Kacper w fotelu,niecodzienne

Nika jak ja Ci zazdroszcze takich ujęć

'..Cicho..juz nic nie mów

A tu ~jak to określił~z bardzo grzecznym psiakiem Luną ( o ile dobrze pamiętam :rozglada: )

Moderator: Łukasz
eve_lina pisze:Pan Kacper znowu pomylił imię jakiejś reporterki
Jak ja tego człowieka rozumiemmaxxx pisze:To ja z kolei słyszałem jak do Tomasza Mildyna powiedział Waldku
Jak ma sie tak za każdym razem zabawnie karcić, to jak dla mnie może często te imiona mylić. :spiewa:eve_lina pisze:powiedział "Sprawdzę,czy istnieje jakaś jednostka chorobowa,która polega na notorycznym myleniu imion.Jeśli tak to poddam się leczeniu"
Maxxx jak dobrze, że trzymałeś ręke na pulsie :*, bo niestety nie dane mi było oglądać tych wspaniałości, a Kacperek na fotelu to nieczęsto sobie siedzi, no ale jak widac miał też wyjątkowego gościa.maxxx pisze:Kacper w fotelu,niecodzienne ...Nika jak ja Ci zazdroszcze takich ujęć
Czyzbyś zapomniał imienia? :>z bardzo grzecznym psiakiem Luną ( o ile dobrze pamiętam )
P.S. To moj 1500 post, a ja tu pisze o buziakach redaktora Kaliszewskiego! :jupi: Lepiej nie mozna by sobie wymarzyc tego malego "jubileuszu" :spiewa:kamilo pisze:
Tylko ciekawe czy do kogoś konkretnego czy tak ogólnie :mhm:Nika pisze:Co tam usmiech, tu jest prawie jak buziak!
Podobno zawsze może być lepiej :uhh: W każdym bądź razie gratuluję okrągłej liczby i awansu na ''fankę forum'' :tanczy:P.S. To moj 1500 post, a ja tu pisze o buziakach redaktora Kaliszewskiego! Lepiej nie mozna by sobie wymarzyc tego malego "jubileuszu"
Interpretacja dowolna!kamilo pisze:Tylko ciekawe czy do kogoś konkretnego czy tak ogólnie
Grzechem byloby narzekac, wlasnie ten "jubileusz" idelanie, ze przypadl, w ktoryms z watkow panow na "k"Podobno zawsze może być lepiej
Wielkie dzieki za congratz! :* I moment :stop: , chwila refleksji... sporo tych moich wypocin :uhh: , no ale skoro dotad nie zaliczylam bana to znaczy, ze dalej moge siebie i Was meczyc. :jupi:W każdym bądź razie gratuluję okrągłej liczby i awansu na ''fankę forum''
To wydaje mi się, że to ta pierwsza :spiewa:Nika pisze:Interpretacja dowolna!
Pani na ''k'' też nie byłaby najgorszą alternatywą :nie:Grzechem byloby narzekac, wlasnie ten "jubileusz" idelanie, ze przypadl, w ktoryms z watkow panow na "k"
Oj, żeby wszystkie męki były aż tak okrutne :rydzyk:Wielkie dzieki za congratz! I moment, chwila refleksji... sporo tych moich wypocin, no ale skoro dotad nie zaliczylam bana to znaczy, ze dalej moge siebie i Was meczyc.
Jak zagladnie na forum to moze skorzysta z Twojej porady! :szalony:kamilo pisze:Skoro - jak widać - głowa zawodzi, to Kacper powinien wpisywać sobie do promptera również imiona redakcyjnych koleżanek i kolegów
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości