Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Obrazek
arczi pisze:(...) Więc co najwyżej, jeśli będzie się regularnie pokazywać w serwisach, będę liczył jedynie na waszą fotorelacje.
Maxxx'a fotorelację :racja: Moją przy ostatnich 2-3 serwisach :spiewa:
W końcu nie będę sobie Joasi nagrywał Największą przyjemnością jest jedynie ogladanie jej na żywo
Lepiej późno niż wcale :>
Ale jednak to Nasza Joasia Nie od dziś wiadomo, że starcie z nią jest miażdżące dla przeciwnika
Ciekawe czy w Niej się też tak kotłowało jak we mnie: Co ten facet gada? On zawsze to jest niewiniątko :rozglada:
Widać, że wkłada w to co robi wszystkie swoje siły
To Porada zużył świeże powietrze i teraz musi oddychać tymi berbeluchami :ban:
krzysiek45-1981
Zbanowany
Zbanowany

Re: Joanna Kryńska

Post autor: krzysiek45-1981 »

No widzę że nie tylko ja jestem sympatykiem Panny Joasi , oglądałem wczorajsze i dzisiejsze wystąpienia Joasi i tak naprawdę się pomału rozkręca :tanczy: :tanczy:
Ale jestem zaskoczony ze magazyn prowadził Porada ale taka osoba musi kiedyś sobie odpocząć
:nie:
Camilo
Guru
Guru

Serwis o 12.00 był spokojny. Nie przyniósł też żadnych rozmów, ani relacji spod ekranu :nie:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Za to jego prowadząca zaliczyła parę przejęzyczeń i pomyłek :roll:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Daj sobie spokój Arnoldino :stop:
Camilo
Guru
Guru

epsztajnek pisze:Daj sobie spokój Arnoldino
Jeśli on sobie da spokój to ja jestem święty :stop:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Wiem, ze coniektorzy zamiast zwyczajnego rzutu capsow na tasme spodziewaja sie dawno nie widzianego na lamach forum komisku, ale jak narazie wena odeszla w sina dal i czekam na jej laskawy powrot. :spiewa: Tymczasem potencjalny material,z ktorego moze cos sie wykluje, oczekuje tez na dalszy wysyp waszej radosnej capsowej tworczosci! :lol2:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

P.S. A co to, czyzby powrot forumowicza marnotrawnego?! :> Czym zesmy sobie zasluzyli na ta "wspanialosc" :placze :placze:
Camilo
Guru
Guru

Nika pisze:Tymczasem potencjalny material,z ktorego moze cos sie wykluje, oczekuje tez na dalszy wysyp waszej radosnej capsowej tworczosci!
Dzięki Nika. Jesteś wspaniała :buzi:
Oczywiście nie omieszkam się czegoś wrzucić później do Kacpra :D
P.S. A co to, czyzby powrot forumowicza marnotrawnego?! Czym zesmy sobie zasluzyli na ta "wspanialosc" :placze :placze:
Już napisałem o tym w dziale forumowym. Tak to już jest, że na tym świecie coś za coś - Joasia w Dnż za powrót błazna :?
Camilo
Guru
Guru

Serwis o 13.00 przebiegał spokojnie. Zakończony informacją o karambolu w Austrii i rozmową telefoniczną
:arrow: Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Jaki wysyp capsów :tanczy: Joasia się rozbestwiła w tych serwisach :lol2:
Kiedy tylko kończy rozmowę z reporterem zawsze jakiś komentarz :D
Np. 'niezadowolony kibic, to zły kibic' :szalony:

Natomiast w serwisie o 12 fajnie się zakręciła mówiąć o powodzi w USA :D Urocze :P
Camilo
Guru
Guru

arczi pisze:Natomiast w serwisie o 12 fajnie się zakręciła mówiąć o powodzi w USA Urocze
Dla Nas może i urocze, ale aż strach będzie wejść na forum TVN24. A zresztą czym ja się przejmuję :rozglada:
Wyglądało by to tak jakby tą zapowiedź widziała pierwszy raz :uhh:
maxxx

Post autor: maxxx »

Ach coś dziś mam taki dzień,że musze sie sporo nakombinować by dotrzymac kroku Joasi :roll: :D A nie jest to łatwe-Joasiu musze Ci powiedzieć,że jesteś pierwszą i mam nadzieje ostatnia dziennikarka ,która ma jakis wpływ na moja dzienna ramówke :rozglada: :lol2:
Ale do rzeczy:szkoda,że serwis ten z 11.00 z rozmowa umknął mi,ale po Waszych relacjach wnosze,że było świetnie :tanczy:
Mimo,że nie widziałem ogromnie się ciesze :aniol:
Humorek dopisuje z tego co się zorientowałem :aniol:
A mi się spodobała reakcja na podgląd z wrocławskiego rynku + komentarz Asi :arrow: '..zobaczmy jak to wyglada.....pada! :shock: '-to było poprostu świetne,strasznie sympatyczne.

I do bogatej kolekcji odrobinke dokładam,postaram się więcej :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

P.S Wszystko fajnie,ale co ten Maciarewicz sobie mysli :x :stop:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:P.S Wszystko fajnie,ale co ten Maciarewicz sobie mysli
No dali nam Joasię na 2 minutki by podsumowała konferencję :uhh:
Tyle musiała siedzieć i wysłuchiwać tych nudziarstw :lol2:
Na koniec tylko zapewniła, że cały czas trwa DnŻ jakby ktoś zapomniał i że zaprasza za chwilę na rozmowę :rozglada:
Niestety nie ona przeprowadzi :nie:
Camilo
Guru
Guru

Tylko niech później Macierewicz się nie dziwi, że mu słupki spadają :grozi:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Joasia nie pokazała się w serwisie o 15:30 a o 16, więc dziś PzP znów w wykonaniu kogoś innego raczej, najpewniej Porady czy Jaconia :rozglada: Obecnie trwa serwis, już nie ma żadnych rozmów, tymbardziej stania pod ekranem :nie:
Przez te trzy dni Joasiowego prezenterowania nasyciłem się nią chyba za wszystkie czasy :lol2:
Jeszcze tylko jakby na reporterke wrociła :rydzyk:

Obrazek Obrazek
Camilo
Guru
Guru

A ja wybrałem Magdę Kaliniak i serwis oglądałem dopiero od 16.10 :rozglada: Zobaczymy jak to będzie z tym magazynem - Joasia się cały czas kręci w tle :spiewa:
ODPOWIEDZ