To teraz zwiększamy trudnośćkamilo pisze:No Kryńska Jesteś otoczona ze wszystkich stron

Te serwisy kolejne powinny byc ciut dłuższe-bo narazie to takie coś w stylu serwisów dla DDTVN

Moderator: Łukasz
Próbowałemmaxxx pisze:To teraz zwiększamy trudność Złap Joasie wychodząca Mi się nie udało,czmyhneła
Dla DD TVN już są lepsze, bo prezenter wszystko zapowiada i nie ma czegoś takiego jak reporter. Poza tym jest więcej luźnych tematów :aniol:Te serwisy kolejne powinny byc ciut dłuższe-bo narazie to takie coś w stylu serwisów dla DDTVN
Czyli jesteśmy w uprzywilejowanej sytuacji jednym słowem-teraz już nie uciekniekamilo pisze:Próbowałem Wchodzącą i wychodzącą. Uciekła. Pewnie teraz się cieszy przy stanowisku. Jeszcze 3 serwisy, a więc 6 szans
do tego tło ciekawsze,nie takie typowe-ale serwisów jak na lekarstwo :spiewa:Dla DD TVN już są lepsze, bo prezenter wszystko zapowiada i nie ma czegoś takiego jak reporter. Poza tym jest więcej luźnych tematów
Wypada tylko żałować,że tych stron nie ma wiecejepsztajnek pisze:Po każdym serwisie buziaczek jest wykręcany w przeciwną stronę
kamilo pisze:lukaszo pisze:Jeszcze jak Agatka się pojawi wieczorem to już będzie naprawdę pięknie
Od jakiegoś czasu.kamilo pisze: od kiedy Ty tak lubisz Joaśkę?
Ach jaki wspaniały caps :jupi: Dwie moje ulubione prezenterki,jeszcze w takich ekspresyjnych pozach :jupi: :aniol:kamilo pisze:Zmiennicy :tanczy:
Czyżby te herbatki w TVN-ie były takie drogie, by trzeba było brać nadgodziny z obawy, że nie starczy do pierwszego? :spiewa:arczi pisze:Ufff, w końcu mam czas coś napisać Joasi obecność dziś w DnŻ była sporym zaskoczeniem, kto by pomyślał, że po 5 dniach w PzP nawiedzi nas jeszcze w weekendowym DnŻ Czyżby potrzebne były nadgodziny
No z tym, że teraz to rzecz dyskusyjnaTeraz rozmowa z Joanną Kluzik- Rostkowską, oczywiście nt. matek z dziećmy, które nie mają gdzie się podziać
To jest chociaż dowód, że zbrodnia na włoskach jeszcze przed Nami :ech:Joasia wygląda oszałamiająco Jakie włoski już długie
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 12 gości