Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

kamilo pisze:A jak można tak żonie przez to podpadać?
Nie wchodze w dalsza dyskusje,nie wiem jaka masz nagrywarke,żone zreszta też :spiewa: Ale jakby co napisz,że to dla maxxxa-może to coś pomoże :rozglada: :spiewa:
Ty to wypluj w tej chwili! Już wystarczy tych odejść, rozłąk i urlopów
Nie dość własnie,że takie przykrości to jeszcze Joasia może dołożyć :rozglada:
Tu się pracuje, a nie leni. Woli siedzieć przy monitorze i tyle. Pszczółeczka - jak Ją niegdyś nazywaliście
Pszczółeczka :racja: To ja już nie przypomne kim My byliśmy wtedy-może nie pamietasz,mam nadzieje :xx:
Zależy jak dla kogo
No tak z 99.9% widzów to tam nie dostrzeże 8)
Nie wiem czy te 2-3 sztuki Jej wystarczą. Oj nie wiem
Może są porozstawiani z dala od kopców :lol2:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

maxxx pisze:Nie wchodze w dalsza dyskusje,nie wiem jaka masz nagrywarke Ale jakby co napisz,że to dla maxxxa-może to coś pomoże
Oj tak, bardzo wiele :spiewa:
Nie dość własnie,że takie przykrości to jeszcze Joasia może dołożyć
Obawiam się, że to za dużo. Podobno nieszczęścia chodzą parami. Jak tak dalej pójdzie to będziemy mówić, że czwórkami albo piątkami :ech:
Pszczółeczka To ja już nie przypomne kim My byliśmy wtedy-może nie pamietasz,mam nadzieje
To zależy co masz na myśli. Trochę tego było :spiewa:
No tak z 99.9% widzów to tam nie dostrzeże
E no to i tak nieźle :tanczy:
Może są porozstawiani z dala od kopców
Tylko gorzej jak jakiegoś nie zauważysz :rozglada:

PS. Teraz mi się przypomniało, choć wolałem o tym zapomnieć. A widzieli jakie uśmiechy do Marca puszczała w serwisach? :ban:
maxxx

kamilo pisze:Obawiam się, że to za dużo. Podobno nieszczęścia chodzą parami. Jak tak dalej pójdzie to będziemy mówić, że czwórkami albo piątkami
Basta :!: :spiewa: Koniec tego ,nie będziemy bez końca bisurmanić ,bo się to niedobrze skończy :cicho: My jesteśmy w gruncie rzeczy pozytywni,ale jak za duzo narzekamy to nasz optymizm leci na łeb na szyje efektem snieznej kuli :ech:
To zależy co masz na myśli. Trochę tego było
W przyszle Święta się wyspowiadam o co chodziło :lol2:
PS. Teraz mi się przypomniało, choć wolałem o tym zapomnieć. A widzieli jakie uśmiechy do Marca puszczała w serwisach?
Widzieli :rozglada: Być może jestem naiwny,ale Ona się do każdego uśmiecha z kim się łączy :tanczy:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Basta! Koniec tego ,nie będziemy bez końca bisurmanić ,bo się to niedobrze skończy My jesteśmy w gruncie rzeczy pozytywni,ale jak za duzo narzekamy to nasz optymizm leci na łeb na szyje efektem snieznej kuli
Barrrdzo ładnie powiedziane, barrrdzo :brawa: Tylko jeszcze spraw cud by(śmy) się do tego stosowali - to będzie zupełnie dobrze :lol2:
W przyszle Święta się wyspowiadam o co chodziło
Do przyszłych Świąt to zapomnimy o co Nam chodziło. Ba, nie wiem, czy tu jeszcze dotrwam :spiewa:
Widzieli Być może jestem naiwny,ale Ona się do każdego uśmiecha z kim się łączy
No może tak trochę, ale nie tak bardzo :rozglada:
Chodzi mi o uśmiech, a nie Twoją naiwność :lol2:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Ach, jak widzę capsy i opis Joasiowej rozmowy z Jakubem, to żal me serce ściska, że nie byłem przy tym obecny :lol2:
Ale jak dla mnie Poranek i tak chyba jest wygodniejszy jak DnŻ- przynajmniej zawsze na trzy krótkie serwisy się załapię, poza tym ta interakcja :jupi: Lepiej żeby Joasi partnerował jednak Porada, bo widać że go lubi i dobrze się dogadują, a jak było z Jarosławem- wiemy :stop: Joasia nabzdyczona cały Poranek :roll:

Jeśli była dzisiaj, to liczę na jutro :lol2: Może Aneta jakiś urlopik ma :rozglada:
I również uważam, że w poranniku powinna objawiać się częściej :rydzyk: Tak wspaniale mówiła dziś o orędziu z melonami :lol2:
epsztajnek

