Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

redix pisze:Krynulka w pracy nie myśli tylko o pracy a tak w ogóle co to za facet, czy to jego ręce od wieków Joasie topią jak to powiedziała w jednym filmiku
Ech, czy Joasia to ta pani, która obęła się z tamtym panem i poszli w bliżej nieokreślonym kierunku :lol2:
Nie no w pracy takie rzeczy :spiewa: I to jeszcze na oczach widzów :D

Ja niestety Joasie widziałem tylko w ostatniej zapowiedzi i pożegnaniu :P
Dziś na nic nie czekała, wzięła swoje zabawki i znikła- zejście mogliśmy oglądać w całości 8)
epsztajnek
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

Redix, gdzie ty masz serce ,takie sceny nam pokazywać ;( ;( ;( ;(
Ale jest jeden jasny punkt; ten pan ma poważne ubytki we fryzurze, a więc Joasia nie zwraca na to uwagi :rozglada:
Ostatnio zmieniony piątek 18 kwie 2008, 18:02 przez epsztajnek, łącznie zmieniany 1 raz.
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

:shock: A to Ci skubana :ban: Czuła, że prawda wyjdzie na jaw i chciała Nam to jakoś zrekompensować :grozi:
A ja naiwny już myślałem, że ten wygląd to dla Nas, byśmy miło rozpoczęli weekend ;(
To już wiemy skąd ten zapał do pracy przy pojawianiu się jeszcze przed 8.00 :ban:
Niech ja się tylko dowiem co to za facet, a nie będzie co zbierać :rozglada:
PS. A Wy co tak łagodnie? :spiewa:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

PS. A Wy co tak łagodnie? :spiewa:
A co my możemy ? :<
Widać, że facet jest jakimś pracownikiem technicznym ( na początku filmu pryska sprayem na monitor ), więc na pewno ma kontakt codzienny z J.
The winner takes it all ;(
arczi
Fan Forum
Fan Forum

kamilo pisze:PS. A Wy co tak łagodnie?
A co tu przeżywać :lol2: Joasia ma po prostu faceta :P
O ile to jej chłopak/narzeczony/mąż- w sumie nie mamy danych :nie:
To że się z nim objęła to teoretycznie też o niczym nie świadczy :nie:
Ale też ten facet to jakiś brzydal :lol2: I łysy :rozglada:
Camilo
Guru
Guru

epsztajnek pisze:A co my możemy ? Widać, że facet jest jakimś pracownikiem technicznym ( na początku filmu pryska sprayem na monitor ), więc na pewno ma kontakt codzienny z J. The winner takes it all
Myślałem, że Joanna jak już z kimś to chociaż w podobnym wieku, ale gdzie tam. Taka kochana i dobrze wychowana córeczka. Cicha woda brzegi rwie :ech:
Ale też ten facet to jakiś brzydal I łysy
Otóż to :spiewa: Joasiu, jestem ładniejszy i jeszcze mam włosy :lol2:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

kamilo pisze:Niech ja się tylko dowiem co to za facet, a nie będzie co zbierać
Afera to dopiero bedzie, jak sie Twoja polowica dowie, zes taki zazdrosny o Pania z telewizorka i gotowy do wszczynania bojki o nia. :lol2: Co gorzej nie sadze, zeby to Asi sie spodobalo, ze fani pobili jej kolege z pracy. I z kim Ona by potem tak chetnie wyskakiwala na lunch lub kawke w przerwie?! Widzieliscie jak porwala szybko torebke z biurka i poooszlaaaaaa... ?! Co najmniej jakby pofrunela za glosem serca.... :spiewa:

Co do krytyki wygladu owego Pana, to sorry, ale jestescie plytcy jak dno w sadzawce :lol2: skoro Wam sie wydaje, ze kobiety leca tylko na wyglad, to macie o nas zle mniemanie, tym samym i o Joasi. :spiewa:
Camilo
Guru
Guru

Nika pisze:Afera to dopiero bedzie, jak sie Twoja polowica dowie, zes taki zazdrosny o Pania z telewizorka i gotowy do wszczynania bojki o nia.
A niech się dowiaduje. Aśce też się chociaż oberwie, bo ja nie miałbym serca :rozglada:
Co gorzej nie sadze, zeby to Asi sie spodobalo, ze fani pobili jej kolege z pracy.
Kolega :roll: Powiedz Nika, czy Ty się z byle kolegą też tak obejmujesz (w miejscu publicznym)? :D
I z kim Ona by potem tak chetnie wyskakiwala na lunch lub kawke w przerwie?! Widzieliscie jak porwala szybko torebke z biurka i poooszlaaaaaa... ?! Co najmniej jakby pofrunela za glosem serca....
Co gorsza - to jeszcze nie była pora lunchu. Strach się bać co w godzinach wieczornych może się dziać :spiewa:
maxxx

Post autor: maxxx »

epsztajnek pisze:Widać, że facet jest jakimś pracownikiem technicznym ( na początku filmu pryska sprayem na monitor ),
Ja stawiam ,że to jakiś stylista (tak to się teraz nazywa :spiewa: ).Wydaje mi się,że podszedl najpierw do Anety,bo wyraźnie widać jak trzyma coś w ręce lakiero podobnego i pryska zasłaniając oczy Anety(chyba :spiewa: )

A później,a poźniej...ale Joasia ma fajną torebkę czerwoną jak ta TinkiWinkiego :D :spiewa:

Ale nie , tak juz na serio.To nie ma co wyciagać wniosków :nie: Może go poprostu lubi,nalezy się cieszyć,że ma luzik w pracy pod tym katem,że sobie może z jakimś koleżką wyjśc na kawkę 8)
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

Bardzo skromnie to ująłeś maxxx`ie :rozglada:
Teraz już chociaż jest pewny, że ta Dama Płaszczykowa, która wczoraj przed 18:30 opuszczała studio, to była Joasia. Znak rozpoznawczy: torebka Tinki Winki :spiewa: :spiewa:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

kamilo pisze:Kolega Powiedz Nika, czy Ty się z byle kolegą też tak obejmujesz (w miejscu publicznym)?
Z byle to nie, ale z kolega jakims dobrym to jak najbardziej. Obejmowanie sie to tez forma powitania, nie ma w tym nic dwuznacznego. :D
Strach się bać co w godzinach wieczornych może się dziać
Nie ma sie o co bac, jezeli cos bedzie sie dzialo to na pewno beda to dla Asi jakies same mile rzeczy... :spiewa:
maxxx pisze:tak juz na serio.To nie ma co wyciagać wniosków Może go poprostu lubi,nalezy się cieszyć,że ma luzik w pracy pod tym katem,że sobie może z jakimś koleżką wyjśc na kawkę
Nie ma co panikowac, tylko wrzucic na luz tak jak to maxxx zrobil. A poza tym powiedzcie mi szczerze, wydawalo sie Wam , ze Asia prywatnie zyje jak zakonnica i z nikim sie nie spotyka?! :uhh: No chyba nie mysleliscie ze dla Asi istnieje tylko praca, kontakt, praca, praca, kontakt?! :> Ach i bezgraniczne oddanie wobec fanow. 8)
Camilo
Guru
Guru

Nika pisze:Z byle to nie, ale z kolega jakims dobrym to jak najbardziej. Obejmowanie sie to tez forma powitania, nie ma w tym nic dwuznacznego.
Należy dodać, że forma powitania za którą co niektórzy mogą łeb ukręcić :rozglada:
Nie ma sie o co bac, jezeli cos bedzie sie dzialo to na pewno beda to dla Asi jakies same mile rzeczy...
O tym, że będą to dla Asi same miłe rzeczy to nie musisz mi mówić :spiewa:
Nie ma co panikowac, tylko wrzucic na luz tak jak to maxxx zrobil. A poza tym powiedzcie mi szczerze, wydawalo sie Wam , ze Asia prywatnie zyje jak zakonnica i z nikim sie nie spotyka?! No chyba nie mysleliscie ze dla Asi istnieje tylko praca, kontakt, praca, praca, kontakt?! Ach i bezgraniczne oddanie wobec fanow.
A kto tu panikuje? :spiewa: Trzeba się z tym pogodzić i koniec :roll:
redix
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: redix »

No co ja najlepszego zrobiłem :hmm:, chciałem dobrze a będę współodpowiedzialny za pobicie :)
Camilo
Guru
Guru

redix pisze:No co ja najlepszego zrobiłem, chciałem dobrze a będę współodpowiedzialny za pobicie
Bardzo dobrze, że ujawniłeś te taśmy prawdy. Szkoda tylko, że są one tak wieloznaczne :ech:
Ostatnio zmieniony piątek 18 kwie 2008, 18:44 przez Camilo, łącznie zmieniany 1 raz.
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Take it easy, guys :!:

Oczywiście, że -przynajmniej ja- nie uważałem, że Joasia może być samotna :nie:
To byłoby wręcz dziwne :rozglada: Toteż nie za bardzo zwracam uwagę na to :roll:
Jak już wyżej napisałem- to moze byc jej chłopak, może tylko kolega :stop:
W końcu jak zauważył maxxx, on tam Anety fryzurą się zajmuje,
pewnie Joasia się z nim ładnie przywitała, co by pan zaplatał Joasi dzisiejszego pieknego kucyka :lol2:
I stąd te uprzejmości :lol2:
ODPOWIEDZ