Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: king_kocur »

stajlus pisze:
marcinkowsky pisze:Normalnie szaleństwo :szalony: !! Ktoś chyba odpowiedni zaczął dyżur i emituje jeden po drugim materiały Agatki :brawa: !! :lol2:
może obi wcale nie spędza świąt u rodziny, tylko w tvn24? :lol:
Dwie nowe odsłony w przeciągu godziny - takie tempo jest dla nas wystarczające :tanczy:
marcinkowsky pisze:
stajlus pisze:a ciekawe, czy smakował Agatce ten placek własnej roboty? :lol2:
Zajadała się jak największym smakołykiem :P !! :lol2: Więc musiał jej smakować :) !!
co tam jeszcze było :roll: ?? Co spamiętałem :lol2: ?? Początek - Agatka w słomianym kapeluszu :tanczy: !! Później pomagająca ludziom przy pracy , jedząca placek i niemogąca opędzić się od dzieciaków :lol2: !! :tanczy:
A tę relację widziałem zaledwie w ostatnich sekundach ;( Dlatego liczę na powtórkę jeszcze tego wieczora :rydzyk:
stajlus pisze:
marcinkowsky pisze:O cholerka :shock: !! Znów Agatka z ulicy w Buenos :lol: !! :lol2:
te relacje można w kółko oglądać :tanczy:
I bardzo dobrze robią :D Dzięki temu nagrałem relację od początku :lol2:
Na razie jednak, ta troszkę nie od początku z ulicy w Buenos Aires :tanczy:
:arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=QlauHaFTdbI
Ostatnio zmieniony niedziela 23 mar 2008, 18:30 przez king_kocur, łącznie zmieniany 1 raz.
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

king_kocur pisze:
marcinkowsky pisze:
stajlus pisze:a ciekawe, czy smakował Agatce ten placek własnej roboty? :lol2:
Zajadała się jak największym smakołykiem :P !! :lol2: Więc musiał jej smakować :) !!
co tam jeszcze było :roll: ?? Co spamiętałem :lol2: ?? Początek - Agatka w słomianym kapeluszu :tanczy: !! Później pomagająca ludziom przy pracy , jedząca placek i niemogąca opędzić się od dzieciaków :lol2: !! :tanczy:
A tę relację widziałem zaledwie w ostatnicj sekundach ;( Dlatego liczę na powtórkę jeszcze tego wieczora :rydzyk:
Może capsy będą ci rekompensatą? :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A jeśli niezupełnie, to jutro prześlę Ci filmik :lol2: Ale myślę, że nie będzie takiej potrzeby, bo na pewno powtórzą tę relację :lol2:
:D
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

not that kind pisze:Może capsy będą ci rekompensatą? :D
Z pewnością długiii czas przetrzymają mnie przy życiu :lol2: Dziękuję Ci pięknie :brawa:
Może jeszcze do tej wersji Agaty na linie w studio, dorzucimy obowiązkowy kapelusz? :tanczy:
A jeśli niezupełnie, to jutro prześlę Ci filmik :lol2: Ale myślę, że nie będzie takiej potrzeby, bo na pewno powtórzą tę relację :lol2:
Pewnie tak będzie :D Ale w żadnym wypadku nie pozbywaj się nagrania :rydzyk:
To już nie pierwszy raz , kiedy dzieci lgną do niej jak pszczoły do miodu :P !! :lol2: I to nie tylko w Argentynie :lol2: !! Pamiętacie Czarnków albo tę miejscowość , gdzie nie było wody bieżącej w kranach :lol2: ??
Oby to nie była zapowiedź najbliższej przyszłości dla Agaty, bo nasze plany legną w gruzach :hmm: :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

