W piątek skanowała Brygida Grysiaktob pisze:A może ktoś wie kto mial Skaner polityczny w piątek?

Moderator: Łukasz
W piątek skanowała Brygida Grysiaktob pisze:A może ktoś wie kto mial Skaner polityczny w piątek?
A nie mówiłemW końcu ją doceniłem
właśniemarcinkowsky pisze:A nie mówiłemW końcu ją doceniłem!! No lukaszo -lepiej późno niż wcale
!!
Chociaż dziwię ci się ,że tak długo u ciebie to trwało
!! :stop:
..no brawo brawo lukaszo :brawo:marcinkowsky pisze:Mówiąc krótko nawróciłeś się na właściwą drogę!! :tanczy:
A mam dla Ciebie dobre wieści , bo wiesz krąży taki sąd , że "związki" zbudowane na takich skrajnych uczuciach jak np. początkowe zniechęcenie, a później zafascynowanie , wróżą niesamowitą trwałość , wręcz nierozerwalność związku!!
![]()
..zauważyłem właśnie straszne poruszeniekamilo pisze:Widzę, że do wątku dobrała się elyta![]()
..trochę szkodamarcinkowsky pisze:No trochę szkoda , że jej nie było (a co się takiego ważnego działo , bo nie oglądałem :rozglada: ?? :devil: ) , ale nie martw siękamilo pisze:Ale rzeczywiście już jest tydzień po świętach i Agata powinna powrócić z wojaży :hyh:
Liczyłem, że pojawi się wczoraj w wieczornych serwisach. I ''RW'' będzie równie fenomenalny jak wtedy, gdy ujawniono nagrania z pozornie tajnych obrad ws. służby zdrowia :ech:!! Jeszcze nie raz będzie okazja do tego , by Agatkę w pełnej gotowości bojowej podziwiać :tanczy: !!
![]()
..tak - wrócinie załamuj się i uwierz nam -Agatka nie odeszła z tvn24 :nie: !! :] Nie wiem , kiedy wróci , ale na pewno wróciFool pisze:nie dobijaj mnie :<
widzialem ja pare razy w tv i w dodatku nie zwracalem zbytnio uwagi, a teraz kiedy chcialem to naprawic nie bede mial na to szans :C <drama>!! To się stanie prędzej niż później
!! :tanczy:
..epszt - nie zrozum mnie źleepszt -jeśli to stanie się faktem w Tobie nasza jedyna i ostatnia nadzieja :rydzyk: :rydzyk: !!epsztajnek pisze:W razie gdyby ..... :hmm:..a będziesz miał w swoim zasięgu tvn warszawa :>
..ja nie :/
..dlatego modlę się żeby Agatka tam czasem nie trafiła :uhh:
..b ot obyłaby dopiero dla mnie tragedia :hmm:x: .....
będę wam przesyłał capsy i clipy :devil:![]()
![]()
Póki co jednak modlę się , by jak najszybciej Agatka wróciła do tvn24 :rydzyk: !!
lukaszo -jak dobrze pójdzie , to zostanie największym z nas wszystkich maniakiemobieżyświat pisze:..no i nie ma co pochopnie wystawiać ludziom opinii![]()
..lepiej dobrze ich poznać a później brać się za ocenianie![]()
Czyli , że imprezka jednak była :> ?? Ale chyba bardziej przypominała stypę , aniżeli wesele z powodu czyjegoś powrotu :> ??..ja do dzis pozbierać się nie mogę przez to że jej nie było :hyh:
..więcej ma mnie już Agatka nie zostawiać :ban:
..bo po zagłuszaniu tęsknoty do dzis boli mnie głowa :hmm: :hyh:
To może róbmy zakłady : kto jak najdłużej wytrzyma :> ?? :devil:..tak - wróci
..ale dobrze by było gdyby to już zaraz się stało :?
..na ile nam jeszcze starczy cierpliwości![]()
W podskokach -już to widzę :devil: !!..Agatka ma w podskokach wracać do tvn24 i nigdzie indziej :ban:
wytrzymaliśmy już tyle, że chyba te kilka dni nie zrobi nam różnicy?marcinkowsky pisze:To może róbmy zakłady : kto jak najdłużej wytrzyma :> ?? :devil:obieżyświat pisze:..tak - wróci
..ale dobrze by było gdyby to już zaraz się stało :?
