Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: king_kocur »

Ja chyba jednak nie wierzyłem tak do końca, że po piątkowej, a później po sobotniej relacji może być jeszcze jedna bardziej imponująca :szalony: Spotkała mnie nagroda w zamian za to niedowiarstwo :szalony:
marcinkowsky pisze:
stajlus pisze:a z tym poświęceniem, to teraz okazało się, że ono działa też w drugą stronę :tanczy:
wystarczy spojrzeć jak Agata poświęca się dla nas :D
ryzykuje dla widzów zdrowie, a może nawet życie :o sprawiając, żeby relacje były ciekawszymi naraża się i swoje ciało na niebezpieczeństwo :neutral:
Okazuję za to moją wdzięczność Agatce tak mocno jak tylko potrafię :lol2: !! A reszta w rękach włodarzy tvn'u , którzy powinni odpowiednio Agatkę za ten trud wynagrodzić :tanczy: !!

Jeśli można zasugerować , to tak po świętach bożonarodzeniowych , powinni reporterów-obieżyświatów zaprosić na początek do porankowego studia :lol2: !! :tanczy: Coby mogli poopowiadać jak to wyglądało przygotowywanie tych relacji od kuchni -Agatka obowiązkowo w dzisiejszym stroju ma wystąpić :uwaga: !! :lol2:
OBOWIĄZKOWO :uwaga: !! :plus: :lol2: :lol2: :lol2:
Krótko pisząc w podsumowaniu: Peace, Love, and Understanding, w naszych relacjach z Agatą, a wszyscy będą szczęśliwi :lol2:

Ach :lol2: Bym zapomniał :lol2: Trzy argentyńskie relacje na jednym stole :lol2:

:arrow: Piątkowa :tanczy:

:arrow: Sobotnia :tanczy:

:arrow: Niedzielna :tanczy:

Szkoda, że cieszymy się tylko jedną na dzień ;(

Mimo to, cieszyć się nimi będziemy dłuuugie dni :tanczy: :lol2:

I jeszcze zaproszenie na moją stronę ze zdjęciami :) A na zachętę :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

king_kocur pisze:Ja chyba jednak nie wierzyłem tak do końca, że po piątkowej, a później po sobotniej relacji może być jeszcze jedna bardziej imponująca :szalony: Spotkała mnie nagroda w zamian za to niedowiarstwo :szalony:
Powinna spotkać kara , a od trzech dni mamy same nagrody :lol2: !!
Krótko pisząc w podsumowaniu: Peace, Love, and Understanding, w naszych relacjach z Agatą, a wszyscy będą szczęśliwi :lol2:
Jak na razie dokładnie taki temat lekcji życiowej przerabiamy -złożymy u Agatki petycję , żeby już do końca swoich dni była taka na wizji , jak w Argentynie :rydzyk: !! :tanczy: !! :lol2:

Czyli : AUTENTYCZNA 8) !!! 8) !! Żeby zawsze była sobą przed kamerą , tak jak jest teraz :tanczy: !! :lol2:
Ach :lol2: Bym zapomniał :lol2: Trzy argentyńskie relacje na jednym stole :lol2:
Życzmy tym , którzy jeszcze nie widzieli , miłego oglądania :tanczy: !! :lol2: :lol2: !! :P Chociaż , czy trzeba tego życzyć :> ?? :szalony:

