Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

maxxx pisze:Więc już nie prowokuje,odchodzę w kąt narazie
Mi się to i tak zdarza średnio raz dziennie :roll:
To zrób mi tą przyjemność i nie ogladaj więcej DnŻ Żartowałem
Może się za chwilę pojawi bo oglądam Polsat :lol2: Za to z całą pewnością mogę powiedzieć, że nie obejrzę dzisiejszego PzP :ech:
Mnie nikt nigdy nigdzie nie utrzymałby na siłę
Skąd ja to znam :spiewa:
To wtedy się dowiesz,że mnie już nie bedzie
Właśnie się dowiedziałem, że jesteś online :spiewa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Joanna w magazynie :D :arrow:

Obrazek Obrazek
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Zmienili kadrowanie,nie ma tych bliższych kadrów-mam nadzieję,że to wyjątkowo i,że to nie dyrektywa Joasi :rozglada:
I na końcu magazynu materiał o psie i jego panu,którzy biegali wspólnie do rytmu kawałka 'Ezoteryczny Poznań'-coś dla Niki :szalony: Bardzo ten materiał rozbawił Joasię ,bo cały magazyn taka jakaś tajemnicza :roll: :arrow:

Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

Widzę, że nie ma co wzbudzić mojego entuzjazmu. Ba, podejrzewam, że to Joasia wydała dyrektywę zmiany kadrowania. Pocieszające przy tym wszystkim jest wygląd. Wysłuchała też wczorajszych opinii i wróciła do perełek :ech:
epsztajnek

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

Joasię rozbawił reporter TVN prowadzący kota na smyczy :lol2:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Camilo
Guru
Guru

Się śmieje a ciekawe co by zrobiła, gdyby chciała przewietrzyć kota :spiewa:
maxxx

A ja dziś widziałem jakąs inna reklame KONTAKTU24 już z Joasią po części :lol2: Więc może nasze słowa odniosły jakiś skutek wreszcie :D Trzymajcie reke na pulsie gdyby się pojawiła :rozglada: Bo dziś trochę luźniej na ramówce niż w dniach ostatnich 8)
Camilo
Guru
Guru

Hola, hola! :lol2: Dziś nie ma na co liczyć na Joasię w Dnż, bo oglądam od początku do końca :spiewa:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Przed chwila Krynia wyskoczyla z krociotka relacja z serii Co w skrzynce kontakt piszczy... 8) i pokazala pare ujec z roznych czesci Polski zasypanych sniegiem. I pomyslec, ze chcialam im poslac dzis widoczek z mojego okna na zasypane drzewka i ulice, kto wie moze by moja fota siegnela zaszczytu ukazania jej na antenie przez sama Joanne?! :mhm: :lol2:
A jak ladnie Kacperek Joasie zapowiedzial, a Asia tez na poczatku cos napomknela Tak jak juz wspomnial Kacper..., i Kacper na koniec odwdzieczyl sie: To byla Joanna Krynska... :spiewa:
Dwa szybkie ujecia, bo dzis zimowe widoki przysypaly nam studyjna Joanne:
Obrazek Obrazek
maxxx

Nika pisze:Przed chwila Krynia wyskoczyla z krociotka relacja z serii Co w skrzynce kontakt piszczy...
A czy ta Krynia wie,że robi nas w bambuko :> Dziś miałem od 14stej szarpany DnŻ i wyłaczylem po 16 spodziewając się Jacka P. :spiewa: Kto by się spodziewał,że Bogini się objawi nawet na minutkę :P A jaka elegancka czarno biała :tanczy:
Dzięki Niak ,że zareagowałaś :rydzyk:

Ale potem już zgodnie z planem :lol2: I wrócili z kadrowaniem :jupi: :arrow:

Obrazek

Obrazek

:roll: :roll: :roll:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Sprytna ta Aska :spiewa: Wykorzystała to, że koło 16:40 nie jestem już tak czujny na jej kontaktową misję :rozglada:
Czyli tym razem była na wyciągnięcie ręki, ale ja na oglądanie jej przed ekranem muszę jeszcze poczekać :spiewa:

