Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
-
- Fanatyk :)
Re: Joanna Kryńska
Ludzie znający się na rzeczy twierdzą, że zauroczenie drugą osobą płci przeciwnej , wywołujące za każdym razem zachwyt " Boże, jaka Ona jest cudna " :aniol: , mija po trzech latach. Niedługo miną dwa lata zauroczenia Joanną. Trzeba przeczekać jeszcze rok .... może przejdzie.... :>
Ja już tak mam z osiem lat i zachwyt nadal nie mija i nigdy nie przeminieepsztajnek pisze:Ludzie znający się na rzeczy twierdzą, że zauroczenie drugą osobą płci przeciwnej , wywołujące za każdym razem zachwyt " Boże, jaka Ona jest cudna " :aniol: , mija po trzech latach

Stwierdzam, że Ci ludzie na rzeczy się nie znająLudzie znający się na rzeczy twierdzą...

A ja sobie zerknąłem na demokratyczny serwis ''Znani Polacy''. Ciekaw byłem jak sobie radzi Joasia i aż zbladłem. Myślałem, że chociaż moja ocena coś pomoże, jednak nie mam na co liczyć. Zajmuje 14 miejsce pośród najbardziej lubianych z 306 obecnych osób tam osób :tanczy: Jest to już czołówka obecna na stronie głównej :jupi: Widać, że sezon krytyki na Nią zarówno na różnych forach jak i tego rodzaju ''sondażach'' minął. Wiem jakie to jest rzetelne, jednak nie możemy narzekać. Gdyby ktoś do Joasi miał jakieś ale to na pewno bez skrupułów dałby Jej -10. Wniosek nasuwa się jeden: Joasia staje się coraz bardziej lubiana i pożądana w polskich domach
A Wy tak narzekacie na ten magazyn. :spiewa: Ludzie potrzebują takiej tropicielki ludzkich dramatów, interesów i absurdów :rozglada:

no to jednak znalazła sobie jakiegoś pana do czochrania włosówNa każdym capsie ma inną fryzurę

Musiałem interweniować bo nie miałem co czytać po pracy :uhh:Nie pamiętam kiedy wątek ostatnio był tak rozbujany
kiedyś byłem przyzwoitym fanem JoasiW czasach, gdy kolega Adam był aktywnym forumowiczem :devil:

Święta prawda :brawa: :brawa:To oni tam sie bawia prostownicami?! Dobry fryzjer potrafi tak wyciagnac wlosy na szczotce, ze wyglada o niebo lepiej niz po prostownicy. Prawda adam?! :hyh:
-
kamilo, 24 marzec pisze: Ograniczenia Joasi do kilku zapowiedzi dziennie w 20-minutowym magazynie jest grzechem, za który jego pomysłodawcy będą się smażyć w piekle
:> I kto tu narzeka ?kamilo, 15 kwiecień pisze: A Wy tak narzekacie na ten magazyn.
-
Nie odmówie sobie Ciebie pocytować
No co Ty
W czasie programu to nawet muchy by do studio nie wpuściła
A dziś Joasie dostrzegłem w kanarkowym sweterku,widać ,że lubi takie żywe barwy

adam pisze:no to jednak znalazła sobie jakiegoś pana do czochrania włosów
No co Ty

Ale chyba nie jest tak źle w perspektywie Twego medialnego niebytu :spiewa: Ale zawsze może być lepiejMusiałem interweniować bo nie miałem co czytać po pracy

Możesz znów nim byc i zacząc odbudowywać zaufanie Joasi :rozglada: :aniol:kiedyś byłem przyzwoitym fanem Joasi
Aj nie ma się co dziwić :tanczy: :tanczy: :tanczy: Te capsy to powinny być w Luwr wystawianeepsztajnek pisze:Nie mogłem się powstrzymać

Tak to zamotałeś ,że ja się poddaje :szalony:kamilo pisze:Ja narzekam tylko na ludzi, którzy to wymyślili. Nie wiem jednak, czy to przypadkiem niejedno
A dziś Joasie dostrzegłem w kanarkowym sweterku,widać ,że lubi takie żywe barwy

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Asia była w ramach KONTAKTU24 :jupi: Szkoda tylko,że na wizji tak króciutko,że nawet nie zdołałem tego sfotografować
Przegrała byt na obrazie z płonącym punktem LPG w Ustroniu :rozglada: Rozmawiała z panem ,który sfilmował to wszystko :aniol: Wypytywała o wszelkie szczegóły,a na koniec pożegnała pana słowami '..wszystkiego najlepszego..'-strasznie miła osóbka z Joasi :aniol: Jak ktoś zasłuży,np wyśle Jej topowy filmik z miejsca akcji,to może liczyć na takie uprzejmości

Przegrała byt na obrazie z płonącym punktem LPG w Ustroniu :rozglada: Rozmawiała z panem ,który sfilmował to wszystko :aniol: Wypytywała o wszelkie szczegóły,a na koniec pożegnała pana słowami '..wszystkiego najlepszego..'-strasznie miła osóbka z Joasi :aniol: Jak ktoś zasłuży,np wyśle Jej topowy filmik z miejsca akcji,to może liczyć na takie uprzejmości

Co to za głusza :uwaga: :szalony: Od wstydu trzeci post z rzędu,no ale dobra niech bedzie,wyjde na jakiegoś desperado-no trudno
W magazynie nareszcie choć odrobina optymizmu :spiewa: Joasi chyba spodobała się slunska muzyczka
Ale to chyba nic dziwnego,wiemy ,że lubi ludowe klimaty :szalony: A może My załozymy takie radio o Joasi audycje poranne-południowe i wieczorne :tanczy: Jakoś się podzielimy dyzurami
Ale to byśmy musieli lać wodę 5 razy bardziej niż ma to w zwyczaju Joasi macierzysta stacja,że tak to ujmę.
Oki,dość lania wody,bo Joasia czeka do zaprezentowania się oraz swoich dziś wyczesanych włosów
:tanczy:

Tak chciałem tu napisać posta, ale nie miałem zbytnio o czym, bo magazynu nie widziałem

My nie możemy trąbić o Joasi nawet przez pół godziny, a Ty chciałbyś przez cały dzień :spiewa:maxxx pisze:A może My załozymy takie radio o Joasi audycje poranne-południowe i wieczorne Jakoś się podzielimy dyzurami
No co Ty opowiadaszkamilo pisze:My nie możemy trąbić o Joasi nawet przez pół godziny, a Ty chciałbyś przez cały dzień

No ale dobra,jestem skłonny przyznać ,że byl to pomysł,że tak powiem ~od czapy~z tą rozgłośnia :cicho: Chyba,że wywalczysz solidny zasięg-mniej więcej taki jak to forum.

W trąbieniu o Joasi może odbiegaliśmy od normy. Zobacz ile jest teraz postów dziennie :cicho: Jak 5-6 to jest bardzo dobrze :spiewa: Wyznaję zasadę, że jak coś się robi, to porządnie. W związku z tym zasięg byłby ogólnopolski :spiewa: A niech ma Aśka moim kosztem :stop: Ty ustal jakąś porządną ramówkęmaxxx pisze:No co Ty opowiadasz A mi się zdawało zawsze,że w trąbieniu o Joasi wręcz odbiegamy od normy
No ale dobra,jestem skłonny przyznać ,że byl to pomysł,że tak powiem ~od czapy~z tą rozgłośnia Chyba,że wywalczysz solidny zasięg-mniej więcej taki jak to forum. Ale mam wymagania-ale nie robie tego dla siebie