Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: obieżyświat »

stajlus pisze:ugną się pod naporem korespondencji od zdesperowanych fanów? :lol:
..oby :lol2:
..ale to zależy jakie wywrzemy na nich wrażenie :devil:
..postarajmy się o jak najlepsze :lol2:
dobrze :D nie mam przecież nic do stracenia :lol:
..napiszę więcej - mamy bardzo dużo do zyskania :lol2:
..więc się nie ociągaj :tanczy:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieżyświat pisze:
Fool pisze:zapytalem tvn kiedy agata wraca
ale nie odpisuja ;p HM
..potraktujmy to jak w porzekadle: 'brak wiadomości to dobra wiadomość' :lol:
..inaczej tej ciszy z ich strony nie interpretujmy :nie:
Inaczej interpretować :> ?? :mhm: Żeby się jeszcze bardziej zdołować :hyh: ?? Ja ani nie piszę , ani nie myśle ..... nie myślę o tym , dlaczego cały czas nie ma Agatki :neutral: ?? Po prostu biernie czekam na jej powrót -nie chce wkładać kija w mrowisko , albo otwierać puszki Pandory :devil: !! Stoję w martwym punkcie :hyh: !! Czuję sie z tą bierną postawą okropnie , ale jestem sparaliżowany psychicznie i nie potrafię wykonać żadnego sensownego ruchu :hyh: !!
Dżastina pisze:Poczekajmy :) Może jeszcze odpiszą :)
..wątpię ;)
..ja pisałem już x-czasu temu i też nie odpisali :x
W przeszłości też tego doświadczałem -tak jakby mejle szły w głuchą przepaść :uhh: !! No ale chcąc być sprawiedliwym muszę napisać , że wielokrotnie też mi odpisywali :lol2: !! 8)
obieżyświat pisze:
stajlus pisze:ugną się pod naporem korespondencji od zdesperowanych fanów? :lol:
..oby :lol2:
..ale to zależy jakie wywrzemy na nich wrażenie :devil:
..postarajmy się o jak najlepsze :lol2:
Czy my się musimy jeszcze reklamować :lol2: ?? :lol2: :lol2:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

marcinkowsky pisze:Czy my się musimy jeszcze reklamować :lol2: ?? :lol2: :lol2:
co za skromność :lol: :brawa:
reklamować nie, ale przypomnieć ulubionej stacji telewizyjnej o sobie i o swoich pragnieniach, to dobry pomysł jest :)
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:
Wrodzona ,odziedziczona , znaleziona i .... nie wiem jaka jeszcze :lol2: !! :devil:
stajlus pisze:reklamować nie, ale przypomnieć ulubionej stacji telewizyjnej o sobie i o swoich pragnieniach, to dobry pomysł jest :)
Przecież oni sami powinni wiedzieć , co jest dla nich najlepsze :ban: !! A jak tego nie wiedzą , to niech prześledzą fora internetowe ,a wtedy może ich oświeci :] !! :D
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:
stajlus pisze:
Wrodzona ,odziedziczona , znaleziona i .... nie wiem jaka jeszcze :lol2: !! :devil:
..o tak :lol2:
..pierwsze cechy jakie można wymienić w Twoim kontekście to zdecydowanie skromność..skromność i jeszcze raz skromność :devil:
stajlus pisze:reklamować nie, ale przypomnieć ulubionej stacji telewizyjnej o sobie i o swoich pragnieniach, to dobry pomysł jest :)
Przecież oni sami powinni wiedzieć , co jest dla nich najlepsze :ban: !! A jak tego nie wiedzą , to niech prześledzą fora internetowe ,a wtedy może ich oświeci :] !! :D
..powinni wiedzieć ale zdaje się nie wiedzą :?

..caly dzień mi zszedł i nie napisałem do nich ani słowa :?
..chyba też będę biernie czekał :roll:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

a na domiar złego wszystkie filmiki z YT zniknęly ;(
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

Niestety koniec z filmikami na YT :? TVN się doczepił i usunęli znaczną część nagrań :? A żeby nie nachlastać sobie, zmuszeni byliśmy usunąć wszystkie filmiki - sorry chłopaki - taka bajka :neutral:
Agata jest najwyraźniej tylko ich własnością i nie mają zamiaru się nią dzielić :?
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

no nie ;( a ja nie zdążyłem sobie wszystkich filmików jeszcze ściągnąć na dysk :/ ;(
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