..na ile nam jeszcze starczy cierpliwości![]()
![]()
..no a nas to akurat łączymarcinkowsky pisze:Co nas różni :mhm: ??Ja po pierwszej sekundzie wystawiłem Agatce opinię
!! Daleka była ona od pierwszej opinii lukaszo :spiewa: !! Ojjjhh daaaalekaaaa
!! :tanczy: No i jakoś tak od tego marca ta moja opinia zmienia się jedynie na korzyść Agatki
!! W górę ku lepszemu
!! :jupi:
..dokładnie jak piszesz :devil: :hmm:Czyli , że imprezka jednak była :> ?? Ale chyba bardziej przypominała stypę , aniżeli wesele z powodu czyjegoś powrotu :> ??:devil:
..już czuję smak zwycięstwaTo może róbmy zakłady : kto jak najdłużej wytrzyma :> ?? :devil:![]()
..odrobina paradoksu jeszcze nikomu nie zaszkodziłastajlus pisze:wytrzymaliśmy już tyle, że chyba te kilka dni nie zrobi nam różnicy?![]()
ale zadziwiające, że Agaty nie ma, a fanów jej przybywa? :o :brawa:
O to, że Agatka trafi do Tvn Warszawa nie musicie się martwić :] Ja to co innego :uhh: Odkąd dowiedziałam się, że takowy kanał powstaje, drżę, że mojego ulubieńca tam ześlą :hmm:marcinkowsky pisze:epszt -jeśli to stanie się faktem w Tobie nasza jedyna i ostatnia nadzieja :rydzyk: :rydzyk: !!epsztajnek pisze:W razie gdyby ..... :hmm:..a będziesz miał w swoim zasięgu tvn warszawa :>
..ja nie :/
..dlatego modlę się żeby Agatka tam czasem nie trafiła :uhh:
..b ot obyłaby dopiero dla mnie tragedia :hmm:x: .....
będę wam przesyłał capsy i clipy :devil:![]()
Jamarcinkowsky pisze:Póki co jednak modlę się , by jak najszybciej Agatka wróciła do tvn24 :rydzyk: !! Bo i mnie niedługo braknie wiary w jej powrót :ech: !! :mhm: A wtedy będzie już klęska :grymas: !! Kto będzie nas podnosił na duchu :> ?? :mhm:
Czasami trzeba kogoś na chwilę stracić z oczu, aby go docenićobieżyświat pisze:..odrobina paradoksu jeszcze nikomu nie zaszkodziłastajlus pisze:wytrzymaliśmy już tyle, że chyba te kilka dni nie zrobi nam różnicy?![]()
ale zadziwiające, że Agaty nie ma, a fanów jej przybywa? :o :brawa:
..potraktujmy to jak w porzekadle: 'brak wiadomości to dobra wiadomość'Fool pisze:zapytalem tvn kiedy agata wraca
ale nie odpisuja ;p HM
..wątpięDżastina pisze:PoczekajmyMoże jeszcze odpiszą
![]()
..myślę że nasze..a dokładniej naszych ulubieńców szanse że trafią do tvn Warszawa są mniej więcej równeDżastina pisze:O to, że Agatka trafi do Tvn Warszawa nie musicie się martwić :] Ja to co innego :uhh: Odkąd dowiedziałam się, że takowy kanał powstaje, drżę, że mojego ulubieńca tam ześlą :hmm:
..dzięki za chęć okazania pomocy w trudnym czasie :*Jaale myślę, że to nie będzie Wam potrzebne
Agatka wróci, ale to już nie będzie ta sama Agatka
![]()
..ale ja tego nie potrzebowałemCzasami trzeba kogoś na chwilę stracić z oczu, aby go docenić
napisać w sprawie Agaty na adres tvn24Fool pisze:zapytalem tvn kiedy agata wraca
ale nie odpisuja ;p HM
..to nic że nie odpisująstajlus pisze:napisać w sprawie Agaty na adres tvn24Fool pisze:zapytalem tvn kiedy agata wraca
ale nie odpisuja ;p HMnie pomyślałem o tym :o
![]()
no ale skoro i tak nie odpisują
ugną się pod naporem korespondencji od zdesperowanych fanów?obieżyświat pisze:..może jak większa ilość maili napłynie to sobie przypomną że istotnego ogniwa w kadrze im brakuje :ban:
..i sprowadzą nam Agatkę :plus:
dobrze..pisz - w ogóle się nie zastanawiaj czy Ci odpiszą
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości