Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Widzę, że na tle przedświątecznych porządków znajdujecie więcej niż zwykle czasu :rozglada:
Nieunikniona była rozmowa o Jacku Pałasińskim, którego braku na antenie nie zauważyłem :rozglada:
Ciekawe jakby Joasia zareagowała gdybym się na chwilę cofnął się do domu i włączył TVN24, gdy trwała relacja :mhm:
Nie, wolałbym sobie tego nie wyobrażać :stop: Widzę, że mam gorzej niż Adam :ech:
I to za jakie grzechy muszę tak pokutować?! :shock:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

A tak mi się żal zrobiło ,że temat tak nisko,że aż się odezwę :cicho: :lol2: Jeszcze gotowa pomyśleć,że o Niej zapomnieliśmy-nic z tych rzeczy :grozi:
Ale mam pomysł-niech się przypomni przy ekranie :jupi: Ale pewnie najwcześniej za 2,3 godziny-jak Agata się wybierze do domu :D Nie żebym Ją wyganiał-ale panie mogłyby sie podzielić :aniol:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:A tak mi się żal zrobiło ,że temat tak nisko,że aż się odezwę Jeszcze gotowa pomyśleć,że o Niej zapomnieliśmy-nic z tych rzeczy
Dołujące jest to, że ona o mnie myśli ciągle. Kiedy tylko ucieknę od TV by hycnąć przed pulpit :lol2: Dziś nie będzie tak łatwo, bo nawet do łazienki ani na obiad nie skoczę - do jutra w całym mieście nie ma wody. A i żadnych wyjazdów w planie nie mam do 17.00 :(
Ale mam pomysł-niech się przypomni przy ekranie Ale pewnie najwcześniej za 2,3 godziny-jak Agata się wybierze do domu Nie żebym Ją wyganiał-ale panie mogłyby sie podzielić
A to już ustosunkowałem się do tego powyżej :lol2:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Joanna już dość długo szefuje kontaktem24 i prezentuje filmiki od widzów, a ja dopiero dziś miałem okazję ją zobaczyć :jupi: Akurat włączyłem tvn24 kiedy Kacper Kaliszewski powiedział, że Joasia zajrzała do skrzynki tvn24 :lol2:
Chętnie nam pokazała, co stamtąd wyciągnęła :lol2: Na początek- promienny uśmiech Joanny, później prezentacja zdjęć i filmików obrazujących sytuację pogodową :tanczy: Bardzo cieszyła się też, kiedy mogła pokazać Toskanię, w której też pada śnieg :lol2: Stwierdziła, że i Włosi borykają się z taką pogodą :lol2:
Liczę na kolejne wejścia :D
Camilo
Guru
Guru

:shock: Co?! :shock: A ja będąc w sytuacji podbramkowej poszedłem po wodę :?
maxxx

Asia pochwaliła widzów za czujność i poinformowanie redakcję o wypadku w okolicach Strykowa,które umożliwiło przyjazd reportera. :lol2: A tak to był przegląd zimowej scenerii Polski :tanczy: Joasia zachwycała się zimą,jakto podkreśliła 'wkońcu to marzec' :lol2: Dobrze,że nie Tomek :xx: Relacja znów króciutka :arrow:

Obrazek

Jaka podparta :lol2: 8) :arrow:

Obrazek
kamilo pisze:Co?! A ja będąc w sytuacji podbramkowej poszedłem po wodę
To sobie wylej ją na głowę :hmm: :spiewa: Ukoiłem capsami Twój ból choc trochę. :spiewa:
Ostatnio zmieniony czwartek 20 mar 2008, 12:55 przez maxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Re:

Post autor: arczi »

kamilo pisze::shock: Co?! :shock: A ja będąc w sytuacji podbramkowej poszedłem po wodę :?
Ach no nie masz szczęscia :nie: Ale w tym czasie byłeś na forum, więc byłem pewien, że tym razem zobaczysz :lol2:
Ja tam sądzę, że jeszcze się dziś objawi z prezentacją, bo ponoć napłwa sporo zdjęć i filmików :lol2:

Tak w ogóle widziełem też już tą reklamówkę kontaktu. Joasia tam zapewnia, że warto być z nią w kontakcie :lol2:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:To sobie wylej Ją na głowę
Nie po to targałem wiaderka, by je teraz tak zmarnować :nie: Ma szczęście, że nie spotkam Jej w poniedziałek :grozi:
Widać, że już nie mam co deklarować dalszego oglądania Dnż, bo to nie ma sensu :ech:
Ukoiłem capsami Twój ból choc trochę.
Trochę tak, a przed chwilą była jeszcze reklamówka Kontaktu z Joasią :tanczy:
Już czuję się prawie, prawie dobrze... :rozglada:
arczi pisze:Ale w tym czasie byłeś na forum, więc byłem pewien, że tym razem zobaczysz
Weź mnie na nowo nie dobijaj :grozi: To ja już nie wiem jak ona to robi. Ile było już tych wejść w sumie? 30? 50? A ile obejrzałem? 0! :x
Camilo
Guru
Guru

PILNE! Jakby to powiedział Adam: Joasiu, ja Ci wszystko wybaczam. Polecam i zapraszam. Wówczas wszystko stanie się jasne :tanczy: :arrow: http://www.tvn24.pl/2109172,12690,0,0,1,wideo.html :tanczy: Skracając do minimum - Joasia opowiada, że ''ten pomysł wypalił'' :tanczy:
maxxx

Re: Joanna Kryńska

'My z tych informacji korzystamy i to pewne sprawdzamy!' :tanczy: :tanczy: :tanczy:
Nie no super :D Nie wiem czy dać ujęcia tu na forum :?:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Nie wiem czy dać ujęcia tu na forum ?
Można, a wręcz trzeba! Ja już to uczciłem na avatarku. Nie zmienia to jednak faktu, że i tak powinniśmy się zapaść pod ziemię - filmik znalazł się tam już po pierwszym tygodniu działania Kontaktu :red:
maxxx

kamilo pisze:Można, a wręcz trzeba! Ja już to uczciłem na avatarku. Nie zmienia to jednak faktu, że i tak powinniśmy się zapaść pod ziemię - filmik znalazł się tam już po pierwszym tygodniu działania Kontaktu
No to jak to się stało,że przeoczyłeś :shock: :devil: :lol2: Jedna chwila i wkleje ze trzy ujęcia i tak będa takie same :D
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:No to jak to się stało,że przeoczyłeś Jedna chwila i wkleje ze trzy ujęcia i tak będa takie same
Widać, że to iż Joasia jest szefową kontaktu, choć na belce nic o tym nie pisze nie tylko Ją zobowiązuje do częstszego goszczenia na antenie, ale i Nas do odwiedzania serwisu :lol2:

PS. A teraz Agata A. korzysta z dobrodziejstwa Kontaktu :ech:
Ostatnio zmieniony czwartek 20 mar 2008, 13:21 przez Camilo, łącznie zmieniany 1 raz.
epsztajnek

Re:

Post autor: epsztajnek »

kamilo pisze: Można, a wręcz trzeba! Ja już to uczciłem na avatarku. Nie zmienia to jednak faktu, że i tak powinniśmy się zapaść pod ziemię - filmik znalazł się tam już po pierwszym tygodniu działania Kontaktu :red:
A ja właśnie chciałem zadać pytanie, skąd masz takie śliczne ujęcie Asineczki :shock:
Czy jest to clip przygotowany tylko dla portalu, czy też fragment większego materiału z wizjii ( trudno by mi było się z tym pogodzić, że nie widziałem na "dużym formacie" :< )
Camilo
Guru
Guru

epsztajnek pisze:Czy jest to clip przygotowany tylko dla portalu, czy też fragment większego materiału z wizjii
To jest fragment clipu zrealizowanego specjalnie dla portalu z okazji pierwszego tygodnia działalności Kontaktu. Można powiedzieć, że taki mały bilans :lol2:
ODPOWIEDZ