king_kocur pisze:Dwie nowe odsłony w przeciągu godziny - takie tempo jest dla nas wystarczające :tanczy:
Jak dla mnie morderczo szybkie tempo :lol2: !! Miło jednak tak się zrywać :lol2: !! :tanczy: :lol:
king_kocur pisze:
not that kind pisze:Może capsy będą ci rekompensatą? :D
Z pewnością długiii czas przetrzymają mnie przy życiu :lol2: Dziękuję Ci pięknie :brawa:
Może jeszcze do tej wersji Agaty na linie w studio, dorzucimy obowiązkowy kapelusz? :tanczy:
Dziki Wam za wszystkie dobra -relacje i capsy :* !! Co ja bym bez Was zrobił :> ?? Nic :neutral: !! Albo niewiele :neutral: !! :lol2: A tak mamy piękny obrazkowy i dźwiękowy kalendarz relacji :P !! :tanczy:

Mówisz , żeby dorzucić kapelusz :mhm: ?? A czemu nie :lol :!! Dawaj -piękno jeszcze idealniejsze :tanczy: !! :lol2:
Oby to nie była zapowiedź najbliższej przyszłości dla Agaty, bo nasze plany legną w gruzach :hmm: :lol2:
Myślisz , że uchronimy się przed tym :lol2: ?? Nie sądzę :D !! Jednakże chciałbym być świadkiem widoku -Agatki jako mamy :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

.. :shock: :o :shock: :o to ja tak jak Al napiszę - będę częściej znikał :szalony:

..bo najwyraźniej i przede mną są chowane relacje Agatki :lol2:
..nie chłopaki - nie byłem w tvn24 ;(
..i to nie za moją przyczyną wyemitowali kolejne dwie relacje Agatki :shock: ;)

..ale na pewno za moim orędownictwem duchowym :tanczy:

..wcale bym się nie zdziwił jakby to wszystko czego jesteśmy świadkami okazało się snem :szalony:
..naprawdę bym się nie zdziwił :lol2:

..a teraz pozwólcie nadrobić dzisiejsze szaleńcze zaległości :!: :lol2: :szalony:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:.. :shock: :o :shock: :o to ja tak jak Al napiszę - będę częściej znikał :szalony:
Nie -wykluczone :grozi: !! :lol2: Wiesz .... rozumiesz -bardzo nam Ciebie brakowało :) !! :lol2:
..bo najwyraźniej i przede mną są chowane relacje Agatki :lol2:
..nie chłopaki - nie byłem w tvn24 ;(
..i to nie za moją przyczyną wyemitowali kolejne dwie relacje Agatki :shock: ;)
A już wszyscy myśleliśmy ........ :lol: !! Jakby co , to jutro też Cię schowamy :cicho: !! :lol:
..ale na pewno za moim orędownictwem duchowym :tanczy:
Za gorrąącym orędownictwem nas wszystkich :tanczy: !! Tylko normalnie nie pojmuję tego szczęścia , które w końcu na nas spadło :o ?? :szalony: Nie mieści mi się to wszystko w głowie :lol2: !! Jeszcze nigdy tyle marzeń nie spełniło mi się w jeden weekend :lol2: !! :o
..wcale bym się nie zdziwił jakby to wszystko czego jesteśmy świadkami okazało się snem :szalony:
..naprawdę bym się nie zdziwił :lol2:
Nie , nie , nie :nie: !! :lol2: To już udowodnione , że to żaden sen , a istna jawa :tanczy: !! Znaczy się Argentyna..... Agatka w Argentynie :tanczy: !! Naprawdęona tam jest i wszystko , co widzimy jest prawdą :lol2: !!
..a teraz pozwólcie nadrobić dzisiejsze szaleńcze zaległości :!: :lol2: :szalony:
A nadrabiaj , w końcu masz co nadrabiać :tanczy: !! :lol2:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

