No, nie napiszę, że plejada-żenada, ale rewelacja to to też nie jest.
W sumie Plejada nie jest jakąś wybitną nowością na Onecie, bo te wszystkie informacje, które ukazują się pod tym adresem byłyby i tak zaprezentowane w pozostałych serwisach Onet.pl - muzycznych, filmowych, serialowych czy plotkarskich. Plus jest taki, że wszystko jest zebrane w jednym miejscu i jest trochę materiałów wideo.
Mnie to nie interesuje, obejrzałem tylko kawałki "66 niezapomnianych skandali" i tyle - nie chce mi się zagłębiać w konkursy na największego amanta polskiego "kina", Szyca "przyłapanego" w teatrze czy Niani w huraganie uczuć. Oprawa graficzna nie powala, jest oczojebna.
A podpinanie stron typu YouCanDance.Onet.pl pod Plejada.pl uważam za głupotę [po co wydłużać adres, skoro związku żadnego nie ma - mam nadzieję, że to przejściowe], choć to pewnie dopiero początek, ciekawe czy doczekamy się obszernych relacji z Plejady w serwisach TVN24, DDTVN i innych programikach z serii. :hyh:
Wolę poczytać Pudelka, ot tak, dla jaj, bo na tym polegają strony plotkarskie, żeby pośmiać się z celnie wypunktowanej głupoty np. Gosi Andrzejewicz. A to Pudelek potrafi najbardziej, choć wiadomo - nie można przyjmować tego wszystkiego na serio, często pojawiają się tam zmyślone informacje, a kretynizm (lub celowe działanie) "dziennikarzy" publikujących absurdalne donosy od przyjaciół/współpracowników gwiazdeczek też potrafi porazić. Jeśli ktoś chce czytać "obiektywne plotki" (WTF?) to sobie wrzuci zwykły serwis muzyczny/filmowy.
Plejada została stworzona dla ludzi, którzy jarają się tego typu sprawami zajmującymi im całe życie. A jak wiadomo - jest ich wielu, więc możemy spodziewać się sukcesu.