Dzisiejszy magazyn pokazał, że mamy relany wpływ na Joasię :jupi:
Jak widać przeforsowaliśmy uchwałę o zmianie zapowiedzi magazynu '24 godziny' :lol2:
Joasia porzuciła słowa, że za chwilę zaczyna się M24 :stop: Teraz mówi pierwsze politycznie podsumowanie dnia :lol2:
Uśmiechów nie było, ale Joasia bardzo pogodna :jupi:
Camilo
Guru
Guru

Wyczuła sytuację i w tej samej chwili, gdy wychodziłem z domu objawiła się w Dnż. Już teraz jestem przekonany, że bawi się ze mną w kotka i myszkę :( Dzięki chociaż za wszelakie capsy :tanczy:
maxxx

arczi pisze:Sprytna ta Aska Wykorzystała to, że koło 16:40 nie jestem już tak czujny na jej kontaktową misję
To chyba z jej rozeznania była dzis jedyna możliwa pora by nikt z nas(oprócz niezawodnej)nie widział :lol2:
Ale My jeszcze wyciagniemy wnioski z tej srogiej lekcji,wychowamy się na błędach :D :spiewa:
Joasia porzuciła słowa, że za chwilę zaczyna się M24 Teraz mówi pierwsze politycznie podsumowanie dnia
Zasadnicza zmiana :lol2: Ale dobrze musimy się zadowalać każdą formą nie tożsamą z poprzednią :lol2:
Uśmiechów nie było, ale Joasia bardzo pogodna
Dokładnie tak jak wczoraj :tanczy: Czyli jednak jest możliwe utrzymać formę więcej niż jeden dzień-w sensie taką samą :tanczy:
kamilo pisze:Wyczuła sytuację i w tej samej chwili, gdy wychodziłem z domu objawiła się w Dnż. Już teraz jestem przekonany, że bawi się ze mną w kotka i myszkę
Bo byłes kilka postów wyżej zbyt pewny siebie :grozi: To 'hola hola' Ją musiało przekonać ,że na złośc pojawi się a nawet i kosztem Jacka P. :o: :rozglada:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Jak mogliscie tak przysnac z tym Palasinskim ?! :!: :D Przeciez juz od poniedzialku po panu redaktorze ani widu, ani slychu, mniemam, ze juz rozgrzewa sie w slonecznej Italii (wlasnie jak tam temperatury u mieszkancow "buta"?) do wielkanocnych relacji. No, ale dobra nie bede udawac wazniary :stop: :lol2: , ktora tej joasinej relacji wyczekiwala jako pewnika na koniec DnZ, bo bylo dokladnie odwrotnie, spokojnie sobie ogladalam kacperkowe popisy, gdy nagle wyskoczyl na antenie z taka wspanialoscia. :tanczy: Jedyne co Was pocieszy to fakt, ze Asi naprawde malo bylo i, ani jednego zblizenia, raz tylko widok jak na capsach z daleka i na koniec taki tam rzut na Joanine na odchodnym... :spiewa:
maxxx

Najpierw zaspokoję Twoją ciekawość o pogodę włoską :D W Rzymie ok. 10 stopni i sporo chmurek :spiewa:
Ale do meritum :arrow: Jakoś rzadko kiedy po godzinie 16.00 oglądam Tvn24 i pewnie trzeba będzie to zmienić :spiewa:
Ale zapewne gdy ja to zmienie to i zmienią się zwyczaje a konkretnie godziny objawień-wiadomo kogo :lol2:
Ale nam pożałowali Joasi kolejny raz ;( Wtedy jak ostatnio widziałem to tez tak ledwie minutkę może była na wizji ;(
Ale to i tak niepowetowana strata,ale dobrze ,że się nie rozczulasz nad Nami :rozglada: :D
ODPOWIEDZ