I jak tu nie wierzyć w złośliwość rzeczy martwych :>
Uszczęśliwiony poranną relacją, wyciągnąłem wniosek z poprzednich dni, że Agata nadaje jedną relację dziennie.
Wybyłem więc po południu do rodziny nie włączając nagrywarki, no bo po co ...
I co :?: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Dwie dodatkowe relacje :twisted: :twisted: :twisted:
Mam cichą nadzieję, że będą jeszcze powtórzone :rydzyk:
P.S. Tak po cichu marzyłem, że w jednej z relacji, jak na latynoskę przystało, Agatka pokaże się w kapeluszu... :tanczy:
Ostatnio zmieniony niedziela 23 mar 2008, 19:23 przez epsztajnek, łącznie zmieniany 1 raz.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..nadrobiłem :lol2:
..jako że relacja z ulicy była krótka a drugiej na YT jeszcze nie ma to poszło mi prędko :lol2:

..rozczulanie się nad każdym capsem też poszło mi nad wyraz sprawnie :lol2:
..widać że wygłodniały bylem :?: :lol2:

..oj coś krótkie te relacje - za krótkie :mhm:
..rzeczywiście tamtoświąteczne były dłuższe :>
..trudno - cieszmy się tym co mamy :lol2:

..Agatka ma trudniejsze zadanie bo w krótkim czasie musi wiele interesujących rzeczy pokazać :tanczy:
..i sprawnie jej to idzie :lol2:

..no więc uliczna Agatki nawet momentami musiała być w przyspieszonym tempie :lol2:
..ujęcia boskie :szalony:
..szkoda - bo ja bym jeszcze spowolnił właśnie dla lepszej możliwości skupienia się na..na..na meritum oczywiście :lol2:
..tekst oczywiście z humorkiem :lol2:

..relacja druga to już capsy - nieruchomy obraz :D
..ale to uchwycenie chwili daje właśnie niesamowitą możliwość skupienia się i kontemplowania :szalony:
..Agatka z misją pokojową :?: :lol2:
..Agatka z dziećmi - no rzeczywiście instynkt macierzyński i gwiazdorski maluje się bardzo wyraźnie :lol2: :tanczy:
..najsłodsza ta jak do tej pory ostatnia relacja :P
..i zdaje się że najdłuższa :?: :D
..no przynajmniej po capsach można odnieść takie wrażenie :D
marcinkowsky pisze:Nie -wykluczone :grozi: !! :lol2: Wiesz .... rozumiesz -bardzo nam Ciebie brakowało :) !! :lol2:

