Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: marcinkowsky »

epsztajnek pisze:
..to brzmi okrutnie ale czyżbyśmy zostali się we dwóch :?: :uhh:
No nieeeee :nie: Jestem z wami cały czas duchem :rozglada:
No właśnie -ale i to dobre :lol2: !! Liczę też na to , że kiedy będzie trzeba to będziesz z nami ..... ciałem ..... capsowym :lol2: !! :rydzyk:
epsztajnek pisze:
..ale nikt nam nie jest w stanie jej wyjaśnić ;(
Polityki personalnej TVN24 nie da się na logikę wyjaśnić :(
Nie da się :nie: !! Ale nigdy nie sądziłem , że nas to dotknie ;( !! Wydawało mi się zawsze , że my jesteśmy dziećmi szczęścia , że nas tvn rozpieszcza , a teraz zachowuje się jak wyrodny rodzic , który za nie wiadomo co karci swoje dziecko :uhh: ?? :evil:
obieżyświat pisze:..to był 20 stycznia :mhm:
..obejrzałem i nic podejrzanego nie zauważyłem :nie:
..nic co by zwiastowało jakieś nieszczęście :uhh:
Podsumowanie dnia zakończyło się pięknymi życzeniami od Agatki i załogi dla babć i pożegnaniem słowami: "do zobaczenia: :) !!

Ale , kiedy znowu w serwisach :ban: ??
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

epsztajnek pisze:
..to brzmi okrutnie ale czyżbyśmy zostali się we dwóch :?: :uhh:
No nieeeee :nie: Jestem z wami cały czas duchem :rozglada:
Ja też o Was nie zapominam :) Wiem co czujecie, i wiem, że nie jest to zbyt miłe uczucie :uhh:
epsztajnek pisze:
..ale nikt nam nie jest w stanie jej wyjaśnić ;(
Polityki personalnej TVN24 nie da się na logikę wyjaśnić :(
Mam przeczucie, graniczące z pewnością, że ci, którzy w tvn24 podejmują decyzje sami ich nie rozumieją :devil:
marcinkowsky pisze: Nie da się :nie: !! Ale nigdy nie sądziłem , że nas to dotknie ;( !! Wydawało mi się zawsze , że my jesteśmy dziećmi szczęścia , że nas tvn rozpieszcza , a teraz zachowuje się jak wyrodny rodzic , który za nie wiadomo co karci swoje dziecko :uhh: ?? :evil:

Komuś najwyraźniej zaczęło wadzić to, że nasi ulubieńcy, swego czasu, wizję okupowali :uhh:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Dżastina pisze:Ja też o Was nie zapominam :) Wiem co czujecie, i wiem, że nie jest to zbyt miłe uczucie :uhh:
Niebyt miłe :mhm: ?? Powiedziałbym , że straszne, obrzydliwie dręczące , dobijające , wysysające krew ..... wyniszczające :twisted: !! :twisted: ;( ;(

Ale dzięki za pamięć ;( !! :* To bardzo ważne dla nas , ze mamy w Tobie przyjaciółkę :) !! :*
Mam przeczucie, graniczące z pewnością, że ci, którzy w tvn24 podejmują decyzje sami ich nie rozumieją :devil:
A mi się wydaje , że są tak perfidni albo tak głupi , że rozumieją i jeszcze się z tego cieszą :twisted: !! :hyh:
Komuś najwyraźniej zaczęło wadzić to, że nasi ulubieńcy, swego czasu, wizję okupowali :uhh:
Nie wiem , czy to akt złej woli , czy po prostu największa głupota i nierozumne rządzenie na świecie :? !! :roll:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:
Dżastina pisze:Ja też o Was nie zapominam :) Wiem co czujecie, i wiem, że nie jest to zbyt miłe uczucie :uhh:
Niebyt miłe :mhm: ?? Powiedziałbym , że straszne, obrzydliwie dręczące , dobijające , wysysające krew ..... wyniszczające :twisted: !! :twisted: ;( ;(
..no i siłą rzeczy popadliśmy w stan w którym nic nas już nie cieszy :(
..przyroda budzi się do życia wokoło a ja chodzę ponury jak jesienią ;(
Ale dzięki za pamięć ;( !! :* To bardzo ważne dla nas , ze mamy w Tobie przyjaciółkę :) !! :*
..bardzo ważne i cenne :*

..to jakaś idiotyczna polityka kadrowa :x
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Pojawila sie tuz po 10 w relacji z P-nia spod szpitala dzieciecego, by poinformowac o stanie zdrowia Maji-dziewczynki, ktora zostala dotkliwie pogryziona przez psa. Juz po samym usmiechu Agaty mozna sie bylo domyslac, ze stan zdrowia jest coraz lepszy. Capsow nie zdarzylam zrobic, bo akurat w trakcie Jej relacji komputer mi sie uruchamial, takze wybaczcie. :uhh: Moge tylko Wam powiedziec, ze z Agatki to goraca dziewczyna (co zreszta nie jest dla Was nowoscia :lol2: ), w P-niu dzis za oknem szaleje deszcz i wiatr,a ona niezlomna w cienkiej czarnej kurteczce z wesola parasolka we wzorki sobie stala niewzruszona. :spiewa:
Obi, dzizas, teraz tak patrze na godzine Twojego posta, toc Ty zes pisal ten smutno brzmiacy tekst pare minut po agatkowej relacji, no ale nie dziwie sie, ze umknela Ci na wizji, po tak dlugim czasie nieobecnosci przeplatanym od wielkiego dzwonu dwoma relacjami na krzyz, czlowiek wowczas traci cierpliwosc do ciaglego oczekiwania Agatki przed ekranem. Miejmy za to nadzieje, ze to nie byla jendorazowa relacja poznanskiej pieknosci. A wtedy nic straconego. :spiewa:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Nika :shock: :shock: :shock: :shock: ?? Naprawdę :shock: :shock: :shock: :shock: ?? Prawdę piszesz , czy tylko chcesz nas utrapionych pocieszyć -ojjjhhh -popełniam znów te nsam błąd :hmm: :hmm: Wybacz -już wierzę , że Agatka była i nadawała livea :) !!
Wielkie dzięki za opis :rydzyk: !! To bardzo dla mnie ważne , bo to pewnie mi będzie musiało mi wystarczyć :rozglada: ?? Chyba , że ktuś łaskawy podrzuci jednak capsa :rozglada: ?? :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:

A obi miałeś chyba cholernego pecha , że minąłeś się z Agatką :ech: !!
To mi śmierdzi na odległość -ktoś chyba rzucił na nas urok i nie możemy w żaden sposób spotkać się z Agatką , a wręcz ocieramy się o spotkanie z nią :hmm: !! No ,a le miejmy nadzieję na kolejne relacje :rydzyk: !!

Chociaż ja to mam pecha , bo na poglądzie tvn24 widzę facetów w czerni i w kieckach :hyh: !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Nie narzekajcie na zbyt cienki strój :D Co z tego, że para bucha z ust, kiedy trawniki tak pięknie się zielenią :D Wiosna!!! :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Czyżby Agata już miała pojawiać się tylko w czwartki :>
No i wróciła do swojej fryzury z początków kariery? :)
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

notka boskie capsy :rydzyk: !! Dzięki :rydzyk: !! :* Agatka bosko wygląda w tej wiośnie :szalony: !!
not that kind pisze:Nie narzekajcie na zbyt cienki strój :D Co z tego, że para bucha z ust, kiedy trawniki tak pięknie się zielenią :D Wiosna!!! :D
Ale gdzie u niej zdrowy rozsądek -mam nadzieję , że nie zachorował :ban: !! Taki ziąb na dworzu , a ona w takiej cieniutkiej kurteczce , z taki m dekoltem :o ?? :>
Przynajmniej we czwartki :devil: !! No i wiemy w końcu na czym stoimy :lol2: !! :hmm:
No i wróciła do swojej fryzury z początków kariery? :)
Tylko , żeby jej kariera znowu nie była na tym , co wtedy etapie :hmm: !!
W sobotę chyba wszystko się wyjaśni -albo w tę sobotę Agatka będzie w serwisach - albo już nigdy :uhh: ~~
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

not that kind pisze:No i wróciła do swojej fryzury z początków kariery? :)
Taka sama, jak wtedy, kiedy pierwszy raz ją ujrzałam :lol2: Tylko trochę ładniej odziana :rozglada:
marcinkowsky pisze: Ale gdzie u niej zdrowy rozsądek -mam nadzieję , że nie zachorował :ban: !! Taki ziąb na dworzu , a ona w takiej cieniutkiej kurteczce , z taki m dekoltem :o ?? :>
Gorrrrąca niewiasta :lol2:
marcinkowsky pisze:
Przynajmniej we czwartki :devil: !! No i wiemy w końcu na czym stoimy :lol2: !! :hmm:
I tylko z jedną relacją? To mi się wcale nie podoba :nie: :nie: :nie:
marcinkowsky pisze:Tylko , żeby jej kariera znowu nie była na tym , co wtedy etapie :hmm: !!
W sobotę chyba wszystko się wyjaśni -albo w tę sobotę Agatka będzie w serwisach - albo już nigdy :uhh: ~~
Nigdy? To absolutnie niemożliwe :nie: :nie: :nie:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Dżastina pisze:Taka sama, jak wtedy, kiedy pierwszy raz ją ujrzałam :lol2: Tylko trochę ładniej odziana :rozglada:
Jak ja poznawałem Agatkę , to ona się już tej grzyweczki pozbywała :D !! Wiem to , po wnikliwej obserwacji całego wątku :lol2: !! A teraz cieszę się , że mogę na własne oczy zobaczyć Agatkę taką , jaką Wy mogliście oglądać na początku :lol2: !!
Gorrrrąca niewiasta :lol2:
Chciałbym odrobinkę jej ciepła teraz ;( !! Taki jestem zmarźnięty i przemoknięty ;( !! :lol2: :lol2:
I tylko z jedną relacją? To mi się wcale nie podoba :nie: :nie: :nie:
Tylko jedna była :shock: ?? Szok , a właściwie skandal :ban: !! Chociaż z drugiej strony -to zimno i deszcz :roll: ?? Może to i lepiej ..... wiem , to było ryzykowne stwierdzenie :hmm: !! Ale dobro i zdrowie Agatki najważniejsze :) !!
Nigdy? To absolutnie niemożliwe :nie: :nie: :nie:
Masz rację , to niedorzeczność -tymczasowa :rozglada: !! :lol2:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

marcinkowsky pisze:Nika :shock: :shock: :shock: :shock: ?? Naprawdę :shock: :shock: :shock: :shock: ?? Prawdę piszesz , czy tylko chcesz nas utrapionych pocieszyć
I jedno i drugie. :D Pisalam prawde, i chcialam Was pocieszyc piszac tą "prawdę", ale najlepszy dowod dostarczyla notka, takze teraz mozesz mi wierzyc na slowo w 100%. :lol2:
Wybacz -już wierzę , że Agatka była i nadawała livea :) !!
I chyba na jednym sie skonczylo. :uhh: Cos nie moze sie rozpedzic po tym powrocie z Argentyny. Co sie pokaze to zaraz znika, albo wyskakuje z tyllko jednym livem, gra sobie z widzami-fanami w kotka i myszke. :spiewa:
A obi miałeś chyba cholernego pecha , że minąłeś się z Agatką :ech: !!
To mi śmierdzi na odległość -ktoś chyba rzucił na nas urok i nie możemy w żaden sposób spotkać się z Agatką , a wręcz ocieramy się o spotkanie z nią :hmm: !! No ,a le miejmy nadzieję na kolejne relacje :rydzyk: !!
Pech to malo powiedziane, zlosliwosc losu jak nic. A ja tu jeszcze z pociecha wyskoczylam, ze zalapiecie sie na dalsze relacje... :rozglada:
Taki ziąb na dworzu , a ona w takiej cieniutkiej kurteczce , z taki m dekoltem ??
No wlasnie nawet szala nie zalozyla, albo apaszki czy cuś :uhh: Mowie Wam pewnie jeszcze rytmy ognistego tanga dudnia w Jej duszy... :spiewa:
A teraz cieszę się , że mogę na własne oczy zobaczyć Agatkę taką , jaką Wy mogliście oglądać na początku !!
Powrot do korzeni, ciekawe czy tylko w aparycji czy karierze takze?! :uhh:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..jest - dziś już jąwidzę :jupi: :jupi:

..chyba jest na stadionie z tego co widzę :lol2:

..wczoraj nie mogłem uruchomić podglądu :hmm:
..a z tego co widzę to byłem na necie dokładnie w czasie gdy Agatka nadawała relację :uhh:

..oooojjjj jak dobrze że dziś miałem więcej szczęścia :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:

..ale niestety muszę już lecieć :hyh:

..chyba jednak więcej niż wczoraj będzie tych relacji dzis :tanczy:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Jest coraz lepiej panowie :tanczy:
Tym razem Agata nie kazała nam czekać na siebie kolejny tydzień :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Dzisiaj już w cieplejszym "podkładzie" :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Nika pisze:I jedno i drugie. :D Pisalam prawde, i chcialam Was pocieszyc piszac tą "prawdę", ale najlepszy dowod dostarczyla notka, takze teraz mozesz mi wierzyc na slowo w 100%. :lol2:
Tak skutecznie pocieszaj nas zawsze :* !! :lol2:
I chyba na jednym sie skonczylo. :uhh: Cos nie moze sie rozpedzic po tym powrocie z Argentyny. Co sie pokaze to zaraz znika, albo wyskakuje z tyllko jednym livem, gra sobie z widzami-fanami w kotka i myszke. :spiewa:
Kiedyś może i lubiłem takie gierki :lol2: !! Ale nie tym razem , tym razem , kiedy jesteśmy tacy spragnieni Agatki .... tzn. jej liveów :lol2:
Pech to malo powiedziane, zlosliwosc losu jak nic. A ja tu jeszcze z pociecha wyskoczylam, ze zalapiecie sie na dalsze relacje... :rozglada:
No cholernie ciężko jest nie widzieć Agatki , ale oprócz Agatki relacji liczę teraz na Wasze relacje ,z opisem jak wyglądały :) !! Teraz , kiedy kinga nam tvn wypłoszył :evil: !!
epsztajnek pisze:Jest coraz lepiej panowie :tanczy:
Tym razem Agata nie kazała nam czekać na siebie kolejny tydzień :D
Dzisiaj już w cieplejszym "podkładzie" :lol2:
I chwała Bogu , że w końcu cieplej się ubrała :lol2: !! to już jest zapowiedź tego , że szykuje się nam większa ilość liveów plenerowych :jupi: !! Oby tylko wytrwała Agatka do 16 :rydzyk: !!
epszt -dzięki za obraz :rydzyk: !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Agata na najwyższym dziennikarskim szczeblu...regionalnym :D Rozmawiała z Grobelnym :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
ODPOWIEDZ