Moderator: Łukasz
Wiadomo. Myślę, że nie bez znaczenia jest też fakt, że wystartował polsatowski "Strzał w 10".Emocje spore, kibicowałem zawodniczce, ale trzeba sobie otwarcie powiedzieć - pytania miała banalne.
Niektórzy na dzień dobry dostają pytanie, że można spaść z krzesła, a tu do końca łatwizna.
Jak ineteresuje cie pytanie za 250 000, od którego tak naprawdę zaczeły się emocje, to moge gdzies wystawić.Asef pisze:Czy ja dobrze słysze ?, nie oglądam akurat dzisiaj milionerów... ale niewiem też czy to jest prawda co wy piszecie, jakaś osoba doszła dzisiaj do pytania za milion z dwoma kołami ratunkowymi ??? i będzie grała swój dalszy ciąg w sobote ?
Czy możne gdzies w necie obejrzec dzisiejszy odcinek ??? czy trzeba czekac na powtórkę dopiero w środe ? jestem bardzo ciekawy tego odcinka jak to wyglądało.
http://www.milionerzy.plejada.plAsef pisze:Czy ja dobrze słysze ?, nie oglądam akurat dzisiaj milionerów... ale niewiem też czy to jest prawda co wy piszecie, jakaś osoba doszła dzisiaj do pytania za milion z dwoma kołami ratunkowymi ??? i będzie grała swój dalszy ciąg w sobote ?
Czy możne gdzies w necie obejrzec dzisiejszy odcinek ??? czy trzeba czekac na powtórkę dopiero w środe ? jestem bardzo ciekawy tego odcinka jak to wyglądało.
To zła wiadomość....Martin pisze:Odcinki są nagrywane z dwutygodniowym wyprzedzeniem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości