono burzę komentarzy, ktoś je musiał zebrać w jedną całość. Jak miło, że tym kimś był Paweł :D Na początek rozmowa z reżyserem orędzia, Jackiem Kurskim. Pan poseł przyjął Pawła w biurze i nawet pozwolił mu usiąść :rozglada: Inni posłowie też nie mogli dzisiaj spokojnie spacerować korytarzami sejmowymi, gdyż badzo wścibski pan redakto, czaił się wszędzie :lol2: Kolejną z ofiar pawłowej dociekliwości był poseł PiS, Paweł Kowal, z którym nasz pan red, się nawet sflmował :tanczy: Komentarzy opozycji również nie zabrakło. Fragmenty - dotyczące prezydenckiego orędzia - z konferencji premiera, jak zwykle umiejętnie, Paweł wplótł w swoje dzieło. Orędzie prezydenta wydostało się poza granice naszego kraju, skąd też popłynęły komentarze. Nie będę się zbytnio nad nimi rozwodzić, gdyż mdło mi się robi na samo wspomnienie :uhh: Paweł nie mógł ich jednak pominąć, bo wtedy jego dzieło byłoby niepełne, a taki wspaniały profesjonalista nie może sobie na coś podobnego pozwolić :]

Do snu ukołysze mnie materiał mojego ulubieńca :lol2: a rozbudzą - mam nadzieję - relacje na żywo :rydzyk:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Z wczorajszego materiału :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Z wczorajszego materiału :arrow:
Piękne tylko troszkę niewyraźne :mhm: Pewnie dlatego, że uwieczniany obiekt - jak zwykle, zbyt energicznie się poruszał :lol2:
Zamawiałam na dzisiaj budzenie relacjami o Poranku, a mój ulubiony tak mnie urządził, że zaspałam :rozglada: Nic to czekamy na popołudniową zmianę, a jeśli i tam go zabraknie, to może w PiŚ zabłyśnie :)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..mam mało czasu - co nie jest żadną nowością ;)

..ale postaram się czasem tu do Was zajrzeć :D

..wczoraj rzeczywiście Paweł czekał na spotkanie z fankami aż do magazynu 'Polska i Świat' :D

..miał materiał :D
..ale chyba się w nim nie pokazał :mhm:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..mam mało czasu - co nie jest żadną nowością ;)
Jak każdy :uhh: Chociaż, wydaje mi się, że red. Łukasik jakby zwolnił ostatnio :rozglada: Może sam zabierze się za rozkręcanie wątku :rozglada:
..ale postaram się czasem tu do Was zajrzeć :D
Jesteś zawsze mile widziany :lol2: Wszystkich przyjmujemy z szeroko otwartymi ramionami :lol2:
..wczoraj rzeczywiście Paweł czekał na spotkanie z fankami aż do magazynu 'Polska i Świat' :D
Niedobry Łukasik :grozi: Żeby skazywać nas na tak długie oczekiwanie :nie: Na szczęście jego dzieło już na początku programu zostało wyemitowane :tanczy:
..miał materiał :D
..ale chyba się w nim nie pokazał :mhm:
Ani na sekundkę :nie: Ale materiał mimo, że pozbawiony tego, jakże istotnego szczegółu, jak zawsze dobry :D Rzetelnie, krok po kroku przedstawił ustalenia -a właściwie zdaniem, co niektórych ich brak - trwającego dwa miesiące białego szczytu. A dzisiaj - miejmy nadzieję, że póki co, cisza ze strony Pawła :uhh:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Dżastina pisze:Jesteś zawsze mile widziany :lol2: Wszystkich przyjmujemy z szeroko otwartymi ramionami :lol2:
..dzięki :lol2:
..i jako gospodarz innego wątku mówię Ci vice versa :lol2:
Niedobry Łukasik :grozi: Żeby skazywać nas na tak długie oczekiwanie :nie: Na szczęście jego dzieło już na początku programu zostało wyemitowane :tanczy:
..niedobry :>
..a powiedz szczerze :)
..kazał Ci kiedykolwiek czekać na siebie 50 dni :?: :uhh:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:
Dżastina pisze:Jesteś zawsze mile widziany :lol2: Wszystkich przyjmujemy z szeroko otwartymi ramionami :lol2:
..dzięki :lol2:
..i jako gospodarz innego wątku mówię Ci vice versa :lol2:
Nie mogę pozostać obojętna wobec takiego zaproszenia :lol2: Jak tylko tu skończę, pędzę do Agatkowego wątku :lol2:
obieżyświat pisze:
..niedobry :>
..a powiedz szczerze :)
..kazał Ci kiedykolwiek czekać na siebie 50 dni :?: :uhh:
Najdłużej trzy tygodnie :rozglada: Niecałe trzy tygodnie :rozglada: Zdaje się, że latem ubiegłego roku, tak zaszalał :mhm: Ostatnimi czasy też nie jet zbyt skory do spotkań z fanami :uhh: Nie znika wprawdzie na długo, ale bardzo rzadko się pojawia :uhh: W tym tygodniu głównie na przygotowywaniu materiałów dla PiŚ się skupia. A jeszcze całkiem niedawno było tak pięknie, Paweł praktycznie z wizji nie schodził i komu to przeszkadzało? :uhh: Dziś, oprócz żalu i tęsknoty za tym, co było kiedyś, mam jeszcze jeden powód do smutku :uhh: W dzisiejszym PiŚ był kolejny materiał Pawła, a ja załapałam się zaledwie na jego końcówkę :hmm: Po tym, co zobaczyłam i usłyszałam, zdążyłam wywnioskować, że o tym, jak będzie przebiegało wycofywanie się polskich żołnierzy z Iraku, materiał traktował. Może ktoś widział całość? Byłabym ogromnie wdzięczna za szczegóły :rydzyk:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Dżastina pisze:Nie mogę pozostać obojętna wobec takiego zaproszenia :lol2: Jak tylko tu skończę, pędzę do Agatkowego wątku :lol2:
..tylko nie zbyt prędko :lol2:
..bo ja jak pędziłem do Pawłowego wątku to o mało zębów nie powybijałem :lol2:
..znaczy się przycisków w klawiaturze :lol2:
Najdłużej trzy tygodnie :rozglada: Niecałe trzy tygodnie :rozglada: Zdaje się, że latem ubiegłego roku, tak zaszalał :mhm:
..a więc widzisz doskonale że trafiłaś na ideał medialnego ulubieńca :lol2:
..nie to co my :lol2:

..a Agatce też chyba podobały się relacje Pawła z świąt zimowych :D
..jej relacja też była dowcipna..ze zwierzątkami..turystyczna i pełna emocji :lol2:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:
..bo ja jak pędziłem do Pawłowego wątku to o mało zębów nie powybijałem :lol2:
..znaczy się przycisków w klawiaturze :lol2:
Jeśli pędziłeś prosto z Agatkowego to jestem pełna podziwu, że w ogóle udało Ci się w Pawłowym wyhamować :lol2:
a więc widzisz doskonale że trafiłaś na ideał medialnego ulubieńca :lol2:
Kiedyś bardziej idealny mi się wydawał :roll:
..nie to co my :lol2:

Coś mi podpowiada, że teraz dłuuuugo Was nie opuści :lol2:
..a Agatce też chyba podobały się relacje Pawła z świąt zimowych :D
Nie ma takiej możliwości, coby komuś mogły się nie podobać te relacje :tanczy:
..jej relacja też była dowcipna..ze zwierzątkami..turystyczna i pełna emocji :lol2:
Taaaak, czekałam w napięciu, aż złapie koati za siedzenie :lol2:
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Z dala od polityki, bliżej ludzkich spraw :lol2:
Obrazek Obrazek
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

To był "majstersztyk" :shock: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa:
Jarek Kuźniar zdradził, że żona Pawła nie jest zadowolona z jego udziału w domowych pracach przedświątecznych
A co na to Paweł ?
"Przywiązywanie uwagi do kwestii materialnych w czasie Świąt Wielkanocnych nie licuje z duchowym wymiarem tych świąt i jest oznaką konsumpcjonizmu"
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Proszę - dzisiejszy Paweł :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

kamilo pisze:Z dala od polityki, bliżej ludzkich spraw :lol2:
Od rana do popołudnia opowiadał, ostrzegał, radził i - o czym już wspomniał epsztajnek, tłumaczył swojemu frywolnemu koledze redakcyjnemu istotę Świąt Wielkiej Nocy :D Już w pierwszej relacji doszło do małej utarczki słownej tych dwóch panów :rozglada: Paweł, po krótkiej odpowiedzi na powitanie Jarka zamilkł.
JK: To wszystko? To chyba była najkrótsza relacja jaką w życiu słyszałem.
PŁ: Czekam na Twoje dalsze pytania.
JK: Na mnie dzisiaj nie licz.
PŁ: W takim razie polegnę sam na sobie. ( :lol: )
epsztajnek pisze:To był "majstersztyk" :shock: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa:
Wreszcie Jaerk Kuźniar doczekał się reakcji Pawła na jego zaczepki :rozglada: A jeszcze w pierwszej relacji nic na to nie wskazywało :rozglada: Paweł pozostawał niewzruszony, kiedy JK dopytywał się, czy ten brał czynny udział w przedświątecznych domowych przygotowaniach. Na co Paweł odpowiedział mu - z chrakterystyczną dla niego powściągliwością w opowiadaniu o sobie, że zrobił to, co do niego należało :rozglada: Jednak w kolejnej relacji Paweł postanowił położyć kres kuźniarowemu pokpiwaniu ze wszystkiego :rozglada:
epsztajnek pisze:Jarek Kuźniar zdradził, że żona Pawła nie jest zadowolona z jego udziału w domowych pracach przedświątecznych
A co na to Paweł ?
"Przywiązywanie uwagi do kwestii materialnych w czasie Świąt Wielkanocnych nie licuje z duchowym wymiarem tych świąt i jest oznaką konsumpcjonizmu"
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
Pozwoliłam sobie uwiecznić ten pawłowy wykład :arrow: Redaktor Paweł Łukasik o istocie Świąt Wielkiej Nocy Po tym, co usłyszałam, czuję, że mam już pełny obraz i wiedzę o moim ulubieńcu telewizyjnym :lol2: I, nie ukrywam, że szalenie ten obraz mi odpowiada :lol2:
not that kind pisze:Proszę - dzisiejszy Paweł
Zaskoczył mnie tymi dzisiejszymi relacjami :lol2: Spodziewałam się spotkania z nim dopiero po świętach, a tu taka niespodzianka :lol2: Ciekawe czy - a jeśli tak, to czym, powita nas jutro? :mhm:
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Dziś Jarek w Poranku powołując się na Pawła przykład opisany przez epsztajnka stwierdził, że boi się pytać reporterów o święta :D
ODPOWIEDZ