Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

epsztajnek pisze:Chcesz powiedzieć , że to ujęcie było około 7.30 ?
Po biznesie i pogodzie, ok. 7.27 dokładnie :rozglada:
epsztajnek
Fanatyk :)

Re:

Post autor: epsztajnek »

kamilo pisze: Po biznesie i pogodzie, ok. 7.27 dokładnie :rozglada:
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ;( ;( ;( ;(
Na biznes już się załapałem....
a potem wychodząc do pracy jak zwykle wyłączyłem nagrywarkę i....
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Ale trzeba będzie dziś czuwać na "Szkle kontaktowym" - takie rzeczy lubią tam pokazywać :!:
Ostatnio zmieniony wtorek 01 kwie 2008, 16:09 przez epsztajnek, łącznie zmieniany 1 raz.
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

To ujęcie z Joasią o ile dobrze pamiętam było od razu po pogodzie, zaraz przed trafficem :rozglada:
Piotr J. powiedział, że teraz zobaczymy jak uśmiechają się politycy i była Joasia :jupi:
Na początku tak nie za bardzo skojarzyłem, że to ona- wtedy jak było ujęcie od tyłu na włoski :lol2:
Dopiero jak oddalili trochę widok ukazała się Joasia zapatrzona na posła Szmajdzińskiego :rozglada:
Swoją drogą to straszny dziad, bo rozmawiał z taką reporterką, a ten uśmiech to taki raczej pogardliwy był :rozglada:
No ale to chyba do innego kolegi sejmowego było :rozglada:

Dziś ta cała debata, premier, prezydent... na ludzikie sprawy czasu raczej nie będzie :nie:
Zapewne o 17 rozpocznie się M24 a Joasia ze wściekłości zdemoluje studio :D
Don Matteo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: Joanna Kryńska

Post autor: Don Matteo »

Macie pecha :xx: czytanie w sprawie Traktatu odbędzie się po godzinnej przerwie, czyli ok. 17.05 :uhh:
Camilo
Guru
Guru

To ujęcie z Joasią o ile dobrze pamiętam było od razu po pogodzie, zaraz przed trafficem...
Czyli jednak jest dowód, że sobie tego nie wymyśliłem :devil:
Zapewne o 17 rozpocznie się M24 a Joasia ze wściekłości zdemoluje studio
...a Krzyś G. Jej pomoże :szalony:
Macie pecha czytanie w sprawie Traktatu odbędzie się po godzinnej przerwie, czyli ok. 17.05
Chociaż raz wie, kiedy się nie pojawiać :lol2:
Ale trzeba będzie dziś czuwać na "Szkle kontaktowym" - takie rzeczy lubią tam pokazywać
W Szkle to już będzie wystarczająco wiele do pokazania z dzisiaj a nie jeszcze z archiwum :nie:
maxxx

Post autor: maxxx »

Spokojnie panowie :aniol: Wszystko mamy :tanczy: Boskaaaa :P :arrow:

http://www.tvn24.pl/26086,1544370,0,1,wiadomosc.html
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Spokojnie panowie Wszystko mamy Boskaaaa
A ja właśnie zerknąłem na TVN24.pl w tym celu, ale zająłem się Poradą :P
maxxx

Podpis mówi sam za siebie :lol2: :aniol: :arrow:

Obrazek

I jeszcze jedno,czy Wy też macie takie wrażenie ,że wyszła tak jak by miała krótkie włoski :shock:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:I jeszcze jedno,czy Wy też macie takie wrażenie ,że wyszła tak jak by miała krótkie włoski
Edit: Jeśli chodzi o Twój caps to się w pełni zgadzam. Myślałem,że chodzi o filmik :rozglada:
maxxx

kamilo pisze:Edit: Jeśli chodzi o Twój caps to się w pełni zgadzam. Myślałem,że chodzi o filmik
Nie na filmiku jest normalnie :aniol: A co do tego wrażenia,to Joasi śliczna buzia nawet w takich włoskach się obroni :lol2:
Aczkolwiek każdy chyba się zgodzi ,że tylko długie :tanczy:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Nie na filmiku jest normalnie A co do tego wrażenia,to Joasi śliczna buzia nawet w takich włoskach się obroni
Aczkolwiek każdy chyba się zgodzi ,że tylko długie
Zdecydowanie. Tak dziwnie w tych krótkich wygląda. No i z bliska widać, że była bardzo umalowana :rozglada:
maxxx

Wyjątkowe szczęście mnie dzisiaj spotkało,bo tuż po włączeniu tv została wywołana 'do tablicy' przez Anitę Asia :aniol:
Opowiadała,że na KONTAKT24 przyszedł bulwersujący e-mail z nagraniem obrazującym rzeczywistość osób niewidomych w naszym kraju :ech: W markecie pani została zmuszona do zostawienia psa-przewodnika :uhh: I nie pomogły żadne tłumaczenia :nie: A ekspedientka na pytanie jak ma trafić do danych półek z produktami w znajomym sklepie odpowiedziała,że ona chętnie pokaże :!: :hyh: Jak to Asia obrazowo pokazała,że to coś typu '..ogórki są tam,a masło tam..' [ach ta Jej bezpośredniość :szalony: ] :arrow:
Obrazek

Asia prosiła o kontakt wszystkich tych ,którzy spotkali się z podobnymi sytuacjami.A na więcej szczegółow zaprosiła na 17:10 kwitując to dość nietypowym uśmiechem :tanczy: :arrow:
Obrazek

I sobie zniknęła w akompaniamencie tvnowskich motywów muzycznych schodzac po schodkach :lol2:

I jeszcze to :arrow: :arrow:
Obrazek

Obrazek
Camilo
Guru
Guru

Trudno :ech:
maxxx

kamilo pisze:Trudno :ech:
Jaki lakoniczny :spiewa:

Zgodnie z zapowiedzia było o zakazie wchodzenia z psiakiem jakto powiedziała Joasia 'biszkoptowym labradorem' do sklepu,o braku morfiny dla cierpiącej,o nieprzejezdnej drodze wiejskiej,o wypadku autokarowym-czyli same dolinki-standard :ech:
I była jedna malusieńka wpadeczka-wrócili do studio chyba sekundke wcześniej niż Joasia planowała i złapali Ją na odchrzaknięciu lekkim przed rozpoczęciem formułowania zapowiedzi :lol2:
:arrow: :arrow:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

I jeszcze na sam koniec taka drobna wariacja,mam nadzieje,że się Joasia nie obrazi za wykorzystanie wizerunku :aniol: :arrow:

ObrazekObrazekObrazek.tvnfakty.pl/forum
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Widzę, że Joasia chyba musiała być już maksymalnie zdenerwowana, skoro uniosła tak rączki ku górze :rozglada:
A może to były jakieś modły, byśmy się od niej odczepili :rozglada:
Kto wie, może Joasia wierzy w jakieś zabobony :lol2:

Joasia w czerni :D Nawet ładny komplecik 8)
I włoski się pięknie układają- czyli standard :lol2:
ODPOWIEDZ