kamilo pisze:Magazynu nie oglądałem, więc jeśli się mylę to nie chcę dostać gbury, ale na capsach wygląda na jakąś... rozmarzoną
A faktycznie tak wyglada Ale zarzekam się ,że nie było moim zamiarem polowac na takie a nie inne ujęcia :nie: -to Joasia decyduje jaka jest danego dnia :rozglada: Oczywiście poza oczywistą oczywistościa,że zawsze jest wspaniała na swój sposób :racja: Ale może to poprostu ostatnia faza wzroku skupionego na ekranie ..no ,ale nie bylibyśmy sobą bez rozważenia róznych wariantów :racja:
Nowy kącik sobie wywalczyła widocznie
Żeby tak jeszcze coś dla fanów się znalazło :rydzyk: Jakiś kącik :rydzyk:
maxxx pisze:A faktycznie tak wyglada Ale zarzekam się ,że nie było moim zamiarem polowac na takie a nie inne ujęcia -to Joasia decyduje jaka jest danego dnia Oczywiście poza oczywistą oczywistościa,że zawsze jest wspaniała na swój sposób Ale może to poprostu ostatnia faza wzroku skupionego na ekranie ..no ,ale nie bylibyśmy sobą bez rozważenia róznych wariantów
A ja nie wiem co mi to przypomina. Może po prostu Joasię?
Żeby tak jeszcze coś dla fanów się znalazło Jakiś kącik
16:48 - 16:50 PzP od kuchni
PS. Na sam koniec M24 o 17.30 przeszła taka dość drobna blondynka w płaszczyku. Ale nie jestem pewny, czy to akurat ta blondynka x:
kamilo pisze:A ja nie wiem co mi to przypomina. Może po prostu Joasię?
Ach no właśnie To jest ten dylemat Albo opisujemy milion historii albo wszystko ograniczamy do folderu Joasia operując nomenklaturą komputerowa :spiewa: Pozostańmy przy tym,że bedzie to zależeć od dnia i ochoty
16:48 - 16:50 PzP od kuchni
Jestem pewien,że bez żadnych wymówek bylibyśmy zwarci i gotowi przed telewizorami :aniol:
PS. Na sam koniec M24 o 17.30 przeszła taka dość drobna blondynka w płaszczyku. Ale nie jestem pewny, czy to akurat ta blondynka
Hmm,to pewnie nie Ona :rozglada: Przynajmniej ja bym Jej nie pomylił z żadna inna :szalony:Ale z drugiej strony czas,miejsce i okoliczności byłyby sprzyjające :rozglada: No i to zamiłowanie do płaszczyków
maxxx pisze:Ach no właśnie To jest ten dylemat Albo opisujemy milion historii albo wszystko ograniczamy do folderu Joasia operując nomenklaturą komputerowa Pozostańmy przy tym,że bedzie to zależeć od dnia i ochoty
Po co czasami cudować z różnymi historyjkami, jak można odpowiedzieć równie prosto, łatwo i ładnie :spiewa:
Jestem pewien,że bez żadnych wymówek bylibyśmy zwarci i gotowi przed telewizorami
A ile później byśmy o tym gadali
Hmm,to pewnie nie Ona Przynajmniej ja bym Jej nie pomylił z żadna inna Ale z drugiej strony czas,miejsce i okoliczności byłyby sprzyjające No i to zamiłowanie do płaszczyków
Nie tylko czas, miejsce i okoliczności sprzyjające, ale też wygląd łuudząco podobno :rozglada: W końcu blondynek na Wiertniczej jest coraz mniej :spiewa:
Dziś pozwolę się skupić w pełni na wyglądzie, bo jest on fenomenalny :jupi:
Joasia nie tylko nie wzięła przykładu z redakcyjnych koleżanek, ale pojawił się też tak długo oczekiwany kucyk :tanczy: :tanczy:
Ponadto widzę, że dziś w TVN24 panuje moda na jasny ubiór - najpierw Boska, a teraz Kryńkowska
kamilo pisze:Joasia nie tylko nie wzięła przykładu z redakcyjnych koleżanek, ale pojawił się też tak długo oczekiwany kucyk
Ponadto widzę, że dziś w TVN24 panuje moda na jasny ubiór - najpierw Boska, a teraz Kryńkowska
Boska Kryńkowska :jupi: Jak dawno nie była taka biała,ciekawe czy się z Magdą umowiły :jupi:
Szkoda,że nie mam czasu Ją lepiej ocapsować
Dziś pozwolę się skupić w pełni na wyglądzie, bo jest on fenomenalny
Ach również jestem zachwycony :jupi: Joasia wyglada jak ucielesnienie Anioła :tanczy:
Krynulka w pracy nie myśli tylko o pracy a tak w ogóle co to za facet, czy to jego ręce od wieków Joasie topią jak to powiedziała w jednym filmiku http://www.sendspace.com/file/j9wni9