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

Być może jestem naiwny,ale Ona się do każdego uśmiecha z kim się łączy
Tylko, że intensywność uśmiechu jest stopniowana .
W poniedziałek szczerzyła zęby od ucha do ucha do Kabłaka dyżurującego na "zakopiance", a do tego na Kaszubach ( wyleciało mi nazwisko z głowy ) już mniej :mhm:
Camilo
Guru
Guru

epsztajnek pisze:W poniedziałek szczerzyła zęby od ucha do ucha do Kabłaka dyżurującego na "zakopiance", a do tego na Kaszubach ( wyleciało mi nazwisko z głowy ) już mniej
Lewandowski czy Żebrowski? :rozglada:
maxxx

Pewnie chodzi o Lewandowskiego :rozglada: No dobra,niech Wam będzie stopniuje uśmiech,ale to chyba każdy ma kogoś kogo lubi bardziej,mniej,wcale.Ale wydaje mi się,że do każdego jest życzliwie nastawiona :aniol: Ale nie ma mowy nawet z tym Lewandowskim o jakiejś niechęci,zobaczcie(wiem,że to kwestia capsa)po mimice :tanczy: Ale On jest jakiś poważniak straszny skoro Go nawet Joasia nie rusza mimo,że Jej pewnie nie widzi(aczkolwiek nie oceniam,bo czasami ktoś ma taki wyraz twarzy) :roll: :arrow:

Obrazek

Dawniej gdy prowadziła PD to zauważyłem,że entuzjastycznie reagowała na Warsińskiego :D
Camilo
Guru
Guru

Warto czasami poszperać w sieci - ciekawe rzeczy można znaleźć :lol2:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
redix
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: Joanna Kryńska

Post autor: redix »

Halo, Joasiu pobudka, puk puk, wake up. Bidulka, aż taka zmęczona, że ucina sobie krótkie drzemki i to w pracy. Dziewczyna się przepracowuje. ;)
maxxx

No teraz to sobie juz zasłużyła na dżemke taka na poważnie :aniol: Marynarke zmieniła,ciekawe czy ma jakas garderobe czy wozi ze sobą na haczyku w samochodzie żeby się nie pomięło :lol2: :spiewa:
Same skandale dziś,na wesoło to nie było :grozi: Taki dzień.To ja może tylko capsy zamieszcze :aniol: :arrow: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Tak, teraz to już niech jedzie prosto do domku i odpoczywa :D
Pewnie od godziny 3 nie spała :nie: Pewnie tylko się zdrzemnęła gdzieś na jakiejś kanapie gdzieś w tefałenowskiej kanciapie :lol2:
Chyba jej się spieszyło na chate, bo szybko zebrała notatki i gdyby jeszcze z sekundke przetrzymali ją na antenie to by zeszła ostentacyjnie z podestu :lol2:
Camilo
Guru
Guru

Co prawda nie widziałem dzisiejszego magazynu, ale ważne, że była. Powinni Jej dać jakąś podwyżkę za te nadgodziny - ponad 13 godzin w pracy :shock: Już jutro niech się ograniczy do samego magazynu i trochę odeśpi :lol2:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Na pewno będzie jakaś premia :lol2:
Ale żal, że dziś jej nie ma w poranniku :( Akurat kiedy miałbym czas dotrwać praktycznie do końca Poranka :o
Jakie to niesprawiedliwe :lol2: Jeszcze się okaże, że dziś Joasia na złość pokaże się w DnŻ :D
Czego jej oczwiście życzę, ale pewnie ograniczy się juz tylko do magazynu :roll:
W każdym razie nie zaobserwowałem jej jeszcze biegającej po studio :nie:
maxxx

arczi pisze:Na pewno będzie jakaś premia
No ja myśle-zasłużyła sobie :brawa: :lol2: Musimy wywalczyć premie dla Joasi :plus: :racja:
Ale żal, że dziś jej nie ma w poranniku Akurat kiedy miałbym czas dotrwać praktycznie do końca Poranka
Jakie to niesprawiedliwe
Ja koło 6. sprawdziłem kto dziś w poranniku :uhh: Ale jakoś nie byłem bardzo zdziwiony ,bo wiem,że z Joasią nie jest łatwo-trudno Ja wyczuć :lol2:
Jeszcze się okaże, że dziś Joasia na złość pokaże się w DnŻ
Czego jej oczwiście życzę, ale pewnie ograniczy się juz tylko do magazynu
No byłbym zaskoczony gdyby się pojawiła :shock: Ale chyba możemy liczyć na jakas wizyte w sprawie KONTAKTu :spiewa:
Ale ja właśnie bede musial znikać ;(
W każdym razie nie zaobserwowałem jej jeszcze biegającej po studio
No dziś tak spokojnie ;) Jak się pojawi Joasia to się robi burza-ale taka nie niszczycielska,ale z efektami specjalnymi :lol2:
ODPOWIEDZ