A już wszyscy myśleliśmy ........ :lol: !! Jakby co , to jutro też Cię schowamy :cicho: !! :lol:
..nie będzie potrzeby :/
..jutro też mnie ma nie być ;(
..chyba że zdarzy się 'cud'.. :aniol:
Za gorrąącym orędownictwem nas wszystkich :tanczy: !! Tylko normalnie nie pojmuję tego szczęścia , które w końcu na nas spadło :o ?? :szalony: Nie mieści mi się to wszystko w głowie :lol2: !! Jeszcze nigdy tyle marzeń nie spełniło mi się w jeden weekend :lol2: !! :o
..i to właśnie jest najdziwniejsze :lol2:
..najpiękniejsze i najdziwniejsze :lol2:
Nie , nie , nie :nie: !! :lol2: To już udowodnione , że to żaden sen , a istna jawa :tanczy: !! Znaczy się Argentyna..... Agatka w Argentynie :tanczy: !! Naprawdęona tam jest i wszystko , co widzimy jest prawdą :lol2: !!
..masz rację :lol2:
..ale jest to prawda tak idealna że aż trudno w nią uwierzyć :szalony:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:I jak tu nie wierzyć w złośliwość rzeczy martwych :>
Uszczęśliwiony poranną relacją, wyciągnąłem wniosek z poprzednich dni, że Agata nadaje jedną relację dziennie.
Wybyłem więc po południu do rodziny nie włączając nagrywarki, no bo po co ...
I co :?: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Dwie dodatkowe relacje :twisted: :twisted: :twisted:
Mam cichą nadzieję, że będą jeszcze powtórzone :rydzyk:
Będą -na pewno :tanczy: !! :lol2: Ta poranna była 4 razy emitowana :lol2: !! A jakby co , to na pewno jakiś filmik notka albo kingi wrzucą :lol2: ?? :D
epsztajnek pisze:P.S. Tak po cichu marzyłem, że w jednej z relacji, jak na latynoskę przystało, Agatka pokaże się w kapeluszu... :tanczy:
No ja się właśnie martwiłem , że tu już kolejna relacja mija ,a Agatka bez kapelusza , aż w końcu .... dzisiaj ... :tanczy: !!
obieżyświat pisze:..oj coś krótkie te relacje - za krótkie :mhm:
..rzeczywiście tamtoświąteczne były dłuższe :>
..trudno - cieszmy się tym co mamy :lol2:
Trochę żal , ale jeszcze musi upłynąć sporo czasu nim ogarniemy to , co widzieliśmy -mimo że króciutkie :lol2: !! Króciutkie , ale piękne :P !! Króciutkie , ale idealne :lol2: !!
..Agatka ma trudniejsze zadanie bo w krótkim czasie musi wiele interesujących rzeczy pokazać :tanczy:
..i sprawnie jej to idzie :lol2:
Ano właśnie -jej relacje są przepełnione treścią , a na dłuższy materiał może jeszcze przyjdzie czas .... A na przykład w świecie reporterów :D ?? :lol2:
..no więc uliczna Agatki nawet momentami musiała być w przyspieszonym tempie :lol2:
..ujęcia boskie :szalony:
..szkoda - bo ja bym jeszcze spowolnił właśnie dla lepszej możliwości skupienia się na..na..na meritum oczywiście :lol2:
..tekst oczywiście z humorkiem :lol2:
Ja często właśnie korzystam z tego dobrodziejstwa jakim jest spowalnianie zwłaszcza pięknych obrazów :lol2: !! No ale w tej relacji liczył się pośpiech :lol: !! :tanczy:
..i zdaje się że najdłuższa :?: :D
..no przynajmniej po capsach można odnieść takie wrażenie :D
Powiedzmy , że biorąc pod uwagę dotychczasowe , to była średnio długa :lol2: !! Już nie mogę się doczekać , kiedy ją zobaczysz :lol2: !! :)
..jutro też mnie ma nie być ;(
..chyba że zdarzy się 'cud'.. :aniol:
Pisz do Tuska ...... :uwaga: !! :lol:
to co my mamy zrobić , żeby dać wiarę naszemu szczęściu :> ?? Musielibyśmy chyba poczuć te relacje Agatki ....... jakby to powiedzieć :roll: ....... no namacalnie .... :lol2: !!

Wiedziałem , że z czasem zaczniemy marzyć o czymś więcej niż tylko o oglądaniu ...... :szalony: !! :lol2:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

marcinkowsky pisze:
to co my mamy zrobić , żeby dać wiarę naszemu szczęściu :> ?? Musielibyśmy chyba poczuć te relacje Agatki ....... jakby to powiedzieć :roll: ....... no namacalnie .... :lol2: !!

Wiedziałem , że z czasem zaczniemy marzyć o czymś więcej niż tylko o oglądaniu ...... :szalony: !! :lol2:
dopiero teraz? :lol: a ja myślałem, że... :xx:

zaraz :> to chcesz powiedzieć, że lepiej było nie widzieć i nie wiedzieć tego, co teraz wiemy i widzieliśmy :>
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:dopiero teraz? :lol: a ja myślałem, że... :xx:
Mam się przyznać , że ja już wcześniej .... :> ?? Nie -nie przyznam się nigdy , że fascynowałem się Agatką w marynarze teraz , kiedy ją widzę taką , jaka jest -nie chcę wyjść na nieczułego na piękno kobiecego ciała faceta :lol2: !! :lol2:
stajlus pisze:zaraz :> to chcesz powiedzieć, że lepiej było nie widzieć i nie wiedzieć tego, co teraz wiemy i widzieliśmy :>
Ja nigdy w życiu bym tego nie napisał -nawet nie pomyślał :nie: !! Jak Ci to przeszło przez klawiaturę :lol: ?? :D
Z tą wiedzą , którą mam jest mi niesamowicie dobrze : sielsko i anielsko wręcz :aniol: !! :racja:
epsztajnek

