obieżyświat pisze:..Dżastina
..kope lat :o
Miło Cię znów u nas widzieć

!! Już myślałem , że Cię czymś obraziliśmy :rozglada: ??
obieżyświat pisze:Dżastina pisze:Widzę, że świąteczna radość kilka dni wcześniej w wątku zawitała

Cieszę się razem z Wami i czekam z niecierpliwością na relacje z Agentyny :tanczy: Ale nie tylko radość z powodu powrotu Agatki mnie tu przywiodła :rozglada: Tak sobie miło o moim ulubionym rozprawiacie ( szkoda, że nie w jego wątku :uhh: ), że postanowiłam się do Was przyłączyć
..no bo Pawłowe relacje świąteczne najbardziej zapadły mi w pamięć
..a to z tego względu że były najciekawsze :tanczy:
..a na inne wątki sama widzisz że nie starcza nam czasu
..nawet wątek Agatki zaniedbujemy
..i nie wiem co zrobię jak ona wróci :uhh:
..jak znajdę czas dla niej :uhh:
..to będzie trudne
Trzeba się będzie postarać i przygotować na wyrzeczenia po obydwu niestety stronach :/ !! Ale kim byśmy byli jakbyśmy nie spróbowali

?? Może jakoś nam się życie ułoży i na wszystko -na obowiązki i przyjemne sprawy czasu starczy

??
Mam nadzieję , że tak będzie i tak być musi :tanczy: !!
obieżyświat pisze:Dżastina pisze:Ależ on wcale nie miał zamiaru się rozbieać :rozglada: Chciał założyć kombinezon na ubranie, ale pan sprzedawca mu to wyperswadował

Kto wie, może Agatce- ku Waszej uciesze, przytrafi się taki przekonywujący sprzedawca :rozglada:
.Agatka na pewno nie da się namówić
Agatka jest ostatnią osobą ,która poszłaby na taki układ

!! Na pewno w podobnej sytuacji kazałaby operatorowi wyłączyć kamerę albo przesłonić obiektyw

!! A na koniec i tak wszystko by wycięła

!!
Co oczywiście nie znaczy , że relacje Agatki, mimo tego , że powściągliwe - czyli takie jak zwykle , nie będą szalenie interesujące

!! :tanczy:
obieżyświat pisze:Dżastina pisze:A ja mam nadzieję, że Agatka przemówi do nas w języku hiszpańskim

Uwielbiam ten język

..taką nadzieję to ja mam odkąd dowiedziałem się że Agatka zna język hiszpański :szalony:
..może w końcu się spełni :rydzyk: :szalony:
Czy to by nie oznaczało , że nasze marzenia -prawie już wszystkie się spełniły

?? :tanczy: Trzymajmy mocno kciuki :rydzyk: !!

!!
obieżyświat pisze:stajlus pisze:
a może powinno się już odliczać dni do jej powrotu? :tanczy:
przecież wiemy, że wróci już w Święta :tanczy:
..a może wróci już w sobotę

:tanczy:
..może będzie miała dyżur w serwisach
..albo te zwykłe lokalne relacje

:tanczy:
Można zrobić tak , że dla zobaczenia tragedii naszej patrzy się na podpis w stópce w profilu obi'ego

!! A dla zobaczenia nadziei i radości z powrotu Agatki na mój

!!
To tak na dobrą sprawę jeszcze tylko kilka dni dzieli nas do powrotu Agatki

!! Kilka dni ,które można policzyć na palcach jednej dłoni :szalony: !!