Widzę, że tutaj też zbyt wielkich powodów do radości nie mamy :uhh: A jeszcze rano, kiedy Kubuś wywołał Gniezno z ogromnymi nadziejami chwyciłam za pilota od nagrywarki, w myślach planowałam już podróż do Gniezna, ale po kilkunastu sekundach mój entuzjazm opadł :uhh:
epsztajnek pisze:Rozumiem was chłopaki , ale wybaczcie tę złośliwość .... ktoś tu kilka stron wstecz mówił o skakaniu w ogień za Agatę :>
Najwyraźniej nasi bohaterowie przestraszyli się płomieni :hahaha: Wiem :uhh: To nie było śmieszne :uhh: Nigdy nie pałałam gorącym uczuciem do tvn, ale teraz to mocno przesadzili :nie: Nie dość, że chowają przed nami naszych ulubieńców, to jeszcze zabraniają umieszczania archiwalnych nagrań na YT :nie: Czuję, że mój rozbrat z tą stacją jest bardzo bliski :nie:
marcinkowsky pisze:
Przecież oni sami powinni wiedzieć , co jest dla nich najlepsze :ban: !!
A jak tego nie wiedzą , to niech prześledzą fora internetowe ,a wtedy może ich oświeci :] !!

Taaak, oni czekają na uwagi od widzów, bo przecież te są dla nich najcenniejsze :devil: Tak mi napisała niedawno pewna pani redaktor, niezwiązana z tvn24