Szkoda, że cieszymy się tylko jedną na dzień ;(

Mimo to, cieszyć się nimi będziemy dłuuugie dni :tanczy: :lol2:
Tak jakbyśmy to my byli na tej pasjonującej wyprawie do Argentyny :tanczy: !! :lol2: No ale nic nie poradzę , że ja właśnie tak się czuje :tanczy: ! :lol2:
I jeszcze zaproszenie na moją stronę ze zdjęciami :) A na zachętę :arrow:
Piękniej , to już się chyba zaprosić nie dało :lol2: !! :szalony:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

heh :P ledwo skończyłem oglądać jedną relację po raz kolejny i kolejny :D zresztą wszystkie trzy :tanczy:

a tu już tvn24 uraczył nas kolejną relacją :D
tym razem z miasta :) Agata przemierzała na czas najdłuższą, bo ponad 142 metrową ulicę :tanczy:
czyli znów na sportowo 8) znów przepięknie wyglądała :P 8)
ale dla odmiany miała pofalowane włosy :szalony: :tanczy:
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:heh :P ledwo skończyłem oglądać jedną relację po raz kolejny i kolejny :D zresztą wszystkie trzy :tanczy:
Jeśli widziałem wszystkie powtórki , to tę relację z wioski powtarzali chyba 3 razy :lol2: !! Nie narzekam , nie narzekam :nie: !! :lol2: Tak zjawiskowe laski mogą w kółko powtarzać na tvn24 :tanczy: !! :lol2:
a tu już tvn24 uraczył nas kolejną relacją :D
muszę przyznać , że mocno mnie zaskoczyli :o !! To chyba przez te ciągłe powtórki jednego materiału :lol: !! A tu nagle zapowiadają coś zupełnie nowego -chwytam za pilota i zwiększam fonię. ..... :tanczy: !! Uwaga skupiona i moim oczom ukazuje się puchata Agatka :lol: !! :lol2: Ale po kolei :lol2: !!
tym razem z miasta :) Agata przemierzała na czas najdłuższą, bo ponad 142 metrową ulicę :tanczy:
Z samego Buenos Aires :tanczy: !! Nie powtórzę hiszpańsko brzmiącej nazwy ulicy , bo była zbyt długa :lol2: !! Ale w ustach Agatki brzmiała pięknie -tak miękko i soczyście :P !!
czyli znów na sportowo 8)
I to w kiepskich warunkach pogodowych :lol2: !! Najpierw wiało , kiedy Agatka zaznajamiała nas z nazwą Buenos Aires :D !! Wiało , a na koniec padało :lol2: !!
Już na początku Agatka wspominała , że mają ochotę na uprawianie sportów ekstremalnych no i na czas przemierzała ulicę zagadując innych turystów , np. z Denmarku :lol2: !! Żartowała z nimi , że też uprawiają jogging :lol2: !!
znów przepięknie wyglądała :P 8)
Wprost przeciwnie do panujących na dworze warunków atmosferycznych :P ! Dajcie capsy :rydzyk: Szczególnie w tych napuszonych włosach -Agatka w stylu afro :tanczy: Myśleliśmy , że nigdy jej w lokach nie zobaczymy -kolejne marzenie się spełniło :szalony: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

A jednak jest więcej niż jedna relacja dziennie :D Szkoda, że są takie krótkie :/ Pamiętam, że z okazji Bożego Narodzenia i Sylwestra robili znacznie dłuższe reportaże niż teraz :> Czyżby tym razem przeznaczyli na ten cel skromniejszy budżet :>

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:A jednak jest więcej niż jedna relacja dziennie :D
W końcu post się skończył ,mamy święta -wstyd , żebyśmy głodni chodzili , prawda :lol: ??
Szkoda, że są takie krótkie :/ Pamiętam, że z okazji Bożego Narodzenia i Sylwestra robili znacznie dłuższe reportaże niż teraz :> Czyżby tym razem przeznaczyli na ten cel skromniejszy budżet :>
Chcą nam najwyraźniej zaoszczędzić bólu brzuszków z przejedzenia :twisted: !! :lol2: Ale jeśli o mnie chodzi , to mój apetyt rośnie w miarę jedzenia :lol2: !!

Obrazek

O tej puchatej Agatce pisałem :szalony: !! Cudnie wygląda , co :lol2: ?? Jak nie ta sama grzeczna Agatka :lol2: !! :szalony:

Obrazek

Ummmm :P Palce lizać :lol2: !! :P Agatko -nie skrywaj więcej razy swojej figury pod marynarą :rydzyk: !!

