No chyba, że lubi gdy karzą go za to koleżanki. Wówczas moja porada mija się z faktem :uhh:Nika pisze:Jak zagladnie na forum to moze skorzysta z Twojej porady!
Kacper Kaliszewski
Moderator: Łukasz
Re: Kacper Kaliszewski
Jak to czym?! Pewnie tym myleniem imion u kolegow redakcyjnych!arczi pisze:Oj, czymże kolega Kaliszewski sobie zasłużył na roboczy weekend
I to jeszcze w święta

A tak wogole to przy okazji zrobil nam zajaczka! :spiewa: Tzn. mi, bo Wy zajaczka mieliscie wczoraj podwojnego!

A szkoda, ze nikt nie porobil capsikow Boskiej z serwisu DDTVN o 10.30, bo bylo wyraznie widac jak tuz za lewym ramieniem Magdzi, Kacperek przygotowywal sie do DnZ, nawet raz spojrzal zdziwiony prosto w kamere, jakby doznal szoku, ze kolezanka z DnZ ma jakas fuche na boku w TVN.

A propos Pokuty, widzieliscie ten film??? Polecam na swieta, to taka Wasza pokuta dla Was ode mnie! :hyh:arczi pisze:Chyba taka pokuta za to, że ostatnimi czasy sobie w weekendy odpoczywał w domu
Przy pierwszym wejściu Kacper był niedopudrowany i jakiś nieprzygotowany ale już przy drugim to się nim zajęli..włoski uczesali i popudrowali nosek. Pewnie Makijażystka zaspała.... 

To bym jej oddała 

Jak tam maja problem z personelem zakulisowym to ja moge pudrowac Kacperkowi nosek! :spiewa:
Miliony postów.... 

Kamilo spokojnie post sie skonczyl wraz z zeszlym piatkiem! :stop:
A co do ilosci postow we watku na forum to jak narazie ilosc jeden po drugim nieograniczona, do czasu pewnie ... w poprzedniej wersji to bylo niedopuszczalne i z tego co wrobelki cwirkaly kiedys tam to niedlugo i na tej wersji zostanie ta praktyka ukrocona. :rozglada:
A juz tak calkiem powaznie wracajac do tego o czym "pijesz miedzy wierszami" :hyh: to nie mysl, ze nie doceniam Twojego wkladu we watek, nie mam po prostu niczego sensownego ostatnio do napisania o Kacperku, bo wszystkie superlatywy zostaly juz naswietlone (chociaz nie powiem jeszcze tam pare groszy mialabym do dodania
)
, a z ogladaniem DnZ u mnie ostatnio jest krucho, wiec nawet nie mam czego zrelacjonowac. :stop: Aj, jednak moment ,odnotowalam jakis krotki fragment gdy zapowiadal relacje Malgorzaty Telminskiej spod ekranu, i ku pozytywnemu zaskoczeniu nie pomylil Jej imienia. :spiewa: Wiec kto wie moze skorzystal z rady kamilo i wpisuje sobie imiona do promptera ... :aniol:

A co do ilosci postow we watku na forum to jak narazie ilosc jeden po drugim nieograniczona, do czasu pewnie ... w poprzedniej wersji to bylo niedopuszczalne i z tego co wrobelki cwirkaly kiedys tam to niedlugo i na tej wersji zostanie ta praktyka ukrocona. :rozglada:
A juz tak calkiem powaznie wracajac do tego o czym "pijesz miedzy wierszami" :hyh: to nie mysl, ze nie doceniam Twojego wkladu we watek, nie mam po prostu niczego sensownego ostatnio do napisania o Kacperku, bo wszystkie superlatywy zostaly juz naswietlone (chociaz nie powiem jeszcze tam pare groszy mialabym do dodania

Zacznę temat: Czy ktoś zauważył, że Kacper jest wyjątkowo milszy dla reporterki Katarzyny Pasikowskiej, gdy zapowiada jej relacje lub pyta ją? Generalnie Pan redaktor jest bardzo miły dla wszystkich, ale już dawno zwróciłam uwagę, że ta dziennikarka może liczyć na większe "względy" czy jakoś tak. Pewnie znowu mam jakieś zwidy, ale no.....wiecie.