Agnieszka Veljković
Moderator: Łukasz
a ona pochodzi z Poznania
Agnieszka...pamietam ja jak miala dluuugie wlosy..chodzilysmy do tej samej szkoly....
na Debcu(czesc Poznania)...dziewczyna ambitna...choc lubila chodzic z zadartym nosem...zawsze chciala byc najlepsza...i nawet jej sie to udawalo...szczegolnie w humanistycznych przedmiotach....
Gratulowac pozostaje sukcesu...trzymam kciuki za ciag dalszy...
na Debcu(czesc Poznania)...dziewczyna ambitna...choc lubila chodzic z zadartym nosem...zawsze chciala byc najlepsza...i nawet jej sie to udawalo...szczegolnie w humanistycznych przedmiotach....
Gratulowac pozostaje sukcesu...trzymam kciuki za ciag dalszy...
-
- Fanatyk :)
czyli 2 lata conajmniej, proponujê nie myliÌ w tytule tematu....Nowa reporterkaU¿ytkownik pisze:Filmowka, coœ krêcisz. Ona jest w stacji chyba od pó³tora roku. By³a redaktorem i chyba pracowa³a g³ównie przy Magazynach 24 godziny. Tyle, ¿e nie by³o jej widaÌ, ale s³ychaÌ jak najbardziej
-
Re: Nowa reporterka - Agnieszka Czajkowska
Co tu dużo mówić. Fajna dziewczyna z tej Agnieszki 

-
-
Re: Agnieszka Czajkowska
Muszę przyznac,że Agnieszka bardzo poprawiła się w relacjach :aniol: Zawsze jakoś mało mi się kojarzyła z politycznymi sprawami a okazuje się,że nie jest to dla Niej problemem 

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
-
Re:
Uległem temu samemu złudzeniu - z daleka wielkie podobieństwo.kamilo pisze:Już wiem, że się pomyliłem - to była hostessa :rozglada:
Jednak hostessa o imieniu Agata miała w odróżnieniu od Agnieszki upięty kok .