Moderator: Łukasz
Mi tez się nie udało dosłownie to była kwestia dwóch sekund :ech:kamilo pisze:... a przed chwilą objawiła się z czerwoną torebką na ramieniu
Niestety, nie dało się tego uchwycić
Niespodzianka i to jaka :tanczy: Ja niestety nie oglądałem do końca Poranka. Już mamy wyjaśnioną tajemnicę co się tak kręciła po 9.30maxxx pisze:Jarek zapowiadał niespodziankę-ale mówiąc szczerze prędzej myślałem ,że np Michał Cholewiński a nie Joasia
Joasia jest świetna wymówką ale wobec samego siebie-paradoxkamilo pisze:Mi też trochę pokrzyżowała plany. Muszę znaleźć jakąś dobrą wymówkę, by uciec przed porządkami
To dla siebie mnie satysfakcjonuje. Innych - wcale :nie:maxxx pisze:Joasia jest świetna wymówką ale wobec samego siebie-paradox Bo z innymi juz gorzej
Ja, gdybym słyszał o niespodziance to na myśl wpadłaby mi tylko i wyłącznie Marta K.A i jeszcze tak mi przyszło do głowy Czy mówiąc o niespodziance Jarek nie chciał odrobinkę zaczepić Joasię Że niby raz od wielkiego dzwonu jest w Dniu na Żywo Ale jest tez wersja,że to było bardzo miłe-wręcz jakby się ucieszył z tego
Gratulacje :jupi: Joasia będzie dumna, że akurat przy tak pracowitym dniuP.S 3000 post U Joasi i dla Joasi
U mnie dokładnie tak samo.Dla domowników polecenie 'wyłącz telewizor' nie bierze poprawki na Joannekamilo pisze:To dla siebie mnie satysfakcjonuje. Innych - wcale
Mi też,ale jakby to było o Poranku,aczkolwiek Marta miała też Dnie na żywo :aniol:Ja, gdybym słyszał o niespodziance to na myśl wpadłaby mi tylko i wyłącznie Marta K.
Albo pomysli,2000 jeszcze znosiłam,ale to już jest przegięcie :stop: :stop:Gratulacje Joasia będzie dumna, że akurat przy tak pracowitym dniu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości