Właśnie jedną z tysiąca :spiewa: !! Ale chyba najgorszą z możliwych :spiewa: !! Chyba tylko śmierć byłby gorsza , ale co ja plotę za głupoty :hmm: !!stajlus pisze:to nieudowodnione, że Agata jest choraTinkiWinki pisze:Pisałem że fachowcy odradzają jedzenie dzieł rąk tubylcówobieżyświat pisze: ..pytanie czemu jeszcze Agatka nie wróciła :rozglada:
..nie daj Boże :nie:
..ale może pochorowała się :rozglada:
..oby nie :rydzyk:To po tym placku który zrobiła miejscowa pani.
czyste przypuszczenie
jedno z tysiąca, które nas nęka :hyh:
Jeśli Agatka w tę sobotę się nie pojawi w serwisach albo na relacjach , to wtedy będziemy mogli zacząć podejrzewać coś niedobrego :> !!! Ale na razie oczyścić umysł ze złych myśli :ban: !!
No wiesz :> ?? Od ucięcia jednej gałązki winogron jeszcze nikt się nie pochorował :devil: !!też sobie tak pomyślałem :rozglada: może za ciężko pracowała :mhm: albo nie posłużyła jej zmiana klimatu

Agatka jest silną dziewczynką

A wiem doskonale co chodzi po głowie "fioletowemu" :] !! Ale nie jestem takim..... i nie podejmę dyskusji w tym temacie :nie: !! :] Jedynie przytaknę ci stajlus , że przed Agatką jeszcze całe dziennikarskie życie stoi otworem i drzwi otwierają się coraz szerzej :tanczy: !!stajlus pisze:nie rozumiem :mhm: no, ale mniejsza o toTinkiWinki pisze:Joanna Komolka dotarła to tajnego raportu przed jego opublikowaniem. Czy @ ma takie sukcesy? JK była nawet dzisiaj (lub wczoraj) atrakcją TVN24. Relacjonowała co i jak. Ale pobujać na linie to by się nie mogłaChyba że stalowej
napiszę ci tylko, że Agata jest młodą osobą i na pewno jeszcze wiele odkryć przed nią