Właśnie odtworzyłem sobie relacje z Buenos i.... czy rozczochrana kobieta może wzbudzić w mężczyźnie uwielbienie :?: jak najbardziej :!: :tanczy: :tanczy: :tanczy:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:Właśnie odtworzyłem sobie relacje z Buenos i.... czy rozczochrana kobieta może wzbudzić w mężczyźnie uwielbienie :?: jak najbardziej :!: :tanczy: :tanczy: :tanczy:
Zwłaszcza taka kobieta i w ten sposób rozczochrana :lol2: !! :P :P :P :P

A czy w mężczyźnie uwielbienie może wzbudzić kobieta bujająca się na linie :lol2: ?? Ależ tak ..... i to jakie :lol2: !! :szalony:
No epszt , jest wieczór , jak na razie powtórzyli relację z liną ;) !! Ale może w ciągu dalszej części wieczora ...... :D !! A jak nie dzisiaj , to na pewno jutro powtórzą :P !!

Chociaż wolałbym , żeby jeszcze nowe relacje były :rydzyk: !! :rydzyk:
TinkiWinki
Początkujący
Początkujący

Post autor: TinkiWinki »

not that kind pisze: I znowu nie zauważyliście, kto próbuje (nieskutecznie :devil: ) ratować Agatę z opresji? :lol2:
Ratować? Tak na moje oko to on jej nie ratował a popychał Obrazek O mały włos i dziewczyna poleciałaby na twarz. Spryciarz, najpierw podkłada nogę a później będzie ratował i pocieszał Obrazek

Wiecie co, te jej relacje to taki na odwal się Obrazek
Niby wioska na odludziu, gdzieś w dżungli ... i odjeżdżamy z żalem że do tej ukrytej w lesie wioski możemy już nigdy nie trafić A co widzimy?
Obrazek
Dwa samochody. Jednym przyjechali ale drugi, bardziej wypasiony to czyj? Pewnie szamana Obrazek

Podobno Indianie dbają o swoją odrębność. Gitara i koszulki Made in China należą do ich kultury?
Obrazek

Kiedyś dużo czytałem, odświeżałem umysł :D i wszyscy podróżnicy zalecali nie spożywać dzieł rąk tubylców. Takie miejscowe specjały mogą skutecznie przeczyścić europejski organizm Obrazek
Obrazek Obrazek
Od patrzenia na panią kucharkę i jej kuchnię zaczęło mi coś bulgotać w żołądku Obrazek

Przypuszczam że materiał robiony w tej zakręconej fryzurce był robiony pierwszego dnia po przylocie
Obrazek
Chyba że gdzieś w dżungli sobie je tak pokręciła? Obrazek

Po przeprowadzeniu wnikliwego śledztwa, muszę stwierdzić że ludzie z portalu tvn24.pl to nieuki Obrazek
Napisali Ocho del Agua a powinno być Ojo del agua czy jakoś tak :D

Naprawdę dobre relacje z Ameryki Południowej powinny wyglądać tak :D Te panie Indianki z wykałaczkami w twarzy wyglądają bardzo ciekawie Obrazek

Chłopaki (i dziewczynki Obrazek) czy patrzycie @ na ręce? Obrazek
Za idiotę robię tutaj JA! ... :lol2:
epsztajnek

Twinky, szkoda twojej energii . Jeżeli myślisz, że nam obrzydzisz Agatę, to daremny twój trud :devil:
Ha... czekałem i ... doczekałem .... Panna z mokrą głową w Buenos.... :tanczy: :tanczy: :tanczy:
Chłopaki (i dziewczynki) czy patrzycie @ na ręce?
od dawna :>
Ostatnio zmieniony poniedziałek 24 mar 2008, 00:00 przez epsztajnek, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