Magda Sakowska
Moderator: Łukasz
Re: Magda Sakowska
kto dzisiaj w Dniu?
Magda ostatnio umiłowała kucyki, są już nieodzownym elementem jej imagu
Ale marynarka okropna :stop:
Widziałem dziś jak narazie tylko jeden serwis, Magda wypytywala m.in. o powody wycofania Corhydronu :rozglada:
Chyba nie było jakichś nagłych zdarzeń, więc pewnie Magdzia się nieco nudzi
Może chociaż jakieś ciekawe rozmowy miała :>

Ale marynarka okropna :stop:
Widziałem dziś jak narazie tylko jeden serwis, Magda wypytywala m.in. o powody wycofania Corhydronu :rozglada:
Chyba nie było jakichś nagłych zdarzeń, więc pewnie Magdzia się nieco nudzi

Może chociaż jakieś ciekawe rozmowy miała :>
wczoraj o 16.19 na koniec serwisu powiedziała tak: proszę z nami zostać, za chwilę przegląd informacji z zagranicy. No więc zgodnie z zaleceniem zostałem i czekałem. Po serwisie reklamy, potem autopromocja, później reklamy. I tak o 16.24 pojawił się....sport.
Chyba to była jakaś pomyłka, bo nie posądziłbym Panią prowadzącą o ślęczenie non stop przed tv do godziny 16.40, kiedy to pojawiają się informacje z zagranicy jako stały element serwisu o 16.30, a jednocześnie kończący pasmo Dzień na Żywo.
Chyba to była jakaś pomyłka, bo nie posądziłbym Panią prowadzącą o ślęczenie non stop przed tv do godziny 16.40, kiedy to pojawiają się informacje z zagranicy jako stały element serwisu o 16.30, a jednocześnie kończący pasmo Dzień na Żywo.
Magda dalej na straży DnŻ
Dziś rozpoczęła serwis od zamieszania wokół PZPNu
Najpierw relacja Toamsza Marca, a poźniej to już ciśnienie tylko rosło
Magda gościła w studio Michała Pola z Gazety Wyborczej, w Łodzi był Jan Tomaszewski, a telefonicznie połączyła się z Januszem Wójcikiem- trenerem
Przede wszystkim rozmawiali o próbach naprawy PZPNu i tym, o czym napisał Dziennik- nowej funkcji Listkiewicza :rozglada:
Rozmowa bardzo rzeczowa, Magda pilnowała, by każdy z gości miał szanse mówić tyle samo
Rozbawił ją pan Jan T, który stwierdził, że 'Drzewko dogadało się z Listkiem'
Podczas rozmów bardzo mocno gestykulowała :jupi: I dziś chyba humorek dopisuje :tanczy:

Najpierw relacja Toamsza Marca, a poźniej to już ciśnienie tylko rosło

Magda gościła w studio Michała Pola z Gazety Wyborczej, w Łodzi był Jan Tomaszewski, a telefonicznie połączyła się z Januszem Wójcikiem- trenerem

Przede wszystkim rozmawiali o próbach naprawy PZPNu i tym, o czym napisał Dziennik- nowej funkcji Listkiewicza :rozglada:
Rozmowa bardzo rzeczowa, Magda pilnowała, by każdy z gości miał szanse mówić tyle samo

Rozbawił ją pan Jan T, który stwierdził, że 'Drzewko dogadało się z Listkiem'

Podczas rozmów bardzo mocno gestykulowała :jupi: I dziś chyba humorek dopisuje :tanczy:
Sakosia przed chwilą prowadziła cotygodniową debatę: TAK CZY NIE? Tematem było sprywatyzowanie ogródków działkowych. Wszystko przebiegało spokojnie, dopóki nie przyszedł czas zakończenia rozmowy. Magda chyba z 10 razy powtarzała, że musimy już kończyć, natomiast Prezes Polskiego Związku Działkowców udawał, że Jej nie słyszy. Dalej mówił i nawet mu to nie przeszkadzało. Było nawet słychać w tle głośny śmiech. W końcu Pan Prezes się wygadał i Magda mogła podziękować za debatę. Na capsie w wątku Joasi Kryńskiej można zauważyć, że Boska po wstaniu z fotela pokazała, że w tej kwestii była bezradna. Wyraźnie Ją też rozbawiła cała ta sytuacja :spiewa:
Doszyły mnie słuchy, że Magda dalej podnosi poziom Dnia na Żywo
Niestety od niedzieli nie było mi dane obejrzeć :nie:
O ile Magda dyżurować bedzie tradycyjnie- czyli od piątku do wtorku- to może bedzie mi dane zobaczyć jutro ostatni serwis :rydzyk: W końcu nikt tak dobrze nie informuje jak Magda
Ostatnio wielkie zamiłowanie do kucyków u Sakosi :tanczy: Ale niech pamięta, że w rozpuszczonych też jej pięknie
Poza tym, dziś mi się Magda śniła :tanczy: O szczegółach nie będę opowiadał

Niestety od niedzieli nie było mi dane obejrzeć :nie:
O ile Magda dyżurować bedzie tradycyjnie- czyli od piątku do wtorku- to może bedzie mi dane zobaczyć jutro ostatni serwis :rydzyk: W końcu nikt tak dobrze nie informuje jak Magda

Ostatnio wielkie zamiłowanie do kucyków u Sakosi :tanczy: Ale niech pamięta, że w rozpuszczonych też jej pięknie

Poza tym, dziś mi się Magda śniła :tanczy: O szczegółach nie będę opowiadał

Może jednak coś opowiesz, ja chętnie posłucham o tych szczegółachPoza tym, dziś mi się Magda śniła :tanczy: O szczegółach nie będę opowiadał

Re:
nie jest zasadą, że Pani Magda jest od piątku do wtorku. W zeszłym tygodniu nie było Pani Magdy w pon, wt, śr. Była od czwartku.arczi pisze: O ile Magda dyżurować bedzie tradycyjnie- czyli od piątku do wtorku- to może bedzie mi dane zobaczyć jutro ostatni serwis :rydzyk: W końcu
Ach no widać zmieniła swoje stałe pory objawiania
Może to oznacza wolny weekend
No ale dziś nic tylko się radować :jupi: Szkoda tylko, że przyszedłem na chate o 14:50, a o 15 już musiałem się zwijać, przez co niedane mi było podziwiać kunszt Madzi :nie:
Ja niestety widziałem tylko 3 minutki serwisu o 15, kiedy to wypytywała płocką policję o zaginionego chłopca z autyzmem
Marynarka ygrakowa moja ulubiona :jupi: Do tego kucyk i dżinsiki- wpaniałość

Może to oznacza wolny weekend

No ale dziś nic tylko się radować :jupi: Szkoda tylko, że przyszedłem na chate o 14:50, a o 15 już musiałem się zwijać, przez co niedane mi było podziwiać kunszt Madzi :nie:
Ja niestety widziałem tylko 3 minutki serwisu o 15, kiedy to wypytywała płocką policję o zaginionego chłopca z autyzmem

Marynarka ygrakowa moja ulubiona :jupi: Do tego kucyk i dżinsiki- wpaniałość