Obrazek

Latynoska z krwi i kości :szalony: !! :lol2: :szalony:

Obrazek

Czy zachwycaliśmy się już dostatecznie mocno zgrabnym tyłkiem Agatki :lol2: ?? :P
Obrazek

Oj -wynik 1 minuta 4 sekundy chyba nie zadowolił Agatki :lol2: !! Bieg na 140 metrów z torebką i mikrofonem :lol2: !! Moim zdaniem niezły wynik jaka na ekstremalne warunki :tanczy: !! :lol2:
Obrazek

Żywioły chciały być jak najbliżej Agatki :P !! Najpierw wiatr ,a później deszcz :P !! :lol2: Trudno się im dziwić :szalony: !! :lol2:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Chcą nam najwyraźniej zaoszczędzić bólu brzuszków z przejedzenia :twisted: !! :lol2: Ale jeśli o mnie chodzi , to mój apetyt rośnie w miarę jedzenia :lol2: !!
ciekawe, iloma relacjami byś się zadowolił? :lol: coś mi się zdaje, że Agatka zabiegałaby się na śmierć, a Ty ciągle miałbyś jej za mało :lol: jej relacji oczywiście :lol:
O tej puchatej Agatce pisałem :szalony: !! Cudnie wygląda , co :lol2: ?? Jak nie ta sama grzeczna Agatka :lol2: !! :szalony:
ja w pierwszej chwili jej nie poznałem :lol2: ale póxniej stwierdziłem, że relacja znowu będzie zabawna - i była :hahaha:
numer z biegiem i wyprzedzaniem tych z prawej był godny uśmiania się :hahaha:
Ummmm :P Palce lizać :lol2: !! :P Agatko -nie skrywaj więcej razy swojej figury pod marynarą :rydzyk: !!
i niech nikt nie broni nam "podniecać" się widokiem argentyńskiej Agatki, bo to byłoby równoznaczne z tym, jakby nam zakazać być mężczyznami :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:ciekawe, iloma relacjami byś się zadowolił? :lol: coś mi się zdaje, że Agatka zabiegałaby się na śmierć, a Ty ciągle miałbyś jej za mało :lol: jej relacji oczywiście :lol:
Przecież nie kazałbym jej non stop czynnie spędzać tego czasu w Argentynie :lol2: !! Agatka sama wybrała bardzo czynną formę , ale chyba nie sądzisz , ze wylegująca się na plaży albo w hamaku Agatka t obyłby widok mniej zapierający dech w piersiach :lol2: ?? :tanczy:
ja w pierwszej chwili jej nie poznałem :lol2: ale póxniej stwierdziłem, że relacja znowu będzie zabawna - i była :hahaha:
numer z biegiem i wyprzedzaniem tych z prawej był godny uśmiania się :hahaha:
W końcu poznaliśmy naocznie prawdziwą naturę naszej dziennikarki :tanczy: !! Która nie ukrywam , że bardzo , ale to bardzo mi się podoba :tanczy: !! :lol2:
stajlus pisze:
i niech nikt nie broni nam "podniecać" się widokiem argentyńskiej Agatki, bo to byłoby równoznaczne z tym, jakby nam zakazać być mężczyznami :lol2:
Tym bardziej , że do tej pory , przez wzgląd na powściągliwość ( wszystko na to wskazuje -krajową) Agatki do tej pory wiele musieliśmy sobie dopowiadać :uhh: !! Wiele rzeczy, z których teraz ..... teraz mamy wszystko jak na dłoni :lol2: !! :tanczy: !! :tanczy:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

