Al :jupi: !! Jak obiecałeś

! Znalazłeś parę minut :jupi: !! A więc rodzinka prawie w komplecie

!!
Alchemik pisze:Jestem, więc piszę

Ale zastawiam się, czy dawać parę z ust, ponieważ odnoszę wrażenie, że do tej pory moja obecność Agattę krępowała

A jak tylko słuch po mnie zaginął, ona pojawiła się dla widzów niecodziennie spontaniczna i rozrywkowa :tanczy:
To nie my , to nie my

!! To ogólnie nasza słowiańska natura -nas wszystkich Słowian, Agatkę w kraju powściąga

!! Nie musisz obwiniać tylko siebie

!!
A poza tym
No, ale trudno - zaryzykuję i zaufam, że obecność tego jedynego u boku Agatty na tyle ją rozluźnia i motywuje do dobrej zabawy, że z kolei moja obecność wcale jej nie skrępuje
Właśnie -powiedzmy sobie szczerze

On -ten szczęściarz jest dla Agatki jak zastrzyk dobrego humoru i adrenaliny

!! Pewnie też ze wzajemnością , co widać na załączonych obrazkach - to się zwie MIŁOŚĆ :tanczy: !!
Jestem z Wami cały czas - chcę Was o tym zapewnić

Oglądałem wszystkie relacje (dwie poprzednie dzięki Wam i za Waszym pośrednictwem

, a dzisiejszą już naocznie w TVN24

) Tylko nie chcę rzewnie zabierać głosu w dyskusji, właściwie to nie mogę, bo znając moją gadatliwość, spędziłbym na forum całe święta, a nie o to przecież w życiu chodzi

Przynajmniej nie tego oczekują najbliżsi
Mnie też niedługo porwą najbliżsi i utopią w rosole , ale na razie się mną postanowili podzielić i tak sobie miło z Wami gawędzę i rozprawiam o Agatki relacjach

!! :tanczy:
A nasi film masterzy są niesamowicie kochani i szczodrzy :* !! :* !! :*
Agatta postawiła na bardzo aktywny wypoczynek :o :tanczy: Relacji świątecznych utrzymanych w takim aktywno-sportowym klimacie jeszcze nie było :tanczy: Były krajoznawcze, tak jak i u Agatty, lecz spontanicznego, tego typu zapoznawania się jeszcze nie było :tanczy: Innowacyja, spontanicyja, beztroska się chwali :brawa:
Wszystko teraz jasne , skąd zawsze brała siły , żeby wytrwać długie godziny , a czasami doby na relacjonowaniu różnych zdarzeń

!! Nie rozumiem tylko , dlaczego swoją zwinność i wysportowanie ukrywała na wizji , czyli przed nami :mhm: ??
Tak jak się bardzo chwali możliwość bezgranicznego podziwiania panoramicznych widoków: natury z wkomponowaną w nią niesamowicie piękna sylwetką Agatty

:brawa:

To też z reguły przed nami ukrywała

!! Pod marynarami i portkami

!!

A teraz mamy istne święto nad świętami :tanczy: !!

Wszystko , czego chcieliśmy :tanczy: !!! O czym marzyliśmy :jupi: !! W końcu piękne ciało , skoro już Bóg tak się napracował , to trzeba odsłonić jak należy !!!
Agatto - dziękuję! :* I kontynuację obiecuję
Tak jak o kontynuację argentyńskich relacji w Polsce zabiegam :rydzyk:

Heeejjhh

!! Myślałem , że Agatka już Ci coś obiecała

??