A żeby nie nachlastać sobie, zmuszeni byliśmy.......
Rozumiem was chłopaki , ale wybaczcie tę złośliwość .... ktoś tu kilka stron wstecz mówił o skakaniu w ogień za Agatę :>
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Widzę, że tutaj też zbyt wielkich powodów do radości nie mamy :uhh: A jeszcze rano, kiedy Kubuś wywołał Gniezno z ogromnymi nadziejami chwyciłam za pilota od nagrywarki, w myślach planowałam już podróż do Gniezna, ale po kilkunastu sekundach mój entuzjazm opadł :uhh:
epsztajnek pisze:Rozumiem was chłopaki , ale wybaczcie tę złośliwość .... ktoś tu kilka stron wstecz mówił o skakaniu w ogień za Agatę :>
Najwyraźniej nasi bohaterowie przestraszyli się płomieni :hahaha: Wiem :uhh: To nie było śmieszne :uhh: Nigdy nie pałałam gorącym uczuciem do tvn, ale teraz to mocno przesadzili :nie: Nie dość, że chowają przed nami naszych ulubieńców, to jeszcze zabraniają umieszczania archiwalnych nagrań na YT :nie: Czuję, że mój rozbrat z tą stacją jest bardzo bliski :nie:
marcinkowsky pisze: Przecież oni sami powinni wiedzieć , co jest dla nich najlepsze :ban: !!
A jak tego nie wiedzą , to niech prześledzą fora internetowe ,a wtedy może ich oświeci :] !! :D
Taaak, oni czekają na uwagi od widzów, bo przecież te są dla nich najcenniejsze :devil: Tak mi napisała niedawno pewna pani redaktor, niezwiązana z tvn24 ;)
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Dżastina pisze: Nigdy nie pałałam gorącym uczuciem do tvn, ale teraz to mocno przesadzili :nie: Nie dość, że chowają przed nami naszych ulubieńców, to jeszcze zabraniają umieszczania archiwalnych nagrań na YT :nie: Czuję, że mój rozbrat z tą stacją jest bardzo bliski :nie:
nawet mi nie mów :x przez to, co się stało z tymi filmikami całą noc miałem koszmary :hmm:
śniło mi się, że wiem, że Agatka skąd nadaje lajfy a nie mogę tego oglądać :hyh: :twisted:

mam wrażenie, że ostatnio nie mamy do niczego prawa :twisted: a najmniej tego prawa mamy do radości :twisted:
wszystkiego mam wrażenie nam - fanom Agatki się zabrania :twisted:

czyżby to cena za wspaniałe wielkanocne relacje :mhm: :twisted:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

king_kocur pisze:Niestety koniec z filmikami na YT :? TVN się doczepił i usunęli znaczną część nagrań :? A żeby nie nachlastać sobie, zmuszeni byliśmy usunąć wszystkie filmiki - sorry chłopaki - taka bajka :neutral:
Agata jest najwyraźniej tylko ich własnością i nie mają zamiaru się nią dzielić :?
:shock: :shock: :shock: Gdyby nie to, że posta wysłałeś wczoraj , to pomyślałbym ,że to prima aprilisowy żart :hyh: :hyh: :hyh: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

Jak to ..... :uhh: ??

Dlaczego .... :uhh: ??

Jak boli...... ;( !!!

Nam naprawdę odbiera się resztki naszego szczęścia :hmm: !! :uhh:

Tyle wspaniałych filmików , które cieszyły setki , tysiące ludzi ..... znikły :uhh: !! Przepadły .... :uhh: !! Nie ma ich :uhh: ??
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

marcinkowsky pisze: :shock: :shock: :shock: Gdyby nie to, że posta wysłałeś wczoraj , to pomyślałbym ,że to prima aprilisowy żart :hyh: :hyh: :hyh: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
a może :roll: nie, to nie żart :( a szkoda ;(
Jak to ..... :uhh: ??

Dlaczego .... :uhh: ??

Jak boli...... ;( !!!
mocno boli ;(

Tyle wspaniałych filmików , które cieszyły setki , tysiące ludzi ..... znikły :uhh: !! Przepadły .... :uhh: !! Nie ma ich :uhh: ??
teraz już nic nie trzyma mnie przy życiu ;(
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:
Dżastina pisze: Nigdy nie pałałam gorącym uczuciem do tvn, ale teraz to mocno przesadzili :nie: Nie dość, że chowają przed nami naszych ulubieńców, to jeszcze zabraniają umieszczania archiwalnych nagrań na YT :nie: Czuję, że mój rozbrat z tą stacją jest bardzo bliski :nie:
nawet mi nie mów :x przez to, co się stało z tymi filmikami całą noc miałem koszmary :hmm:
śniło mi się, że wiem, że Agatka skąd nadaje lajfy a nie mogę tego oglądać :hyh: :twisted:
Zastanawiam za co tvn nas tak karze :roll: ?? Przecież nigdy nawet złego słówka na ich temat nie napisaliśmy , a nawet wręcz w samych superlatywach się wyrażaliśmy..... a teraz robią wszystko (za wyjątkiem okresu świąt :) ) żeby się nas pozbyć , do siebie zniechęcić :uhh: !!
teraz już nic nie trzyma mnie przy życiu ;(
No , ale część relacji jest na forum :) !! Może jeszcze zdążysz , a jak nie , to pomyślimy :) !! Nie może być tak , że tvnowi uda nas się wykończyć :nie: !! Musimy się bronić :] !!
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

marcinkowsky pisze:Zastanawiam za co tvn nas tak karze :roll: ?? Przecież nigdy nawet złego słówka na ich temat nie napisaliśmy , a nawet wręcz w samych superlatywach się wyrażaliśmy..... a teraz robią wszystko (za wyjątkiem okresu świąt :) ) żeby się nas pozbyć , do siebie zniechęcić :uhh: !!
raczej zagarnąć wszystko do siebie ;( to dziwne, przecież są telewizją, to promocja, która ich nic nie kosztuje, ani nikt inny na niej nie zarabiał, powinna ich chyba cieszyć? :uhh:
No , ale część relacji jest na forum :) !! Może jeszcze zdążysz , a jak nie , to pomyślimy :) !! Nie może być tak , że tvnowi uda nas się wykończyć :nie: !! Musimy się bronić :] !!
część starszych linków już nie działa, a te nowsze ściągnąłem ;)
ODPOWIEDZ