marcinkowsky pisze:Tym bardziej , że do tej pory , przez wzgląd na powściągliwość ( wszystko na to wskazuje -krajową) Agatki do tej pory wiele musieliśmy sobie dopowiadać :uhh: !! Wiele rzeczy, z których teraz ..... teraz mamy wszystko jak na dłoni :lol2: !! :tanczy: !! :tanczy:
a niech Agata spróbuje jeszcze kiedyś wskoczyć w spodnie :twisted: i w marynarę :twisted: obrażę się na amen :nie:
ta sielanka, którą mamy aktualnie musi trwać wiecznie :tanczy: nastrój i strój (styl :P ) mają pozostać już na wieki 8)
żebyśmy już nigdy nic nie musieli sobie dopowiadać :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:a niech Agata spróbuje jeszcze kiedyś wskoczyć w spodnie :twisted: i w marynarę :twisted: obrażę się na amen :nie:
Cicho :cicho: Cicho :cicho: Nie psuj nastroju :grozi: !! :lol2: Na razie jest idealnieeeeee :tanczy: !!! Nie chcę myśleć o tym , co będzie jak Agatka wróci do kraju , bo to pewnie będzie uczucie tak dotkliwie bolesne jak upadek na twardy beton :lol2: !!

Ale może jak Agatka montowała nagrania , sama zobaczyła ,że w pracy też może cudnie wyglądać -szałowo wręcz , to to przemyśli i przy tym stylu zostanie :lol2: ?? :tanczy:
stajlus pisze:ta sielanka, którą mamy aktualnie musi trwać wiecznie :tanczy: nastrój i strój (styl :P ) mają pozostać już na wieki 8)
Daj Panie Boże :rydzyk: !! :rydzyk: Widzieć i wiedzieć wszystko :rydzyk: !! :lol2:
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

marcinkowsky pisze:
stajlus pisze:a niech Agata spróbuje jeszcze kiedyś wskoczyć w spodnie :twisted: i w marynarę :twisted: obrażę się na amen :nie:
Cicho :cicho: Cicho :cicho: Nie psuj nastroju :grozi: !! :lol2: Na razie jest idealnieeeeee :tanczy: !!!
To sabez wątpienia najpiękniejsze i najradośniejsze święta w moim życiu :szalony: A zawsze wolałem bardziej Boże Narodzenie :lol2: Bo były prezenty, nastój i w ogóle :lol2: A teraz, kiedy porównuję tamte prezenty z tymi, które dostajemy podczas tych świąt, tamte to były jak figa z makiem :lol2:
Ale może jak Agatka montowała nagrania , sama zobaczyła ,że w pracy też może cudnie wyglądać -szałowo wręcz , to to przemyśli i przy tym stylu zostanie :lol2: ?? :tanczy:
Dajmy w tej intencji na mszę! :rydzyk: :lol2:
stajlus pisze:ta sielanka, którą mamy aktualnie musi trwać wiecznie :tanczy: nastrój i strój (styl :P ) mają pozostać już na wieki 8)
Daj Panie Boże :rydzyk: !! :rydzyk: Widzieć i wiedzieć wszystko :rydzyk: !! :lol2:
No :> Przynajmniej tyle, ile widzieliśmy w relacjach z Argentyny - to nas już uszczęśliwia :lol2: To, czyli odsłonięty wdzięk i usposobienie Agaty :tanczy:

A to druga z niedzieli relacja..... yyyyy znaczy się za chwilę będzie :lol2:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

my czekamy na tamtą relację z Buenos, a na tvn24 już nowa relacja Agatki emitowana :tanczy:

tym razem już poważna :] ale jak na koniec dzieciaki znów oblegać zaczęły Agatę uśmiałem się znowu :hahaha:
urocza scena, ale też przezabawna :P :lol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

king_kocur pisze:To sabez wątpienia najpiękniejsze i najradośniejsze święta w moim życiu :szalony: A zawsze wolałem bardziej Boże Narodzenie :lol2: Bo były prezenty, nastój i w ogóle :lol2: A teraz, kiedy porównuję tamte prezenty z tymi, które dostajemy podczas tych świąt, tamte to były jak figa z makiem :lol2:
Dajmy w tej intencji na mszę! :rydzyk: :lol2:
Lepiej Walterowi w łapę , aby sam nakazał to Agatce :lol2: !! :tanczy: !!
No :> Przynajmniej tyle, ile widzieliśmy w relacjach z Argentyny - to nas już uszczęśliwia :lol2: To, czyli odsłonięty wdzięk i usposobienie Agaty :tanczy:
Pięknie to ująłeś :lol2: !! Tak nie kalając niczego :lol2: !!
A to druga z niedzieli relacja..... yyyyy znaczy się za chwilę będzie :lol2:
Ooooo , to czekam , czekam i pewnie nie tylko ja :lol2: !!
stajlus pisze:my czekamy na tamtą relację z Buenos, a na tvn24 już nowa relacja Agatki emitowana :tanczy:
Normalnie szaleństwo :szalony: !! Ktoś chyba odpowiedni zaczął dyżur i emituje jeden po drugim materiały Agatki :brawa: !! :lol2:
tym razem już poważna :]
Prawdziwa lekcja historii , w której Agatka brała bardzo czynny udział :tanczy: !! Trochę mi się skojarzyła z gwiazdami Hollywood albo z księżną Dianą odwiedzającą biedne i powojenne tereny z misją humanitarną :lol2: !! :aniol:
Ale oczywiście udział Agatki była bardziej autentyczna :lol2: !! :aniol:
ale jak na koniec dzieciaki znów oblegać zaczęły Agatę uśmiałem się znowu :hahaha:
urocza scena, ale też przezabawna :P :lol:
To już nie pierwszy raz , kiedy dzieci lgną do niej jak pszczoły do miodu :P !! :lol2: I to nie tylko w Argentynie :lol2: !! Pamiętacie Czarnków albo tę miejscowość , gdzie nie było wody bieżącej w kranach :lol2: ??

O cholerka :shock: !! Znów Agatka z ulicy w Buenos :lol: !! :lol2:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

marcinkowsky pisze:Normalnie szaleństwo :szalony: !! Ktoś chyba odpowiedni zaczął dyżur i emituje jeden po drugim materiały Agatki :brawa: !! :lol2:
może obi wcale nie spędza świąt u rodziny, tylko w tvn24? :lol:
To już nie pierwszy raz , kiedy dzieci lgną do niej jak pszczoły do miodu :P !! :lol2: I to nie tylko w Argentynie :lol2: !! Pamiętacie Czarnków albo tę miejscowość , gdzie nie było wody bieżącej w kranach :lol2: ??
musiałbym chyba odświeżyć sobie pamięć :mhm:
O cholerka :shock: !! Znów Agatka z ulicy w Buenos :lol: !! :lol2:
te relacje można w kółko oglądać :tanczy:

a ciekawe, czy smakował Agatce ten placek własnej roboty? :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:może obi wcale nie spędza świąt u rodziny, tylko w tvn24? :lol:
Ejjj -dobrze kombinujesz :lol2: !! Zdziwił mnie ten nagły zasyp relacjami Agatki :lol2: !! :brawa:
Ale rzeczywiście miło jest widzieć zarówno dosyłane nowe relacje , jak i te , które już po kilkadziesiąt razy widzieliśmy :lol2: !!
a ciekawe, czy smakował Agatce ten placek własnej roboty? :lol2:
Zajadała się jak największym smakołykiem :P !! :lol2: Więc musiał jej smakować :) !!
co tam jeszcze było :roll: ?? Co spamiętałem :lol2: ?? Początek - Agatka w słomianym kapeluszu :tanczy: !! Później pomagająca ludziom przy pracy , jedząca placek i niemogąca opędzić się od dzieciaków :lol2: !! :tanczy:
ODPOWIEDZ