[TVN] Milionerzy

Miejsce na dyskusje związane z TVN Warner Bros. Discovery; dział poświęcony obecnym i archiwalnym audycjom.

Moderator: Łukasz

Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Re: Milionerzy

Post autor: Adrian ;P »

Oglądalność myślę, ze ponad 4 mln może być :D Gdy pewna pani ( już nie pamiętam imienia) grała i też jej się skończył czas, a tydzień później wygrała 125 000 to oglądalność była powyżej 4 mln :D A to, że za tydzień padnie milion jest prawie pewne :D
adner
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: adner »

Ludzie, jak można mieć problem z tym pytaniem językowym? Czy chodzicie na imienin, zamykacie drzw, i w dżungli przedzieracie się przez chaszcz?o.o
marakesh
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: marakesh »

Moim zdaniem jest to wielka PROWOKACJA.
Nigdy nie było tak prostych pytań. Wiedziałem odpowiedzi na wszystkie pytania, choć najstarszy nie jestem. Wiele pytań było tendencyjnych i jasnych.
Pragnę zauważyć także jak szybko gra się posuwała. Do tego jeszcze dwa koła ratunkowe. ZA PROSTO. I proszę nie insynuować, że jestem zawistny czy zazdrosny; bo tak nie jest. Jestem fanem milionerów, ale to co dzisiaj się wydarzyło to lekkie przegięcie. Wiadomo: jedno pytanie dla innych jest łatwiejsze a dla drugich trudniejsze. Dzisiaj pytania były (chyba) dla wszystkich proste.
Wydaje mi się, że TVN idzie na łatwiznę dając łatwiejszy zestaw, aby w końcu rozdać ten milion, którego jeszcze nikt nie wygrał.
Do tego ta cała akcja, że dopiero pytanie za milion za tydzień (6 dni). Robienie łatwej reklamy.
No cóż w końcu wystartował kolejny nowy, denny i cepeliowski teleturniej Polshitu, który dziwnym cudem zaczyna się w sobotę 15 min przed milionerami. (Takie ot co zabiegi konkurencyjne)
TVN robi co może żeby się ratować, schodzi do takiego poziomu, aby utrzymać widzów.
Powtarzam nie mam nic do tej dziewczyny, nie zazdroszczę jej, ale bardzo dziwne było dzisiejsze wydanie milionerów.

Pozdr for TVN Fans.
Ostatnio zmieniony niedziela 30 mar 2008, 19:23 przez marakesh, łącznie zmieniany 1 raz.
podmark
Bywalec
Bywalec

Post autor: podmark »

Emocje spore, kibicowałem zawodniczce, ale trzeba sobie otwarcie powiedzieć - pytania miała banalne.

Niektórzy na dzień dobry dostają pytanie, że można spaść z krzesła, a tu do końca łatwizna.
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

Mnie się coś wydaje, że będzie grać do końca i na to pytanie odpowie, ale błędnie...
Bo przecież, gdyby wygrała to już z przecieków byłby coś wiadomo, dobrze myślę?
Z jakim wyprzedzeniem nagrywane są odcinki?
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Jasne komuś się udaje to od razu prowokacja - marakesh - już to przerabialiśmy przy pierwszym odcinku. Nie bądź śmieszny... :x
TVN nie musi się bać i uciekać do takich sposobów reklamy, bo Milionerzy mają stałą widownię. Gdyby Power of 10 rzeczywiście odbierał widownie TVN, ale to był dopiero pierwszy odcinek i TVN nie musi sie ratować. :lol:
Ostatnio zmieniony niedziela 30 mar 2008, 19:27 przez r_r16, łącznie zmieniany 1 raz.
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

Emocje spore, kibicowałem zawodniczce, ale trzeba sobie otwarcie powiedzieć - pytania miała banalne.

Niektórzy na dzień dobry dostają pytanie, że można spaść z krzesła, a tu do końca łatwizna.
Wiadomo. Myślę, że nie bez znaczenia jest też fakt, że wystartował polsatowski "Strzał w 10".

Niemniej jednak, dziewczynie kibicuję, myślę, że wielu zawodników straciłoby wcześniej koła i później nie ryzykowałoby.
Oby wygrała. :lol2:
:)
Asef
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Asef »

Czy ja dobrze słysze ?, nie oglądam akurat dzisiaj milionerów... ale niewiem też czy to jest prawda co wy piszecie, jakaś osoba doszła dzisiaj do pytania za milion z dwoma kołami ratunkowymi ??? i będzie grała swój dalszy ciąg w sobote ?
Czy możne gdzies w necie obejrzec dzisiejszy odcinek ??? czy trzeba czekac na powtórkę dopiero w środe ? jestem bardzo ciekawy tego odcinka jak to wyglądało.
marakesh
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: marakesh »

Oglądam każdy odcinek milionerów i zdarzają się trudne pytania już na szczeblu za 1000zł. A nawet gdyby, to pytania powyżej 40 000 były ZAWSZE z "wyższej półki". Myśl co chcesz, ale dla mnie to jest co najmniej dziwne.
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

Odcinki są nagrywane z dwutygodniowym wyprzedzeniem.
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
michnik101
Początkujący
Początkujący

Post autor: michnik101 »

Gdyby TVN chciał iść na łatwiznę, dając zawodnikom proste pytania, to byłoby tak już od początku "Milionerów"
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Asef pisze:Czy ja dobrze słysze ?, nie oglądam akurat dzisiaj milionerów... ale niewiem też czy to jest prawda co wy piszecie, jakaś osoba doszła dzisiaj do pytania za milion z dwoma kołami ratunkowymi ??? i będzie grała swój dalszy ciąg w sobote ?
Czy możne gdzies w necie obejrzec dzisiejszy odcinek ??? czy trzeba czekac na powtórkę dopiero w środe ? jestem bardzo ciekawy tego odcinka jak to wyglądało.
Jak ineteresuje cie pytanie za 250 000, od którego tak naprawdę zaczeły się emocje, to moge gdzies wystawić.
michnik101
Początkujący
Początkujący

Post autor: michnik101 »

Asef pisze:Czy ja dobrze słysze ?, nie oglądam akurat dzisiaj milionerów... ale niewiem też czy to jest prawda co wy piszecie, jakaś osoba doszła dzisiaj do pytania za milion z dwoma kołami ratunkowymi ??? i będzie grała swój dalszy ciąg w sobote ?
http://www.milionerzy.plejada.pl
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Martin pisze:Odcinki są nagrywane z dwutygodniowym wyprzedzeniem.
To zła wiadomość....
To znaczy, ze nie wygrała - szkoda.
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Tak, niektóre pytania są prostsze, inne nie - i to ma świadczyć o prowokacji?! Po prostu zdarzają się i łatwiejsze i trudniejsze zestawy pytań, TVN na pewno chciałaby aby wreszcie padła główna wygrana, ale na pewno nie "starałaby" się w ten sposób. Zgadzam się, że niektóre pytania są łatwiejsze, inne trudniejsze. No ale chyba się ze mną zgodzisz, że łatwe pytania to takie, na które znamy odpowiedź. :D
ODPOWIEDZ