Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

kamilo pisze:No Kryńska Jesteś otoczona ze wszystkich stron
To teraz zwiększamy trudność :lol2: Złap Joasie wychodząca :tanczy: Mi się nie udało,czmyhneła ;(

Te serwisy kolejne powinny byc ciut dłuższe-bo narazie to takie coś w stylu serwisów dla DDTVN :lol2:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

maxxx pisze:To teraz zwiększamy trudność Złap Joasie wychodząca Mi się nie udało,czmyhneła
Próbowałem :lol2: Wchodzącą i wychodzącą. Uciekła. Pewnie teraz się cieszy przy stanowisku. Jeszcze 3 serwisy, a więc 6 szans :spiewa:
Te serwisy kolejne powinny byc ciut dłuższe-bo narazie to takie coś w stylu serwisów dla DDTVN
Dla DD TVN już są lepsze, bo prezenter wszystko zapowiada i nie ma czegoś takiego jak reporter. Poza tym jest więcej luźnych tematów :aniol:
epsztajnek

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

Po każdym serwisie buziaczek jest wykręcany w przeciwną stronę :lol2:
Obrazek Obrazek
maxxx

kamilo pisze:Próbowałem Wchodzącą i wychodzącą. Uciekła. Pewnie teraz się cieszy przy stanowisku. Jeszcze 3 serwisy, a więc 6 szans
Czyli jesteśmy w uprzywilejowanej sytuacji jednym słowem-teraz już nie ucieknie :lol2:
Dla DD TVN już są lepsze, bo prezenter wszystko zapowiada i nie ma czegoś takiego jak reporter. Poza tym jest więcej luźnych tematów
do tego tło ciekawsze,nie takie typowe-ale serwisów jak na lekarstwo :spiewa:
epsztajnek pisze:Po każdym serwisie buziaczek jest wykręcany w przeciwną stronę
Wypada tylko żałować,że tych stron nie ma wiecej :lol2: Ale pewnych spraw się nie przeskoczy :grozi:
lukaszo
Zbanowany
Zbanowany

Re:

Post autor: lukaszo »

kamilo pisze:
lukaszo pisze:Jeszcze jak Agatka się pojawi wieczorem to już będzie naprawdę pięknie
kamilo pisze: od kiedy Ty tak lubisz Joaśkę?
Od jakiegoś czasu. :D Pogodziłem się już z odejściem Patrycji Redo do TVN Warszawa.
TVN - programowo najlepsza
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Czyli jesteśmy w uprzywilejowanej sytuacji jednym słowem-teraz już nie ucieknie
Nie bądź taki pewny, bo się jeszcze przeliczymy :stop:
do tego tło ciekawsze,nie takie typowe-ale serwisów jak na lekarstwo
Już chyba raz przez to Aśka przechodziła :rozglada:
Camilo
Guru
Guru

Zmiennicy :tanczy:
Obrazek
Obrazek
maxxx

kamilo pisze:Zmiennicy :tanczy:
Ach jaki wspaniały caps :jupi: Dwie moje ulubione prezenterki,jeszcze w takich ekspresyjnych pozach :jupi: :aniol:

Asia gnała co sił w nóziach na serwis,który się opóźnił cztery minuty(szczegóły w watku Magdy) :hmm: :lol2:
Wreszcie pełny serwis,sporo łaczeń z reporterami :aniol: I jedna zabawna sytuacja jak Joasia czekała na przekaz z videotelefonu z rozmową Piotra Świerczka zaniepokojona tak fajnie rzuciła okiem w prawo :lol2: Wiem,że to trochę bzdurnie brzmi,ale co fajne to było :jupi:
:arrow: :arrow:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Camilo
Guru
Guru

Coś im szwankuje na portalu. Raz pojawia się Magda, za 5 sekund Joasia, po czym znowu Magda i za kolejne 5 sekund Joasia... Grzechem byłoby nie skorzystać. :lol2:
Obrazek Obrazek
Asia gnała co sił w nóziach na serwis...
Albo stała gdzieś z boczku by tylko nie wejść w kadr zarówno w serwisie, jak i w portalu :spiewa:
maxxx

Idzie,idzie :jupi:

Obrazek

Jakieś pogaduszki :spiewa:

Obrazek

Jakiś gość się szykuje(pani Kluzik-Rostkowska) :tanczy:

Obrazek
Camilo
Guru
Guru

To jeszcze dodam moje ujątka, bo szkoda, żeby przepadły. Jednak mogą i będę się powtarzać (powinny się szybciej otwierać niż poprzednio - informacja jakby ktoś był zainteresowany wersją powiększoną) :lol2:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Zgłupieć można jak się czyta z promptera i jeszcze widzi siebie na telewizorze poniżej :spiewa:

I jeszcze jedno. Te ludzkie sprawy to tak wpływają na Joasię, że przedstawiła Kluzik-Rostkowską jako obecną Panią Minister. Dopiero po chwili się poprawiła :rozglada:
Ostatnio zmieniony sobota 19 kwie 2008, 16:47 przez Camilo, łącznie zmieniany 1 raz.
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Ufff, w końcu mam czas coś napisać :lol2: Joasi obecność dziś w DnŻ była sporym zaskoczeniem, kto by pomyślał, że po 5 dniach w PzP nawiedzi nas jeszcze w weekendowym DnŻ :tanczy: Czyżby potrzebne były nadgodziny :> :lol2:
Teraz rozmowa z Joanną Kluzik- Rostkowską, oczywiście nt. matek z dziećmy, które nie mają gdzie się podziać :rozglada:
Joasia wygląda oszałamiająco :tanczy: Jakie włoski już długie :D
Camilo
Guru
Guru

arczi pisze:Ufff, w końcu mam czas coś napisać Joasi obecność dziś w DnŻ była sporym zaskoczeniem, kto by pomyślał, że po 5 dniach w PzP nawiedzi nas jeszcze w weekendowym DnŻ Czyżby potrzebne były nadgodziny
Czyżby te herbatki w TVN-ie były takie drogie, by trzeba było brać nadgodziny z obawy, że nie starczy do pierwszego? :spiewa:
Oczywiście żartuję, więc oszczędźcie mi krytyki. :stop:
Najbardziej prawdopodobny wydaje mi się wariant, że się z kimś zamieniła :rozglada:
Teraz rozmowa z Joanną Kluzik- Rostkowską, oczywiście nt. matek z dziećmy, które nie mają gdzie się podziać
No z tym, że teraz to rzecz dyskusyjna :lol2:
Joasia wygląda oszałamiająco Jakie włoski już długie
To jest chociaż dowód, że zbrodnia na włoskach jeszcze przed Nami :ech:
epsztajnek

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

Trochę głupio wyglądało, że Joasia w DNŻ była we włosach rozpuszczonych, a w PZP w kucyku.
Mogła by dla zachowania stylu i w studio pojawić się z dziś z upiętymi włosami :rozglada:
Wczoraj w trakcie nagrywania PZP chyba już wiedziała o dzisiejszym dyżurze.
maxxx

No trochę tak :uhh: Ale i tak jeszcze była przerwa kilkunastominutowa przed 'PzP' :spiewa: Gorzej jakby teraz o 17:30 wpadła z wizytą :lol2: Gorzej...ach nie za ładnie to zabrzmiało :spiewa:

Obrazek

Obrazek

No to by było na tyle emocji Joasiowych na dziś :tanczy: Fajnie by było miec wiedze,że np ma to dnż co drugi weekend na zmiane z Brydzią,ale to tylko wróżenie z fusów :spiewa: Joasia jest strażaczką,która gasi pożary urlopowe innych kolegów :lol2: Aby tak zakończyc optymistycznie :aniol:
ODPOWIEDZ