Ja wiem o tym nie tylko z jego bloga, ale mniejsza z tym :rozglada:konsta pisze:a propos skąd wiecie, że Jarek był w Maroko no i oczywiście czy wiecie z kim tam był ?
Jarosław Kuźniar
Moderator: Łukasz
Re: Jarosław Kuźniar
A skąd wiesz
? Masz jakieś tajne dojścia ? A może porozumiewacie się już regularnie przez jego bloga Jarka ?

No skoro chcesz to zachować dla siebie to trudno
, swoją drogą to opalony galanty Jarek jak dziś na niego popatrzyłam 

-
- Fanatyk :)
Dzisiejszy poranek po serwisie o 8:00
Jarek zaczyna prognozę pogody od dowcipu o blondynkach.
Po chwili słychać okrzyk Jarka - uuuuuaaaaaa, Aneeeeetaaaaa ..... :devil: :devil: :devil:
Jarek zaczyna prognozę pogody od dowcipu o blondynkach.
Po chwili słychać okrzyk Jarka - uuuuuaaaaaa, Aneeeeetaaaaa ..... :devil: :devil: :devil:
Dziś też pewną blondynke o nazwie Doda pokarał w rozmowie z K.Korwin Piotrowską.Widać,że jej szczerze nie lubi
J.K:'Widziałaś jak ona spiewała panu premierowi,fałsz fałszem pogania'.Ach i jeszcze na pytanie czy ma psa odpowiedział: 'Kiedys jakis był,ale go nie ma gdyż..nieważne' :spiewa:

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Tajemniczy Jarek
A wogule to coś ucichł wątek o Jarku ostatnio. Chyba dlatego, że Nika nie miała chyba czasu
niezastąpiona Niko powracaj :brawa:

Przeceniasz mnie, chlopacy jakos tu czesciej ode mnie dorzucaja swoje 3 grosze. :rozglada:konsta pisze: niezastąpiona Niko powracaj :brawa:
Cos ciezki dzien dla Pana Jarka dzis, widzialam Poranek przed 8, i same maile przychodzily do Pana redaktora z pretensjami. A to jeden widz oburzony, ze Jaroslaw zwraca sie do Doroty Gardias po imieniu zamiast per Pani, a z kolei inna widzka napisala, ze Pan Jarek jest juz....za stary by miec dzieci. :uhh: Ze tez ludziom od rana tuz po przebudzeniu chce sie takie rzeczy wypisywac mailem do telewizji?! :spiewa:
Jarek jest zbyt rozweselkowany na Poranki w Tygodniu, i to od dawna mam takie zdanie. Spoufala się, fakt, na zasadzie -wchodzenia w d....- a to nie jest dla każdego fajne, nie każdego weseli, nie każdy wreszcie to lubi Jarku! Założenie na początku przyjścia Jarosława do tv, że ma mieć weekendowe Poranki i to była dobra decyzja. Nie do końca była dobra wsadzanie go gdzie popadnie, czyli bez rozdziału na tydzień i weeekend.
Dyskusja podobna do tej z forum tvn24.pl. Nie masz obowiązku oglądania TVN24 :nie: Skoro nie odpowiada Ci styl prowadzenia Poranków przez Jarka, to możesz w tym czasie obejrzeć konkurencyjny ''Poranek TVP Info'' czy ''Dzień dobry Polsko'' w Superstacji. :rozglada:tob pisze:Jarek jest zbyt rozweselkowany na Poranki w Tygodniu...
tob pisze:Jarek jest zbyt rozweselkowany na Poranki w Tygodniu, i to od dawna mam takie zdanie.
a co, ma się modlić czy podać nr konta?
Nie podoba mi się- nie słucham, nie oglądam. Proste.
Chcę chwilę być przy Tobie
I nią żyć...13.12.07, godz. 10:00
I nią żyć...13.12.07, godz. 10:00
tak, zgadzam się z Wami. Nie oglądam Poranków z Jarosławem, choć zwyczajowo mam włączony TVN24 jako pierwszy kanał, który rano odpala mój dekoder i zdarza się trafić na tego Pana, którego wolałbym oglądać w innych programach.
PRZY OKAZJI - MNIEJ AGRESJI FORUMOWICZE. Nie można wyrazić swojej opinii, która nie jest zgodna z fanatycznymi kibicami prezenterów telewizyjnych? Co jest? Trochę tolerancji ludzie!!
PRZY OKAZJI - MNIEJ AGRESJI FORUMOWICZE. Nie można wyrazić swojej opinii, która nie jest zgodna z fanatycznymi kibicami prezenterów telewizyjnych? Co jest? Trochę tolerancji ludzie!!
Drogi tob, nie widzę nic agresywnego w tym, co napisałem powyżej, byś zmienił na inny kanał.tob pisze:Nie można wyrazić swojej opinii, która nie jest zgodna z fanatycznymi kibicami prezenterów telewizyjnych? Co jest? Trochę tolerancji ludzie!!
Własne opinie można wyrażać, gdy się zebrało odpowiednie argumenty, a nie takie, że ''jest za wesołkowaty'' itp. Nie odpowiada komukolwiek? Proste! Pilot do ręki i zmienić na inny kanał, będąc konsekwentnym, a nie dalej oglądać i ''się męczyć''. :?
jak najbardziej moja wypowiedź jest argumentem.Gospodarz pasma informacyjnego o imieniu Jarosław jest zbyt wyluzowany.Zbyt często próbuje rozeweselić, często chyba samego siebie bądź kogoś w zespole robiącym program - to nie śmieszy mnie widza, a chyba dla mnie program jest robiony.
A jak wciąż nie widzisz argumentu, to polecam poczytanie o tym, co to jest argument, a potem wdawanie się w polemikę młody człowieku.
A jak wciąż nie widzisz argumentu, to polecam poczytanie o tym, co to jest argument, a potem wdawanie się w polemikę młody człowieku.
Młody widzu! Skoro Cię to nie śmieszy to zmień kanał, a nie na siłę oglądaj Kuźniara. Proste, nieprawdaż? :ech:tob pisze:jak najbardziej moja wypowiedź jest argumentem.Gospodarz pasma informacyjnego o imieniu Jarosław jest zbyt wyluzowany.Zbyt często próbuje rozeweselić, często chyba samego siebie bądź kogoś w zespole robiącym program - to nie śmieszy mnie widza, a chyba dla mnie program jest robiony.
Twoja argumentacja brzmi tak - Jarek jest zły, bo jest wesołyA jak wciąż nie widzisz argumentu, to polecam poczytanie o tym, co to jest argument, a potem wdawanie się w polemikę młody człowieku.